-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
" ... HD adásokat miért interlace formában sugározzák? ..."
Például azért, mert így kisebb a tömörített videó stream bitstream sebessége és több HD adó is elfér egy frekvencián (gazdaságos és ez volt a cél). Arra ne számíts a közeljövőben, hogy Blu-Ray 40 Mbps progresszív HD adás lesz. Talán a jövőbeli DVB-T3/C3/S3 szabványok esetén, de még a DVB-T2/C2 sincs bevezetve (kb 30%-al nagyobb az átvihető bitsream sebesség) ...
-
anrab
addikt
-
spani
csendes tag
-
vaksi8
senior tag
válasz VINIKOR #3170 üzenetére
nekem pl a tv n vagy 4 féle képpen lehet rendezni.lehet ugy mint ahogy a digi csati kiosztás van,van a kedvencek mód/itt tudom úgy rendezni ahogy én akarom/,van külön a hd csatornák rendezése/itt alapból csak 5-öt ajánl fel/és az utolsó az ingyenesen fogható csatornák rendezése.szóval van elég repertoár a saját igényeid beállitásához.
-
Dog 11
tag
válasz VINIKOR #5015 üzenetére
Szia !
A digitális csatornák között ,új Közszolgálati csomagot alakított ki a Digikábel .A 2011 május 22 től érvényes csatornakiosztásban már ezen az új 121000 kHz-es frekvencián található a 10 db. közszolgálati program. Erre a frekvenciára kell keresést végezni a tv-vel.Ha c -évjáratu a Samsung tv akkor a betöltés után a csatornalistából még külön törölni kell egyenként a korábbi programneveket.Az ÁSzF-ben a honlapon több mint egy hónapja kint van az információ.
-
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- ÚJ, 3év Gar AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz (96MB Cache, up to 5.0GHz) CPU! BeszámítOK
- Macbook Pro 13" Retina 2015 i7-3.1Ghz 8GB 256B SSD, Új akku, Üzletből
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Pro 12/512GB, Bontatlan, 1 Év Garanciával!
- Macbook Pro 2020 13" megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest