Új hozzászólás Aktív témák
-
pockhome
senior tag
válasz RootRulez #697 üzenetére
ami a böszörményinél van a shell kútnál az a narancssárga falú ház-bolt na ott is vannak frankó használt olcsó kerók, vagy Árpád tér 8- ott is meg a pesti utcán a tescoval szemben is ott is vannak jó német import kerók
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
Borosz
őstag
Amilo PRO V2000 noti érdekel valakit?
Akku 10 perces. P4 Centrino 1,4Ghz, 1,5 GB RAM, 1024x768 kijelző. Használt, de még jó lehet valakinek. A LAN csatija halott ezért egy PICIMACI LAN kártyával szuperál. Van benne WiFi is.
Töltőjével. Árajánlatokat várok. -
mttaas82
csendes tag
Turbo Sim-t keresek Debrecenben!
Írjatok privit!Go-Button!
-
bob011
aktív tag
Samsung Galaxy S II i9100 fekete, - utolsó lehetőség!
T-s, ~1,5év gar, újszerű, nagyon szép állapotú, minden cuccával.
Letiltva nem lesz, írásbeli garanciát is adok rá.
74k -
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
-
mongo
tag
-
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Hol nézhetnék szét használt biciklik után? A böszörményi út végén halottam egy jobb boltról, Józsán, meg a Piedone pizzéria körül kéne még egynek lennie (erről is csak hallottam). Ezek tényleg ott vannak, esetleg tudtok még mást?
═════════════════════════════════════════
-
Habsteve
tag
Sziasztok!
Alkalmi munkára sürgősen keresek kamion sofőrt (nemzetközi jogsi szükséges!)
-
Borosz
őstag
Érdekel valakit bagóért egy noti? HP...pontos típusát nem tudom, de Celeron S478-as. Van benne 256 DDR1 RAM, csíkoz a kijelzője - amikor éppen elindul szegény. Akku nincs. Töltő sincs. Másikkal próbáltam ki anno. HDD BAD-es 40GB-os. Északi híd hibás egyébként. Csak a helyet fogja a polcon.
-
izomhod
őstag
hamarosan eladó lesz fuji s5500as bridge gépem
árak, infó kicsit később, addig privátban lehet érdeklődni, ha valaki szemet vetett rá, nagyon kafa gép
4 mp, 10x zoom, 2 gigás kártya és tok van hozzá, az árat kitalálom még
[ Szerkesztve ]
-
tib-bee
tag
válasz Big_Leslie #676 üzenetére
Szia. Érdekelne a 75.000-es tv, hogy mi a pontos típusa, esetleg valami hibája van e? Gondolom már használt tv-k és nincs rá garancia.
Előre is köszönöm./Privi akart lenni/
[ Szerkesztve ]
-
tib-bee
tag
Cserélném szép állapotú Acer Aspire 5920G (beépített tv vevő, blu-ray) laptopomat és egy XBox360-at (friss dashboard, LT 3 flash, pár játék hozzá) játékra képes komplett asztali gépre (monitor nélkül). Ráfizetni nem szeretnék. Egyéb infó PM-ben.
-
Big_Leslie
tag
Sziasztok....
Akciós Samsung tv-k!
Samsung UE40D6000
infó:
LED TV
- képernyőformátum: 16:9
- képátló: 102 cm (40" )
- felbontás: 1.920 pixel x 1.080 pixel
- full HD
- 3D full HD
- képfrekvencia: 200 Hz
- LED háttérvilágítás
- beépített vevő
- vevőtípus: DVB-C, DVB-C2, DVB-T
- hang: Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, DTS, SRS TheaterSound
- beépített hangszórók
- hangszóró kimeneti teljesítmény: 20 W
- kép-a-képben funkció (PiP)
- automatikus csatornakeresés
- automatikus formátumfelismerés
- WiFi
- internet TV
- teletext
- elalvás időzítő
- gyermekzár
- képernyőmenü
- csatlakozók: 15 tűs D-SUB bemenet, antenna, CI Plus, Ethernet RJ45 (10/100 Mbit), fejhallgató, hang bemenet (3,5 mm), HDMI bemenet, komponens bemenet, SCART bemenet, videó bemenet, WLAN
- fogyasztás: üzem 100 W, készenléti 0,20 W
- szín: fekete, szürke
- távirányító
- fali tartó: opcionálisár :115,000Ft
Továbbá Samsung Full HD-s 40" 102cm-es LCD tv-k több típus 75,000 ft/db.
-
Salex1
őstag
nincs valakinek elfekvőben egy 4:3-as 19"-os LCD vagy LED monitor háza?
-
sNORh
addikt
SOS-be meg tudná adni valaki kaller1 számát?
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
törölt tag
-
bobace
addikt
1 GB DDR2 800Mhz-es RAMot keresek. Vagy 2x1 GB-ot 1 GB DDR2 Kingston beszámítással. (Nem tudom párban elmenne e rendesen két különböző RAM..)
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
kungzi
veterán
-
Adonimus
senior tag
EM-PHASER EBP28
250 Watts Peak Power
200 Watts Continuous Input Power
93dB / Watt / 1m
35 - 150Hz
4 - 4 Ohm
banán dugó
Bandpass gyári láda60×38×32×21
Reflex cső 11cm.Súlya: 20 Kg
10.000Ft
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
wwhy
veterán
Eladó újszerű, gyári független, acélkék HTC Desire S.
7-es tabletet (minimum: kapacitív kijelző, Android 4, CPU 1 GHz, RAM: 1GB) 20-25e Ft-ig beszámítok.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
csizs
aktív tag
Eladó:
Leadtek 939-es alaplap PCI-E, DDR1
3200+ Athlon CPU 939 hütővel
1GB RAM DDR1
DVD-író
Táp
Szép fehér álló ház
7600GS PCI-E/256mb
160GB SATA HDD 100/100
legyen 17,5k[ Szerkesztve ]
1x éve a prohardveren!
-
törölt tag
válasz wwenigma #613 üzenetére
Vannak kifejezések, amik jelentik magát az intézményt és annak a tagját is. Egy ilyen a mentők, másik tipikus példa a kommandó. Csak a magyar lelkivilágtól ez messze áll, szóval inkább mindenki hibásan mentősöknek és kommandósoknak hívja őket.
Az általad aláhúzottan írt definíció egyébként nem pontos, mert nem csak az orvosi személyzet a mentő.
-
ZeroCaptan
tag
Akit érdekel valamelyik játék PM: ajánlat.
Need for Speed Shift
Fifa 11
Splinter Cell Pandora Tomorrow
Toca Race Driver 2
Rainbow Six Vegas 2
Championship Manager 2010 (jóféle csomagolásban)
Championship Manager 2008 (jóféle csomagolásban)
Devil May Cry 4 gyémánt kiadás
Toca Grid gyémánt kiadás
Colin Mcrae Dirt
Hawx
Brothers in Arms 2 Earned in Blood
Battlefield 2
Rainbow Six Lockdown
Stranglehold
Command and Conquer First Decade (12 játék, 2 dvd-n)
Pro Evolution Soccer 2011
Csemegének: Football Manager 2001 akkori "luxuskiadás" bár már karcos
Gamestar/Pc guru dvd mellékletek: (a főjáték nevét írom csak)
Ghost Master
Gothic
The Longest Journey
Vietnam MedEvac
Beyond Good and Evil
Richard Burns Rally
Paradise Cracked
Sabotain (Game Master DVD 2006-os)
Rush for Berlin
RPM TuningNHL, NBA, Soccer
-
GIJoe
addikt
2x2 GB DDR2 ramot keresek!
-
adi mester
aktív tag
Sziasztok.
Eladó alkatrészeim:
Intel Celeron D processzorok (2.26 / 2.8 / 2.93) 1.500 / 2.500 / 3.000 Ft
1 és 2 GB-os DDR3 memóriák 2.000 / 3.500 Ft
Alpenföhn Civetta / Brocken hűtések 6.000 / 9.000 Ft
Bazárom...és a konfigok:
Fullos socket-A konfig - 9.500 Ft
Megbízható IBM gép akár letöltő gépnek - 10.000 Ft
Netezős s478-as PC - 21.000 Ft
PRO Gamer PC - 24.000 FtVásárolok:
1 db S775-ös processzort, hibásat!
CRT monitorokat, nagy tétel előny!
Hibás / rossz DDR1 - DDR2 - DDR3 memóriákatCsak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
fasterware
aktív tag
Eladó termékek:
Coolink GFX Chilla
Gainward Radeon HD 4850 512MB 256 bit ( opció: coolink gfx chilla )
Vov Digital dvd-993R dvd lejátszó
Pure + Lego Batman ( új, fóliás ),Banjo Kazooie: Nuts & Bolt ( Bundle játékok ), PGR3
Eredeti Toca Race Driver, Judge Dredd: dred vs death, Contract j.a.c.k., T3: war of the machines,stbVennék:
Használt XBOX360 játékokat vennék Debrecenben ( címek bent a hirdetésben )
Xigmatek crossbow ACK-ATI775Privátban lehet érdeklődni .
-
kungzi
veterán
válasz Bjørgersson #659 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
Útte.. Mindjárt szólok a MultiMédiásoknak, hogy küldjék vissza a memóriakártyádat.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
kungzi
veterán
-
izomhod
őstag
tud nekem valaki írni pár blue-ray lemezt?
-
brekkhun
tag
Eladó Francia kártya pakli - 55 lapos, vadonat új
- 55 lapos kiszerelés
- fóliázott csomagolásbanÁra: 150Ft/csomag (ha nagyobb tételben vásárolsz akkor megegyezhetünk alacsonyabb árban is)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
ati012
őstag
*** Hardware *** Hardware *** Hardware *** Hardware *** Hardware ***
hibátlan Acer p4-es laptop eladó (1,6GHz / 256MB / 40GB / DVD-RW / WiFi)
X-BOX 360 2 db vez. nélküli joy-al, új fejjel
Netezős konfig: 2,8GHz / 1GB / 120GB / DVD / 512MB VGA
1 év garanciával új ASUS 1155-ös alaplap + új Intel G620 proci + új Civetta
Faintos INTEL félkonfigok eladó sorban (DualCore, C2D, C2Q, i3, i5, i7) BRUTÁL!!!
új 2GB / 1333MHz DDR3 memóriák
új EKL, Alpenföhn procihűtők 775,1156,1155,1366,AM2,AM3 procikhoz!
-új Alpenföhn Brocken (775,1156,1155,1366,AM2,AM3) - 10.000 FtMinőségi Delta, BeQuiet, HEC, Hipro tápok 250W-400W-700W
### Egyéb ### Autó ###
Régi, akár totálkáros autódat ami csak a pénzed viszi adásvételivel névre veszem.
Régi, totálkáros, bontásra szánt autódat ami csak a pénzed viszi a háztól
adásvételivel névre veszem.
Nincs többé:
-gépjárműadó,
-biztosítás,
-egyéb költségek!Bármilyen korú, állapotú, gyártmányú autó érdekel!
Természetesen érte megyek.tel.: 06-70-676-1835
Autók bontáson:
Fiat Tipo alkatrész csomagSeat Marbella /Seat Terra / Fiat Panda alkatrész csomag
Volkswagen Golf III Variant alkatrész csomag
Mazda 323BG mk2 alkatrész csomag
VW Polo hibátlan, rozsdamentes komplett karosszéria 50.000 Ft
VW Polo 1.1-es motor, váltóval 30.000 FtVW Golf I hibátlan 1,6D motor + 5 gangos váltó 50.0000 Ft
4 db 16"-os alufelni, 95%-os Pirelli gumikkal szerelve 100.000 Ft + Ajándék mankó kerék
Képek:Felni GumiZavoli Gáz-rendszer 6 hengeres motorhoz 100.000 Ft
[ Szerkesztve ]
-
jlali83
csendes tag
Sziasztok. Vegyetek valamit
Tel.szám az adataimnál
-
torcsrent
tag
-
Bjørgersson
félisten
* Új cuccok eladóak! * Új cuccok eladóak! * Új cuccok eladóak! *
Philips hagyományos TV - 10.000 Ft
- pontos típust nem tudok
- saccra 50 cm körüli képátló
- távkapcsolóval
- teletext"Antik" Union márkájú varrógép - 10.000 Ft
- sok mindent nem tudok róla mondani, nem értek hozzá
- a teteje kihajtható és lehet rajta szabni is (?)
- a varrógépet be lehet hajtani a teteje alá és így becsukható a másik teteje, amit ki lehet nyitni szabni
- remélem sikerült belőle megérteni valamitBazinagy bejárati ajtó 3+1 biztonsági zárral - 20.000 Ft
- 3 "gyári" zár
- +1 biztonsági keresztzár, ami az egész ajtót fogjaÉrdeklődni lehetőleg pü-ben, nem mindig figyelem a topicot! Képet mindenről tudok küldeni pü-ben vagy e-mailben. Az árak irányárak, alkudozni nyugodt szívvel lehet belőlük!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
zolikaDB
veterán
válasz Bjørgersson #642 üzenetére
Hívod a mentőket, miii? Oszt majd jól elmagyarázod, h mi fán terem a mentős! Off-ba természetesen!
-
Centrumpc
csendes tag
HP 630 Notiba sata kábelt keresek!!!!
-
-
zolikaDB
veterán
KUSS!
-
Bjørgersson
félisten
válasz RootRulez #638 üzenetére
Nekünk is annyi van a szilvafán, hogy öröm nézni. Mindenesetre én megfogadtam hogy még egyszer nem fogok szilvát szedni, mert tavaly is csak kiborítottuk..
A mentősök meg foglalkozzanak már mással, azóta is ti veritek magatokat miatta, én meg csak megemlítettem ha jól emlékszem..
-
Csöves
őstag
Keresek 60-100 liter között műanyag edényt, zárható tetővel.
Cefretartónak kellene.Aquila non captat muscas.
-
Marci79
senior tag
válasz ServerWorks #633 üzenetére
Akkor a telefonszámok sem jók. (Sok helyen így van.)
-Mentők
-Rendőrség
-TűzoltókNem rendőröket kellett volna írni?
-Mentők
-Rendőrök
-Tűzoltók[ Szerkesztve ]
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
Isee
senior tag
Ez még nekem is fájt [link]
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
ServerWorks
aktív tag
Ne... mert olyan telefonszámot nemigen fogsz találni MENTŐK: 104 ... ennyi idiótát, ááááh
A 2x 2GB DDR3 1333MHz sodimm (laptop) memóriát cserélném is 2x 2GB DDR2 800MHz asztali RAM-ra
[ Szerkesztve ]
Szólásszabadság 2024: “A Politika témából a regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/1. és III 10/8. pontjának megsértése miatt. Semmi szükség rá, hogy felforgasd a topikot!“
-
wwhy
veterán
Eladó 2 db 8 GB-os microSD+SD adapter; class 4, írás/olvasás: 4/13 MB/s
2000/db[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
kungzi
veterán
nem tudja valaki, hogy a multimediatower hogy kap árukat? melyik napokon? ma rendeltem egy microsd-t és kíváncsi vagyok mikorra jönne meg. 2-3 nap van kiírva, tehát ha pénteken szoktak árut kapni, akkor már lehet ezen a héten megkapnám
-
Marci79
senior tag
Ha valami gáz van, akkor monst ne a mentősöket hívjam. Hanem a mentőket?
A mentősök nem mentők, hanem a mentők a mentők?"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
SEMY
tag
Eladó Omron M2 digitális felkaros vérnyomásmérő, 3év garancia, irányár - 10e Ft
Battle.net : SEMY#2518 Battlefield : SEMY_HUN Uplay : SEMY72
-
ServerWorks
aktív tag
nyema... OMSZ MENTŐK vagy ORSZÁGOS MENTŐSZOLGÁLAT (megnéztem már az enyémet) esetleg a gyermek mentőn vagy a légimentőknél a saját logo extrának - mentősök sehol... háháháhá
jut eszembe, még mindig eladó a 72 cm -es Sony Trinitron TV-m, de cserélném is ahogy a 2x 2GB DDR3 1333MHz SODIMM memória pár is
[ Szerkesztve ]
Szólásszabadság 2024: “A Politika témából a regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/1. és III 10/8. pontjának megsértése miatt. Semmi szükség rá, hogy felforgasd a topikot!“
-
GIJoe
addikt
Eladó netezős-letöltős gép 3000 Ft
PC ház+benne táp
Duron 1300
256 MB ram
40 GB HDD
Asus GF 4 MX
FDD
DVD-ROM
Újratelepített XP -
wwenigma
Jómunkásember
Nem, a mentő hozza a mentőket mentesüljünk a mentősöktől!
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Isee
senior tag
Ohh, anyám, ilyenen agonizálni, hogy mentős vagy mentősök, mintha nem lenne qrvamindegy
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz ServerWorks #616 üzenetére
Mekkora problémáid vannak, irigylem őket.Jöttek a mentők, hű de jól hangzik. A rendőr nem lehet mentő? Érted-e? Kérdés az hogy most én vagyok aluliskolázott vagy más túl?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
GIJoe
addikt
Köszönöm Nyuszi, erre magam is rájöttem, de arra is hogyha feldobtam egy fullHD fájlt a jútyúb átkonvertálta,és át is méretezte. Vagyis mind2 procedúra ronthatta a valós felvételt.
Továbbá ha tesztet keresek (review) akkor a Samsung reklámlogó, vagy a cikk végén olvasható leírás, miszerint a szerző megtarthatta a kamerát, vhogy hiteltelenné teszi a dolgot. Még-tovább A képen SSD verzió van, a leírásban kártyás van említve, most akkor mi is hogy? Peace!Nem az van hogy ami nem adok veszek, OFF Topic?
[ Szerkesztve ]
-
baleee89
aktív tag
válasz ServerWorks #609 üzenetére
hol van ebbe az imei szám?
VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://www.eh-pc.eu/
-
pohár
félisten
válasz ServerWorks #616 üzenetére
kabát hátuljára? oda esetleg az, hogy Országos Mentőszolgálat, vagy AMBULANCE...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
giigz
veterán
Parancsolj. YT tele van tesztvideókkal.
-
GIJoe
addikt
jó cucc, UP! Esetleg sample video?
Most akkor ez SDDs?ServerWorks: Jó ez a játék, engem jobban bosszant a Maúnika Showban
a fogatlan vendégek által hangoztatott "Ez miatt" falra tudok mászni tőleEgyébként fura ez a mentők szócsata, tehát kihívtam a mentőket
4en jöttek a mentőtől, 2 személy a mentőtől ellátott 2 pedig csak asszisztáltkihívtam a mentőt, 4 mentős érkezett, 2 mentős ellátott, 2 pedig asszisztált...
akkor a mentős hibás?[ Szerkesztve ]
-
ServerWorks
aktív tag
válasz wwenigma #613 üzenetére
pfff.... MENTŐK bazki, ahogy a kabát hátuljára is van írva! Ezt nem értem, hogy lehet egy 8 általánost végzett embernél kérdés?! TŰZOLTÓSOK, RENDŐRÖSÖK vannak?! MENTŐK
[ Szerkesztve ]
-
izomhod
őstag
válasz Chesterfield #614 üzenetére
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz ServerWorks #612 üzenetére
Világosits mar fel engem akkor, miként tudom kifejezni a mentősöket másképp? Életmentés céljából fenntartott gépjármű fedélzetén tartózkodó orvosi személyzet kicsit hosszú.
-
ServerWorks
aktív tag
válasz Bjørgersson #579 üzenetére
nem csak Te - kizárólag bugyuta, tanulatlan emberek használják ezt a szót (meg az agymosó média hatására sajna egyre többen...) hisz' rendőrösöket és tűzoltósokat sem mondunk
Sony 72cm -es Trinitron képcsöves TV még mindig eladó... illetve 2x 2GB DDR3 1333MHz HP (Samsung chip) notebook memória modul
[ Szerkesztve ]
-
hcs57
addikt
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Chesterfield
őstag
Keresek mai átvétellel egy doboz TDK DVD-t.
-
-
Antimatrix
senior tag
Eladó:
Videokártyák:
ASUS GT210 1Gb DDR3 LP V2 - Passziv hűtés - 5,9k
HDMI+DSUB+DVI
-oem 3 nap gar#2
ASUS HD4770 FORMULA 512MB Dobozában - 14,77k
Gari 1/5 hónap
Debrecen MMT towerkonkrétan eta
ASUS HD4850 512Mb Glaciator hűtés + DVI átalakitó
HD48503nap gari - 12,985k
#4 Coming Soon ASUS Hd5770 - DIRECTCU -Voltage Tweak - 1Gb Doboz
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
J054
csendes tag
a nem áthúzottak maradtak:
3 db hibás Fujitsu Siemens Esprimo számítógép 3 x 3.000,-
(80 GB HDD, 2 x 256 MB memória, dvd-rom, ház, táp)
az alaplap vagy a proci lehet rossz
LG Studioworks 900B 19" crt monitor (1600x1200@75Hz) 2.000,-
Minolta PagePro 8L lasernyomtató (csak párhuzamos port) 1.000,-
Eltax DR 110 asztali DVD player 1.000,-Sony TC-WE475 kétkazettás magnódeck 1.000,-
Daewo ST857K 6 fejes hifi stereo videómagnó 1.000,-ezek irányárak, az első komoly érdeklődő mindent visz
minden egyben: óóóóriási kedvezmény
ajánlatokat privátban kérem -
szabi911
csendes tag
eladó:
http://hardverapro.hu/apro/ati_radeon_9250_128mb_vga_csak_csere_erdekel_64mb/hsz_1-50.htmlszabi
-
br.rak
őstag
Sziasztok!
Keresek Trust 400-v2-hőz tollat ill egeret
D-Link DSM-320-hoz távirányítótcserélnék kingston cl2,5 ddr333 256mb-os modult kingmax 512mb ddr400/333-ra
Eladó digitális set top box (HD-s) digikábelhez
Hordozható, külön tápot nem igénylő Canon Lide USB-s scannere
Skymaster Flat beépített erősítős antenna MindigTV-hez
Különböző elő és hátlapok
Epson Fotó és diaszkennerekBr
-
mttaas82
csendes tag
Hello!
Eladó vagy elcserélhető HUAWEI ASCEND G300 vodafone-s 2012.05.15 vásárolt mindenével.
Akit érdekel priviben érdeklődjön!
Szóba jöhet Hasonló kategóriájú androidos teló is de mivel a Flotta Telenorra vált így telenoros érdekelne!
Go-Button!
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Disney+
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- ZIDOO médialejátszók
- Path of Exile 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés