- Mozilla Firefox
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debian GNU/Linux
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen switch-et vegyek?
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Magától cselekvő AI-rendszerrel kísérletezik az energiaipar
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ossen
csendes tag
Sziasztok !
Driverek sikeresen lekapva, feltolva a rendszerre.Megkerestem a csatornákat, hangom van, de kép helyett csak egy sötétség volt eleinte.Majd vezérlőpult - megjelenítés - Vivid fül,
átállítgattam, már van kép, de duplán és nem mozog. A hang ugyanúgy tökéletes. Hova és mit kell még állítani ?
Előre is köszi.
Sziasztok[ Szerkesztve ]
-
válasz Octopus21 #6248 üzenetére
Fizessék ki az rtl klubnak a lóvét amit kérnek érte
Nagy büdös lófact! Egy petákot nem ér ez a csatorna. Az meg röhely hogy tőlem kér pénzt mert halad a korral. A TV2 miért nem kér? Vagy ha kér akkor olyan keveset, hogy még belefér a szolgáltatóknak. Miért hiszi az RTL hogy pótolhatatlan? Vicces lenne ha a Sláger, Danubius sorsára jutna. Gondolom a TV-ksem a világ végéig kapják meg a frekiket. Az ő engedélyük mikor jár le?
Amúgy ahoz képest, hogy nem 1eztek meg az F1 16:9-ben futott.Most egy higéniaizenemű (szappanopera) megy a dvb-t-n 4:3-ban.
A képarány nincs összefüggésben a sávszélességgel. 4:3-16:9 váltás nem indokolja a sávszélesség növelését.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
zhagyma
őstag
" ... Könnyen lehet, hogy az AH szórakozik. ..."
Nem egészen ez a helyzet. Legalább is a DIGI szerint: DIGI közlemény
Ui.: A bohózat sajnos folytatódik ...
[ Szerkesztve ]
-
Keverednek a szálak
Az AH-nak pont semmi köze a digi által nyújtott rtl-es képarányhoz. Én csak példának írtam (a kérdésre válaszolva), hogy per pillanat milyen képaránnyal megy dvb-t. Most a dvb-t-n a híradó a "megszokott" doboz a dobozban (windowboxed).
Szóval az RTL nagy csindarattával bemutatta, a TV2 pedig meg is valósította az 16:9-es átállást. Talán nem véletlen hogy a mindigtv demócsatornán mi a szeptemberi kérdés ;-)Juteszembe vmelyik új műsort (pro4 és tsai) berakhatnák a demócsatorna helyére.
Amúgy meg az ilyen közlemények megírását miért bízzák olyanra, aki fogalmazásgátlót szed?!
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
ronson
őstag
Legszívesebben leszakítanám a karját és agyonverném vele azt, aki hagyja, hogy ilyen csatornák adjanak, ilyen rangost eseményt.
Minimum elvártnak kellene lennie, a HD sugárzásnak is, az F1-el egyetembe.
De hát ez itt a balkán.
-
Zlin50
senior tag
Na erre varrjon gombot az ember. Korábban amikor egy analóg hibát bejelentettem mindjárt kihasználtam az alkalmat ér rákérdeztem a központi üsz-nál mi a helyzet felvevős box ügyben. Mintha itt valaki írta volna hogy kapott ilyet. Akkor meg én miért nem tudok ilyet kapni a helyi üsz-nál? (tettem fel a kérdést) Menjek el oda és igényeljem meg. Elmentem és mint a birka úgy néztek rám, mert hogy mondhat ilyet a központ mikor nincs ilyen box, és ebből kifolyólag hiába is igényelnék. Meg különben is októbertől IP tv meg egyebek és ki tudja mi lesz még. Hát a végén már csak röhögni tudtam rajtuk aztán eljöttem, mert valamelyik üsz-nak fogalma sincs semmiről.
Nap közben felhív a közont hogy a korábban bejelentett hibával hogy állunk. Na megint az alkalmat kihasználva box téma. Hogy mondhatta a helyi üsz hogy nincs amikor létezik és ha akarom felvesz egy igénylést. Felvette, emilben elküldte az igénylőlap számát.
Hogy ebből mikor lesz box az egy kérdés, de még nagyobb a fenti történet háttere.
Azt is megkérdeztem mi van ha én veszek (ha túl sokáig nem kapnék), abban hajlandók lennének-e kártyát akiválni. Erre még nincs válasz.Egyébként Technisat Digit HD4-CX lenne, ha vóna. Van tapasztalata valakinek ilyen masinával kapcsolatban? Elfogadható minőségű, vagy nesze neked itt egy púp kategória?
[ Szerkesztve ]
"HA-SIA, HA-SIB, HA-SIC ... AEROTRIGA forever"
-
g0dl
addikt
A UPC megállapodott a Tv2 tulajdonosával, így már az alapcsomagban is elérhető a Pro4 műsora, ahol a keddi BL-meccsek mennek. A DigiTv-vel idén sem állapodtak meg, ahogy a T-Home sem, így a legtöbb magyar háztartásban a Sat1 maradt az egyetlen lehetőség. Már ha előfizetnek a német csatornát tartalmazó csomagra.
Szól a reklám hír az indexen. Gondolom itt alapvetően arról van szó, hogy minden eszközt bevetnek a kábelszolgáltatók a harcban. (na majd ha elindul a kézi BL, ahol hazai esélyes csapat is van ..)
RTL 16:9 ért nem akarok fizetni, inkább dobják a kanálist a gagyi bulvárral együtt. (forma1 van a német rtl-en is, mást meg nem nézek ott)
[ Szerkesztve ]
-
Octopus21
aktív tag
Az az igazság, hogy mióta bekötötték a set top boxot nálam, azóta többet nézek NAT GEO-t, CNN-t pl, meg a valódi HD csatornákat (NAT GEO is az, ezért is kaptam rá). Sokkal értelmesebb dolgokat tanulok belőlük, mint egy magyar híradóból, meg a győzike sóóóból.
Igaz én rtl klubos vagyok mert sokat néztem eddig is, de azon is inkább a fókuszt, meg lekötnek a butító valóság show-k is, mert valahogy szeretem nézni a hülyéket tv-ben, igaz nap mint nap van szerencsém hozzájuk a valóságban is Meg elvétve akadnak jó filmek is az rtl klubon, igaz csakis régiek. Így én szeretném az rtl klubot is hd ben nézni de egyenlőre a 16:9 arány is megtenné. Már rég hd-nél kéne tartaniuk, gondolom nem szenvednek lóvé hiányban. Nem is értem mi az akadálya. Igaz, hogy egy HD adás onnan indul, hogy az adott műsort is HD kamerával kell felvenni, mert a többi egy felskálázott szar, de akkor sokkal jobb úgy. Az újabb műsorokat meg úgyis hd kamerákkal veszik fel már, legalábbis én így gondolom ,aztán lehet hogy nincs igazam. -
Kicsit megkevert a bevezető, mert keveri a szezont a fazonnal.
A keddi meccsek lesznek a Pro4-en, ami a t-home-on már 1 hete nézhető, és a upc most ált be a sorba. Ezzel a tv2 elérte hogy az n+1. csatornája bekerüljön a 2 nagy szolgáltató kínálatába.( t-home, és upc)
A szerdai meccsek pedig maradt a diginél, amit nem ad oda senkinek, hiszen szolgáltatóként nem ál érdekében.Amúgy nem érdekel a foci, nem is értek hozzá, de
- ezeket miért nem az eurosport nyomatja?
- Kommentár nélkül nem látod kinél a labda? (megkockáztatom a lelátó tetejéről sem látni többet ...)Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
g0dl
addikt
Biztos vagyok benne, hogy nem elsősorban ár kérdése, hogy átveszik-e egymás csatornáit. Az is lehet, hogy a dig-rtl játszmában az év eleji sportklub megvásárlása körüli pletykák (majd programcsomagból kidobása) is szerepet játszik.
-
ronson
őstag
ezeket miért nem az eurosport nyomatja?
Mert más az üzletpolitikájuk. Mondhatni hiány pótló sportágakat adnak.
Kommentár nélkül nem látod kinél a labda?
Látni látom, de egy jó kommentátor kell oda, aki igazán érdekessé is teszi.
Élőben meg teljesen más szórakozási forma.Nem csodálkozok, hogy veszprémiként nem szereted a focit. Egyszer néznél meg élőben, egy hazai DVTK meccset, biztos, hogy magával ragadna a hangulat. Nálunk ez vallás.
Kija:A Digi bárkinek oda adja a két sport csatornáját, de valami 800ft az ára előfizetőnként, mondjuk HD minőség. Ha tőlem külön kérnének érte ennyit én kifizetném.
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
A sportklub kidobásának személy szerint örültem is.Ahogy olvasom a nézettsége egyenlő a nullával.
Több kisebb szolgáltatóval is megállapodott a digi a sportcsatornák ügyében tehát nem az ár a legfontosabb tényező.Inkább az hogy csak simán konkurencia- a két multi szemében -aki idejött és letörte az árakat a magyar valóságnak megfelelően.
Nálam stabil a digi mind net(KIVÁLÓ!) mind dvb-c tekintetében. Marad is.
A 16:9 probléma:
Az rlt-t amúgy sem nézem bekaphatják az F1 innentől az anyacégen keresztül.
Pro4 BL közvetítés:
Digisporton HD-ben nézhetjük,a pro4 helyett meg van más forrás is. -
Octopus21
aktív tag
Super One HD-nak van a legjobb minősége szerintem
-
Kija
aktív tag
A Vidanet sima SD-ben nyomja és nem emeltek árat a két csatorna bekerülésekor. Ráadásul pl. a Sportklub az egy plussz kiegészítő csomagban van (fizetős), míg a 2 Digisport az alapcsomagban. Csak onnan tudom, mert az apósom Vidanetes ef és pont a múlt héten (új TV vásárlása miatt) állítgattam nekik be a digitális csatornákat. Ezzel azt akarom mondani, hogy nem biztos, hogy pénzt kért a Digi tőlük.
-
törölt tag
t-home digitális platformon benne van a Pro4, én analógos vagyok, DE ... csak akkor vagyok hajlandó váltani ha normális HD adásokat adnak majd ezért a STB mizériás többet fizetős szarér. ha már full hd tv-t vettem (megjegyzem előre gondolkodva... háthat, de úgylátom jó ha a tv megéli majd a normális adások korát)
a csatornakiosztáshoz meg csak annyit, hogy ha iptv-re váltanék lenne pro4-em, de a natgeót elveszteném, nos ennyit nem ér az a fos pro4, hogy a legjobb csatornát beáldozzam miatta (ja egyébként DVB-T és analóg kábelt használok közösítővel, de csak azé mert a t-energia miatt kell valamilyen kábeltv, különben már rég valami mást néznék pl:mindigtvextra, vagy valami műholdas ) -
Kija
aktív tag
Nekem is, de másnak meg a kosárlabda miatt, megint másnak meg a vizilabda miatt és sokaknak meg a jégkorong miat.
Erre mit olvasok a Digi közleményébena FB-on amikor kivették a kínálatból a Sportklubot?
"Kedves DIGI Előfizetők! 2011. június 7-én a Sport Klub országosan kikerült a DIG...I Kft. analóg és digitális, valamint műholdas csatornakínálatából. A sportadó egyre kevesebb vonzó sporteseményt közvetített, így nézettsége jelentősen csökkent. Továbbá számos felmérés készült, melyek alapján megállapítható, hogy a Sport Klub más sportadókhoz illetve a DIGI kínálatában megtalálható csatornákhoz képest kevésbé népszerű. Ezek a meghatározó tényezők következtében született döntés a csatorna..."[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
Sziasztok!
Jó tudom ahány ember annak annyiféle sportág közvetitése fontos lenne.
Digis vagyok, ugye a SPORT klub nincs,de amig volt én úgyvettem észre,hogy ez a csatorna ismétlő csatornaként működött.Nekem nemhiányzik annyira.Ezt azért irtam,mert álltalában amikor ismételt egy sportműsort addigra már az eredményt már tudtam, igy már nemvolt annyira érdekes.Azért jóvolna, ha a Digi is feltöltené a csatorna kinálatot[ Szerkesztve ]
-
bordi10
senior tag
Ezt nem hiszem el:
"A UPC előfizetői nem maradnak le a Bajnokok Ligájáról
Már a holnap esti első Bajnokok Ligája rangadót, az FC Barcelona – AC Milan mérkőzést is a UPC összes digitális kábeltelevíziós előfizetője láthatja, miután az ország legnagyobb kábeltévés társaságának rendkívül rövid időn belül sikerült megállapodnia a meccseket közvetítő PRO4 tévécsatorna továbbításáról. A TV2 tíz nappal ezelőtt jelentette be, hogy a 2011-2012-es BL-szezon keddi mérkőzéseit az országos kereskedelmi tévé helyett a médiacsoport legújabb hazai csatornája, az eddig mindössze a nézők 16%-ához eljutó PRO4 közvetíti.
A UPC a mai napon megállapodást kötött a PRO4 továbbítására, és az új csatornát még ma elérhetővé is teszi a legolcsóbb digitális, bronze elnevezésű csomagban, az 50-es programhelyen. Az új csatorna iránti igényt nem kell külön jelezni, újabb csomagot sem szükséges rendelni hozzá a digitális kábeltévé előfizetőinek, és a kínálat bővülése mellett az előfizetési díj változatlan marad. Így a UPC digitális televízióval rendelkező ügyfelei a BL egyetlen játéknapjáról sem maradnak le, hiszen már a H-csoport holnapi nyitó rangadóját is megtekinthetik. A szerdai mérkőzéseket az előfizetők a német Sat1 programjában követhetik figyelemmel, amely szintén megtalálható a UPC digitális kábeltévés kínálatában, az Európa csomagban."
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 | PSN Id: bordi10
-
-
zhagyma
őstag
A videótár mint rendszer jó dolog, ha olcsó és megfelelő minőségben stream-lik a filmeket. Az ár elsősorban gazdaságossági kérdés. A minőség valószínűleg a legrosszabb DIGI-s internetes csomaghoz lesz méretezve. Sajnos a DIGI elég "heterogén" technológiával rendelkezik, főleg a felvásárlások után.
Ui: Például Tarr esetén 4 Mbps-s koax-s neten is nézhető browserben az HBO videótár.
-
törölt tag
Tud valamelyik LG (akár "okosítással") USB-re menteni adást? (32ld350)
-
GuruZone
őstag
Technisatom van 2010. május óta, ez a cucc amúgy 25-30e Ft-ot ér. Kiváló kép- és hang, igényes kivitel, okos funkciók, magyar menü, szóval jó cucc. Már olyan TV-m van, amiben benne van a DVB-C, de asszony ahhoz szokott hozzá, a TV-n bonyolultabb az EPG, én meg rögzíthetek pendrive-ra. király cucc.
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
VINIKOR
senior tag
TV2 helyett a Pro4-en lesznek a BL meccsek. Lehet fogni?
-
rocket
nagyúr
Mar irtam korabban, hogy a DIGI-nek muszaj lenne eladnia a sport csatornait, mert elfogjak venni toluk a BL jogokat. (pontosabban az idei szezonnal lejar, es biztos nem fognak veluk hosszabitani, mert nincs meg a megfelelo lefedetseguk.)
Azzal, hogy a PRO4 most bekerult a UPC es T-Home csomagjaba, mar nagyobb lefedetsege lett mint a DIGI sport csatornainak.Az is biztos mostmar az UPC es a T-Home se fogja eroltetni a DIGI sportcsatornainak a megszerzeset, megha fillerekert akarjak majd rajuk sozni akkor se, megvarjak mig szepen kifut a szerzodesuk.
#6286:Ne doljetek mar be a PR-nek, ez a hiszti ami megy az UPC erdekelt mediaban mar vicc
DIGI-n ahogy eddig is most is lesznek BL meccsek, nem 1 meccs fordulokent SD-ben es 4:3-ben, hanem HD es 16:9.Azert megy ez a hiszti most a PRO4 kapcsan, mert Barcelona-Milan meccs lesz, es sok a divatdrukker aki nem birja ki ha nem latja (altalaban ezek a nagyon beharangozott meccsek szoktak dog unalomba fulladni.)
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest