Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Üdv mindenkinek
Kellene egy kis segítség (ismét).
Debrecenben hol találok olyan szakembert (vagy céget) aki képes legyártani zár alapján egy kulcsot. Nevezetesen egy motorkerékpár gyújtáskapcsolójának vesztettem el a kulcsát
Köszönöm szépen a segítséget.
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
rayoliviero
veterán
-
dudikpal
senior tag
válasz Chesterfield #3896 üzenetére
Sztem ott körül keresgélj, amikor fibi bent van szülni a 3as ikreket.
Már ha azt a kézenfogós lufit keresed -
ati012
őstag
válasz Chesterfield #3893 üzenetére
s3e5, de nem biztos.
Nagyon lehűlt a levegő.
-
Chesterfield
őstag
Van itt Jóbarátok fan?
Melyik lehet az a rész, aminek a végén Joey egy héliumos lufit visz be a kórházba egy csajnak, aki éppen szül? -
Sanyabá
senior tag
válasz werszomjas #3882 üzenetére
Jobban járnál egy sima elektromos,vagy robbanó motoros fűnyírógéppel.! Gyorsabb és könnyebb vele levágni ekkora területet.
Kölcsönözni meg nem hiszem hogy lehet,mivel elég hamar tönkre lehet tenni,és ezt a kölcsönzősök nem vállalják be.A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
pohár
félisten
válasz lizakattila #3881 üzenetére
nekem valami bő 300-at írt, végig se olvasom...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
dew28
aktív tag
-
kungzi
veterán
kezd hűlni a levegő
-
törölt tag
Én elcserélem vele 4 tyúkra meg 2 vakondra
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Eladó / cserélhető dolgaim:
Nokia kiegészítők és képek róluk.
29-32-es Xfact jégkori 1 és még 1 képpel.
Járóka is van 1 és még 1 képpel.
Whirlpool AWE 2214 alkatrészei
Valamint, mint mindig gravírozást vállalok képekkel.
Jöhetnek a privik.
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
pockhome
senior tag
szerintem sok apróhirdetés volt már HA-n, na de ez...
[link]Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
werszomjas
addikt
Holnapi nap (hétfő), vagy legkésőbb keddre szükségem lenne kölcsönbe egy benzinmotoros fűkaszára. (Természetesen a benzint én állom)
Délelőtt/délután érte megyek, néhány óra múlva már viszem is vissza, ha félted, jöhetsz nézni a munkát nyugodtan [kb 700m2 es sima telken (nincsenek épület és egyéb törmelék maradványok) szeretném vele a gazt (nincs 20cm magas, tehát nem több méteres fás szárú gazok) lekaszálni]
Akár fizetnék is érte kis bérleti díjat
Másnem ötlet, hogy a városban hol lehet ilyet olcsón bérelni néhány órára?
++++++++++++++++++++++
más:Jövő héten szerda-csütörtök körül (aug 29-30) megyek Pestre (M35-M3) visszafele meg majd vasárnap körül), fuvart vállalok!
üdv
-
hdanesz
őstag
Új Sony Vaio F24M notebook eladó, full HD kijelző, blu ray, core i5 processzor...stb. Bővebb info róla: ITT
Garanciás, sosem használt állapotban.
Ára: 260ezer ft -
wwhy
veterán
Vki nem dolgozik (ismerőse) a Delta Services Kft.-nél?
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Calogero
addikt
Sziasztok, Tudja-e valaki hogy Dózsa György utcába be lehet már hajtani autóval?
-
rob72
tag
hello
vennék Samsung wave GT-S8500 telefont , ha van valakinek,
válaszokat PÜ ben kérem -
ati012
őstag
*** Hardware *** Hardware *** Hardware *** Hardware *** Hardware ***
új LGA1155 / LGA1156-os processzor hűtő, 3.000 Ft!
Siemens laptop 1,4GHz / 1,5GB / 40GB / DVD / WiFi e
Kis-játékos konfig: 3200+ / 1GB / 250GB / DVD-RW / 7600GS
Netezős konfig: 2,8GHz / 1GB / 120GB / DVD / 512MB VGA
1 év garanciával új ASUS 1155-ös alaplap + új Intel G620 proci + új Civetta
Faintos INTEL félkonfigok eladó sorban (DualCore, C2D, C2Q, i3, i5, i7) BRUTÁL!!!
új 2GB / 1333MHz DDR3 memóriák
új EKL, Alpenföhn procihűtők 775,1156,1155,1366,AM2,AM3 procikhoz!
-új Alpenföhn Brocken (775,1156,1155,1366,AM2,AM3) - 10.000 FtMinőségi Delta, BeQuiet, HEC, Hipro tápok 250W-400W-700W
### Egyéb ### Autó ###
Régi, akár totálkáros autódat ami csak a pénzed viszi adásvételivel névre veszem.
Autók bontáson:
Fiat Tipo alkatrész csomagSeat Marbella /Seat Terra / Fiat Panda alkatrész csomag
Volkswagen Golf III Variant alkatrész csomag
Mazda 323BG mk2 alkatrész csomag
VW Polo hibátlan, rozsdamentes komplett karosszéria 50.000 Ft
VW Polo 1.1-es motor, váltóval 30.000 FtVW Golf I hibátlan 1,6D motor + 5 gangos váltó 50.0000 Ft
4 db 16"-os alufelni, 95%-os Pirelli gumikkal szerelve 100.000 Ft + Ajándék mankó kerék
Képek:Felni GumiZavoli Gáz-rendszer 6 hengeres motorhoz 100.000 Ft
Gumik felnire szerelve, 4 x 100-as osztókör:
RoadStone Radial SB-800 155 R13/8T 80% 2.000 Ft
Classat Winter 155/70 R13 80% 3.500 Ft
2 x Uniroyal Rallye80 155R13 95% 8.000 Ft
4 x Barum Polaris 155/70 R13 50% 10.000 Ft -
Salex1
őstag
Egy komplett gép, valami 1,6GHz környékén, nem emlékszem pontosan, 512Mb rammal, szép új házban, integrált videoval, 80Gb vinyóval mit ér? (monitor és egyéb periféria nélkül)
-
ZeroCaptan
tag
samsung sh-222 dvd író 1.5 éves 2000 ft
xbox 360 kábel lcd tévékhez 1000 ft
lehet lesz codegen 400 w táp 2500 ftNHL, NBA, Soccer
-
copass
veterán
válasz Cybertrone #3865 üzenetére
Én most veszettül megvagyok kattanva kb.1 éve lassan, mivel folyamatosan küzdök azokkal az emberekkel akik nem tartják be az írott és íratlan szabályokat.
pl.: kutyára póráz,szájkosár, a szart felszedem utána, nem biciklizünk a járdán és nem dobjuk a csikket a homokozóba, stbstbstb.
egyszerű az okom: a gyermekemre gondolok egyből, pillanat alatt megvan a baj, felszedi,belenyúl,elészalad vagy csak simán áll és elüti,stb.
Nemrég a kálvin téren a kezemmel fogtam meg a kerekét egy agymennek, mert bejött a két ember között a bringával és még neki állt feljebb utána, szerencséje volt hogy egyedül voltam akkor a lányommal,mert biztos megtaposom a helyszínen. De volt már olyan is hogy a mekinél átengedtem úgy ahogy azt kell az öreg bácsit a zebrán, erre jön egy zseni és lecsengeti bringával a zebrán a kisöreget! Most komolyan kihagyná ezt szó nélkül?Persze itt is a zseninek állt feljebb.
Én pl.: leszállok a zebrán,járdán is és tolom a bringát és csak azért is direkt úgy tolom hogy a bírka amelyik járdázik ki kell hogy kerüljön nagy ívben.
De amúgy az a gond hogy a közteres/rendőr letojják ezeket nagy ívben: főtéren beszélgetnek rendőr+közteres és a dobermanjátt viszi a nagyvállalkozógyúrós szájkosár nélkül, mellette meg egy pitbullt a másik! Bezzeg a nénit megbüntetik ha a zsebkutyán nincs póráz, a gyúróst meg nem meri!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Ivanh
senior tag
ACER ASPIRE 3100
Alaplaphibás noti, ramok, vinyó, wifikari nélkül.
ilyesmi
A kijelző ép.
Akksi használható.
Dvd-rom jó.
Burkolat használati kopásoktól eltekintve, teljesen ép, a zsanérokkal egyetemben.
Töltőjének tápkábele sérült, valami kutyarágásféle sérülést szenvedett.
Kérésre képeket csinálok.
Bontom, ha kell belőle valami, de egyben is vihető.
Esetleg működő notiba/hardver-alkatrészbe beszámolható.
Priviben keress.Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
blasko92
őstag
Hülyeség
Akkor ne állják az alkoholisták ellátását sem. Sőt a gyorshajtásban balesetet szenvedettek is fizessenek az orvosi ellátásért. Aki pedig mást is megkárosít egy ilyen balesetben, az fizesse a károsult ellátását is.
És nem a TB finanszírozást kellene csökkenteni, hanem a börtönökben az 1 főre jutó összeget!
-
GIJoe
addikt
válasz Cybertrone #3865 üzenetére
Ez a te álláspontod, az enyém pedig az hogy túl enyhe, igazságosabbnak érezném ha mondjuk 50%os lenne egy dohányos TB finanszírozása hiszen tudatosan rombolja önmagát.
Vagy olyan lenne a TB mint a kocsikra a pontrendszer -
Cybertrone
veterán
Tisztában vagyok a szabályokkal, ott ahol dolgozok szintén nem szabad dohányozni... de most szépen fogalmazva se tartja be senki Ez van... szesztilalom is volt, még is részegedtek akkor is az emberek... Kicsit öngolnak érzem az állam részéről az ilyen szintű szabályozást, hisz oltri bevétel jön az elvezeti cikkekből a kasszába... illetve most ez mérséklődik... No mind1
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
copass
veterán
válasz Cybertrone #3858 üzenetére
asszondja hogy:
2012. január 1-jétől a munkahelyeken és a közforgalmú intézményekben nyílt téren kijelölt helyen engedhető csak meg a dohányzás. Ezeken a helyeken (beleértve a szórakoztató, vendéglátó szolgáltatást nyújtó szolgáltatókat is) viszont ki kell jelölni és fenn kell tartani nyílt légterű helyet a dohányzók számára (kivéve, ha az üzemeltető, munkáltató nemdohányzó intézménnyé nyilvánítja a helyet vagy tűzvédelmi, munkabiztonsági előírások nem engedik azt).
Ez a dohányzóhely nem lehet az intézmény bejáratától számított 5 méteren belül, kivételek ez alól a szórakoztató, vendéglátóhelyek. Itt kijelölhető 5 méteren belül is abban az esetben, ha annál távolabb nem állnak fenn a dohányzóhely kijelölésének feltételei. Ezzel szemben közforgalmú intézményeknél nyílt helyen is csak úgy jelölhető ki dohányzóhely, ha az, az egészségügyi szolgáltatást igénybevevők szokásos vagy szükségszerű útvonalától elkülönül.szerintem egyértelmű, de van egy olyan gyanúm hogy simán aztmondják hogy nemdohányzó a strand és kész.
[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Scoobyka
addikt
Vki tud megbizhato iPhone szervizest Debrecenben v Nyiregyhazan? Eredeti digitizert keresek 3gshez...aki tud ilyen emberrol az pmben jelezze mar, koszonom.
Gsmplaza nem ajanlott en is ugy halottam
-
Cybertrone
veterán
válasz #65675776 #3842 üzenetére
Mér? Nincs zárt helyen, szerintem lehet cigizni Kicsit tul van misztifikálva a dohányzás, kb jobban ki van a dohányos közösítve mint egy leprás... persze ezt támogatják akik nem dohányoznak, nincs ezzel gond! Részemről ezután is elszívom a Multim ha akarom
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Csöves
őstag
Vennék satupadot, érte megyek.
Aquila non captat muscas.
-
lakisoft
veterán
Keresek 4x2Gb ddr2 800Mhz ramot asztali gépbe.
- Árad -
-
kejfel
tag
Akinek van D-sub kábel, és megválna tőle egy kőbányaiért,az írjon már rám egy PÜ- t.
-
simii16
aktív tag
"Lefüstölt" autós erősítőt tud valaki javítani? Vagy legalább belekukkantani?
-
őstag
Üdv mindenkinek !
Fujitsu-Siemens Esprimo állóházas gépek (LGA775 2,93 Celeron, DualCore ready,INT VGA,SATA,IDE,DDR2,PCI-e,mATX ház,ODD,300W Delta táppal - 9000 Ft (vinyó és RAM nélkül - de ha igényt tartasz vinyóra és RAM-ra akkor abban is segíthetek)
Laptoptöltők szinte minden típushoz (12V 15V 18.5V 19V 20V , 2A 3,2A 3,25A 3,42A 4,1A 5A 6A 6,3A) - 4000 Ft-tól.
- új 2x4 Gb-os DDR3-1333 laptop RAM-kitt - 9000 Ft
- új , bontatlan 3,5" SATA WD 160 Gb 16 Mb winchester - 10000 Ft
- új, bontatlan 2,5 colos Seagate 750GB-os külső SATA HDD házzal együtt - 23000 Ft
- 512 Mb 133 Mhz-es SD RAM - 3000 Ft /db
- új 2,5 colos 80 Gb IDE notivinyó - 10000 Ft
- új 478-as gyári hűtés (leszorító-kerettel) - 1000 Ft
- Netgear WPN824 Wfi router - 4000 Ft
- Netgear WPN111 USB WIFI adapter - 2500 Ft
- új MSI7293 alaplap + Intel 3 Ghz proci - 10000 Ft
- új ATI X1650GTO 256 Mb - 5500 Ft
- új 250 Gb SATA 2,5" laptopwinchester - 12000 Ft
- új 2x2 Gb DDR3-1333 RAM-kitt - 6000 Ft
- négymagos Q9100-as laptop-proci
- új Alpenföhn Triglav procihűtés (LGA775,1155,1156,1366,AM2,AM3) - 9000 Ft
- új Alpenföhn Brocken procihűtés (LGA775,1155,1156,1366,AM2,AM3) - 9000 Ft
- használt Hitachi 160 Gb SATA2 3,5" winchester - 6000 Ft
- 400W Delta tápegység (új, 6 pin VGA, 12 cm venti ) - 5500 Ft
Az alkatrészek átvehetők Nyíregyházán és Debrecenben.Érdeklődni priviben !
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
tsar
aktív tag
Keresek 300-500GB méretű SATA winchestert.
Ajánlatokat privátban kérném. -
brekkhun
tag
Intel C2D E6750 procimat illetve HD4850 videokártyámat cserélném kisebbre.
Ajánlatokat privát üzenetben várok.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
jambriklaci
csendes tag
Üdv
Haverom ASUS F5 laptopjának a töltője megfőtt.Hol lehetne venni olcsón.Használt is érdekel.
Privátba írjatok...
[ Szerkesztve ]
-
sNORh
addikt
Eladó
RENAULT CLIO 1.2 Expression 98000km. Klímás. Friss Műszaki 990.000 FtEladó Netezős konfig 3490-
-Fekete gépház ATX 1k KÉP
-Fekvő házas majdnem komplett P2-3-as 1k
-STR8 Discovery Parfüm zsír új 1,2k -pár pricc
-Babetta első-hátsó kerék, gumival mindennel cakpakk 2k/db
-3d studiomax 7 biblia 2kötetes+DVD[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
adam432
tag
válasz Jamby18 #3836 üzenetére
Szánalmasak lettek a bicikliutak egyébként... bent a városban gyalogosok kóvályognak rajtuk, meg nagyon lassú kerékpárosok, este gyakran kivilágítatlanul, ahogy Te is írtad. Én Db-Józsa között használom csak a kerékpárutat... de ott meg a sok paraszt robogós száguld el 60-al mellettem, mert besz*ri, hogy az utat használja.
Mindezek ellenére örülök a kerékpárutaknak, és támogatom, h minél több legyen belőlük, de azért elgondolkodtatóak ezek a dolgok.
[ Szerkesztve ]
„Si vis pacem, para bellum.”
-
jambriklaci
csendes tag
Üdv
FUVAROST KERESEK,aki a Vámospércsi úti kollégiumból a Piac utcáig(kb.4 km) elvinne 27-én Hétfőn,Korrekt áron.Kombiszerű nagy kocsival kellene mert van pár cuccunk.
Privátba írjatok...
-
T-zoli78
csendes tag
Eladó ÚJ, bontatlan, PLATINET pendrive, 8 GB-os.
Ár.: 2200 ,- Ft
• Kapacitás: 8 GB
• Írási sebesség: 8MB/s
• Olvasási sebesség: 22MB /s
• Operációs rendszer: Home Basic / Home Premium / Business / Enterprise / Ultimate / Starter és Windows XP Professional / Home Edition, Windows 2000 Professional, Windows Me, Mac OS10.1 ~ 10.4. 7, Linux kernel 2.4 és újabb
• Plug" n" Play, nem igényel telepítést
• Alacsony energiafogyasztás és gyors adatátvitel
• Előre telepített eego szoftver[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz #65675776 #3842 üzenetére
Ezért vagyok rá kíváncsi, mert mi ugye pipáznánk és nem szeretném, hogy bármi gond legyen belőle.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #3841 üzenetére
Elég nagy szegénységi bizonyítvány szerintem egy ilyen helyre nézve, ha egyáltalán engedik.
-
Bjørgersson
félisten
Dohányzásra van valamilyen korlát a nagyerdei strandon, vagy bárhol lehet ahol jól esik?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
torcsrent
tag
-
lamiki
senior tag
válasz Blabcsi #3831 üzenetére
Blabcsi: máskor is, szívesen, de, hogy ne csak off legyen:
Eladó komplett számítógép:
Processzor: Intel Celeron 2600 Mhz (3000 Mhz)
Alaplap: Abit BE7
Ház: szürke egyszerű
Táp: Mercury 400 W P4
1 DVD író + 1 olvasó
HDD: 40 GB
Ram: 1 GB DDR (2*512 MB)
Videó kártya: Ati 9550Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
Kickass
őstag
Üdv!
Nincs valakinek fölösleges Heineken vagy bármilyen más típusú üres sörös buli/minihordója?
-
Jamby18
senior tag
Kész lett a böszörményi kerékpár út, bár még nem 100%-os, a jeleket festették tegnap a zebrán. De kicsit meglepődtem mik történnek, nem vagyok az az ordibálós, meg ha ki*aszol velem akkor én is majdnem rád húzom kategória, de nem tudtam felfogni mik történnek. Csávó fut este már 8 óra környékén kivilágítatlanul ráadásul nekem jobb oldalon, fáktól ugye sötétség van, jó szerencsémre észrevettem kikerültem. "Szerelmes pár" sétál a bicikliúton, 2 méterre párhuzamosan ott a gyalogos járda.
Szemből anyuka a kisfiával biciklizik bár szerintem alig hagyhatta el a a mankókerekeket, de este sötétbe jobbra-balra rángatva a kormányát totál 0-ra lelassulva kikerültem őket. Egyiken se volt lámpa. Állok az ötvenhatosok terénél piros van a zebrán mindenki áll, egyszer csak szemből és mellőlem kapnak egy képet a biciklisek és átmennek a piroson természetesen a jobbra kanyarodó autók is akkor indultak el, aztán rádudáltak a kerósokra azok meg ordibálnak, hogy méééé dudálsz.. cöh vicc -
blasko92
őstag
Nem jár valaki holnap (26-ikán) Budapest->Debrecen útvonalon? Ha lehetne beszállnék utasként, persze nem ingyen.
Vagy pedig 27-ikén reggel, 9.30 előtti debreceni érkezéssel.
Valamint 27-ikén délután Debrecen->Budapest végállomással, 17.00 előtti érkezéssel.
Megköszönném, ha valaki tudna segíteni. Akit érdekel, és tud segíteni, az kérem írjon privátban a részletekért.
Üdv!
-
bob011
aktív tag
Keresek Dell CPi laptopot, bármilyen állapotú érdekelhet!
-
PindurAnna
Közösségépítő
daa-raa úgy is szokták hívni ha becézik
zolikaDb debreceni a cica
Lolcsi nekem három winyó meg 7partícióm fut..
[ Szerkesztve ]
-
lamiki
senior tag
válasz Blabcsi #3812 üzenetére
Pl. Zomko KFT, Debrecen Vágóhíd u. 32., vagy kérdezd meg a Katófer KFT-t, ők is a Vágóhíd utcán vannak, szintén árulnak csiszoló anyagokat, vagy Barkács-ker KFT
[ Szerkesztve ]
Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
Scoobyka
addikt
iPhone 3gs-hez hol lehet Debrecenben eredeti digitizert venni...illetve hol van ilyen szerviz aki ezt megcsinalhatja?
[ Szerkesztve ]
-
Blabcsi
senior tag
válasz Chesterfield #3821 üzenetére
Náluk nincs, már voltam.
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
ati012
őstag
Vennék: 2 x 256 DDR1 laptop memórijját!
-
lorcsi
veterán
Max hàny partìciòt tud kezelni az XP?
És. Max hàny winyót?eladó: vadi új soundcore motion+
-
zolikaDB
veterán
válasz PindurAnna #3803 üzenetére
A csajom imádná ezt a gyönyörűséget!
-
Blabcsi
senior tag
válasz Chesterfield #3816 üzenetére
Megkérdem.
Még valahol?https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
pockhome
senior tag
válasz Bjørgersson #3818 üzenetére
akkor kóstoljatok gyömbérsört, a színe nem arra utal, de az íze...NAGYON keserű
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Laraxior #3811 üzenetére
Én múltkor almás-körtés Blackthornt ittam, de valami rettenetes volt, mintha pezsgőt ittam volna.
-
Ivanh
senior tag
Bontatlan ilyesmi: [link]
érdekel.e valakit?
3 db van belőle, cserebere is lehet valami hardverre.
Eselteg valaki tudja hová lehet ilyet eladni, szívesen venném.
priviben keress!Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
adi mester
aktív tag
Sziasztok.
Eladó alkatrészeim:
Intel Pentium D 805 CPU - 5.500 Ft
FSC E5600 számítógépházak - 1.500 Ft / db
Ati Radeon 9600 Pro 128 MB aktív hűtés - 2.000 Ft
EKL AG hűtések, LGA1155/LGA1156 foglalatokra - 3.000 Ft / db
DVD írók, több darab - 2.500 Ft / db
2000+ Athlon / 512 DDR-400 / 40 GB / MX-420 / DVD-ROM, fullos konfig 9.000 Ft
Alpenföhn Civetta és Brocken hűtések - 6.000 / 9.000 Ft
IBM netezős, letöltős konfig - 8.000 Ft
DDR3 memóriák
36.4 és 18.2 GB-os SCSI HDD-k, kerettel- 1.500 / 2.000Ft
Socket 478-as procik
bazáromVásárolok:
hibás / rossz DDR1-DDR2-DDR3 memóriamodulokat
CRT monitorok felvásárlásaCsak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
Plavix
tag
Vennék 6, NEM ERDEI köbméter tűzifát szállítással Debrecenben, méteres darabokban. Nem linkeket kérek, hanem fát.
[ Szerkesztve ]
Weblap készítés, domain adás-vétel.
-
ati012
őstag
Samsung S5260 érdekel valakit?
Fehér, telenoros, olyan mint az új. Még 10 hó garancia van rá, tartozékokkal együtt. -
Blabcsi
senior tag
Ilyen csiszoló fejet hol lehet venni nem ököráron? 3.2-es szár átmérővel.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Laraxior
titán
Most értem haza melóból, beugrottam a boltba, gondoltam veszek valami löttyöt magamnak. Rápróbáltam a Strawberrys FIZZ-re... mocskos jó íze van
Próbáljátok ki ha a szemetek elé kerül*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
törölt tag
válasz PindurAnna #3809 üzenetére
Miért nem egyből Pötyike?
-
arpeen2
senior tag
512MB vagy 1GB DDR1 noti RAMot keresnék. Privit írj !
-
MY2K
aktív tag
Ő nem más mint Pukkandúr
Telefon, TV, Internet, Mobilnet - Rendelés, bekötés egy helyen. Keress pü-be!
-
Bjørgersson
félisten
"kis cica"
-
szasanyi
félisten
No, ezt már komolyan kell venni az étkezési létszámnál!
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
z0d1AK
nagyúr
Keresek 2 GB-os 800 MHz-es DDR2 RAM-ot.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
D@niel
addikt
Szoba kiadó diákoknak! Szuper gyors net, felújított lakás, jó környezet.
『 poco f4_𝔼𝕧𝕠𝕝𝕦𝕥𝕚𝕠𝕟 𝕏 v10.2 』
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Reklámblokkolók topikja
- Linux kezdőknek
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok