- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
MasterMark
titán
Én is azért nem csináltam ilyen CI kártyát, mert se az HBO, se a Digi Film nem HD. Így meg semmi értelme.
-
Flashget
félisten
válasz
trec12 #24747 üzenetére
Erre a sablon válaszra gondolsz?
Köszönjük az érdeklődésedet!
Jelenleg még nincs információnk DIGI Film HD csatornáról, amennyiben lesz, akkor azt itt és a honlapunkon is jelezni fogjuk az előfizetőink felé.Üdvözlettel,
DIGI1 nappal a CI+ kiadása előtt sem volt tudomásuk róla...mélyen hallgattak mikor rákérdeztek üfsz-en a fb oldalon ki/k válaszolgatnak mert látható nem sok közük van a digihez közvetlen.
-
hucsikoi
senior tag
válasz
Flashget #24745 üzenetére
Ezzel én is így voltam. Tavaly nyáron váltottam UPC-ről Digire és már akkor meg akartam rendelni a digifilmet is, de mivel box nélkül nem lehetett, így le is tettem róla. Tegnap amikor kértem a kártyát (Debrecen, Malompark) a hölgy egyből kérdezte, hogy ugye a digifilmet is kérem?
-
Flashget
félisten
válasz
trec12 #24744 üzenetére
Engem pl. eddig ez tartott vissza a Digifilmtől.
nem csak téged..engem is és sok más embert. mikor benn voltam volt aki konkrétan ezt mondta, hogy stb neki nem kell de így már megéri a digifilm.
filmcsatornák amíg adnak régebbi filmeket nem fognak HD-ben megjelenni szerintem. Kell ahhoz még 1-2-3 év de egyszer biztos abban lesznek sugározva. -
trec12
addikt
válasz
Flashget #24743 üzenetére
Valahogy az az érésem a CAM-el nagyobb esély lehet további fizetős csatornák (főleg HD) v. akár mini csomagok bevezetésére. Bár lehet tévedek mert ez a box-al is lehetséges lett volna. Viszont CAM-et használni box helyett ég és föld a lapos tévék terjedése miatt. Ezekhez "büntetés" egy fapados boxot csatlakoztatni. Engem pl. eddig ez tartott vissza a Digifilmtől.
Apropó Digifilm. Nem ártana egy HD változat ebből - nyilván drágábban - mert a minőségtől nem vagyok elájulva. Bár nézhetőnek nézhető meg persze valamitől olcsónak is kell lennie nyilván....A logika azt diktálja véleményem szerint, hogy lesz Digifilm HD is....Előbb-utóbb... -
Flashget
félisten
lehet a Digisport megjelenik hamarosan a T-nél?
[link]
csatorna bővítés, CI+ bevezetése, most meg ez a hír....ááááá -
Dog 11
tag
Sikeres CI+ beüzemelőjétől kérdezném,hogy az aktiválás befejeztével a tv megtartja e az eredeti csatornalistáját,vagy újra keresi a programokat és új sorrendbe rendezi azokat?Köszi a választ.
-
Flashget
félisten
válasz
NoOne1976 #24733 üzenetére
Elolvastad a digi közleményét? mert abban egyértelműen le van írva minden!
Első CAM 0 Ft/hó akció feltételei: 2014. február 1-jétől a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes. Az akcióban való részvétel feltétele új és meglévő ügyfeleink részére DIGI Film vagy HBO előfizetés megléte. Háztartásonként csak 2 CAM igényelhető.
Csak felnőttért nem is adnak..kéred a digifilmet és azzal aktiválják a másikat. Bár erről azokat kérdezd akiknél már megy a digifilm.Én csak azt írtam le hogy jobban jársz ha 1 év hűséget kötsz digifilmre, mert akkor 3 hónap ingyért van.
-
Multibit
nagyúr
Látom pörög a topic, majdnem mindenki kártyalázban ég
-
NoOne1976
őstag
-
Flashget
félisten
válasz
NoOne1976 #24728 üzenetére
Nem.
Az első CI+ ingyenes a felnőtt tartalomért nem kell fizetni.
2. CI+ már 300Ft (feltéve ha adnak és nem azt mondják egyelőre csak 1db jár mert kevés van)
De a legjobb megoldás a digifilmet 1 év hűségre kérni mert akkor az első 3 hónapért nem fizetsz csak 9 hónapért.
És most jön a csavar. Ha lejár az 1 év hűség akkor havi 300Ft a digifilm és a CI+ továbbra is ingyenes! Szemben az eddig volt stb féle ajánlattal ahol ha lejárt a hűség fizetni kellett 300Ft-ot.
Tehát az edigi 300+300 helyett 300+0 lett ezzel a CI+al feltéve ha működik a tv-ben -
NoOne1976
őstag
Javítsatok ki, vagy erősítsétek meg, hogy jól értem-e:
Beballagok az ügyfélszolgálatra, rendelek egy CI+ modult, mondjuk Digifilmmel, meg SuperOne csatornákkal, akkor a 300Ft-ot fizetek a Digifilmért, illetve 10Ft-ot a felnőtt csomagért? Mert ebben az esetben az első modul bérlete ingyenes? Ha pedig 2 modult akarok, akkor a költségem 300 Ft-tal nő, 610Ft-ra? -
Venn
tag
Üdv
Ma reggel én is előfizettem egy ilyen DIGI Smart CAM eszközre
Digi Film előfizetéssel, de most már kezdem bánni, nem akar működni. A készülékem Philips Smart LED TV 37PFL3537H van benne Common Interface Plus (CI+). A 1272 ügyfélszolgálat szerint aktiválva van a kártya, az opciókban látszik a Digi Smart Cam de ha kiválasztom le fagy a készülék és nem történik semmi. Valakinek produkált Philips ilyen problémát??
-
batagy
őstag
Részben off:
A CI modul TV-be illesztésekor, számít hogy a CI modul melyik oldala néz előre?
A modul ránézésre legalábbis, fizikailag szimmetrikusnak tűnik a két oldalára nézve.
(Panasonic UT50 plazma, néztem az útmutatót, de az nem tesz kijelentést erre vonatkozólag.)
-
Flashget
félisten
Azért kiragadott mert konkrétan ilyen hiba lett nálam is CI+ kapcsán ha lefuttatom a CI resetet...Fail.
a téma kapcsán adott a samsung tv topic, nézd meg (keress rá) mennyien szívtak azzal, hogy felrakták a frisebb fw-t mert az jó mert az kell, utána ez meg az nem működött ami addig jó volt.
Nem viccből szoktuk tanácsolni, hogy ha semmi baja a tv-nek ne tegyék fel a frissítést és még az automatikus frissítést is tegyék "ki" opcióba.
A samsung nem véletlen nem teszi nyílvánossá miért adott ki fw-t mert évek óta harcol a samygo ellen és általában csak letílt dolgokat amiket ők aktíválni tudnak a tv-n samsung is aktiválja + sok tízezer Ft-ért. Én csak konkrétan a TV kapcsán írtam eztl. -
válasz
forrest85 #24711 üzenetére
igen, illetve azzal kezdtem a bő 2 hete vásárolt 3d led tv esetén is.
hivatalosan nem teszik közzé a leírást, de senkinek sem tilos belenézni a firmware állományába, ha tudja, hogy mit kell nézni.Flashget; általánosságban írtam, hogy érdemes/kell frissíteni, nem viccből készülnek a javítások.
amit linkeltél, az egy kiragadott példa, sok ellentétet lehet linkelni, ahol bizonyos újabb eszközöket csak a frissítés után ismert fel, vagy kezelt le rendesen egyik vagy másik tv. -
Flashget
félisten
semmi újat nem adnak hozzá!
az egyetlen új funkció amit végül is nem ad hozzá a samsung hanem feloldja a tíltását, az a Hbbtv lenne. Ezügyben leveleztem velük és ígértek fw kiadását de csak ígéret maradt.
Azt is megírták a change log nem publikus, de ha valakit érdekel külön megírják neki mit tartalmaz a pontos tipus megadása után.
Úgy hogy hidd el samuéknál csak akkor kell fw-t frissíteni ha valami gebasz van a tv-vel. -
forrest85
senior tag
válasz
NyuszyCaster #24707 üzenetére
Annyit mondanék, hogy ha nem fontos ne frissíts. Ha minden jól megy rajta, felesleges. Főleg, ha nem okos TV. A Samsung pl. nem adja ki, hogy mit tartalmaz a frissítés, egyes esetekben eltűnhetnek belőle funkciók. Nekem ezt javasolták, egy jó régi FW van a TV-n, de megy. 1007-es FW EH6030-as Samsung
-
NyuszyCaster
senior tag
Sziasztok
tegnap lecseréltem az sd box ot smart cam ra
müküdik is minden mostmár azt is tudom normális ha villog a tv led je bekapcsoláskor
de azt viszont nem hogy miért ragaszkodott a digis emberke annyira eszeveszetten hogy frisitsek szoftvert a tv nekvalaki tudja mi szükség volt rá?
-
Benzoldog
tag
Arról van valami információ, hogy a februári csatornarendezés nagyjából mikor várható? Mert a Digi oldalán egyelőre nincs erről hír.
-
unravel
őstag
- Anya . gyere mer' kezdődik a kártyaaktiválás!
-
fiFika
csendes tag
No most már nekem is működik a modul
.
Felhívtam a 1272-t,mondtam,hogy tegnapra ígérték a párosítást.
Az ügyfeles mondta,hogy diktáljam be a kártya számát,kapcsoljam a tv az HBO-ra,és pár percen belül meglesz.
Meg is lett.
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest