Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz DNReNTi #2013 üzenetére
Persze, megvalósítható ez a kérés, de nem erre lett felkészítve az oldal mert ezt menet közben találták ki.
"célszerű készíteni valami tartalmat nekik"
A probléma itt az, hogy ők teljesen "függetlenedni" akarnak a fejlesztő csapattól, tehát ahhoz, hogy a menü mögé tartalom kerüljön, ahhoz létre kell hoznia az oldalnak egy sablon oldalt. És előre látom, hogyha ez a sablon oldal nem lenne szerkeszthető, akkor még mi lennénk a kezdők és a bénák, mert a WP ezt bezzeg tudja.
De mivel fontos megrendelőről van szó, így szerintem mindenképp ki kell találnunk rá valamit.
(#2014) PumpkinSeed: Ez meg a másik, hogy a design csak X számú plusz elemet bír el, 15-ös notebookok alatt már így is szűkös a hely. De ezt vagy megértik vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
PumpkinSeed
addikt
válasz DNReNTi #2013 üzenetére
Nem mintha nekem olyan hatalmas tapasztalatom lenne, de én amúgy se hagynám, hogy kedvére menüpontokat hozzon létre. Nem véletlen tervezi úgy meg az UI designer ahogy van.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
Új hozzászólás Aktív témák
- Zenbook 14 Flip UP5401ZA 14" 3K OLED érintő i5-12500H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- P1 Gen5 16" QHD+ IPS i7-12800H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 7650 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest