- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Synology NAS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Először is köszönöm szépen a választ.
Kimásoltam, és megnéztem.
A villám és a csillag animáció nincs beírva a kódba.
Nem értem miért. Egyszerű opacity állítás.
Minek ahhoz egy külső css.
Mert ha mind onnan szedte volna megértem, de így....Amúgy másként működik, mert csak villognak. Pdeig ctrl+a ctrl+c ctrl+v vel csináltam.
Annyi, hogy a xmlns -t fel raktam a html-be , mert oda való.
Fura. -
lanszelot
addikt
Pont ez a baj, hogy nem olvassátok el az első kerdést, majd a ra kapott válaszokat, így fogalmatok sincs mire írom amit írok.
Kötekedés az megy ezerrel.
Az eredeti kérdésem magam oldottam meg, meg is írtam hogyan.
Majd bele futottam egy VS Code bug-ba ismét, de ezt is leírtam.
Minden más válasz voltvalamire, amit nem olvastatok így nem értettétek, de hozzá szóltatok.
Pedig oda is rakom kinek valaszolok, és keveritek.
Pl martonx miféle modal megoldást küld, és minek? Az osztott linken lát bárki modal-t? Az már csak egy pelda volt egy beszélgetesben.edari: kérlek olvass vissza, ha elfelejtetted. Hamburger menü pl...
-
lanszelot
addikt
Hello,
Nekem egymás mellett vannak.
Kisebbre állítottam a képek méretét, így látszik hogy egymás mellett vannak.Responsive, ezzel van a gond. Minden kijelzőn máshogy jelenik meg. Mint ahogy neked se egymás mellett vannak.
Ha beállítom jól a monitoromhoz 21:9 -es. És telefonon is jó állva.
Akkor 16:9 -en nem jó, és fekvő telefonon, fhd-ban jó, akkor 4k ban nem...stb.
Hol ez lóg ki, hol az túl kicsi, kimászik a területéről...stb.
Nem responsiveAzért hagytam nagyra a képeket, hogy látszódjon, hogy kilóg.
De most megnéztem telón, és ott is egymás alatt voltak.
Ezért kissebbre vettem.A képernyő méreten ne lógjon ki, tehát ne legyen görgethető semerre, emiatt kell a grid re az absolut.
Viszont így nem tudom az elemekre rárakni.
Overlay nem jó mert akkor csak levágja.Néztem videót yt -on, elvileg a grid-et child -el kellene a parenthoz igazítani, és akkor sem lépne ki.
De akkor lehet görgetni.A css nem támogatja amit akarok, az tiszta. Csak a kiskaput keresem, hogy hogyan lehetne kiokoskodni. Ha ki lehet.
Szinte minden oldalnak responsive -nak kell lenni, miért nem csinálják már meg. Grid és flex el olyan könnyen lehetne koordinálni. De mindig egy szívás az egész.
Profiknak már tuti meg van a bejáratott trükközéseik, de kezdőként ...phfff
Már a responsive menü se egyszerű. Nem hogy a teljes oldal.
Van amit meg lehetetlen kivitelezni./css ről beszélek, js + php és megoldható/ -
lanszelot
addikt
Hello,
Kipróbáltam, nem működik amit írtál.
p tag-re alkalmaztam.
Bár oda rakja a 2ik sor után a 3 pöttyöt, de ugyanúgy folytatja 4-5-6...stb sorokkal.
Nem vág le semmit.
Tehát valami nem jó a példádban.
Tudnád javítani kérlek, mert érdekelne, hogy mi ez?
Legjobb lenne, ha dobnál egy teljes példát rá codepen-ben, vagy js-ben. -
brickm
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500