Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Nem tudjátok, h hol árulnak kint az utcán most finom dinnyét? Pl. Asia Center mellett nincs kint a fickó? Vagy Diószegin? Vagy bárhol? (tudom, van a Tescoban, de az nem jött be...)
-
belinho
senior tag
Eladó félkonfig! Bővebben a linken! Érdeklődni privátban!
-Intel® Core™2 Quad Processor Q9300 (6M Cache, 2.5 GHz ...) OEM
-Gigabyte GA-EP45-DS4 Dobozos
-Geil Black Dragon 4GB (2x2GB) DDR2 800MHz dobozos-garanciásIrányár: 50K!
-
torcsrent
tag
-
Marci79
senior tag
A kopottat elviszed a zsibin (a fősoron, a közepétől viszább, jobb oldalt, ahol sok gép van kirakva) a gépeshez, lehet lesz neki. Nem pontosan ahhoz, de a mérete és az érintkező része a lényeg. Bár... A vastagságát lehet csökkenteni csiszolással.
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
dr600
tag
extol kis flexhez hol tudok venni szénkefét?
rog z790e wifi, Intel I7 14700K, 32Gb Rgb Ram,Asus Rog 4070 Super,1Tb ssd M.2, NZXT 1000Watt PSU
-
Bjørgersson
félisten
-
sNORh
addikt
Eladó Netezős konfig 3490-
-Fekete gépház ATX 1k KÉP
-Fekvő házas majdnem komplett P2-3-as 1k
-STR8 Discovery Parfüm zsír új 1,2k -pár pricc
-Babetta első-hátsó kerék, gumival mindennel cakpakk 2k/dbAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
MY2K
aktív tag
válasz Bjørgersson #1387 üzenetére
Nem maradt bekapcsolva a fűtés?
Telefon, TV, Internet, Mobilnet - Rendelés, bekötés egy helyen. Keress pü-be!
-
Bjørgersson
félisten
Ülök egy helyben, meg se mozdulok, és érzem hogy csorog rólam a víz.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
menalcas
őstag
Srácok, valaki meg tudja mondani hogy léteznek még pc játék barlangok, ahol lehet éjszakázni ???
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
drater
tag
-
giigz
veterán
De jo volt az elmult napokban, most meg mar megint 29,5 fok van a szobaban...
-
Bjørgersson
félisten
Szia!
Milyen TV érdekelne? Egy hagyományos ~50centis Philips nekünk van távirányítóval, teletexttel, mindennel.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
adam432
tag
Diablo 2 + LOD kiegészítője, alig használt állapotban eladó. Baráti árban megegyezünk, szívesen házhoz is viszem! Írjatok bátran!
„Si vis pacem, para bellum.”
-
dudikpal
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
Ilyet tud valaki jó áron szerezni? Csak FEKETE és GYÁRI SAMSUNG érdekel!
-
vgavga
tag
Hali!
Debrecenben vagy környékén tud valaki használt tv-ket áruló boltot?
kellene nekem , de nem tudom hol?
-
wwhy
veterán
Eladó vadiúj HTC Desire S, acélkék (ritkaság!).
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
kungzi
veterán
Keresek TP-LINK TL-WR1043ND routert, és ilyet kellene beszámítani!
Dobozos, minden tartozék + sok garancia!
-
Louies
aktív tag
Eladó! Több darab fehér.
Új dvi-dvi monitor kábel.''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
diablo1984
veterán
ravak cuccokat ki tudja, hogy hol lehet olcsón venni? általában szoktak a katalógus árakból kedvezményeket adni, de nem tudom, hogy merre-mennyit....
-
Joltee
aktív tag
Keresek számlával kisebb (40-120GB) IDE-s (PATA) vinyót, természetesen ne legyen haldokló/kattogó/bad-sectoros. 3-4k-ért. Az ajánlatokat priviben várom.
Chuck Norris elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D
-
ZeroCaptan
tag
hét elején vennék dvd írót asus m2a-vm alaplaphoz, tehát nem 5000 évest
lg+samsung kizárva... korábbi jó tapasztalat[ Szerkesztve ]
NHL, NBA, Soccer
-
Salex1
őstag
válasz hucsikoi #1367 üzenetére
Aki akarja nézni az F1 időmérőt, itt egy működő stream:
M1 online streamés ebben a másodpercben visszajött az adás...
[ Szerkesztve ]
-
Salex1
őstag
Nektek sincs kép az M1-en?
-
MY2K
aktív tag
1gb/400-as ram-ot keresek hétvégi átvétellel. Keress pü!
Telefon, TV, Internet, Mobilnet - Rendelés, bekötés egy helyen. Keress pü-be!
-
pockhome
senior tag
válasz Cybertrone #1360 üzenetére
50cc-s simsonra gondoltam most pl vagy valami kis robogóra
[ Szerkesztve ]
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
Potib
tag
Üdv!
Eladó:
- 2 féle haspad (AB King Pro és AB Body Shaper hasizomerősítő)
- 2 használt forgószék
- 1 Új fekete buffalo bőr forgószék
- ElőszobafalÉrdeklődni privátban
-
kungzi
veterán
-
szandisas
őstag
HP Scanjet G3010 Scanner érdekel valakit? Mi az ára egy ilyennek?
aláírás
-
Isee
senior tag
Keresnék kölcsönbe Samsung M2 1Tb Portable HDD-hez elektronikát. (hn-m101abb)
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
19" TFT monitort keresek. Keret rá: 12000Ft. Kedd délig tudom átvenni.
Ajánlatokat privátban várom.Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
Destructo
senior tag
válasz Antimatrix #1305 üzenetére
De ezek OMG....hihetetlen....
-
Chesterfield
őstag
Valakinek nincs olcsó eladó mp3 lejátszója?
-
torcsrent
tag
-
pockhome
senior tag
válasz diablo1984 #1343 üzenetére
meg ám már rég , csak most nem fogom tudni megcsinálni max jövőre mert é
rettségizni fogok...Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
sNORh
addikt
Eladó Netezős konfig 3490-
-Fekete gépház ATX 1k KÉP
-Fekvő házas majdnem komplett P2-3-as 1k
-STR8 Discovery Parfüm zsír új 1,2k -pár pricc
-Babetta első-hátsó kerék, gumival mindennel cakpakk 2k/dbAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
hdanesz
őstag
Sziasztok!
Canon PowerShot SX40 fényképezőgép eladó. Márciusi vásárlás, (hülyeazértnemvagyok) garival, dobozzal, minden tartozékával.
Áron alul eladó. Ár: 82ezer ft -
diablo1984
veterán
hordozható divx-es dvd lejátszó:
Thomson DTH614-es tipus lenne, minden gyári tartozéka megvan,távirányító, doboz, töltő(hólózati és autós), hordtáska, kábelezés(rca), papírok! szépen műxik, de kaptam egy nagyobbat és így felesleges lett! akkuja pár perces, kakukk, nem használtam sosem és az állás tett be neki, minden más tökéletesen műxik!
tulajdonságai:
Képernyő 7"(18 cm)
DivX/MPEG4 kompatibilitás
Kompatibilis médiák DVD, DVD+RW/+R/DVD-RW/-R, VCD, SVCD, CD, CD-R, CD-RW,f
Formátumok: DivX 5, DivX 4, DivX 3 and DivX VOD, MP3, WMA, JPEG
Méretek (mm) 205 x 40 x 158
Súly (kg) 0,8 - 10,99k
Eladó mobil:
SonyEricsson C510 Cyber-Shot telefon eladó! Szép, megkímélt állapotú, sarkai kicsit zsebkopottak, de alig észrevehető, dobozában minden gyári tartozékával(adatkábel, papírok, töltő, cd, füles).Szürke színű, hibátlan működésű, akkuja 4-5 napig is bírja, használattól függően! Gyári menüs, gyári szoftveres! +adok hozzá egy 512mb-os M2-es memóriakarit, felárért 2Gb-ossal is kérhető! ár: 9,99k
Laptoptáska:
Új állapotú Technika laptoptáska eladó, alig használt,15,4"-os notikhoz -2k
hardverelemek eladósoron:
- 1db PCI-os USB kari - 1200Ft
- 3db tv-out kábel - 500Ft/db
- 1db tv-out to s-video átalakító - 300Ft
- 3db 9,2cm-es pwm-es veni ráccsal(HP házból) - 800Ft/db
- 1db primecooler 12cm-es uv reaktív venti (3pines) - 1000Ft
- 1db aerocool 12cm-es uv ledes venti(molex csatis) - 1300Ft
- LG gsa H30N sata dvd író(fekete), firmware halott állapotban alkatrésznek, előlapdonornak - 1000Ft
van pár laptop billentyűzetem eladósorban:
- Fujitsu-siemens billentyűzet, komplett, hibás, pár gomb nem működik, valszeg billentyűfólia hibája van, magyar kiosztású, Pa2510-es lapiban volt(Pi1536-osé is dettó ez), gombonként, vagy egészben is eladó!(Chokony a gyártója)
- Fujitsu-siemens billentyűzet, pár gombja már hiányzik, magyar kiosztású, nem agyon használt, de fullhalott állapotú, gombonként vagy egyben eladó!
a bontásra várók ára megegyezés szerint alakul!
Digitális gép:
Canon A470-es digitális gép, 7,1Mpixeles, 3x-os optikai zoom-os,sd kártyát fogad hibátlan állapotban, dobozában minden papírjával kábelével, nagyon szép képet csinál!- 11k
vagy Samsung D60 6 megapixeles, 3x-os optikai zoomos, sd kártyát fogad, semmi tartozék nincs hozzá, csak a csuklópánt, szép képet csinál!- 9k -
pockhome
senior tag
nem tudja valaki motoros jogsi letételéhez mennyi $$ kell?
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
blasko92
őstag
válasz Engineer086 #973 üzenetére
Én a tescoban vettem debrecenben
-
lakisoft
veterán
Keresek holnapi átvétellel T-mobil Domino sim kártyát (bármilyen megoldás érdekel.).
- Árad -
-
Chesterfield
őstag
Nem tud valaki egy jó Olimpia streamet? Esetleg HD?
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz fenergie84 #1331 üzenetére
Hat ez az... "Lehet bicikli, autó, motor is, de vigyázni és figyelni kell."
-
fenergie84
addikt
válasz mexicanraven #1319 üzenetére
"kettészakadt a markolókanál által" motoros a barátom volt...20 évesen halt meg úgy, hogy nem hajtott gyorsan, nem vagánykodott, csak éppen a munkagépes volt figyelmetlen...
most lesz 2 éve, hogy elment...
[ Szerkesztve ]
-
Chesterfield
őstag
válasz mitulabattyi #1328 üzenetére
Én voltam köszi, de azóta már megoldódott.
-
adam432
tag
Diablo 2 + LOD kiegészítője, alig használt állapotban eladó. Baráti árban megegyezünk, szívesen házhoz is viszem! Írjatok bátran.
„Si vis pacem, para bellum.”
-
mitulabattyi
aktív tag
Valaki keresett itt a múltkor egy t-home/matáv rádiótelefont /amihez a vezetékes telefont kell csatlakoztatni.../. Nem találom, ki volt, de szereztem egy nokia típusút, oda tudom adni, ha még kell!
-
zolikaDB
veterán
válasz mexicanraven #1319 üzenetére
Nyírmihálydi vasúti átkelő...
-
petiwr
senior tag
válasz Cybertrone #1322 üzenetére
Egy darab kellene hát mit érnek ezek a masinák?
Kell valamilyen kábel?SATA, molex elosztóü molex-sata vga stb?
Vagy valami konkréttab.
-
pockhome
senior tag
tud valaki adni nekem még ma egy win xp telepítőlemezt?/vagy egy üres CD-t
vagy hol tudok venni egy üres cd-t most?Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
petiwr
senior tag
Keresek 120 mm es ventilátor rácsot.
-
tib-bee
tag
Most a lapos akciós
-
mexicanraven
senior tag
válasz Cybertrone #1312 üzenetére
Pár éve is volt egy baleset Debrecenben, szintén motoros téma, bukóval együtt temették el. (állítólag)
Meg volt az amikor a robogós kettészakadt a markolókanál által. Lehet bicikli, autó, motor is, de vigyázni és figyelni kell.
Munkatársam mondta, mikor behajtott a cégünkhöz a szomszéd brigád főnökének fia, egy Husqvarna SM510-el egy kerékkel, hogy aki így hajtja, az jobb ha egy koporsót is vesz magának.when the sun shines, we'll shine together
-
matykooo
aktív tag
válasz Bjørgersson #1317 üzenetére
elviekben én is, de múlthéten néztem, hogy milyen formában lesz megnézhető.. ott meg 3 volt -> felírat, eredeti nyelv, meg szinkronosan
na mind1 hátham egmondja valaki, ha meg nem akkor telefon
''a walesi srác aki legenda lett''
-
Bjørgersson
félisten
válasz matykooo #1316 üzenetére
Kizárt dolognak tartom, hogy felirat nélkül vetítsenek egy idegennyelvű filmet.
-
matykooo
aktív tag
Sziasztok!
Aki esetleg volt már moziba az új Batman miatt, az megtudná mondani, hogy csak szinkronosan lehet megnézni? :/
Néztem a programot, és van eredeti nyelven de nincs mellé írva, hogy felírat (angolból pedig nem vagyok még olyan szinten, h végig értsem mi a szitu )Szóval szinkronos kilőve, az eredeti nyelv mellett van felírat?
Köszi
''a walesi srác aki legenda lett''
-
ServerWorks
aktív tag
válasz zolikaDB #1310 üzenetére
jah, bár ha jogsival és józanul ... de olyan sebességgel amit feltételeznek (100km/h felett) akkor ad. 1 - hogy várható el, hogy észrevegye az akinek elsőbbséget kéne adni, hogy jön védett útvonalon egy őrült, ad. 2 - nem csak magát, hanem másokat is veszélyeztet
Szólásszabadság 2024: “A Politika témából a regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/1. és III 10/8. pontjának megsértése miatt. Semmi szükség rá, hogy felforgasd a topikot!“
-
izomhod
őstag
válasz Cybertrone #1312 üzenetére
a péterfiás balasetről nem derült még ki tudtommal, hogy ki milyen állapotban vezetett, csak a sajtó feltételez bizonyos dolgokat
-
Cybertrone
veterán
válasz izomhod #1311 üzenetére
A bukósisak egy testrészt véd... és az rendszerint a le is szakad a sisakkal együtt... Nézzetek rosszindulatzunak, de egyálltalán nem sajnálom egyiket se... aki részegen, jogsi nélkül megy a seggrakétával mind megérdemli...
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
izomhod
őstag
válasz zolikaDB #1310 üzenetére
csak a videóra reflektálok:
látszik, hogy sok fiatal gyerek bukik. az a baj, hogy ilyen tizenéves kis gyökereknek már motort vesznek, 16évtől robogó, aztán a fene tudja már, hogy a 125-tel bezárólag hány évesnek kell lenni.
semmi fogalmuk nincs az életről még, de mennek mint a szél, a bukósisak majd megvéd.
perszetisztelet a kivételnek
-
zolikaDB
veterán
válasz ServerWorks #1308 üzenetére
Állítólag jogsi nélkül, ittasan...
-
XtremLor
őstag
Eszmeletlen amikor keresztul megy a kebelen, es kikapja alola a motort
"Legen...Wait for it...Dary"
-
ServerWorks
aktív tag
motorosok nagyrésze felelőtlen - idióta (tisztelet a kivételnek) ... egy hete rendesen kipontozta magát két kölyök a Péterfia utcán .. azok is mentek mint az őrült
Szólásszabadság 2024: “A Politika témából a regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/1. és III 10/8. pontjának megsértése miatt. Semmi szükség rá, hogy felforgasd a topikot!“
-
törölt tag
Ezek a ferdeszeműek hülyék, mindegy mit vezetnek de a legtöbbnél nem a motoros volt a hibás, mint általában.
-
giigz
veterán
0:10-nél szépen elcsapták, az autós simán át is ment volna rajta...
-
Antimatrix
senior tag
Emberek robogóra fel mint látni fogjátok biztonságosabb mint az autó!!
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
hucsikoi
senior tag
Eladó egy DSL-360R modem 2500Ft és egy Thomson speedtouch ST780i WL ADSL modem és router 2000Ft
-
torcsrent
tag
-
ZeroCaptan
tag
Genius HS G500V Gaming headset meg van ragasztva az egyik pántja, ez a hibája 5500-ért vásárolt fél éves eladó 1000-ért ha kell valakinek
NHL, NBA, Soccer
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen autót vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés