Új hozzászólás Aktív témák

  • Jag

    senior tag

    válasz PeterPH #4219 üzenetére

    Ok, persze, nem ugyan az...

    Attól, hogy én lemondom a szolgáltatást, attól az még ott nálam szar marad, csak nem fizetek elő rá. :-)
    Nálam nincs gond a nettel eddig, nem úgy a telefonnal, meg a tv-vel és ugye az exkábelnet szörnyedelem utáni rossz szájíz. Szóval nem arról van szó, hogy netezős vérpista rácsapott az olcsó torrentnetre, hanem itt hosszú évek óta ez a szolgáltató és a használhatatlan kábelt kiváltotta egy használhatóbbra. Más örüljön, hogy ez az első nete és minden frankó nála, de azért beszólni/megszólni, mert másnál nem épp korrekt a dolog, kissé vicces.

    Hosszú monológokat tudnánk írni, hogy megjártuk már többször a digivel. Attól, hogy másnál jó, itt még szar,(bár már elég jó irányba mennek) ez van, ha tetszik ha nem egyeseknek.

    Az olcsósága meg számomra nem jelent semmit, sőt. Sokszor elmondtam, hajlandó lennék többet is fizetni, csak ne legyen gubanc.
    A tv adás is sokadszorra megy el. Ilyenkor az van, hogy pár nap múlva mire hazaérünk, az ajtó előtt le van bontva a kábelcsatorna és be van iktatva egy toldó. Gondolom egy kábel darabot kivágnak és betesznek egy másik darabot. Csak lassan az egész rendszer kábelcsatikból fog állni, aztán nézhetik, hol a hiba...
    Ahelyett, hogy becsöngetnének, vagy felhívnának mikor vagyok otthon és a bejárati ajtó mögötti csati utáni vezetéket egy az egybe kicserélnék. Nem vagyok szerelő, de így is van 2 csati bent, kint lassan 4-5, cirka 5 méteren belül. Szted ez normális?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák