Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
PindurAnna #26698 üzenetére
Is... az egesz utcában...
-
bob011
aktív tag
válasz
thomasvold #26696 üzenetére
De igen, csak végül elhalasztottam a gép építést laptop vásárlás miatt.
/Küldtem privátot!/[ Szerkesztve ]
-
bob011
aktív tag
Eladó Gigabyte 7950 ipon-os garancia futár(3 év), dobozában minden cuccával. 74k
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
elado 8 vagy 16 gigas micro sd-t keresek
-
werszomjas
addikt
Tudna-e valaki kölcsön adni holnapra, holnap egy DVB-T antennát??
Tehát csak antenna kéne, lehet kültéri, beltéri mind1, tuner nem kell, az van a TV-ben, szeretném megnézni, milyen az adás itt.
Érte megyek, vissza viszem
-
sirály69
őstag
válasz
Engineer086 #26687 üzenetére
Próbáld őket....
Nekem már több mindent javítottak. -
fenergie84
addikt
válasz
diablo1984 #26686 üzenetére
Igen, elírtam
-
Engineer086
Modder
Sziasztok! Debrecen területén van esély arra, hogy találok TFT monitort javító szervízt?
-
diablo1984
veterán
válasz
fenergie84 #26685 üzenetére
ez usb 2.0 to usb 3.0 nem?
-
fenergie84
addikt
Nem tud valaki itt helyben, ilyen usb3 to usb2 adaptert?
-
Laraxior
titán
válasz
PindurAnna #26636 üzenetére
Most csengettek be a fakabátok, fényképet mutogatnak körbe, nem látta-e valaki az ürgét... 2 napot adok neki maximum
-
werszomjas
addikt
válasz
perge666 #26679 üzenetére
Igen ezek átlagban jók, de természetesen ezekből is kifoghatsz hibás darabot, de kisebb arányban mennek tönkre.
Én is ajánlom alfa156 fórumtársat, 6hónap garanciát ad a gépeire.
Egyébként meg használtat is nyugodtan vehettek, nem megy mind tönkre, azt viszont nem értem, miért vettetek meg egy buherált, javított gépet, szerencsétek van, hogy az eladó ilyen korrekt, hogy visszaveszi.
-
-
-
Blabcsi
senior tag
válasz
Peet210 #26664 üzenetére
Úgy látom el kelne bele egy fiókos, tükrös szép állapotú szekrényke.
És ha nem tévedek a franciaágyhoz még illik is a színe. -
mghltm
addikt
válasz
perge666 #26676 üzenetére
uzleti kategorias, a legjobbak kozul valo. talaltam dell latitude e4300-ast, annak erosebb az intel vga-ja. az nvidia quadro-sokat jobb elkerulni.
-
-
zolikaDB
veterán
válasz
mexicanraven #26672 üzenetére
Ha van monitor, akkor 50-60k-ból jó kis gép építhető netre/filmre. Ha elavul, akkor meg proci ki, új be, vagy meg lehet venni a kifutó széria erősebb modelljeit féláron, amik még bőven megütik egy új, de belépőszint teljesítményét.
-
patex1983
őstag
-
-
-
Peet210
őstag
Sziasztok!
Van egy kiadó szobánk? Egy megbízható lány lakótársat keresünk vagy egy párt (fiú+lány).
Ha érdekel valakit vagy PÜ.[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
Elado mar csak egy micro usb-s billentyuzet tebletekhez.
ilyen: [link]
sok tabletet tamogat! Ugyanitt sima iPad tok elado,szep allapotban!
ar: 4e Ft. Erdeklodni Pm-ben.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
lorcsi
veterán
válasz
perge666 #26654 üzenetére
eleg kicsi ra az esely : D
en ilyet vettem a csajomnak meg nem volt gondom es tudom hogy nem is lesz, nyugodtan alszom
minosege felso kategorias ( ilyet nem kapsz ujban 100k-ert) de ha megfogod erzed is. magnezium haz az egeszamugy meg az uj is betojhat
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
sNORh
addikt
-
sto1911
veterán
32GB-s SSDje van valakinek elado olcson?
@perge666: ki volt az elado? Hirdetesben benne volt/felhivta ra a figyelmedet, hogy javitott?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Irmscher 353 #26641 üzenetére
Minél kisebb helyen szeretné hogy elférjen,meg néha szeretné hordani magával,ezért kéne neki laptop!
Gazsi00 :Azért is ment bele a használt gépbe,mert minél olcsóbban szeretne venni.
De 100 000 ft-nál többet nem szeretne rá költeni.gyuszaa
öszi.
fenergie84:Látod,az olcsó is lehet jó.
De 100 000 ft körül már láttam jó pár gépet,valamelyik csak megéri az árát![ Szerkesztve ]
-
fenergie84
addikt
válasz
perge666 #26640 üzenetére
Hát ez ilyen, sokszor kap az ember választ, sokszor nem
Mikor összeházasodtunk 2008-ban vettünk egy FSC notit (tudom, h köpködött márka) az asszonynak, h ne az én gépemen lógjon állandóan, mert hogy is nézett volna ki, h friss házasokként egyből veszekszünk a gép használatán
Akkor úgy voltam vele, h legyen új gép, papíros garral, és azóta is megy a kicsike, egy nyűgje sincs, persze az aku már kifingott, de az a legkevesebb, mivel soha nem húzgáljuk...
-
mexicanraven
senior tag
válasz
Irmscher 353 #26641 üzenetére
Szintén ezt ajánlanám. LGA1155-ös konfig olcsó és hasít, mint az állat ill. alig eszik, 2 is megy nálunk, ha gondolod segítek összeállítani is.
-
Nincs konkrét elképzelése.
Miért te mit ajánlanál,ami nem drága,és szerinted jó is?
Neki az a lényeg,hogy gyors legyen,és legfőképp netezésre használná.fenergie84:Én kérdeztem itt a fórumon,mielőtt elmentünk megvenni,hogy szerintetek vegyük e meg,de senki nem írt rá semmit.
[ Szerkesztve ]
-
-
PindurAnna
Közösségépítő
Csapó- Berek utca sarkát kerüljétek el, le van zárva. Kirabolták a Takarékszövetkezetet
-
cekkk
veterán
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni az adóbevalláshoz a 1253M jelű nyomtatványt?
Nekem csak az ny-est küldték.... -
sto1911
veterán
Sony Ericsson T100/T65-ös telója van valakinek eladó? Jó állapotú érdekel, nem horror áron.
-
lipike008
csendes tag
Sziasztok!
Kiadó garázst (2.5 méter magas), vagy kapubeállási lehetőséget keresek Debrecenben, lehetőleg a belváros közelében. Július végéig, havi 10 ezer forintot tudok fizetni -
bhonti
aktív tag
Még mindig keresem: Army Fight EDT (Shirley May) Debrecenben hol kapni?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Fekete SATA-s DVD írója van vkinek eladó?
Jöhet priviben.
Üdv!
-
Papaj x
senior tag
Valakinek 24V-os inverteres tápja nincs?
A mai nap úgy érzem nem kellett volna felkeljek.. -
gyuszaa
őstag
válasz
rayoliviero #26616 üzenetére
Tegnap ugyan erről írtam.
-
mghltm
addikt
válasz
rayoliviero #26616 üzenetére
10 vasarlobol 1 dicseri es 9 szidja, a ranchero valoban nem a legjobb valasztas
-
Nyeste86
csendes tag
Továbbra is eladó az alábbi billentyűzet:
-
atike
nagyúr
Van egy eladó negyedkonfigom (frissen "áraztattam be"
):
- Asrock K8NF6G-VSTA alaplap (hátlap lemez megvan, más nincs): 2-3k
- AMD Sempron 64 3000+ processzor + hűtő: 1-2k
- 2 x 512 Mbyte DDR-400 memória: 2kEgyben 5-ért vihető.
-
rayoliviero
veterán
-
bhonti
aktív tag
Na de ebédre hamburgert...
-
kungzi
veterán
A Rachero ételbárban kipróbáltam egy ilyen hambit:
DUPLA RANCHERO HAMBURGER
dupla zsemle, 3 db roston sült hamburgerhús,zöldségek, hagyma, bacon, chili öntet, ketchup, mustár,sajtmondom ez nem lesz olyan nagy. Nem a francot
Mintha 5db grander-t rendeltem volna, fél óra volt mire megettem
990Ft-t simán megért, és frissen sült hús volt benne, ott sütötte majdnem előttem
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Eladó / cserélhető / rendelhető.
Szemezgessetek bátran.1.: DDR3 1Gb-os modult cserélnék 2Gb-osra.
2.: E5500 procit cserélném erősebbre.
3.: Tükrös szekrény eladó / cserélhető.
4.: Kristálygyöngy karkötő anyagáron eladó / cserélhető.
5.: Egyedi kristály ékszer készítés rendelés alapján.
6.: És a kihagyhatatlan ajánlat: GRAVIR készítés megrendelés alapján.
Csere esetén sok minden érdekel, SSD, monitor, stb.
Bármilyen kérdéssel keress bátran. -
dewil666
őstag
-
Morgal
aktív tag
Eladó egy újszerű állapotú Lomo Fisheye retro analóg fényképező, dobozával, papírjaival.
Érdeklődni privátban!
Ár: 10k
-
cekkk
veterán
válasz
Irmscher 353 #26600 üzenetére
Én elég korán kelek 6 előtt és későn fekszem szóval nem alszom én már olyankor
Nekem nem azzal van a bajon, hogy ők ezt hivatás szerűen csinálják, hanem azzal, hogy épült egy létesítmény amit elméletileg a lakosság használhatna, de gyakorlatilag meg nem, mert profit orientált csapatok foglalják el.
Akik meg mondjuk munka után sportolni szeretnének, és a feszültséget levezetni ilyen módon azok nem tudnak, mert esélyük nincs bejutni.De ugyanígy említhetném például az Oláh Gábor utcán a futópályát, boldog boldogtalan kijár ingyen futni, miközben a sportolókat akadályozza a keresztülkóválygásával, meg a szét nem tekintésével. (szerencsére sokan odafigylnek!)
Hát picsán kell rúgni őket, mert kint is van, hogy a 7-8as pálya a lakosságé(Persze lehet feltűnőbben is ki kellene írni, én is alig vettem észre első alkalommal.). Ellenben ennek a sok boldogtalan embernek a befizetett adójából épülhetett meg ott az a pálya és tud működni most is. És igen is kell a lakosságnak biztosítani a lehetőséget a sportolásra.
De akkor is, hogy pont azok az emberek nem tudnak oda jutni és használni azokat a létesítményeket amik az ő befizetéseikből épültek eléggé degradáló. -
salamander66
csendes tag
Régi bakelit lemezek ajándék áron eladóak.Helyhiány miatt.Lehet köztük van amit keresel.Érdeklődni privátban!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Vicces képek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest