- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
aAron_
őstag
Bladerunnert is egy mesterműnek tartom látványt tekintve, de írhattam volna inkább a GITS-t, mert valóban az a klasszikus hangulatvilág nekem is:
Ezekre a képekre nézve (bocs, ha túl sok, de szerintem baromi jók), valahogy jobban bele tudom élni magam a világba, mint CP2077 gameplay videók alatt."Nem értek egyet, a Cyberpunk nem attól Cyberpunk, hogy állandóan sötét van és esik az eső."
Valóban, ennél sokkal több, és nem kell, hogy ez állandóan fennálljon. Ami nekem ezen kívül még az eszembe jut róla: kosz/mocsok, szemét, gyárak, run-down, high-tech, neon, emptiness, nyomor, szürkeség, brutalizmus (építészeti irányzatként is), élővilág/természet szinte teljes hiánya, szélsőséges időjárás, szmog, köd, savas eső, stb.CP2077-ből még mindig nagyon keveset láttunk, de a ragyogó napsütés, pálmafák kicsit furcsák számomra.
What is your ikigai?
-
LK
addikt
Egyébként ha valaki megnézi az összes Ghost in the Shell-t, elolvas néhány Shadowrun könyvet, lesz fogalma erről, illetve aki már ismeri a témát, azonnal hangulatba kerül. Az igazságot megvallva régóta várjuk már ezt a játékot, hogy néhány bugon, problémán fennakadjunk. Az Aramaki avatarról jutott eszembe mindez.
Egyébként igaza van a srácnak, hogy ha nem lesz eléggé darkos, az baj lesz. Kell a hangulathoz.Az írásodban az űrhajózás jövőjéről is írsz? Űrturizmus táma? Azzal is ki tudod egészíteni esetleg.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest