Hirdetés
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ToBeY
nagyúr
Ez a 100ft kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
knuckle
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #31692 üzenetére
ez lenni gúte fráge
na de mindegy is, mert ráérek márciusig ezen filózni...
amúgy meg ha lejár a hűségem, valószínű csak a net marad meg, TV-m most pl megint nincs...a telefont pl meg sosem használtam, készülékem sincs hozzá
listaáron hűség nélkül is olcsóbb lesz mint most a csomagom, gondolom"...ki korpa közé keveredik, az beleesett a moslékosvödörbe..."
-
knuckle
aktív tag
válasz llacee #31649 üzenetére
hoppá, én is most nézem, nekem is 200 as netem van, és 5600-at fizetek most okoscsomagban, viszont ha felemelném 500-asra akkor 5460 lenne, na akkor viszont én felemelem a tétet
igaz bőven elég a 200-as net is, de ha majdnem ugyanannyiért van sokkal nagyobb net, akkor miért ne?"...ki korpa közé keveredik, az beleesett a moslékosvödörbe..."
-
ToBeY
nagyúr
Hogy is vannak akkor ezek az A- B csomagok?Nekem most Diginet 200-A van már nincs hűségem és 4700 fizetek érte.
-
DonMaster
addikt
válasz Lackooo84 #31683 üzenetére
attol még jobban me géri a diginet 200-a rol diginet 500-b -re váltani, mint diginet 200-b-re
ha valaki eddig kibirt csengetni 4700ft-ot akkor 4500-at is kitud ezentul a gyorsabb netért és nem fog 700ft-ot sporolni ugyan azért, szerintem ez sokkal normálisabb.ebböl adodoan gondolom hogy sokan fognak felfelé váltni és nem maradnak a mostaniakban
amit irtál azt láttam 500a rol ent 500b-re az 1200-as/ho az más bár ott is opcionális a 5000-ért az 1gbit-es net és akkor is 700ft-al kevesebebt fiezt, viszont már alegnagyobbra, persze tudom sokan söt a 200-at is kétlem hogy kihazsnálja vlakai teejay kivül 0-24-ben , de árban akkor is megérné már inkább arrra menni, föleg ugy hoyg eddig kitudtam fizetni 5700-at most akkor fieztek 5000-ret és gyorsbb is a net, ha 5700-et kitudtam fieztnie akkor 5000 sem lesz baj,
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
TeeJay
félisten
válasz DonMaster #31681 üzenetére
szerintem a régi 100/50-es 3700forintos userek járnak most jól mert 4ezerért kapnak 200/100-at már gigás porton. ezzel a +300 forinttal meg bőven összejön országos szinten a gigás switch-ek ára
a két alsó csomag meg évekig el teker a 100-as switchekenMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
DonMaster
addikt
szerintem ha diginet 200-a val rendelkezem nem fogja engedni a digi hogy diginet 200-ra váltsak mert uygan az csak más az ár, ergo mivle a diginet 500 is olcsobb 200ft-al a diginet 200-a nál igy nekem már avvla is emg éri a diginek is hogy a nagyobb csomagok vannak jobban kihasználva és nem a kicsik,, mindeki nyer vele, kétlem hogy lenne vlaki aki lefelé váltana a 200-asrol a 100-asra hoyg utána a 200-asra tudjon váltani 700ft-ért amikor 200ft-al kevesebbért emg van az 500-as is .
okos csomagban is olcsobb let, viszont ott van egy fix szerzödés amiben azt az árat vállaltad, igy ott nem kötleezö nekik csökenteni, temeg variálhatsz végül is vagiys nagoybb csoamgra mész okosban akkor kevesebb lesz, máskép nem fognak csökenteni okoson belül akik meg kötötték,[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
ACE-
addikt
Most akkor azt mondjátok hogy jelenleg fizetek a DIGI+, DIGITEL200 és DIGINet 500-A-ért 6300 Ft-ot hűséggel 30%-al olcsóbban, és ha magasabb NET csomagra váltok, akkor még 500Ft-al olcsóbb lesz a havi díjam?
Ezt ugye nem gondoljátok komolyan?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
-
bkiky01
senior tag
válasz tgbrfv #31655 üzenetére
Nekem 100/100 van okos csomagban.. 210ft-ot kell havonta ráfizetnem, h menjen a 200/100.. Ha előbb értesülök az emelésről, akkor két hete nem a 100/50-et, hanem az 50/30-at kötöm meg, de az ügyfélszolgálaton azt mondták, csak felfele lehet módosítani.. Így döntöttem úgy, h 210Ft pluszt lazán megér a plusz 100 mega..
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
na most mi a helyzet ezzel az új árazással?régi okos csomagosok nem kapják meg a kedvezményt?de ha a netet feljebb váltják,akkor marad az ár,nem emelik meg?nem értem...homályosítsatok fel
-
B-L-A-C-K
titán
Holnap beugrok a digihez level 12343 miért nem emelték meg a netem fél év alatt...
-
TeeJay
félisten
azért hozzáteszem a hűség nélküli áron 5ezerért 1000/200 megabit is megalázó kínálat minden más szolgáltató szemszögéből nézve, ha 10-et kérnének is lazán best buy lenne, szóval aki most pár száz forinton szórakozik az kicsit fillérb*szó.
aki meg hűség nélkül van még szép hogy mehessen be szerződést módosítani új csomagokra jó áron.Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
szili.tamas1
senior tag
Nekem csomagvaltas sem kellene, csak annyi, hogy visszamenoleg elismerjek, hogy szeptember ota 1500 jo magyar forinttal tobbet fizetek mint kellene. Az uj belepok meg olcsobban kapnak fel gigabites netet mint en, husegeskent. Azert acsi, na...
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
szili.tamas1
senior tag
Olvasgatom itt gyerekek a 4500 forintos listaarat a diginet 500-rol, nekem azt jelentene hogy 7600-at fizetek per ho, ugy hogy nincs rabiga. Ehhez kepest a digi jovoltabol a valtas ota 9ezerrel terheli meg a digi a csaladi kasszat huseges ugyfelkent, megoldasnak meg csak a csirajat sem latom. holnap megy az uj panasz, bevonom a tekozlo homart meg az nmhh-t is. Hat elmennek a kurva anyjukba, mar bocsanat. (Akit erdekel az egesz sztori, vissza tudja keresni)
Javaslom valami ertelmes cegtol beszerezni a szamlazo rendszert, bar az is nonszensz amit valaszkent mondtak, hogy nem kezeli az okoscsomaggal a ket uj netcsomagot, ehhez kepest csak magamat latom panaszkodni. Szoval szarnak ra, ezt meg azert annyira nem szeretem...[ Szerkesztve ]
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
Jozsó
tag
Nem tudom, hogy az itt, vagy a fb-on mennyire lett eddig kitárgyalva, de nekem Okos csomagom van. Ott meg az apró betűben azt írják, hogy mivel 24 hónapra lekötöttem magam ezért 30% kedvezményt kapok a mindenkori aktuális listaár alapján.
naakkor mivan?
-
TeeJay
félisten
köszönöm az ügyfélszolgálatos tapasztalatokat
akkor hamarosan írok meghatalmazást a tulajjal és váltok én is 1000-es netre, most 3700-at fizettünk 100/50-re, ezentúl 5ezer 1000/100-ra
ONT-n vagyok, maximális kihasználhatóság. itt nem volt sebesség visszacsökkentés sem, legalábbis 100/100 maradt hajnaltól is.Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
törölt tag
válasz LSL1337 #31642 üzenetére
Igen.
... és a világ bármely pontjáról - ahol pl. free WiFi van - feljelentkezel a mobil IP eszközöddel és a javasolt szoftverrel a DIGI SIP szerverére és a DIGI DIGITel 200/500/900 tarifáival telefonálhatsz bárhova.
Ezért hívják NOMADIKUS szolgáltatásnak. Nem helyhez kötött, vándorló.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MasterMark #31638 üzenetére
Igen. Az IP telefon (VoIP) az ethernet LAN hálózatodra van csatlakoztatva fizikailag (RJ45-ös csatlakozóval), mint a számítógépek vagy kábel nélkül (WiFi-n) mint egyéb kommunikációs eszközök (pl. okostelefon).
(Bár WiFI-s IP telefonnal még nem találkoztam, mert általában kábelesek, de semmi sem elképzelhetetlen. Nekem egy többnormás (analóg/ISDN/VoIP) kábeles telefonom van, annak kábeles RJ45-ös csatlakozója van.)A GateWay egy eszköz amit a DIGI-től kapsz. Abba megy bemenetként a DIGI ethernet uplinkje és a kimeneteibe a routered/számítógéped ill. az analóg telefonod. Ezért nem csupán router, mert van benne egy digitál-analóg telefon átalakító.
(Tulajdonképpen a DIGI lépcsőházi dobozáig mindenki VoIP telefont "kap" csak ott van a dobozban az a bizonyos digitál-analóg telefon átalakító, hogy az előfizető továbbra is használhassa az analóg készülékét és ne kelljen IP telefont vennie. Azért használnak el 1 érpárt a 8 drótból az ethernet kábelben, hogy beköthessék az előfizetőhöz az analóg leválasztást, de ha a GateWay megteszi a leválasztást feleslegessé válik a DIGI lépcsőházi dobozában a leválasztás és felszabadul az érpár, így ki lehet bővíteni a csatlakozást 4 érpárosra vagyis Gigabit-esre.) -
fody73
tag
válasz MasterMark #31638 üzenetére
Egy okos telefonnal talán egyszerűbb.
De itt minden le van írva, hogy hogyan működik.
(A nomadikus szolgáltatás fülre katt.)[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz #29810560 #31619 üzenetére
Köszi.
Ez az IP telefon érdekes, utánanézek mennyiért kapni készüléket hozzá. És akkor ezt csak LAN-on internetre kellene kötni, és van is telefon?A gateway hogy működne? Router után kötve is le tudja venni a telefont?
Ja igen, és másik kérdés: a csomagváltás mennyibe kerülne? Van-e ennek egyáltalán költsége?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Attila 1
tag
válasz Flashget #31633 üzenetére
Én is DIGINet 500-A ba voltam eddig.Ma módosítottam DIGINet 500 ra új ár.
Régi csomagok régi árak ma megszűntek.Csomag módosításnál új árrak vannak a régieknek is.[ Szerkesztve ]
“Nem kell ahhoz semmi különleges ok, hogy jól érezd magad – egyszerűen elhatározod, hogy azonnal boldog leszel, egyszerűen csak azért, mert élsz, egyszerűen azért, mert így akarod.” (Anthony Robbins)
-
Flashget
félisten
válasz < CyberBob > #31630 üzenetére
A régieknek (legalábbis ügyfélkapun) betűt is írtak a csomaghoz. Akinek csekket küldenek lehet majd abban találja.
Nekem pl. DIGINet 500-A bár azt most nem tudom ez hűség szerződést jelöl vagy, hogy régi előfizető.Azok az Előfizetők, akik 2015. június 1. napja előtt kötöttek előfizetői szerződést:-DIGINet 200 szolgáltatásra,
a továbbiakban DIGINet 200-A néven vehetik igénybe a szolgáltatást.....DIGINet 500 szolgáltatásra a továbbiakban DIGINet 500-A néven vehetik igénybe a szolgáltatást,és az 1000-es is 1000-A lett.
ergo megvan különböztetve az új és régi előfizető.Realme GT Master Edition
-
Attila 1
tag
válasz < CyberBob > #31630 üzenetére
A régi ár lista megszűnt ma.Új ár van módosítani kel a szerződést.
“Nem kell ahhoz semmi különleges ok, hogy jól érezd magad – egyszerűen elhatározod, hogy azonnal boldog leszel, egyszerűen csak azért, mert élsz, egyszerűen azért, mert így akarod.” (Anthony Robbins)
-
Flashget
félisten
Kinn van a módosított ÁSZF!
[link]Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Nem volt szó róla, de a hűség lejártakor a listaár lép érvénybe. Tehát az kevesebb lesz mint amikor a hűség köttetett.
Realme GT Master Edition
-
Lackooo84
nagyúr
Én gyerekek nem gatyáztam, bementem, oszt' megemeltettem a 200-ast 500-asra, négyezeröccázé'.
The Truth is out there...
-
Attila 1
tag
válasz eisento #31620 üzenetére
Én maradtam 500-as csomagba.Csak ár módosítás volt régiről újra.
[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
viszont meg mindig nem ertem miert julius 1-tol lesz megemelve a netem 200/100-rol 500/200-ra aztmondta az ufsz-en a no hogy ho kozben nem lehet modositani. mondom elseje van... raadasul Attila 1 forumtarsnak meg megcsinaltak... :\ gondolom sok ertelme nincs felhivni a telefonos ufsz-t
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
törölt tag
válasz MasterMark #31617 üzenetére
Szerintem ezt a DIGI dönti el az adott előfizetői hely kiépítésének és a lehetőségeknek a függvényében.
Volt már erre is, arra is példa itt a fórumon. Volt akinek behúztak egy telefonkábelt és átkrimpelték az RJ45-öt 8 eresre (Gigabit-esre), de volt akinek GateWayt adtak. (Attól is függ, hogy állnak a GateWay raktárkészlettel.)
Miért nem kérsz Nomadikus telefon (IP telefon) előfizetést? ... azzal bárhol telefonálhatsz a világban (is) és megmarad mind a 8 ér a netnek.
[ Szerkesztve ]
-
Attila 1
tag
válasz TeeJay #31616 üzenetére
Én régi csomagba maradtam új áron.Igy is lehet ha a gép engedi.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
Ha most a 100/100-as csomagunkat 500/200-ra módosítanánk, akkor a telefon hogy jönne?
Most egy kis elosztóban van, 2 pár az RJ45-re kötve, 1 pár az RJ11-re, és 1 pár csak lóg.
Plusz eszközt nem akarok, lehet kérni, hogy másik kábelt húzzanak be?
Panel ház egyébként, szóval a másik UTP-nek is kellene egy lukat fúrni gondolom.
Egy kis off: szerelt már itt valaki FTP kábelt? Van benne egy plusz csupasz rézvezeték, ezt kell valahova kötni? Árnyékolt csatlakozóim is vannak hozzá.
Switch Tax
-
TeeJay
félisten
akkor ha megíratom a meghatalmazást már mehetek is módosítani az irodába jobb áron gyors csomagot?
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
legenda
válasz radi8tor #31612 üzenetére
aki nem rendelkezik hűséggel és nem köti a szerződés, az csak díjcsomagot módosít majd - nem mondja fel a szerződést -, akkor már az új díjszabás fog vonatkozni rá - listaár esetén nem lehet párhuzamos kettősség -, mert ilyen szinten nem lehet megkülönböztetni régi és új előfizetőt.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
legenda
válasz Flashget #31608 üzenetére
azért reagáltam csak a felvetésekre, a részletek majd kiderülnek később.
radi8tor1; nem hűséges előfizetőknél, listaáras szolgáltatásoknál nem működhet a dolog a leírtak alapján.
hűséggel igen, úgy adhatnak bizonyos kedvezményeket a hűségért cserébe az új előfizetőknek, eltérhetnek más, korábbi és még hűséges ügyfelek áraihoz képest.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Flashget
félisten
jogilag erősen problémás lesz, ha a meglévő és hűséggel nem rendelkező előfizetők - a díjcsomag módosítását követően is - a régi áron kapják adott szolgáltatást, amíg az új és szintén nem hűséges előfizetők olcsóbban.
Nincs semmi egyértelműen leírva ez a baj.
Mert ha leírnák, hogy régi előfizetők akiknek jelenleg nem lehet akciós áron szolgáltatás, úgy lehet olcsóbb listaár, ha csomagot váltanak de csak feljebb.Realme GT Master Edition
-
tgbrfv
tag
Az ügyfelek számára kedvező változás esetén tudtommal nincs 30 napos közzétételi határidő.
Az új árak meg a régi ügyfelekre is vonatkozniuk kell (hűség után), de az nem kizárt, hogy külön lesz a régi és új tarifa, és kérni kell a váltást (hasonlóan a mobilszolgáltatókhoz, akik gyakran meghagyják a rég drága tarifákat)
-
törölt tag
-
Flashget
félisten
válasz #29810560 #31602 üzenetére
Akkor hamar felejtenek, mert anno 10-15 éve az éppen aktuális hatóságtól rendre kapták a bírságokat pont a nem létező ÁSZF vagy annak nem teljesítése miatt.
Aztán jött ez a 30 napos szabályozás..hát most nagyjából leszarták úgy látszik. Na sebaj majd a konkurencia tesz róla, hogy ne így tegyenek ismét.
Nem lenne jó ha ismét az a világ jönne el mint ami volt EMKTV korszakukban...Realme GT Master Edition
-
legenda
válasz Flashget #31492 üzenetére
a számlánál nem néztem, csak az aktív szolgáltatásoknál.
hűség nélkül kötöttem anno előfizetést, így azokat az árakat nézem;
100/50 - 2700 ft (maradt a régi 50/30 ára)
100/100 - 3500 ft (3700 ft volt a 100/50)
azért csak az új 100/100 esetén lett olcsóbb, hogy kevesebben gondolkodjanak a 100/100 -> 100/50 visszaváltáson a hűséggel nem rendelkezők közül?
mert mint korábban is írtam, szerintem nem mindenkinek ér meg +1000 ft-ot úgy, hogy a letöltési sebesség nem nőtt, így az olcsóbb csomagban is azonosan 100 Mbps, hanem csak a feltöltési sebesség lett 50 Mbps helyett 100 Mbps.
a diginet 200 és magasabb díjcsomagoknál persze jobban változtak az árak.
néhány felvetésre; jogilag erősen problémás lesz, ha a meglévő és hűséggel nem rendelkező előfizetők - a díjcsomag módosítását követően is - a régi áron kapják adott szolgáltatást, amíg az új és szintén nem hűséges előfizetők olcsóbban.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
válasz Flashget #31599 üzenetére
... mert, a szokásos rendben dolgoznak. Előbb a váltás/módosítás. Hadd pukkadjon a konkurencia. Aztán 1-2 nap múlva az ÁSZF módosítás.
Már kezdem azt hinni, hogy előbb a módosítással letesztelik a jónépet(előfizetőket). Végigolvassák a fórumokat, meg a Facebook anyázásokat aztán a tapasztalatok alapján másnapra megírják az ÁSZF-t.
Amíg egyszer hivatalból meg nem elégeli ezt a gyakorlatot az NMHH.
-
Sonja
nagyúr
Igen, nálam is meglett az 500/200! Csak volt értelme a reklamálásnak, mert valamit elállíthattak.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen monitort vegyek?
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Napelem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest