Új hozzászólás Aktív témák
-
simii16
aktív tag
Sziasztok,
Van közöttük valaki, aki foglalkozik háztartási gép javítással?
Nem túl fiatal Fagor beépíthető villanytűzhelyet szeretnék megnézetni, hátha menthető. Egyik napról a másikra nem akar fűteni és a légkeverés, világítás sem működik benne. Visszajelző lámpácskák ellenben felkapcsolnak. -
simii16
aktív tag
Sziasztok,
Nem lapul a fiókban valakinél ventilátorhoz való "low noise adapter"? Vagy esetleg kapok ilyet valahol helyben?
Nem szeretnék várni heteket kínai rendelésre, ha nem muszáj. -
simii16
aktív tag
Sziasztok,
Keresgéltem, hogy létezik-e az alábbi témában kibeszélős topik, de nem találtam. Kíváncsi lennék ki mit tenne az alábbi helyzetben.
Pénteken eladtam egy teljes konfigot. Kipróbálhatóként volt hirdetve, akár a vevőnél házhozszállítva is. A vevő buszállomásnál szerette volna átvenni, aminek eleget is tettem. A gépház dobozába gondosan csomagolva elvittem neki. Átvételkor bele sem akart nézni, ki sem akarta venni a dobozából a gépet, mivel "bízik bennem", amit nem is kifogásoltam (első számú hiba).
Ma jelentkezik, miszerint a vga nem ad képet, csak felpörögnek a ventik. Más vga-val megy a konfig, innen tudja, hogy az a bűnös. De szombaton még tök jól eljátszottak a gépen a gyerekek. Ja, és egy lapát is le van törve az egyik ventilátorról! Valahogy kompenzáljam már emiatt, mondja az emberünk. (Közben tegnap már meg is hirdette aprón a kártyát, van fent kép is, nyilván ép ventilátorral. Ezt említette átvételkor is, hogy erősebbet akar majd bele.)Szerk:. 1. Gondolom hazaérve már észlelhető lett volna, ha törött ventilátorral adom át a gépet. Még ha bele nem is néz (üveg oldallap.. ), de a zajból és vibrációból..
2. A pozitív értékelést szinte rögtön megírta.Nem találkoztam még ilyennel.. Mit tudok erre mégis reagálni, ki hogyan kezelné az ügyet?
Bocsánat, ha kicsit összeszedetlen volt, de elég ideges lettem. Köszönöm a tanácsokat előre is!
[ Szerkesztve ]
-
simii16
aktív tag
Eladásra kínálok egy Ameland H3 típusú 5 ortopédzónás, exkluzív memóriahabos matracot 90x200-as méretben.
60e Ft-os irányáron hirdetem, ami a jelenlegi akciós ár kevesebb, mint fele.
-
simii16
aktív tag
Alaplap: Gigabyte GA-B85M-D3V-A
Processzor: i5 4590 4 magos processzor 3,3Ghz alap és 3,7Ghz boost órajellel
Memória: 2x8GB 1600Mhz
Videókártya: Zotac Geforce GTX 1060 3GB
SSD: Kingston 120GB
HDD: Toshiba 1TB 7200RPM
ODD: LG GH22NS40 DVD író
Ház: Fekete ATX65e Ft.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok,
Xiaomi Redmi Note 11 4G (2201117TY) telefonban kellene kijelzőt cseréltetnem.
Hová érdemes fordulni a városban ezzel a témával? Esetleg van olyan fórumtárs, aki tudna segíteni benne? -
simii16
aktív tag
Sziasztok,
5 ezer forintért vihető Razer Abyssus egerem.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok,
Néhány eladó termékem, ha valakit érint, privátban jelezzen:
[AC Freezer 7 Pro] teljesen új, sosem használt processzor hűtő 5 ezer forintért.
[D-Link DIR-605L] router, amely szintén teljesen új, 3 ezer forintért.
[iStyle vezeték nélküli töltő] alig használt állapotban, 7 ezerért. -
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek 3D nyomtatója, ami képes ekkora termékeket kinyomtatni?
Szükségem lenne egy párra. Aki meg tudná csinálni őket, keressen kérem privátban és megbeszéljük az árazást. -
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Eladó perifériák:
Dell SE2416H FullHD IPS Led monitor - 24e Ft
Cooler Master MM530 keveset használ egerentyű, dobozában - 8e Ft
Modecom Volcano MC-800M "gamer" billentyűzet, még kevesebbet használt - 4e Ft -
simii16
aktív tag
Sziasztok,
Eladó lenne komplett gépem. Érdekelne valakit egy ilyen masina?
GIGABYTE GA-H270-HD3 alaplap - 17.000.-
i3 7100 - 19.000.-
AC Freezer 7 Pro - 3.000.-
2x4Gb DDR4 - 8.000.-
GTX 1060 3GB - 30.000.-
Hynix PC300 512GB NVME ssd - 18.000.-
Thermaltake Versa H25 gépház - 5.000.-
Enermax 525W táp - 5.000.-
+ ventilátorok
= 105.000.-
Dell SE2416H monitor - 25.000.-Egy kicsit rég jártam erre, egy gyors apró böngészés után áraztam be. Ha valami nem reális, kérlek jelezzétek és megköszönöm.
Nagyon gyors és hangtalan gép. Egy i5 procival akár "gamerkedni" is lehet vele szerintem, bár így sem rossz.
Egyben szeretném eladni, amennyiben lehetséges. (Monitor mehet külön, de csak a gép után.) Debrecenen belül házhoz viszem.
-
simii16
aktív tag
-
simii16
aktív tag
Sziasztok,
8GB 2133Mhz Kingston fekete hűtőbordás DDR4 modulomat cserélném 2x4GB kitre.
Érdekelhet valakit a dolog? -
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Eladó komplett gépet vagy félkonfigot keresnék a következő kritériumokkal:
- Intel esetén Skylake, AMD-től Ryzen
- DDR4
- SSD/HDD nem kell, de M2 NVME SSD-t tudjon fogadni
- Ha van VGA: 1050Ti vagy teljesítményben hasonlóBelépő szint teljesen megfelelő. Árkategóriában 100-120 ezerig keresnék (komplett gép esetén).
Monitorra is szükségem lesz, 22-24" FullHD kellene.
-
simii16
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Van 2 pár memóriám, ami nem tudom, hogy használható-e még valamire:
- Kingston 2x4GB DDR2 667Mhz ECC (KTL-TSD10K2/8G)
- Micron 2x2GB kit DDR2 667Mhz ECC (MT36HTF25672FY-667F1E4)Aki hasznát tudja és (akarja is ) venni, az legyen szíves megmondani mennyit érnek és vigye őket.
-
simii16
aktív tag
-
simii16
aktív tag
Sziasztok,
Crucial 2133Mhz DDR4 16GB kit (2x8Gb) hűtőbordákkal eladó 17 ezer forintért. Hirdetés linkje.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok,
Ha már mobilnet téma. Van eladó 4G routerem, amit telenoros adatkártyával használtam. Huawei B593.
Illetve lenne még egy Hitachi 1TB winchester is, amit áruba bocsájtanék.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok,
Néhány eladó hardverem:
- Geforce GTX 970 4GB - 37K
- iiyama Prolite 24" FullHD 2ms monitor - 21K
- WD10EALS 1TB HDD - 7,5K
- Intel B150H4-EM s1151, DDR4 "brand" alaplap M2 SSD foglalattal: 8K
- Medion mATX számítógépház karbonmintás előlappal: 4K -
simii16
aktív tag
iiyama Prolite B2475HDS monitor eladó
24", FullHD, LED háttérvilágítás, 2 ms válaszidő, stb, stb.Debrecenben házhoz viszem. 23e Ft.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok,
Van valakinek Logitech G25 kormánya és tudna segíteni egy rövid teszt erejéig?
Nem működik a H váltóm, illetve a váltón lévő gombok sem és ki szeretném deríteni, hogy abban van-e a hiba vagy magában a kormányban keresendő?
-
simii16
aktív tag
Üdv!
Netezős PC-be szükségem lenne egy olcsó, kis méretű, 200GB körüli sata HDD-re. Holnapi nap szeretném átvenni. Lenne valakinek esetleg?
Privátban legyen szíves írni, aki tud segíteni.Köszönöm!
-
simii16
aktív tag
Sziasztok,
Keresek:
- Asztali gépbe 2x2GB DDR2 memóriát
- Laptopba 2GB DDR2 memóriátAkinek van, kérem jelezze privátban. Köszönöm!
-
simii16
aktív tag
Sziasztok,
Egy felesleges DVI-DVI monitorkábele nem lenne valakinek? Munka után, 5 után tudnám átvenni a városban. Akinek van, legyen szíves írjon egy privátot árral és telefonszámmal, hogy tudjam keresni.
Köszönöm!
-
simii16
aktív tag
Sziasztok,
Maradt még pár eladó termékem:
- Foxconn G41MX 2.0 alaplap + E8500 + Alpine 7 Pro hűtő - 7.000 Ft
- HP PPP012D-S típusú laptoptöltő 19V 4,74A 90W - 4.000 Ft
- Orion 5.1 házimoziból csak a hangfalak - 7.000 FtIlletve van egy bal pozitívos Electric Power 55Ah akksim, amit tévesen vettem meg. Nem az akku volt halott az autóban. 15-ért vettem, 12-ért odaadnám, ha valakinek szüksége lehet rá. Garancia a Sámsoni úti akkumulátor üzletbe szól.
[ Szerkesztve ]
-
simii16
aktív tag
Sziasztok,
Lenne pár eladó termékem:
- Gigabyte GTX 660 OC 2GB vga - 20.000 Ft
- HP PPP012D-S típusú laptoptöltő (19V, 4.74A) - 4.500 Ft
- EKL 3 hőcsöves hűtő 775-ös foglalatra - 2.500 Ft
- Priminfo matx méretű ház, 300W FSP táppal, sata DVD íróval - 5.000 Ft
- Kingmax 2x2GB 800Mhz DDR2 memóriapár - 4.500 Ft
- Western Digital WD10EZEX 1 TB HDD - 8.000 Ft
- Foxconn G41MX 2.0 s775 alaplap + E8500 proci + AC Alpine 7 Pro hűtő - 9.000 Ft -
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung A3 2015 telefon. Meg lett úsztatva. Kijelző nem ad képet, de a telefon szerintem működik ezen kívül (értesítések jönnek rajta, ébreszt, töltő csatlakoztatásra is reagál). Érdemes lehet vele foglalkozni? Van esetleg telefonguru, aki rá tud nézni? Vagy nézessem meg GSM boltban?
-
simii16
aktív tag
- AC Alpine 7 Pro s775 hűtő 1.500-
- AC Freezer 7 Pro rev2 hűtő AMD lefogatóval 2.500-
- Zyxel Zyair B-2000 kétantennás router 2.500-
- Netgear WPN824 v2 router 2.500-
- Zyxel P-334U router, adapter nélkül 1.500-
- TP-Link TL-WR542G adapter és antenna nélkül 1.000-- Samsung S3 alaplap (kijelző törött, nem sikerült cserélni, szerintem az alaplap jó) passz-
- Samsung S4 szilikon tok plusz két fólia 1.000-Egyben olcsóbban. Mondj egy árat. Beszámolok 16GB MicroSD class10-est, esetleg 32-eset is.
-
simii16
aktív tag
válasz diablo1984 #107411 üzenetére
Valóban, köszi!
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Válogattam egy kicsit a felgyűlt kacatjaim között és a következő használható dolgokat eladnám:
- AC Alpine 7 Pro s775 hűtő 1.500-
- AC Freezer 7 Pro rev2 hűtő AMD foglalatokra 2.500-
- Zyxel Zyair B-2000 kétantennás router 2.500-
- Netgear WPN824 v2 router 2.500-
- Zyxel P-334U router, adapter nélkül 1.500-
- TP-Link TL-WR542G adapter és antenna nélkül 1.000-
Egyben: 10.000-- Carpower 350W kétcsatornás autós erősítő - 10.000-
- Samsung S3 alaplap (kijelző törött, nem sikerült cserélni, szerintem az alaplap jó) passz-
- Samsung S4 szilikon tok plusz két fólia 1.000- -
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Utolsó ötletként írok ide. Egyszerűen nem találok Debrecenben senkit.
Stroboszkópos gyújtásállításban tud valaki segíteni esetleg?
Köszönöm előre is! -
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Lehet eladó lesz egy Toshiba L850-11D laptop. Érdekelne valakit esetleg? Egy ideje nem követem a piacot, 70K körül gondoltam indítani.
Néhány adat:
Processzor: i3-2350M
RAM: 4GB DDR3 (1x4GB)
HDD: 640GB 5400RPM
VGA: RADEON 7670M
LCD: 15,6" HD TFT
Billentyűzet: Magyar kiosztású
Akku nagyrészt a gépen kívül volt, szóval nagyon jó kondiban.
Gyári adapter, táskaPrivátban lehet érdeklődni, ajánlatot tenni.
-
simii16
aktív tag
válasz Zola007 #81273 üzenetére
Már utolsó alkalommal felhoztam a panaszkönyvet és fogyasztóvédelmet, de nem úgy tűnt, hogy "megijedtek" volna tőle. Az ügyintéző, mondta, hogy tökéletesen emlékszik, hogy nem volt sérült a készülék. Kérdem én, hogy mi akkor a kérdés?! Kérjem rögtön az üzletvezetőt és vele próbáljak meg beszélni?
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis rémtörténetet írnék le Telekomos garanciáztatással kapcsolatban. Szerintetek ilyenkor mi a teendő?
Augusztus 16-án, azaz pontosan két hónapja adtam le egy Z1 Compact készüléket, kijelzőhibával. Nem adott képet. Az ügyintéző rendes, készséges volt. Két hét múlva érkezett a csomaggal a postás, olvasom a levelet miszerint: "A készüléken mechanikai sérülés látható, emiatt a garanciális javítás elutasítjuk." A sérülésről fotót mellékelnek. A telefon rommá van törve, totál pókhálós kijelző, leeső hátlap.
Másnap rohanok be az üzletbe természetesen, ugyan az az ügyintéző, ő is mélységesen felháborítónak találja, a kellemetlenségért ad egy "nagyobb összegű" (8 ezer forint...) jóváírást és úgy gondolja "emiatt valakinek a feje fog hullni". Telefonszámot, mindenféle elérhetőséget kér, értesíteni fog, mert lehet azonnali készülékváltásos lehetőség lesz belőle. Ezután 2 hét csend, mire befáradok újra az üzletbe. A telefont még csak fel sem küldték újra, gyakorlatilag semmi nem történt, mert nem tartják lehetségesnek, hogy szállítás közben sérült volna meg. De semmi probléma, írjak egy panaszlevelet, ő pedig újra felküldi a szervíznek. Ígyis lett, ez volt 10.21-én.
10.28-án érkezik a postás, gyanúsan rövid idő alatt érkezik vissza a készülék. Továbbra is fenntartják az álláspontot, csak térítéses javítás lehetséges. Még aznap jelenésem volt, ahogy kell, gyakorlatilag semmire nem jutottam ekkor sem, megnézte az ügyintéző a gépben, még csak pár napja rögzítették a panaszlevelet, 30 napon belül kötelesek válaszolni. De nyugodjak meg, a tisztelt Telekom "nagyon jól kezeli a panaszokat, MÉG AZ IS LEHET, hogy készülékváltásra lesz lehetőségem hűségidőn belül!"
Ma, 11.16-án kapom a levelet panaszomra válaszolván:
"Tájékoztatjuk, hogy üzleteinkben a minőségbiztosítási előírásokat betartva különös gondot fordítunk arra, hogy a javításra váró készülékeket megfelelően tároljuk és szállítjuk tovább a gyártó képviseletéhez." - bélelt borítékba telefon becsúsztat, majd a többi hasonló módon csomagolt telefon közé tesz egy dobozba vagy ládába - "Mindezek alapján kizárjuk annak lehetőségét, hogy a telefont ez idő alatt sérülés érte."Gondolhatja mindenki, hogy nem ilyen állapotban adtam le a készüléket. Nyilvánvaló, hogy egy összetört telefont nem fognak garanciában javítani, nem is vittem volna be. Az ügyintéző részéről gondolom az lett volna a minimum, hogy a jegyzőkönyvbe beleírja, hogy sérült a készülék, de mivel nem volt az, így nem szerepel benne semmi.
Egyszerűen felháborító, hogy ilyet meg lehet tenni az emberrel. Végső elkeseredésemben és dühömben írok ide. Remélem lesz aki elolvassa és tud tanácsot adni, mégis mit tehetek.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Alpenföhn Brocken plusz Revoltec venti, 5k pénz.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Brocken hűtő eladó, minden lefogatóval, revoltec ventivel, 5k
60Gb-os SSD-t keresek
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Dell Optiplex GX620 (Foxconn LS-36) asztali géphez keresnék alaplapot. Nincsen valakinek esetleg?
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap este elromlott a tévém. Sercegett egyet, aztán eltűnt a kép róla. Bekapcsol, hang van. Orion LCD televízióról van szó. Valaki meg tudja esetleg szakérteni vagy tudtok ajánlani jó, megbízható,
olcsószerelőt? -
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Olcsó "mindegyhogymilyen" tápegységet keresnék mai átvétellel. 350-400W körüli kellene és 2 óra magasságában tudnám átvenni a Segner tér környékén.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Nincsen valakinek sörétes lőszer hüvelye? 20 darab körül kellene belőle.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
"7*24 órás, OTP bankkártyák közötti azonnali átutalás". Nem találok róla semmi infót, hogy ennek mennyi lehet a díja? Tudtok róla valamit? -
simii16
aktív tag
Sziasztok!
2.5"-os sata notivinyót keresnék. 160Gb körüli elég is lenne. Van valakinek?
-
simii16
aktív tag
válasz lizakattila #38643 üzenetére
Egy 12V 1A-es állítható univerzális adapterrel használom pedig...
Lenne valakinek a fenti adatokkal adaptere? Az lenne a legjobb, ha esetleg ki tudnám próbálni jól szuperál-e vele és ha igen, akkor megvenném.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek 12V 1A-nél erősebb adaptere?
Van egy Zyxel routerem, aminek nincsen meg a gyári adaptere, és egy 1A-essel használom, de újraindulgat, főleg ha többen vannak rá csatlakozva. Úgy gondolom ez lehet a baja. Mekkora tápot lehet, kell vajon adni neki? Neten nem találtam semmi adatot róla sajnos.. -
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Usb wifi sticket, vagy pci-os wifi kártyát keresnék. Privátban lehet bombázni ajánlatokkal.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Keresnék CRT monitort nagyon olcsón, "jelképes" áron.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Valami olcsó dvd meghajtót keresnék mai átvétellel. Az sem baj, ha csak olvasni tud, színe is mindegy. Viszont jó lenne, ha satás lenne. Van esetleg valakinek ilyen?
-
simii16
aktív tag
Egy ismerősömnek keresnék komplett gépet. 50-60K között van a keret. Főként netezésre, de néha előfordulhat egy kis játék is, tehát valami tűrhető vga is kellene. Félkonfig ajánlatokat is meghallgatok, sőt talán még jobb is lenne.
Privátban lehet bombázni.
-
-
simii16
aktív tag
válasz rayoliviero #34853 üzenetére
Ha még szeptember előtt megveszed a bérletet, csak 5000. Felszereltségre nem lehet panasz.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Nem tud valaki szállást Pesten? Hétfőre kellene, egy éjszakára, öt főnek. Olcsón jeligére.
-
simii16
aktív tag
Üdv!
Rugókovácsot tudtok Debrecen és környékén? Bajcsyn zárva van, Mikepércsi útiban már voltam. Ezeken kívül esetleg?
-
simii16
aktív tag
Eladó:
- Thermalright Ultra 120 Extreme procihűtő, ventivel: 6,5k
- JBL GTS 180 kétcsatornás erősítő: 10k -
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki Debrecenben lehet-e valahol kapni e-cigihez liquidet?
Más:
Eladó Thermalright Ultra 120 Extreme hűtő S775, illetve AM2;3(+) foglalatokra, AC ventivel 7K-ért. -
simii16
aktív tag
-
simii16
aktív tag
PhenomII X2 560BE @ X4 @ 4000 - 15K
Thermalright Ultra 120 Extreme AC ventivel - 8K
Samsung HD322GJ - 7K
átszabott Aerocool RS9 ventikkel, harisnyázva, stb 8K -
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Valaki hozzá tudna szólni esetleg ehhez?
-
simii16
aktív tag
Ami még maradt:
Samsung HD322GJ vinyó 7K
Thermalright Ultra 120 Extreme hűtő, AC ventivel 8K
PhenomII X2 560BE @ X4 @ 4000 15K
Corsair CX400 8K -
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Asztali gépem eladóvá vált. Még egyben van, de bontom mert nincs túl nagy érdeklődés:Asrock 870 Extreme3 15K
PhenomII X2 560BE @ X4 @ 4000mhz 16K
Thermalright 120 Ultra Extreme hűtő 8K
Kingmax 4+2GB 1333mhz hűtőbordákkal 9K
XFX HD5770 1GB @ 900/1300mhz 19K
Samsung HD322GJ 320GB F4 7,5K
Corsair CX400 400w tápegység 9K
Rain TD-4FC ventilátor szabályzó kis alakítással 3,5K
Aerocool RS9 átalakítva 8,5KSamsung 2243SW 22" FullHD 22K
Egyenként is megvannak hirdetve, rájuk lehet keresni némileg több infóért.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Holnap lesz egy utam Vásárosnaményba és még van egy hely az autóban. Nyíregyen keresztül természetesen.
-
simii16
aktív tag
Bocsánat, ha volt már a kérdés. Foglalkozik valaki új hardverek, laptopok beszerzésével kedvező áron? Iponnál olcsóbban mondjuk.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Eladó lenne asztali gépem. Laptopra szeretném lecserélni, elcserélni. Ha esetleg érdekelne valakit privátban lehet érdeklődni.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Érdekelne valakit egy ilyen konfig?
Asrock 870 Extreme3
PhenomII X2 560BE @ X4 @ 4000mhz 1.39V
Thermalright 120 Ultra Extreme hűtő-
Kingmax 4+2GB @ 1333mhz
XFX HD5770 1GB @ 900/1300mhz
Samsung HD322GJ 320GB F4
Corsair CX400 400w tápegység
Rain TD-4FC ventilátor szabályzó -mod-
Aerocool RS9 -minimod-Laptop csere, beszámítás jöhet szóba. Egyelőre ez csak egy elképzelés.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Keresnék olcsón autóba erősítőt, kis méret, kis teljesítmény címszóval.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
ATX tápot keresnék holnapi átvétellel, olcsón.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Lenne itt eladóba:
- Pioneer DEH-P5800MP fejegység 12K irányáron
- Millenium MN 9402 fejegység, törött előlappal, tartozékaival 3K irányáron
- Netgear WPN111 usb wifi stick 2K-ért
- Huawei E160 mobilnetes stick akármi 2K-ért
- HD Racing sportdob 6K irányáron -
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Egy ismerősömnek keresnék 17-19" körüli LCD monitort jó áron. Ha minden igaz keddi átvétellel. Privátban várnék ajánlatokat.
-
simii16
aktív tag
válasz PindurAnna #17306 üzenetére
Nem sokat ér sajnos ez a fajta ponyva. A legkisebb szél is "leszaggatja" az autóról. Nálam már a második nap körbeszakította a gumicsíkot hátul az aljánál egy kis szél, mert be volt a lökhárító aljába akasztva (másképp lehúzza és lobogtatja). Hó ellen jó egyedül, viszont a múlt héten úgy jártam vele, amikor az esőt váltotta a hó, hogy ráfagyott az egész az autóra. Hordani kellett rá a meleg vizet, hogy le tudjam nyúzni az autóról. Mondanom sem kell, hogy pár helyen ettől szintén elszakadt.
-
simii16
aktív tag
válasz Bjørgersson #14059 üzenetére
A Shift sorozat az szimulátor? Azt hittem az összes része arcade, belsőnézet nélküli ezért nem is követem egy ideje. Lehet ki kellene próbálni akkor.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok olyan helyet, ahol kispárna huzatra nyomtatnak Debrecenben?
-
simii16
aktív tag
Nem C20XE motort keresett itt régebben valaki?
-
simii16
aktív tag
Nincs valakinek autóba fejegysége eladó? Vagy valami usb-s megoldás érdekelne, vagy pedig olyan darab, ami mp3-as és olvassa az újraírható lemezeket. Illetve szükség van rca kimenet(ekre) is.
-
simii16
aktív tag
válasz DonThomasino #10509 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Sweet.tv - internetes TV
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Háztartási gépek
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Óra topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook