- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AliExpress tapasztalatok
- DIGI kábel TV
- Magától cselekvő AI-rendszerrel kísérletezik az energiaipar
- Asustor NAS
- Mozilla Firefox
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
Szia!
közben megtaláltam amit a DIGI adott többeknek. Egy kis kisérő szöveg
- A tipusa: Kaon KCF 220 CO
- SD (Mpeg-2) vevő
- Nincs HDMI kimenet
- 2 scart, RCA, S/PDIF
OK ezt mind aláirom amit mondasz,de aki egy hdmi-s tv-hez akarja ezt a boxot az is szivás
Ezért úgy tudom sokan inkább vettek azt amit linkeltem vagy más C-BOXOT amin van hdmi-kimenet[ Szerkesztve ]
-
válasz sandró60 #5551 üzenetére
Közben én is megnéztem, bár modelszámot nem írnak, de
SD box bérlése bruttó 300 Ft/hó
HD box bérlése bruttó 1000Ft/hóSzóval aki HDMI-s box-ot akar bérelni, a lehetőség adott. (más kérdés, hogy éppen van-e raktáron) Szóval akik spórolni és HDMI-t is akartak egyszerre, azok így jártak....
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz sandró60 #5553 üzenetére
Kicsit elbeszélünk egymás mellett.
HDMI-n is SD adás jön(+1-2 HD) szóval kicsit ellentmondásos amit írsz.
Annyi a HDMI előnye(SD adásokról beszélünk!), hogy az analóg jelet már nem kell a TV-nek digitalizálnia, elmarad 1 (D/A-A/D) konverzió, ezért kaphatsz jobb minőséget.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Manka76
senior tag
Szia
A fogyasztással kapcsolatban sajnos nem tudok nyilatkozni.
A legnagyobb bajom eddig az volt hogy a csatornalistát nem tudtam exportálni USB-re.
Nem kezeli az MKV-ba beépített feliratot (külsőt viszi)
Ha jól láttam akkor ez a legolcsóbb amiben van tuner és felvételi lehetőség.LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
sandró60
addikt
Sziasztok!
Ezt a C-tunert találtam a netten.Szerintem az egyik legolcsób:8500Ft
A leirás alapján jól használható a digi-kábelén jövő digitális adások vételére
Annak akinek nincs beépitve a tv-be a C-tuner.A link cime:
http://koscso.blog.hu/2011/07/21/techwood_dvb_c_tuner_kabel_digitalis_adasokhoz_8_500ft[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz GuruZone #5563 üzenetére
Csak a márka lesajnálása!
Élő példa a kinai dolgokat is,hogy lesajnáltuk és ma már............ Majdnem minden olcsó
dolog onnan jön
Lehet,hogy ez is az
A linket meg olyanoknak ajánlom akiknek kicsi a pénztárcája és most akarnak venni
Tudom van ennél sokkal drágább is[ Szerkesztve ]
-
szarkazsolt
csendes tag
válasz sandró60 #5564 üzenetére
Én most vettem egy ilyen techwood dvb-c tunert. Nekem működik, jön rajta minden digi (hbo nem) csatorna. Mindent lejátszik USB-ről, csak kicsit lassan tölti be a listát. olvassa az NTFS partíciót, de csak FET32 re hajlandó felvételt készíteni. 1 perc 22 Mb. Max 1.5 órás felvételt tud egyszerre. Gyönyörű képe van. Ezerszer jobb mint amit a digi ad a HBO csomaghoz !!!
-
sandró60
addikt
válasz szarkazsolt #5565 üzenetére
Köszönöm szépen.hogy ideirtad a tapasztalatodat C-Box-al kapcsolatban ezek szerint bőven megéri a 8500FT-árat
Gondolom ottvetted ahova a link is mutat
Talán segiteni tudunk a kispénzű embereknek
a FET32=FAT32 A pendriweket általában ilyenre formázzák a különböző külső meghajtókhoz (firmware)[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz szarkazsolt #5565 üzenetére
Mi az a mindent lejátszik usb-ről? Nagyon érdekelne havernak kéne egy stb és nézte a seltekát ami boldogul a média fájlokkal ,de az drága neki ezzel meglephetném.A 6 hónap gari igen kevésnek tűnik az eladó részéről talán refurbished készülékről van szó vagy nem is újak hanem használtak.
-
-
bmate
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy Optibox C1000HD STB-m.
Próbálom keresni a közszolgálati csatornákat manuálisan, mert automatikus kereséssel nem találja meg. Az a problémám, hogy amikor keresni akarok és frekvenciát választok ott csak 114MHZ és 122MHz-t tudok választani. Tehát nem tudom kiválasztani a 121MHZ-t amin jönnek a közszolgálati csatornák.
Valaki találkozott már ilyen problémával?
Hogyan tudnám orvosolni?Bmate
-
pumpaduda1
csendes tag
Na most hozta meg a postás a Techwood dvb-c boxot az a baj hogy nincs magyar se a menüben se a leírásban és nem tudok németül angolul is csak alig.Ha valaki megszánna valamien magyar leírással megköszönném. ( google-ban nem találtam)
-
sandró60
addikt
válasz pumpaduda1 #5577 üzenetére
Szia!
Itt az (5565) hozzászólásban (szarkazsolt )nickel vedd fel a kapocsolatot
Neki is van -
törölt tag
Szemezgetek ezzel az olcsó Techwood dvb-c-vel,csak az a baj,hogy monitorral használnám amiben se hdmi csati,se hangszóró nincs.Szerintetek hdmi-dvi adapterrel+scart audió-rca-mini jack adapterrel életképes lenne a dolog,vagy ez már túl sok hibalehetőség? Esetleg hangátvitelre SPDIF out bekötése az alaplapba (Asrock 890 extreme mobo)?
[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz pumpaduda1 #5580 üzenetére
Közben ha jutottál valamire a beállitásoknál ird meg légyszives
-
pumpaduda1
csendes tag
válasz sandró60 #5581 üzenetére
Nagyjából sikerült belőni, a csatikat elég egyszerű sorbarendezni,pendrájval ki próbáltam a lejátszást egy avival és a felvételt is.Az időzített felvételt még nem pobáltam.Amivel kínlódok az a 16:9 - 4:3 beállítás mert vagy egyik van vagy másik a progik meg ugye vegyesen.
-
klaczi
aktív tag
válasz pumpaduda1 #5582 üzenetére
A közszolgálati csatikat megtalálta??
-
csiki52
tag
Olvasom a fórumot rendszeresen, sokan küzdenek beállitási problémákkal. Ezek szerint én szerencsés vagyok, mert nekem a Tv-m alapbol magyarországra állitva automatikusan megtalált minden csatornát. /121mhz-en is./ A kép kiváló / Bp Kispest/ az EPG az egyetlen ami néha hézagos...
A TV tipusa Samsung UE46D6500 . Sajnos a STB-ot a HBO miatt nem tudom megszüntetni pedig a Tv mindent tud, lejátszik minden formátumu filmet USB HDD röl, mivel CI is van benne egy Nagravision modullal a smart kártyát is tudná fogadni, de a Digi sajnos még mindig nem hajlandó / pedig technikailag megoldható lenne / a tv moduljához párositani a kártyát csak a saját boxhoz. Én azt várom mikor lépnek ezen végre tul / már csak azért is , mert egyszerüen soha nincs Hd box raktáron / hiszen a modern Tv-k mellett nincs szükség STB-ra. -
klaczi
aktív tag
válasz pumpaduda1 #5586 üzenetére
-
llaci80
csendes tag
Sziasztok,
kerdesem az lenne ,hogy a fenti linken talalhato digis kabeles HD boxok kozul szerintetek melyiket erdemes valasztani?
Technisat HD 4 CXezt az egyet neztem ez usbrol vesz fel. kerdesem az lenne valakinek van ilyen berendezese mi a velemenye róla? esetleg ha tudtok mas tipust amit nem a digi forgalmaz hasonlo arban?
mint felettem irtak esetleges webes eleres a felvetel programzasahoz isteni lenne[ Szerkesztve ]
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Meg tudom oldani valahogyan a Humax boxxal, hogy digitális adást nézhessek monitoron? Gondolom ehhez kell egy tv tuner kártya is a sz.gépbe, ehhez nem értek. A box-on sajnos csak SCART és RCA csatlakozók vannak. -
hb000
aktív tag
Csak akkor, ha a monitorodon van valamilyen videobemenet (mármint nem vga/hdmi). Enélkül sem scart-on, sem rca-n keresztül nem lehet csatlakoztatni.
Ami a tunerkártyát illeti: ha már tunerkártyában gondolkodsz, akkor minek a box? DVB-C tunerrel foghatóak az adások közvetlenül is. -
RAiN91
őstag
Van itthon egy felesleges box a digitől, csak ezért. Csöves tv-n boxxal szebb az adás, gondoltam használt tudom venni itt is.
DVB-C tuner van párezer Ft-ért?
Vagy ha veszek egy egyszerű tuner kártyát, amin csak coax csatlakozó van, akkor milyen minőségű adást tudok fogni 22"-es monitoron?[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
"Neki már van 1 box. Ő számítógépen/monitoron szeretné nézni. Miben lesz előrelépés ha vesz még1 box-ot"
Miért ne lehetne előrelépés?Én csütörtökön megyek a Techwood ketyeréért és monitoron szándékozom nézni a csatornákat.2Xe Ft-os pci,usb dvb-c tuner vs.8500ft-os box azért nem mindegy.
-
-
sandró60
addikt
Szia!
Akárhogy nézem van egy olyan mondásipőt a Cipő boltból.Leforditva szerintem egy külső C boxal pláne ha nem egetverő az ár különbség jobban megéri TV-t nézni monitoron,mint egy számitógépbe bedugot ilyen -olyan digitalizáló
A majdani HDMI-képes készülékéhez meg vigan használhatja[ Szerkesztve ]
-
válasz #16729600 #5596 üzenetére
HD-ről szó nem volt, csak a digitálisról, az meg nem feltétlen HD, sőt... ;-)
+ mi lesz a hangal? Nem mind1ik monitorban van hangszóró. Mégha lenne is kis hangfala, azt majd állandóan dugdozza a pc és box között?Kivi vagyok melyik megoldás érdekli
majdani HDMI-képes
Az már valószínű box nélkül is tudni fogja a dvb-t/c vételt.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az említett box rendelkezik scart csatival (ha nem digitális SPDIF-re gerjedne ami szintén van) kb 150Ft egy scart-rca adapter,és kell hozzá még max 500Ft-ért egy rca-mini jack kábel.Ha ezt bedugod a deszkád vonalbemenetébe (kék csatlakozó),nem igazán kell ki be húzni-dugni-vonni semmi többé és lesz hang is
-
válasz #16729600 #5599 üzenetére
És csak azért kapcsolja be a gépet, hogy legyen hangja?
Mellesleg a vonalbement már foglalja az LP amivel a lemezeit digitalizálja/hallgatja, a mikrofonbemenetre meg már egy analóg headset van beizzítva.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bundle topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ford topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest