- Hálózati / IP kamera
- Vizsgálja az FBI, hogy ki lopott betegadatokat az Oracle-től
- Microsoft Excel topic
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- Internet problémák
- Eric Trump és a Hut 8 elindították az American Bitcoin bitcoin-bányászcéget
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Salak
aktív tag
válasz
Watt25 #18140 üzenetére
Köszönöm szépen az infókat. Közben megtaláltam a műholdas topikot is.
Igazából csak és kizárólag a Digisport miatt döntöttem a Digi mellett, mert ahol eddig laktam ott csak UPC lehetett és évek óta nélkülözhettem a kedvenc sportjaimat.
Tényleg elég silány minőségűnek tűnik néhány csatorna (a UPC-nél soha nem volt ilyen gond), de főként csak a sportadókat nézem. Azon viszont megrökönyödtem, hogy szó szerint nézhetetlen az SDv erziója a Digisportnak, legalábbis focit nézni rajta kínszenvedés) Úgyhogy 500 HUf ide vagy oda, muszáj leszek akkor igényelni egy HD boxot.
-
Salak
aktív tag
Sziasztok!
Most kötötték be hozzánk a műholdas Digit (SD dobozt kaptam) Meglepődve tapasztaltam, hogy milyen rossz a sportcsatornák képe, milyen erős a "szellemkép" hatás. Ezt mindenképp szereném orvosolni, mert így a focimeccsek kb élvezhetetlenek. Gyanítom a HD minőségű adás lenne a megoldás.
Ahogy olvasgattam az utóbbi hozzászólásokat, akkor nem is lenne muszáj havi 500 HUF-ért bérelni egy HD dobozt, ha a TV-m alkalmas a digitális adás fogására?
Egy 32" Samsung LCD TV-m van, de így fejből sajnos nem tudom a típusát, este tudom megnézni.
De elméletileg akkor ez működhetne, ha a TV-m alkalmas rá, hogy akkor kihúzom a dobozból a koax kábelt és simán bedugom a TV-be? Így tudnám fogni a Digisport HD-t és a Sport1 HD-t? (Digifilm meg HBO nem léyneg)
Köszönöm előre is! Szép napot!
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- HP notebook topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Megnyitotta a PhysX GPU-s részét az NVIDIA
- 128 GB-os, kétcsatornás G.Skill memóriakészlet, 8000 MHz-cel
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Philips 345B1C Ívelt Ultrawide Monitor!34"/3440x1440 /VA/100hz/AdaptiveSync/
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- NVidia Quadro K620 2GB DDR3 PCi-e videokártya
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest