Aktív témák
-
Nimrod
addikt
válasz
LordVader80 #2126 üzenetére
Megoldódott?
-
pumpaduda
csendes tag
válasz
LordVader80 #2126 üzenetére
Szappanopera 215. rész:Ma kijött volna a szerelő de közben tíltólistára kerültem állítólag hátralékom van persze a pénzt átutalta a bankom de valószinűleg nem irták be a közleményrovatba a szerződés számomat csak a nevemet így a tisztelt ügyintéző nem tudott valszeg beazonosítani tehát pénz a Diginél de mégis hátralékban vagyok és így tiltólistás és addig nem jöhet hozzám szerelő amíg nem bizonyítom hogy én befizettem a csekket az senkit nem érdekel, hogy háromhete várom a szerelőt akkor még nem voltam büntiben de most aztán irgum burgum!Nem hiszem el direkt vissza akarnak kergetni az UPC-hez?Beépített kémek vannak a Diginél?Kedden elfaxolom az átutalás másolatát a szerződés számommal és ha 48 órán belül nem nézhetik a srácaim a tévét akkor Pá és minden követ megmozgatok ennek a mocsoládé bandának a bosszantására!
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Gigabyte Z590 Aorus Ultra-I7 11700K-G.Skill 3600-C16 Samsung B-die 16Gb
- ASUS TUF 4080 SUPER JAVITOTT + AJANDEK
- SATA to SAS átalakító tray caddy hdd keretbe
- Lego 10497 - Galaxy Explorer - Egyszer összerakott, hiánytalan
- LEGO Ideas - Vincent van Gogh - Csillagos éj (21333) - Egyszer összerakott, hiánytalan
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest