Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Mit jelent az a Daemon Tools neve mellett, hogy x86??? Mikor régen leszedtem volt olyan hogy x32, x64 meg x86. Most megint le akarom szedni a netről, de csak x86 van mindenhol. Van még egy pár Driver aminek vannak ugyan ilyen fajtái. Ez mit jelent?
[Szerkesztve] -
Chili7
őstag
Ha a virtuális meghajtó megnyitásakor a win azt írja, hogy ''a lemez nem olvasható, ellenőrizze nem-e írásvédett...'' akkor mi van?
Ugye a daemonban 'mount image' majd a sajátgépben a virtuális meghajtó megnyitása?
Mert így próbálom, de nem megy.
Köszi -
lorcsi
veterán
mik ezek az opciók benne:
Safedisc
Securom
laserlock
RMPS ? -
-
Newyorker
addikt
Szval semmi hír a nem kábellehuzogatós verzióról!
-
Newyorker
addikt
Up #85
-
REDeath
őstag
Alcoholt használtam de felraktam a daemon legújabb verzióját. aztán vmiért szarakodott és kikapcsoltam. a baj csak az hogy azóta az alcoholt mindig el kell indítanom hogy a windows észrevegye a virtuális meghajtókat, mert amíg az alcoholt nem índítom el addig nincs sajátgépben semmi. ezt direkt csinálták a daemonnál hogy azt hasnáljuk?
ja és még valami: melyik használ átlagban kevesebb memóriát? daemon vagy alcohol?
thx -
Newyorker
addikt
PRO kijöveteléról tud valaki valamit?
-
sanyibá
tag
Figyeljetek már!
Nekem azt írta ki a Nod32 mikor telepítettem a démont, hogy vírusos!
Valami Adware buy l*sz*rt írt ki pirossal!
Aztán a Ad-watch kérdezte mit csináljon engedje vagy blokkolja, erre én... engedjed!
Erre eltúnt a Nodos riasztás!
4.03 x86
Én vagyok a béna vagy ők?
Vagy ti is ilyen bénák vagytok? -
törölt tag
Akkor most összegezve: érdemes váltani 3.47-ről 4-re? Ha igen, akkor miért?
Előre is kösz.
Freeman -
XanD3R
senior tag
Nem tudjátok véletlenül hogy mikor jön ki az új daemon tools?
-
törölt tag
Akkor most váltsak rá, vagy nem?
Van benne 64-bit támogatás? -
XanD3R
senior tag
UP! Ezt miért írja ki? Please help me
-
L3zl13
nagyúr
Egyesek arra tippelnek a DT fórumban, hogy attól függő ez a probléma, hogy a Windows Standard PC, vagy ACPI PC-ként van telepítve.
Ezt ellenőrizheted az eszközkezelőben a Számítógép csoportban.
Ha Standard PC-t vagy Szabványos PC-t ír, akkor megpróbálhatod újratelepíteni ACPI módban. Ennek mikéntjét itt olvashatod :[link]
Vagy várd meg a következő verziót. -
L3zl13
nagyúr
válasz
lucky luke #61 üzenetére
Akkor sem, ha újra rakod a Nero-t?
-
XanD3R
senior tag
Nálam nem akar működni a DT4, mióta nforce4 ultrám van
-
lucky luke
csendes tag
Hi
Az miért lehet hogyha felrakom a deamont (64 bites verzió) ,akkor egyszerűen beszarik a nero. nem látja a rendes dvdirót. ez mitől lehet? ilyen szar a daemon? -
Powerbubo
csendes tag
Kösz, apa
Már próbáltam külön-külön a ramokat, dögugyanaz a hibaüzenet jött ki. Picit furi, hogy kicsit random a hiba megjelenése (márhogy néha átugrik egy file-t, máskor meg megragad ott).
Viszont tegnap éjjel a C&C Generals valahogy felmászott CD-ről!!! Tudom, sovány vígasz, de korábban ez sem ment.
Ma egy haversrác azt javallta, hogy a CommonFiles InstallShield könyvtárát pucoljam ki. A Doom3 installja egészen a 3. CD-ig eljutott (Daemon 4.0-val). Ott várt aztán az ismerős hibaüzenet, majd újra is indult a gép.
Azért köszönöm mindenkinek aki nem sajnálta az idejét és dobott egy sort nekem. Meg még töprengjetek is rajta. Lécci.
Sanya, ez a 32/64 XP komoly? -
X@b3e
addikt
Csak bugfixnek tűnik
Hogyhogy nem bukkant még modi erre a topicra, nem látok még egy warez ejnye-bejnyét sem -
Sanya
nagyúr
( egyszer jártam úgy 2 db, 512 400-as, párba válogatott kingstone ramokkal, hogy ha lenyomtad a memtestet külön-külön, semmi bajuk nem volt. viszont, ha a 2 memóriamodul egymás mellé került, akkor hibáztak, hiába nem is tudott dual channelt az alaplap
több elepleppel is ugyanezt a hibát okozta a két párba válogatott ram, igaz a dual channelig nem jutottam, hogy abban működik-e, lehet valami speciális chip volt benne, hogy csak duálban, vagy sehogy)
-
Ati9500
senior tag
Szerintem egy rakat szar..
inkább alcohol.. azzal megy minden... -
jagada
addikt
tapasztalata van már valakinek?
mennyire hatékonyan tudja emulálni a védelmeket? -
Powerbubo
csendes tag
Szasztok!
Nem feltétlenül ez a legjobb fórum, ahol leírhatom a problémámat, de azért halljatok ide!Vettem új vasat (AMD Athlon 64- 3000, MSI K8T Neo2 alaplap, 2x256 Kingston RAM, Inno3d geforce 6600 GT, új ház 450W táppal), ami jó. Aztán megróbáltam játszani - 'iszen ezér kellett a cucc - és nem tudok telepíteni a gépre game-t! Se CD-ről, se image-ből. Format C-vel kb. 10X újraraktam a rendszert (XP pro, SP nélkül, SP1-gyel, SP2-vel, utólag rárakva SP-t, netről frissítve), semmi.
Konkrétabban: mount image, elindul az install, elkezd másolni, majd hamarosan CRC error, meg hogy az F:\..\...\.zene.mp3 fájl nem másolható, ellenőrizze az elérési útvonalat, stb. Taskot váltok, fájl megkeres, megtalál, winamp vígan lejátsza. Ok, vissza, ''Tovább'' megnyom, elindul, majd 2 mp múlva megin megáll, aztán onnan már semmi.
Próbáltam alcohol 120-at, meg a daemon 4.0-t. Mind1 volt neki. Próbáltam régi gamékat, (amikkel semmi gondom nem volt) mind1 volt neki. Volt aminél már az insatll korábbi stádiumában megállt az egész.
Net, szövegszerkesztő, stb megy, install nem. Pedig az XP frissítette a windows install akármijét. Ja, próbáltam több vinyóval, ugyanez volt a gond. Infós haversrác meg tesztelte a vasat (memória, proci, alaplap), szerinte O.K a rendszer.
Szóval, PLEASE segítsetek, vagy nyomjatok valami linket ahol már volt ilyen/hasonló.
thx -
mr_knight
senior tag
Kedvencem nekem is a Daemon....... Csak hát... Ugye sokan vitatták meg, hogy minek a 64 BIT, ha a daemon nem fut ? Mert ugye a driverek többsége kész 64 BIT-re, de egy normális emuláló progi pl.: Daemon-t miért nem tudnak kiadni 64 BIT-re, de megtört a jég végre... a Karácsonyra összerakni kívánt 64 BIT-es rendszeremet remélem majd zúzhatom rajta.....
-
mr_knight
senior tag
Sziasztok !
Látom, kijött a Daemon Tools 64 BIT-es Windows-ra írt változata is. Fel is tennék egy kérdést ! Ti váltani fogtok 64 BITes WIN-re ezekután ? Mert ugye az emberek 90%ának ez volt a problémája
Kérdés adott.... IGEN VAGY NEM ?
-
Newyorker
addikt
DAEMON.Tools.v4.00HE-DVT
Ez a D4-nek milyen verziója?
Mivel tud többet mint a sima 4HE?
Állítólag ez fizetős! -
cousin333
addikt
A hivatalos honlapon fent van. A jelenlegi verzió nem támogatja a 64 bitet, a későbbi verziók MAJD támogatják. Bővebben: link
-
Tocika
aktív tag
Szevasztok!
Én úgy tudtam hogy a 4 már menni fog x64-alatt!
Én most raktam fel és tiszta ideg vagyok mert ba...ik elindulni!
Fog ez menni egyátalán valamikor működni 64 bites windows alatt? -
Vincsó
aktív tag
Nekem nem is akar feltelepülni... amikor előszőr próbáltam akkor felment és restart kellett de sehol a program
Mondom megpróbálom mégegyszer és ezzel fogad mostmár
Internal Setup Error!Please Contact Support..... -
Newyorker
addikt
Teszteljétek, teszteljétek, aztán írjátok az eredményeket
-
cousin333
addikt
Hali!
Miért nem olvastad el a changelogot, ha már odaírták?
Le van írva, hogy a progit teljesen újraírták az alapoktól, ami így többek között jobban elrejti magát az emulált programok vigyázó tekintete elől.
Az adware meg benne van, de telepítéskor kiválaszthatod, hogy fel akarod-e tenni, vagy nem (alapértelmezett install esetén valami Daemon Toolbar-t tesz fel).
Mindenesetre lehet, hogy én is megvárok 1-2 frissítést.
Hasít az új kártya?
[Szerkesztve] -
Freddy TNT
őstag
Szasztok !
Nekem csak a 3.47-es verziós van meg. Mégis mivel jobb a 4 ? -
Gregorius
őstag
Bővebben: link
it is STILL a SCSI-Emulator, therefore it's still necessary to remove present IDE-Drives
As nearly all protections now block ALL SCSI-Drives, no matter if REAL or VIRTUAL, you need to DISABLE your ide-drives! This version is more or less only a ''next step'', it does NOT contain an IDE-Jammer atm.
However, we are working on it and will hopefully have it ready soon.
[Szerkesztve] -
NorDezs
senior tag
World Racing 2-vel nem működik, valószínűleg le kellene húzni a kábeletket. CRC-t most nézem, bár az megvan eredetibe is
Mod: CRC-vel se megy, talán majd a Pro
[Szerkesztve] -
Newyorker
addikt
Nah, valaki tesztelte már valamilyen Sforcés proginál?
-
Gregorius
őstag
Áhh, ahogy nézem ez csak egy bugfix-rollup verzió (A GUI-t leszámítva). Se 64-bit support, se 32 virtuális meghajtó, se IDE-emulation. Még várni kell.
Westlake: igen, fontolgatják, hogy lesz fizetős pro változat is, de egyelőre még nem biztos. A mostani verzió mindenesetre opcionális adware-rel van csomagolva. -
finest
addikt
Mit jelent a nevében, hogy HE? Tudja valaki?
-
CarrGomm
aktív tag
nálam sf-os játékkal már ''megbírkózott... megy vele a bet on soldier és a splinter c. ct...
de sok embernél viszont nem megy vele. érdekes.
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
SF-et csípőből fogja nyomni a PRO? szééép!
amúgy ma ete fogom leszedni, nagyon érdekel, h mit hoztak össze. meg ha kijön a 64bites változat, akkor lehet h váltani fogok XP 64bitre.
amúgy D-Tools-t használok már nagyon régóta. Alcohol-lal próbálkoztam egy ideig, de nagyon gyorsan visszatértem a DT-hez -
Newyorker
addikt
Üdv mindenkinek!
Megjelent a Daemon tools 4!
Mi a véleményetek róla?
Sforcébval még ez sem bírkózik meg, azt hallottam, hogy majd kiadnak valami PRO verziót, ami ezt is orvosolja majd!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest