- Synology NAS
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mikrotik routerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Microsoft Edge
- Mozilla Firefox
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coc@s
őstag
Nem úgy gondoltam, hogy pl. filmenként, hanem amikor úgy gondolom, hogy na most a NAS-ról nézek filmet.
Ez nálam igencsak ritkán jön elő, bár most hogy olyan a TV, lehet kicsit sűrűbben, de akkor sem naponta, de nem is hetente.
Nem az energiafogyasztás miatt, hisz a NAS úgy is megy.
Azt nem értem, hogy a NAS, amikor a hálózatról (LAN) tuti hogy semmi nem szólítja meg a DLNA szervert, miért van az, hogy el sem alszik, míg ha nem aktív a DLNA, akkor a beállított idő után megy aludni.
Nem túl szimpi nekem így ez a DLNA. Nem tudom, mit csinál a háttérben. Nem csinál-e olyat, amit én nem szeretnék. -
Coc@s
őstag
-
Coc@s
őstag
Fölraktam a minidlna-t, működik is. Mondjuk nem teljesen szimpatikus, de ingyenes, működik.
Amit viszont megfigyeltem, hogy a tegnap késő délutáni indítás óta a NAS egyáltalán nem alszik el annak ellenére, hogy éjszaka nem néztük/használtuk. Időnként a HDD-t is használja. Korábban ez nem volt így.
Normális ez?
Most mindenesetre leállítottam a DLNA-t. -
tusi74
őstag
"Ami szükséges a Samsung TV-nek MKV file-ok lejátszásához az a "MiniDLNA".
Le kell tölteni, a NAS addon-ban feltelepíteni majd a ki kell kapcsolni a NAS saját UPnP szolgáltatását.
Érdemes még persze el is indítani a feltelepített "MiniDLNA" szolgáltatást az "Add Ons"-ban...
Eddig lejátszik mindent a TV-m amit idáig nem akart a NAS-ról.."Én is feltettem ma a MiniDLNA-t, de nekem az MKV-t ugyanúgy nem játssza le a Samsung Tv, mint eddig a saját cuccával. Még valamit fel kell tenni?
-
poolbig
aktív tag
Köszi, de...
Így rákerestem én is, de nem értek az adapter csatlakozójának méretezéséhez (5.5x2.5 talán?), szóval nem akarok megvenni egy tápot, amit majd nem tudok beledugni a kütyübe. A D-link honlapján az Aqua.hu, meg az Extreme Digital is partnerként van megjelölve. Írtam az Aqua.hu-nak, ők azt írták vissza, nem tudnak ilyen adaptert beszerezni:
Tisztelt Ügyfelünk!Sajnos nem tudunk ilyen tápegységet beszerezni.
Üdvözlettel:
Gyömörey Attila
AQUA Optima Kft. | 1142 Budapest, Komáromi út 39.
T: +36-1-244-2424 | F: +36-1-273-2429
E-mail: info@aqua.hu | Web: www.aqua.hu
Az edigital még nem jelzett vissza. Szóval ha az Aqua nem tud ilyet szerezni, akkor most mi van?Olyan különleges ez a tápegység? No, emiatt írtam ide, hátha tényleg olyan különleges mégis.
De ezek szerint mégsem, akkor viszont abban segítsetek, hogy jól gondolom-e a csatlakozó típusát (5.5x2.5)?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest