Új hozzászólás Aktív témák
-
World-Soft
senior tag
Sziasztok! Az új verziónál hogy oldható meg,hogy minden mountoláskor ne hozzon létre egy új meghajtót?
Köszi.
Zoli. -
Visormail
addikt
Hello
Az újabb verziókból kivették azt a beállítást, hogy virtuális meghajtó száma? Nem tudom 1re állítani, így minden képfájlt új meghajtóban nyit meg, egyszerre akárhányat.
-
Succli
csendes tag
Sziasztok!
Valami gond volt a DT Lite 4-el, mert nem csatlakoztatott fel lemezképet, hibát dobott vissza. Uninstalláltam, majd feltettem a DT Lite 5-öt, mountolom a lemezt, a listában szerepel, viszont nem tudom megnyitni a lemezt, hibát nem dob rá.. A fájlkezelőben sem jelenik meg.
Mi lehet a gond? Változott valami az 5-nél a mounttal kapcsolatban?
-
Dumi86
senior tag
Majdnem egy év után új verzió jelent meg
[link]
-
KaLeun
senior tag
Annyit tudnék segíteni nektek, hogy gyorsan felejtsétek el a Daemont (még a fizetős változatokat is).
Akartam venni egy ilyen programot (egy kisebb projektemhez kellene), a régi emlékeimből adódóan az első jelöltem a Daemon volt, de látom nem változott semmi. Már régen is volt benne adware, de mostanra úgy teli van spyware-rel, trójaival és Isten tudja mivel, mint a hentes kutyája. Tökmindegy, hogy a telepítésnél mit jelölsz be...
Miután minden létező spyware, trójai és víruskereső végigment még kézzel átnéztem a registry-t, az összes fájlt és a fájlokban is rákerestem a keresők által talál dolgokra (35 fájlt találtam így és kb. egy napomba telt). Ajánlott a teljes formatálást és win reinstall. Néhány példa, hogy mit találtak a programok: mystartsearch, goobzo, suptab, crossrider, qone8, ihprotect, windowsprotectmanager, shopperpro, xtab, somoto, youtube accelerator... Ráadásul ezekből több rezidensen futott, szóval nem kell csodálkozni egy akármilyen feltört fiókon vagy a bankszámláról eltűnt pénz kapcsán. De magamnak kerestem hiszen az Avira már a telepítésnél jelzett. Tettem egy próbát az Ultra telepítőjével de már ott is kapásból jelzett a víruskereső.
A fórumukon az ilyen kellemetlen hozzászólások vagy törölve lesznek, vagy szimplán lehazugoznak, esetleg a Lite-nál elütik azzal, hogy nem az ő saját oldalukról töltötted le (mivel nem is lehet). A wikipédián is csak az az adatküldéses affér marad fent amit nem tudnak letagadni, hiszen több cikk is megjelent róla. Külön poén, hogy erre keresve van oldal ami vírus és kémprogram mentesnek jelzi. Gondolom kicsit sem lehet megfizetve a dolog.
Javaslom az ingyenes nyílt forráskódú programokat, sőt ott az MS saját Virtual CD-ROM Control Panelje vagy már a tömörítő programok is kezelnek lemezképeket (7-zip, Winrar, stb.).
-
adamcadmon
csendes tag
Sziasztok,
Windows 8.1-re (Lenovo Thinkpad 8.3 tablet) szerettem volna telepíteni a Daemon Tool Lite legújabb verzióját (SPDT támogatással). A gond az, hogy sehogy sem sikerül SCSI meghajtót hozzáadni. A rendszer mindig jelzi, hogy SPDT driver telepítés és újraindítás szükséges, majd a rendszer újraindul, de továbbra sincs meg a meghajtó. Próbáltam utánanézni több fórumon is, de nem találtam rá megoldást. Ötlet?
Köszi
Adam -
Zantman
csendes tag
Üdvözlet Mindenkinek!
Én most kérek itt segítséget először.
Kérdésem a következő:
Daemon tools-om némely ISO-t nem játszik. Pl. leszedtem az Avatar-t (46.6GB) és ezt pont nem viszi, illetve elindul valami mókuláció, de annak a végén a NERO nyílik meg 12-es hibakóddal és Licencvásárlási ajánlattal!
Mi lehet a gond?A válaszokat előre is köszönöm!!
-
Maarki
aktív tag
Hellotok!
Tudnátok nekem ajánlani valami win8 alá egy sima fa pados daemon kellene sima image olvasásra másra nem jah és free persze!
Előre is köszönöm!
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Nem tudom mi történt de meghalt a daemon toolsom. Azt vettem észre hogy ha felmountolom az imaget akkor a sajátgépben csak egy üres drive jelenik meg, és azt írja hogy a melez nincs formázva. Először azt hittem hogy az iso fájl a rossz, de mindegyik fájlomnál ezt cisnálja. próbáltam újratelepíteni de nem segített.
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy a Nod32 mostanában vírusosnak érzékeli a daemon tools progit? Nod-ból a legújabbat használom. Daemon tools-ból pedig a lite- verziót!
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
gzbotii
nagyúr
El ez a topic, tud valaki segiteni?
-
default.
őstag
srácok, daemon tools-szal lemezképet csináltam, és mdx formátumba menti. ezt viszont nem tudom kiírni (kibontva) semmivel.
nem lehet valahogy más formátumot beállítani neki? vagy van olyan író progi ami ismeri az mdx-et?nekem ashampoo burning studio 10esem van.
köszi előre is !
üdv! -
Jarod1
veterán
van 1 kis problémám, Betöltöm az iso file-t de nincs hang rajta sima videó lejátszásnál van hang, beállításokat néztem..
-
matth78
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy hatalmas problémám: felpakolom a progit, megy miden tökéletesen egészen addig, amíg nem mountolok egy bármilyen iso-fájlt, onnan a virtuális meghajtó ledermed. Total commanderrel gondolkozik, de semmi, intézőben meg ha rátallózok, azonnal explorer fagyás. A legjobb az egészben, hogy az ÖSSZES virtuális ODD program ugyanezt csinálta (kipróbáltam DVDfab, magicISO.. stb.). Valakinek esetleg ötlet?
(Win7 x64) -
marinea2
addikt
Valaki tudna linkelni egy ténylegesen 64bites win7-hez valo daemon tools-t?
Előre is köszönöm!
-
Jarod1
veterán
nincs hang Aa daemons toolsbaa betett iso DVD-n, valami ötlet?
-
macy
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #195 üzenetére
Sehogy sem sikerült, bármit csináltam. Végül megszabadultam a Comodo-tól és minden gond nélkül megy a SCSI meghajtó. Köszi a segítséget
-
Valahogy éreztem, hogy Comodo lesz...
Távolítsd el a Daemon Tools-t (ha valamit felpakolt volna és feltételezem a legújabb Comodo-t használod.)
A Comodo fusson, az AutoSandbox-ot kapcsold ki, a tűzfalat és a Defense +-t pedig tedd tanuló módra, gép restart. Kezd el telepíteni a DT-t, ha feldob egy ablakot a Comodo, akkor válaszd a mellőzés gombot és az alkalmazás kihagyása a továbbiakban lehetőséget pipáld be.
-
macy
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #193 üzenetére
Comodot használok de leállítottam. Próbáltam úgy is, hogy beteszem a biztonságos fájlok közé. Win 7 64bit alá raknám, de se a 4.45.236 lite, se a 4.41.0315.0262 pro verziónál nem megy. Nem ír ki hibát, a system32\drivers mappában ott van az 1.8-as sptd.sys. Daemonban csak a DT virtuális meghajtó megy, SCSI-t nem csinál. Kiírja hogy SPTD driverwill be installed for this device, telepítés, reboot aztán semmi változás. És a beállításokban nem tudom kipipálni az RMPS, SafeDisc... lehetőségeket.
-
-
macy
addikt
Agyvérzést kapok, nem települ fel az SPTD, nem tudok SCSI vagy IDE meghajtót csinálni. Két napja ezzel szarakodok, már hullik a hajam.
-
Igen, lehet már ki kellene vetnem adót: Mindenki fizetni akar.
persze komolyra ferdítve a szót, szívesen máskor is! -
SLYM
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #189 üzenetére
köszi. lassan már fizetnem kéne neked valamit, minden 5. kérdésemre tőled kapom a választ, legyen az kb bármi.
-
-
SLYM
veterán
sziasztok, az a problémám, hogy a daemon tools lite kis ikonja nincs kint az asztal, vagy tálca jobb alsó sarkában. sokkal gyorsabban lehetett így kezelni. hogy lehet azt visszaállítani? köszi
-
fess
őstag
sziasztok
szeretnék daemon tools pro-val ide meghajtót létrehozni,de azt írja ki,hogy nem támogatott. Ma egyszer újraraktam, előtte ment. mi lehet a gond? -
Pá
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #180 üzenetére
Sajnos ez nem oldotta meg a problémát.
-
chungee
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #183 üzenetére
Télleg az volt a baj. Köszi!
-
-
chungee
addikt
válasz
Uuuuuh... csak nekem nem Comodom van, hanem Eset Smart Security 4. De az ha frissít, akkor csak a vírusadatbázis frissíti a tűzfalat nem. Karantén üres.
-
válasz
Ja nem lett fizetős, bennhagyták a telepítőben az ingyenes license lehetőséget.
Fire.
-
Hali!
1. Állítsd a D+ -t tanulómódra
2. Tedd a Daemon exe-jét a megbízható szoftverkiadók közé [link]
3. indítsd újra a gépetEbből a videóból meg még láthatsz furcsaságokat, de segíthet működésre bírni a DT-t
chungee
Egy picit olvass vissza, pont erről van szó.Fire.
UI: Fizetős lett a Daemon Tools Lite?
[link]
-
chungee
addikt
Eddig működött a Daemon tools-om. De bekapcsolódott vmi kernel hibakereső, ezáltal nem tölti be a DT.
Hol kell kikapcsolni
Win 7 Ult. 64bit
-
Pá
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #177 üzenetére
Áh, ezazz.
Nem is a windowst frissítettem előtte, hanem a Comodo-t. Most hogy mondod, eszembe jutott.De előtte is végig Comodot használtam, csak az 1-gyel korábbi verziót. Azzal nem volt semmi baja. Azt esetleg nem tudod, hogy lehet ezt megcsinálni?
Vagy menjek át a Comodo topicba?
-
-
Pá
addikt
KB két napja nem akar elindulni a daemon tools, ezt a hibaüzenetet mutatja.
Talán éppen előtte tettem fel egy windows frissítést, de ebben nem vagyok 100% biztos, meg abban sem, hogy van összefüggés, de előtte hónapokig ment gond nélkül.
Mi lehet a baja?
szerk: win7-et használok amúgy
-
artiny
őstag
heltok"
az a nagybajom most a deamon tools 4.35..... verziot amikor feltelepitettem.telepult egy Windows 7 gadget is hozza [kep].
Nagyon teccik,mert sokat használom a DT...szoval nagyon hasznos lenne nekem ez a gadget. De minden restart utan eltunik
Mar leszedtem csak a gadgetet is kulon ....na szoval semmi valtozas. Miert nem marad meg indulaskor az asztalon ??? van valmi otletetek? -
fireproof
őstag
Köszönöm már sikerült. érdekes de uninstalálnom kellet azt az STPD-t vagy mi az és utána felment. (telepítés közben ő magának felrakta)
-
fireproof
őstag
Így sem sikerült.
LEtöltöttem azt az SDPT vagy mi az és update fel is tette utána újraindítottam és semmi.
-
fireproof
őstag
ÉS mit írjak be google-be?
-
fireproof
őstag
Sziasztok.
Nem tudjátok miért van ez hogy amikor a Daemon toolst akarom feltenni akkor ezt írja ki?
-
Sas madár
őstag
válasz
sfdrakex #161 üzenetére
Esetleg visszatérve az elejére te is említetted a fullos daemont.
Letöltöttem azt is de a telepítéskor a trialt választva kellene neki email cím amit nem hajlandó sehogy regisztrálni vagy én vagyok béna nem tudom hol kell.
És utána lehetne bármit kezdeni a crack-kel ami hozzá van de nem hajlandó települni a trial az email cím nélkül.Ezen esetleg tudsz segíteni?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Sas madár #160 üzenetére
Azt csekkold le inditás előtt hogy tuti be van e töltve daemonba, lehet telepítés után vagy ujra inditás után ejti onnan ezért nem látja. Vagy tedd be ujra daemonba telepítés után, ja és CRACKje nincs amit ffelkéne tenni esetleg ? Lehet azért nem látja a lemezt mert nem crackelted a progit.
-
Sas madár
őstag
válasz
sfdrakex #158 üzenetére
Gépírás gyakoroltató program.sajna 1 helyen találtam meg onnan is több hét alat töltöttem mert nem volt rendes seed.
De igen látszódik a virtuálisban a commanderben is de sajna csak a telepítés része fut le rendesen.
Egy lemez kinézetű ikonja van a programnak és a telepítés után a telepítés gomb ki is szürkül,tehát felismeri,hogy a gyökér része már a gépre van telepítve.ilyenkor lehet csak rákattintani az indítás ikora és ilyenkor már nem megy tovább hanem nincs lemez hiba üzivel befejez. -
Sas madár
őstag
válasz
sfdrakex #153 üzenetére
Bocsi ,közben most olvasom amit korábban írtál.
Az mdf filet bemásolom a virtuális meghajtóba.
Onnan rá kattintva elindul a telepítője és települ ,ez után viszont akár a gépre telepített ikonra vagy újra a virtuálba becsatoltra kattintok akkor feljön a program indító ikon ahol a startra kattintva azt írja nincs lemez. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Sas madár #152 üzenetére
mdf et simán nyit a lite is pedig, de ne mértem pontosan mit irsz, szoval beraktad a daemonba az mdf filet de nem látja ? Vagy mire gondolsz nekem nem tiszta hoyg mit nem nyit meg és milyen mdf kiterjesztésü progit nem indit el? Daemonba csatold az image filet, majd sajátgépben vagy totalcommanderben a virtuális meghajtora klikkelve megnyitod mintha egy cd/dvd lemezt tettél volna a gépbe és onnan tudod telepiteni is az imageben lévő dolgot vagy lejátszani ha film. Lite kevesebbet tud mint a full de általános felhazsnálásra tökéletes, ha mégsem elég torrenten találsz fullosat is.
-
-
Sas madár
őstag
Sziasztok.
Letöltöttem a daemont és telepíteni szeretném a trialt választva kér email címet amit az oldalon kellene regisztrálni ....
sajnos ezen a részen nem tudok tovább jutni elvisz a saját oldaláról ott beregisztrálom az email-t de nem jön rá semmi a telepítésnél sem fogadja el.??
Hogyan lehet ezt telepíteni? -
kem
addikt
sziasztok!
Vista 32bithez melyik verziót ajánljátok? Én XP-hez 344-et használok, de nem vagyok benne biztos,h az vistához is jó, az újakat meg nem ismerem abszolút.
-
Oti86
tag
Hali!
Tudna valaki segíteni, Win Millenium alá van Deamon progi, vagy olyan progi, amivel virtuális meghajtót lehet létrehozni? Én egy csomót kerestem, de csak 2000/xp/vista alatt futó progik vannak. -
twollah
nagyúr
Kijott az uj verzio a programbol (DAEMON Tools Lite 4.30.4).
Letoltes a szokasos helyrol.
-
Thrawn
félisten
válasz
jozefgucci1 #140 üzenetére
Letöltöttél egy játékot ami egyébként pénzbe kerül, úgyhogy kimerítetted a warez fogalmát ami ezen az oldalon tilos!
Valakinek van ötlete azon kívül ,hogy ugye vegyem meg a játékot
Ezen kívül itt másnak sincs jobb ötlete, vedd meg.
-
jozefgucci1
addikt
Természetesen tisztában vagyok a fórumon való aktivitás szabályaival ,de úgy gondoltam mivel warez irányú kérdéseket nem tettem fel ezért talán még ez elmegy. Ha megsértettem a szabályzatot szerinted akkor elnézésedet kérem és természetesen ha szankciót alkalmazol sem ellenkezem.Nem szokott lenni ilyen jellegű problémám de most ezt nagyon szerettem volna megoldani.
-
Thrawn
félisten
válasz
jozefgucci1 #138 üzenetére
Mi lenne ha ezt újra figyelmesen átolvasnád, és elfelejtenéd itt ezt a kérdést?
-
jozefgucci1
addikt
Szevasztok !
Kövezzetek meg de tegnap leszedtem egy játékot (most jött ki ) és a kicsomagolás után az ISO filt mikor bemontolnám a dameontools-ba nem csinál vele semmit.Abszolút nem még hibát sőt semmit nem dob rá.Felraktam a 4.8- 4.10 4.30.2 litle verziókat és ugyanaz ?
Ezután újracsomagoltam mindent ,de ekkor sem változoztt mert az iso jó ( mert sajátgépben látom a benne lévő setup filt) és nem csinál semmit ?Eddig tökéletesen működött a 4.10 is .Valakinek van ötlete azon kívül ,hogy ugye vegyem meg a játékot amit persze lehet végig sem játszanék. -
Taybor
tag
Sziasztok!
Vista sp1 van a gépemen, és feltettem múltkor a daemon toolst. Addig minden megy flottul amíg be moutolom az iso fájlt viszont amikor rámegyek a meghajtóra hogy elinditsam, azt irja ki hogy a windows nem fér hozzá a lemezhez
Tudja vki hogy mi lehet a baj? Mert nekem tippem sincs...
-
Puma K
nagyúr
Nekem is ugyan ez a problémám van!
64Bit SP1-es vista van fent ami hétvégén lett volna egy hete hogy fent van.
Tegnap újra raktam a rendszert és feltettem egy sima 32Bites verziót majd letöröltem majd 64Biteset majd azt is végül 64Bit-es Vistás verziót raktam fel ami meg most ezt írja ki...
Kezdek hülyét kapni
-
mc-4
aktív tag
Hi!
Úgy néz ki, hogy sikerült!
Dtools-ot kikapcsolni
sajátgép>tulajdonságok>eszközkezelő>hardverek>DVD Generic töröl
programok>Dtools töröl
programk telepitése/törlése Dtollls töröl
Stat menü>futtatás>cmd>ok>regedit.exe>enter
Szerkesztés fül>keresés>Daemon Tools>keresés
Amit kiköp azt törlés.
Win újrainditása.
Nekem igy sikerült! -
mc-4
aktív tag
Hi!
Az a problémám, hogy nem tudom letörölni a gépről a meglévőt programok telepítése-törlésében a DT.
Hogy tudom eltüntetni a gépről?Köszönöm a segítséget!
-
Shono
aktív tag
Üdv!
Világéletemben DT-t használtam, kb fél évvel ezelőttig. Az azóta megjelent DT verziók nálem ezt csinálják:
- install ok
- minden beállítás ok
- mount ok
- amíg nem használom a mounttolt cuccot minden ok
- ahogy elindítom róla az installt/programot, 5-10 másodperc után megfagy a gép.Azóta új gépem van és az is ezt csinálja, így gondolom valami software cucc, de mi?
OS: vistax64 business, +: nero8, DVR-215L (crossflash)Tipp?
Azóta alcohol52% használok, ami majdnem kiváló, csak nincs alá yasu+ilyenek. Vagy nem tudom hogy kell.
-
fiATHaLON
őstag
Le a kalappal az új (4.30.303) DTPro előtt.
Adott volt egy legújabb Securom védelemmel ellátott gyári Dead Space,
amit nem akartam csiszatolni, így határoztam egy merészet, és leszedtem
a DT saját rippelőjével a lemezt. Igaz, hogy kb. másfél óra volt, de utána
!hibátlanul! működött a játék, lemez nélkül.
Szóval szerintem ez igazán értelmes megoldás azoknak is végre,
akik nem warezolás, hanem anyagkímélés céljából rakják fel.
Valamint így a patch-elések is vígan működnek, nem kell mindenféle buher
megoldásokat keresgélni.
Szóval ajánlom mindenkinek, aki hasonló dolgokra néz megoldást! -
Pheadar
tag
Hello!
Szeretném feltenni a DT-t, de mindig csak odáig jutok, hogy újra akarja indítani a rendszert. Újra is indul, aztán bejön a telepítő, ami elölről indul, és megint újra akarja indítani... szóval egy idő után unalmassá vált, és azt mondtam neki hogy ne.
Van valakinek megoldása?
Köszi
Pheadar -
8x57js
tag
Sziasztok!
Segítséget akarok kérni!
A daemon tolls nem nyitja meg a programomat. 3,2 G a mérete. Berakom a dvd-t a meghajtóba, majd csatolom a DT-hoz, és,-
Ezt irja ki:"A képet nem sikerült csatlakoztatni. Érvénytelen képfájl."
Mi lehet a gond.
Ha rákattintok a fájlra, egyből néróval akarja kiirni.
köszike
-
sti10p
senior tag
Hi!
Nekem a Daemon Tools Pro 4 advanced van meg és nem tudom beállítani sehol, hogy indításkor megjelenjen a kis ikonja a tálca jobb alsó sarkában az "értesítési területen".
Valakai ha tud segítsen légyszi! -
kem
addikt
Sziasztok!
Most nincs időm sokat olvasgatni.
MElyik Daemon tool az ami nem akarja feltelepíteni maga mellé azt a f@st amit a BS player is szokott?(When you save vagymi)? -
volvoguy
addikt
üdv. van érdemleges különbség a régi és az uj daemon tools-ok között, én a régi 3.47-et használtam eleddig, de msot kipróbálnám a 4.12.3-at. nekem csak mountolásra kell.....jó a régi is, vagy az uj hordoz annyi ujitást, hogy váltsak? esetleg a jövőre nézve melyik jobb?
-
Mauzes
addikt
Mint írtam, régen működött rendesen. Elolvastam a manual-t, és ott is azt írja, hogy ha az automount az autostart nélkül van bekapcsolva, akkor rendszerindítás után elindul a daemon, mountol, majd automatikusan kilép. Ez lett volna az én célom is, de valamiért nem ment.
De sebaj, feltettem Alcohol-t, az tud automount-ot és kevesebb memóriát eszik.
-
Mauzes
addikt
Üdv!
Daemon Tools 4.09-em van, és az a gondom, hogy hiába állítom be Automount-ra, reboot után nem tölti be a képfájlt, csak akkor, ha elindítom a programot magam.
Ez miért van?
-
Thrawn
félisten
-
djxp01
senior tag
Vista alatt egyik napról a másikra elcsesződött a dvd-rom meghajtóm drivere , akárhogy újratlepítem, eltávolítom , semmi.. Kábelek a helyén, minden ok, a cd-rom maga működik másik gépben. (LG a cuccos amúgy) . Deamon tools proval variáltam az scsi, meg az IDE managerrel, de azt is alaphelyzetbe állítottam, de semmi, nem találja az ide vezérlőt a rendszer, és ez ezáltal nem látja a vista a dvd-meghajtóm. DT-pro legújabb van fenn, letöröltem azt is, és újra, de semmi. (konkrétan az van, hogy a sajátgépben sem látja a rendszer ezáltal a DVD-meghajtót)
Valaki 5let, hogy mi a fákkot csesztem el?
-
Thrawn
félisten
-
Thrawn
félisten
Még egy lehetőség: Kijött a 4.11.1 amiben kikapcsolható az a panel
-
Lenry
félisten
nem találtam rá a választ, pedig biztos voltam h feltették már ezt a kérdést:
mit lehet tenni, h windows indulásakor ne induljanak el a bemountolt CD-képek autorunjai?
Daemon-tools 4.10 Pro-t használok winxpsp2-vel, Lite (és amíg csak egy verzió volt addig az)-al nem volt ilyen problémám... -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Rendszeresen csinálja minden verziójú daemon tools, hogy telepítés után scsi/raid hibát ír.Minden gépindításkor uj hardverként azonosítja a virtual meghajtót,és szarozik.Az alcohol, és a nero simán megy,de azok meg nem minden file formátumot támogatnak.Pl a .bin kiterjesztést nem találja az alcohol.Van valami 5letetek,hogy mit csináljak?A gép nincs raid-ben, rendszer vinyó satán,2 opticai meghajtó,és egy mobilrack ATA kábelen. -
wolfman
veterán
és amikor van x32 és x86 verzió is akkor melyiket tőccsem? Elég zavaró.
Meg még valami. Leszedtem a Daemon Tools 4.10-es verzióját, de nekem meghalt tőle a rendszer. ha felrakom újraindítás után vagy kékhalál vagy újraindul! Valaki tapasztalt még ilyet vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Facebook és Messenger
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- iPad topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest