- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Manjaro Linux
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- PHP programozás
Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
Zimi91 #14744 üzenetére
Ma ismét fehívtam a 1272-t.
Ott regisztrálták a kérelmet. Az volt ebben a furcsa, vagyis a helpdesk kérdezte, hogy nem keresett-e eddig szerelő. Mondtam nem, és utána rögtön kérdezte, hogy hogyan kértük. Mondtam neki, hogy személyesen bementünk kétszer, és ott elvileg rögzítették a kérést. Végül is azt mondták, hogy a szerelő 15 napon belül felhív. Hívott is minket egy óra múlva, kérdezte, hogy mi kell. Mondtuk, hogy CAM modul amire azt válaszolta, hogy az most nincs készleten.
<3
Nem tudom , hogy ez csak helyi probléma, bár Veszprémről köztudott, hogy semmi sincs készleten amiből kéne, legyen szó bármilyen boltról.
-
frovery
senior tag
válasz
Zimi91 #14725 üzenetére
Sajnos ez ügyfélszolgálattól függ. Elég ellenzősen fogadják az ilyen kéréseket. Ha szerencséd van, akkor bemész, kérsz a beltérid helyett smart camot és kapsz, persze ha van, mert a legtöbb helyen nincsen. (Tegnap kaptam infót, hogy új típusú smart camok lesznek, mert sok gond volt az előzővel). Ez mikor lesz, senki nem tudja, Diginél sosem lehet biztosra menni
Viszont ha mégsem kapsz helyben, akkor egy 4000Ft-os kiszállási díjjal megúszhatod a többi költséget. Kihozzák, majd a szerelőnek e helyszínen mondod, hogy semmit nem kell csinálnod, mert megoldod magadnak. A szerelőnek ez jó, mert semmit nem kell csinálnia, viszont ez dokumentálni fogja a garancia végett. Ilyenkor a saját szerelésedre nincsen semmilyen garancia. ha kihívod őket a késbbiek folyamán és a te hibát a probléma, akkor a kiszállási és szerelési díjakat felszámolják.
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ford topik
- Építő/felújító topik
- OLED monitor topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Üzletből, gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space gray
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest