- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- TP-LINK routerek
- Bitcoin topic
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mozilla Thunderbird
- Facebook és Messenger
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
van 1 kis problémám, Betöltöm az iso file-t de nincs hang rajta sima videó lejátszásnál van hang, beállításokat néztem..
-
matth78
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy hatalmas problémám: felpakolom a progit, megy miden tökéletesen egészen addig, amíg nem mountolok egy bármilyen iso-fájlt, onnan a virtuális meghajtó ledermed. Total commanderrel gondolkozik, de semmi, intézőben meg ha rátallózok, azonnal explorer fagyás. A legjobb az egészben, hogy az ÖSSZES virtuális ODD program ugyanezt csinálta (kipróbáltam DVDfab, magicISO.. stb.). Valakinek esetleg ötlet?
(Win7 x64) -
marinea2
addikt
Valaki tudna linkelni egy ténylegesen 64bites win7-hez valo daemon tools-t?
Előre is köszönöm!
-
Jarod1
veterán
nincs hang Aa daemons toolsbaa betett iso DVD-n, valami ötlet?
-
macy
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #195 üzenetére
Sehogy sem sikerült, bármit csináltam. Végül megszabadultam a Comodo-tól és minden gond nélkül megy a SCSI meghajtó. Köszi a segítséget
-
Valahogy éreztem, hogy Comodo lesz...
Távolítsd el a Daemon Tools-t (ha valamit felpakolt volna és feltételezem a legújabb Comodo-t használod.)
A Comodo fusson, az AutoSandbox-ot kapcsold ki, a tűzfalat és a Defense +-t pedig tedd tanuló módra, gép restart. Kezd el telepíteni a DT-t, ha feldob egy ablakot a Comodo, akkor válaszd a mellőzés gombot és az alkalmazás kihagyása a továbbiakban lehetőséget pipáld be.
-
macy
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #193 üzenetére
Comodot használok de leállítottam. Próbáltam úgy is, hogy beteszem a biztonságos fájlok közé. Win 7 64bit alá raknám, de se a 4.45.236 lite, se a 4.41.0315.0262 pro verziónál nem megy. Nem ír ki hibát, a system32\drivers mappában ott van az 1.8-as sptd.sys. Daemonban csak a DT virtuális meghajtó megy, SCSI-t nem csinál. Kiírja hogy SPTD driverwill be installed for this device, telepítés, reboot aztán semmi változás. És a beállításokban nem tudom kipipálni az RMPS, SafeDisc... lehetőségeket.
-
-
macy
addikt
Agyvérzést kapok, nem települ fel az SPTD, nem tudok SCSI vagy IDE meghajtót csinálni. Két napja ezzel szarakodok, már hullik a hajam.
-
Igen, lehet már ki kellene vetnem adót: Mindenki fizetni akar.
persze komolyra ferdítve a szót, szívesen máskor is! -
SLYM
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #189 üzenetére
köszi. lassan már fizetnem kéne neked valamit, minden 5. kérdésemre tőled kapom a választ, legyen az kb bármi.
-
-
SLYM
veterán
sziasztok, az a problémám, hogy a daemon tools lite kis ikonja nincs kint az asztal, vagy tálca jobb alsó sarkában. sokkal gyorsabban lehetett így kezelni. hogy lehet azt visszaállítani? köszi
-
fess
őstag
sziasztok
szeretnék daemon tools pro-val ide meghajtót létrehozni,de azt írja ki,hogy nem támogatott. Ma egyszer újraraktam, előtte ment. mi lehet a gond? -
Pá
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #180 üzenetére
Sajnos ez nem oldotta meg a problémát.
-
chungee
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #183 üzenetére
Télleg az volt a baj. Köszi!
-
-
chungee
addikt
válasz
Uuuuuh... csak nekem nem Comodom van, hanem Eset Smart Security 4. De az ha frissít, akkor csak a vírusadatbázis frissíti a tűzfalat nem. Karantén üres.
-
válasz
Ja nem lett fizetős, bennhagyták a telepítőben az ingyenes license lehetőséget.
Fire.
-
Hali!
1. Állítsd a D+ -t tanulómódra
2. Tedd a Daemon exe-jét a megbízható szoftverkiadók közé [link]
3. indítsd újra a gépetEbből a videóból meg még láthatsz furcsaságokat, de segíthet működésre bírni a DT-t
chungee
Egy picit olvass vissza, pont erről van szó.Fire.
UI: Fizetős lett a Daemon Tools Lite?
[link]
-
chungee
addikt
Eddig működött a Daemon tools-om. De bekapcsolódott vmi kernel hibakereső, ezáltal nem tölti be a DT.
Hol kell kikapcsolni
Win 7 Ult. 64bit
-
Pá
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #177 üzenetére
Áh, ezazz.
Nem is a windowst frissítettem előtte, hanem a Comodo-t. Most hogy mondod, eszembe jutott.De előtte is végig Comodot használtam, csak az 1-gyel korábbi verziót. Azzal nem volt semmi baja. Azt esetleg nem tudod, hogy lehet ezt megcsinálni?
Vagy menjek át a Comodo topicba?
-
-
Pá
addikt
KB két napja nem akar elindulni a daemon tools, ezt a hibaüzenetet mutatja.
Talán éppen előtte tettem fel egy windows frissítést, de ebben nem vagyok 100% biztos, meg abban sem, hogy van összefüggés, de előtte hónapokig ment gond nélkül.
Mi lehet a baja?
szerk: win7-et használok amúgy
-
artiny
őstag
heltok"
az a nagybajom most a deamon tools 4.35..... verziot amikor feltelepitettem.telepult egy Windows 7 gadget is hozza [kep].
Nagyon teccik,mert sokat használom a DT...szoval nagyon hasznos lenne nekem ez a gadget. De minden restart utan eltunik
Mar leszedtem csak a gadgetet is kulon ....na szoval semmi valtozas. Miert nem marad meg indulaskor az asztalon ??? van valmi otletetek? -
fireproof
őstag
Köszönöm már sikerült. érdekes de uninstalálnom kellet azt az STPD-t vagy mi az és utána felment. (telepítés közben ő magának felrakta)
-
fireproof
őstag
Így sem sikerült.
LEtöltöttem azt az SDPT vagy mi az és update fel is tette utána újraindítottam és semmi.
-
fireproof
őstag
ÉS mit írjak be google-be?
-
Sas madár
őstag
válasz
sfdrakex #161 üzenetére
Esetleg visszatérve az elejére te is említetted a fullos daemont.
Letöltöttem azt is de a telepítéskor a trialt választva kellene neki email cím amit nem hajlandó sehogy regisztrálni vagy én vagyok béna nem tudom hol kell.
És utána lehetne bármit kezdeni a crack-kel ami hozzá van de nem hajlandó települni a trial az email cím nélkül.Ezen esetleg tudsz segíteni?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Sas madár #160 üzenetére
Azt csekkold le inditás előtt hogy tuti be van e töltve daemonba, lehet telepítés után vagy ujra inditás után ejti onnan ezért nem látja. Vagy tedd be ujra daemonba telepítés után, ja és CRACKje nincs amit ffelkéne tenni esetleg ? Lehet azért nem látja a lemezt mert nem crackelted a progit.
-
Sas madár
őstag
válasz
sfdrakex #158 üzenetére
Gépírás gyakoroltató program.sajna 1 helyen találtam meg onnan is több hét alat töltöttem mert nem volt rendes seed.
De igen látszódik a virtuálisban a commanderben is de sajna csak a telepítés része fut le rendesen.
Egy lemez kinézetű ikonja van a programnak és a telepítés után a telepítés gomb ki is szürkül,tehát felismeri,hogy a gyökér része már a gépre van telepítve.ilyenkor lehet csak rákattintani az indítás ikora és ilyenkor már nem megy tovább hanem nincs lemez hiba üzivel befejez. -
Sas madár
őstag
válasz
sfdrakex #153 üzenetére
Bocsi ,közben most olvasom amit korábban írtál.
Az mdf filet bemásolom a virtuális meghajtóba.
Onnan rá kattintva elindul a telepítője és települ ,ez után viszont akár a gépre telepített ikonra vagy újra a virtuálba becsatoltra kattintok akkor feljön a program indító ikon ahol a startra kattintva azt írja nincs lemez. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Sas madár #152 üzenetére
mdf et simán nyit a lite is pedig, de ne mértem pontosan mit irsz, szoval beraktad a daemonba az mdf filet de nem látja ? Vagy mire gondolsz nekem nem tiszta hoyg mit nem nyit meg és milyen mdf kiterjesztésü progit nem indit el? Daemonba csatold az image filet, majd sajátgépben vagy totalcommanderben a virtuális meghajtora klikkelve megnyitod mintha egy cd/dvd lemezt tettél volna a gépbe és onnan tudod telepiteni is az imageben lévő dolgot vagy lejátszani ha film. Lite kevesebbet tud mint a full de általános felhazsnálásra tökéletes, ha mégsem elég torrenten találsz fullosat is.
-
-
Sas madár
őstag
Sziasztok.
Letöltöttem a daemont és telepíteni szeretném a trialt választva kér email címet amit az oldalon kellene regisztrálni ....
sajnos ezen a részen nem tudok tovább jutni elvisz a saját oldaláról ott beregisztrálom az email-t de nem jön rá semmi a telepítésnél sem fogadja el.??
Hogyan lehet ezt telepíteni? -
kem
addikt
sziasztok!
Vista 32bithez melyik verziót ajánljátok? Én XP-hez 344-et használok, de nem vagyok benne biztos,h az vistához is jó, az újakat meg nem ismerem abszolút.
-
Oti86
tag
Hali!
Tudna valaki segíteni, Win Millenium alá van Deamon progi, vagy olyan progi, amivel virtuális meghajtót lehet létrehozni? Én egy csomót kerestem, de csak 2000/xp/vista alatt futó progik vannak. -
twollah
nagyúr
Kijott az uj verzio a programbol (DAEMON Tools Lite 4.30.4).
Letoltes a szokasos helyrol.
-
Thrawn
félisten
válasz
jozefgucci1 #140 üzenetére
Letöltöttél egy játékot ami egyébként pénzbe kerül, úgyhogy kimerítetted a warez fogalmát ami ezen az oldalon tilos!
Valakinek van ötlete azon kívül ,hogy ugye vegyem meg a játékot
Ezen kívül itt másnak sincs jobb ötlete, vedd meg.
-
jozefgucci1
addikt
Természetesen tisztában vagyok a fórumon való aktivitás szabályaival ,de úgy gondoltam mivel warez irányú kérdéseket nem tettem fel ezért talán még ez elmegy. Ha megsértettem a szabályzatot szerinted akkor elnézésedet kérem és természetesen ha szankciót alkalmazol sem ellenkezem.Nem szokott lenni ilyen jellegű problémám de most ezt nagyon szerettem volna megoldani.
-
Thrawn
félisten
válasz
jozefgucci1 #138 üzenetére
Mi lenne ha ezt újra figyelmesen átolvasnád, és elfelejtenéd itt ezt a kérdést?
-
jozefgucci1
addikt
Szevasztok !
Kövezzetek meg de tegnap leszedtem egy játékot (most jött ki ) és a kicsomagolás után az ISO filt mikor bemontolnám a dameontools-ba nem csinál vele semmit.Abszolút nem még hibát sőt semmit nem dob rá.Felraktam a 4.8- 4.10 4.30.2 litle verziókat és ugyanaz ?
Ezután újracsomagoltam mindent ,de ekkor sem változoztt mert az iso jó ( mert sajátgépben látom a benne lévő setup filt) és nem csinál semmit ?Eddig tökéletesen működött a 4.10 is .Valakinek van ötlete azon kívül ,hogy ugye vegyem meg a játékot amit persze lehet végig sem játszanék. -
Taybor
tag
Sziasztok!
Vista sp1 van a gépemen, és feltettem múltkor a daemon toolst. Addig minden megy flottul amíg be moutolom az iso fájlt viszont amikor rámegyek a meghajtóra hogy elinditsam, azt irja ki hogy a windows nem fér hozzá a lemezhez
Tudja vki hogy mi lehet a baj? Mert nekem tippem sincs...
-
Puma K
nagyúr
Nekem is ugyan ez a problémám van!
64Bit SP1-es vista van fent ami hétvégén lett volna egy hete hogy fent van.
Tegnap újra raktam a rendszert és feltettem egy sima 32Bites verziót majd letöröltem majd 64Biteset majd azt is végül 64Bit-es Vistás verziót raktam fel ami meg most ezt írja ki...
Kezdek hülyét kapni
-
mc-4
aktív tag
Hi!
Úgy néz ki, hogy sikerült!
Dtools-ot kikapcsolni
sajátgép>tulajdonságok>eszközkezelő>hardverek>DVD Generic töröl
programok>Dtools töröl
programk telepitése/törlése Dtollls töröl
Stat menü>futtatás>cmd>ok>regedit.exe>enter
Szerkesztés fül>keresés>Daemon Tools>keresés
Amit kiköp azt törlés.
Win újrainditása.
Nekem igy sikerült! -
mc-4
aktív tag
Hi!
Az a problémám, hogy nem tudom letörölni a gépről a meglévőt programok telepítése-törlésében a DT.
Hogy tudom eltüntetni a gépről?Köszönöm a segítséget!
-
Shono
aktív tag
Üdv!
Világéletemben DT-t használtam, kb fél évvel ezelőttig. Az azóta megjelent DT verziók nálem ezt csinálják:
- install ok
- minden beállítás ok
- mount ok
- amíg nem használom a mounttolt cuccot minden ok
- ahogy elindítom róla az installt/programot, 5-10 másodperc után megfagy a gép.Azóta új gépem van és az is ezt csinálja, így gondolom valami software cucc, de mi?
OS: vistax64 business, +: nero8, DVR-215L (crossflash)Tipp?
Azóta alcohol52% használok, ami majdnem kiváló, csak nincs alá yasu+ilyenek. Vagy nem tudom hogy kell.
-
fiATHaLON
őstag
Le a kalappal az új (4.30.303) DTPro előtt.
Adott volt egy legújabb Securom védelemmel ellátott gyári Dead Space,
amit nem akartam csiszatolni, így határoztam egy merészet, és leszedtem
a DT saját rippelőjével a lemezt. Igaz, hogy kb. másfél óra volt, de utána
!hibátlanul! működött a játék, lemez nélkül.
Szóval szerintem ez igazán értelmes megoldás azoknak is végre,
akik nem warezolás, hanem anyagkímélés céljából rakják fel.
Valamint így a patch-elések is vígan működnek, nem kell mindenféle buher
megoldásokat keresgélni.
Szóval ajánlom mindenkinek, aki hasonló dolgokra néz megoldást! -
Pheadar
tag
Hello!
Szeretném feltenni a DT-t, de mindig csak odáig jutok, hogy újra akarja indítani a rendszert. Újra is indul, aztán bejön a telepítő, ami elölről indul, és megint újra akarja indítani... szóval egy idő után unalmassá vált, és azt mondtam neki hogy ne.
Van valakinek megoldása?
Köszi
Pheadar -
8x57js
tag
Sziasztok!
Segítséget akarok kérni!
A daemon tolls nem nyitja meg a programomat. 3,2 G a mérete. Berakom a dvd-t a meghajtóba, majd csatolom a DT-hoz, és,-
Ezt irja ki:"A képet nem sikerült csatlakoztatni. Érvénytelen képfájl."
Mi lehet a gond.
Ha rákattintok a fájlra, egyből néróval akarja kiirni.
köszike
-
sti10p
senior tag
Hi!
Nekem a Daemon Tools Pro 4 advanced van meg és nem tudom beállítani sehol, hogy indításkor megjelenjen a kis ikonja a tálca jobb alsó sarkában az "értesítési területen".
Valakai ha tud segítsen légyszi! -
kem
addikt
Sziasztok!
Most nincs időm sokat olvasgatni.
MElyik Daemon tool az ami nem akarja feltelepíteni maga mellé azt a f@st amit a BS player is szokott?(When you save vagymi)? -
volvoguy
addikt
üdv. van érdemleges különbség a régi és az uj daemon tools-ok között, én a régi 3.47-et használtam eleddig, de msot kipróbálnám a 4.12.3-at. nekem csak mountolásra kell.....jó a régi is, vagy az uj hordoz annyi ujitást, hogy váltsak? esetleg a jövőre nézve melyik jobb?
-
Mauzes
addikt
Mint írtam, régen működött rendesen. Elolvastam a manual-t, és ott is azt írja, hogy ha az automount az autostart nélkül van bekapcsolva, akkor rendszerindítás után elindul a daemon, mountol, majd automatikusan kilép. Ez lett volna az én célom is, de valamiért nem ment.
De sebaj, feltettem Alcohol-t, az tud automount-ot és kevesebb memóriát eszik.
-
Mauzes
addikt
Üdv!
Daemon Tools 4.09-em van, és az a gondom, hogy hiába állítom be Automount-ra, reboot után nem tölti be a képfájlt, csak akkor, ha elindítom a programot magam.
Ez miért van?
-
Thrawn
félisten
-
djxp01
senior tag
Vista alatt egyik napról a másikra elcsesződött a dvd-rom meghajtóm drivere , akárhogy újratlepítem, eltávolítom , semmi.. Kábelek a helyén, minden ok, a cd-rom maga működik másik gépben. (LG a cuccos amúgy) . Deamon tools proval variáltam az scsi, meg az IDE managerrel, de azt is alaphelyzetbe állítottam, de semmi, nem találja az ide vezérlőt a rendszer, és ez ezáltal nem látja a vista a dvd-meghajtóm. DT-pro legújabb van fenn, letöröltem azt is, és újra, de semmi. (konkrétan az van, hogy a sajátgépben sem látja a rendszer ezáltal a DVD-meghajtót)
Valaki 5let, hogy mi a fákkot csesztem el?
-
Thrawn
félisten
-
Thrawn
félisten
Még egy lehetőség: Kijött a 4.11.1 amiben kikapcsolható az a panel
-
Lenry
félisten
nem találtam rá a választ, pedig biztos voltam h feltették már ezt a kérdést:
mit lehet tenni, h windows indulásakor ne induljanak el a bemountolt CD-képek autorunjai?
Daemon-tools 4.10 Pro-t használok winxpsp2-vel, Lite (és amíg csak egy verzió volt addig az)-al nem volt ilyen problémám... -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Rendszeresen csinálja minden verziójú daemon tools, hogy telepítés után scsi/raid hibát ír.Minden gépindításkor uj hardverként azonosítja a virtual meghajtót,és szarozik.Az alcohol, és a nero simán megy,de azok meg nem minden file formátumot támogatnak.Pl a .bin kiterjesztést nem találja az alcohol.Van valami 5letetek,hogy mit csináljak?A gép nincs raid-ben, rendszer vinyó satán,2 opticai meghajtó,és egy mobilrack ATA kábelen. -
wolfman
veterán
és amikor van x32 és x86 verzió is akkor melyiket tőccsem? Elég zavaró.
Meg még valami. Leszedtem a Daemon Tools 4.10-es verzióját, de nekem meghalt tőle a rendszer. ha felrakom újraindítás után vagy kékhalál vagy újraindul! Valaki tapasztalt még ilyet vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Robotporszívók
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest