Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Devil Smile

őstag

Sziasztok

Olyan jelenségben kérném segítségeteket, amit még nem sikerült egyértelműen lokalizálnom. Helyzet a következő, évek óta nem játszom, így a steam le volt kapcsolva, hogy ne induljon automatikusan. Pár hónapja visszakapcsoltam, és azt vettem észre, hogy 4percenként újra csatlakozik, offline lesz, aztán pár mp után újra online lesz... online játékoknál is offline leszek.. Ezt eljászta kb 10x aztán van, hogy 1órán át semmi gond, most míg ezt a hsz-t idáig leírtam már vagy 5-6x csatlakozott újra.. elsőre azt gondoltam a Steam a ludas, de egyik nap szintén 1-2 éve nem használt xboxot is bekapcsoltam a gyereknek, és ott is előfordult, hogy offline lett minden .. FTTH rendszer van ZTE F668 az modemmel, volt utána egy router, meg egy switch, gondoltam azok szarakodnak, most vettem egy Xiaomi mesh-t, de a hiba továbbra is fennáll.. Fura még a dologban, hogy amikor néztem, és mértem az időt a leszakadások között, akkor a ZTE modemnél talán 1x láttam, hogy újraindult az "online duration time" jelenleg kb 600E másodperce online.. steam topicban nem nagyon kaptam segítséget, gondoltam hátha itt van valakinek valami ötlete.. Tv-n az adásban nem tapasztaltam hibát.. nem tudom merre keressem tovább.. :F :(

:R

Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi

Új hozzászólás Aktív témák