- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Windows 10
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Disney+
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz #33802016 #19145 üzenetére
Szerintem is van benne racio, hogy valaki tenyleg erti, csinalt is tobb tizmilliot,megis van fizetos patreon,discord,egyeb csoport.
Most erted, csinalsz 50 millio forintot, az orult osszeg, de pesten egy garzon jon ki belole kb.
Ugye az utobbi evekben medve volt, meg bizonyos dolgokkal a hozzaerto is rengeteget bukhatott (lasd : FTX, Luna)Egy kis sajat story:
Par honappal ezelott hosszas nezelodes utan ugy dontottem, hogy csinalok egy allint a Jasmy nevu coinba.
Mar benne voltam, de azert meg gyujtogettem az infokat rola, egyre tobb volt a red flag. pl :
- A twitteren lenyegeben nincsenek jelen, minden Jasmy info "influencerektol" jon
- normalis roadmap nincs, a honlapjuk egy kalap fos volt x ev utan is
- Japan ceg,ezert minden info valaki altal leforditva jott
- A Binancen az innovation zoneban van,es nem hajlandoak elarulni,miert.
Altalanossagban a Binance transzparenciat var el, es azt, hogy ne legyen tul nagy hatalom a fejlesztok kezeben.Magyaran, aki nem tud kikerulni onnan, azzal erdemes vigyazni. Nem is tudsz ugy Jasmyt venni, hogy ne ird ala, hogy meg a cryptokhoz kepest is nagyobb kockazatot vallalsz.Sok hasonlo volt meg, ezert minimalis haszonnal eladtam,es tobb helyre szetszortam a benne levo penzt. (nem parszaz dollarrol beszelunk)
0.0054-en sikerult kimenekulnom belole.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Hangfalképű
tag
válasz #33802016 #19142 üzenetére
Én azt nem értem, hogy mi szért csinálna ilyet bárki is, akinek nyerő stratégiája van? Nem kell a maszlag, hogy de hát jó átadni a tudást, mert mindenki magasról szarna a többiekre, ha ő nyerőben van, mert belenyúlt a tutiba. Nem hogy még azzal foglalkozzak, hogy ismeretlenek adjak leckéket, hogy hogyan legyen ő is milliomos.
-
fogselyem
senior tag
válasz #33802016 #19133 üzenetére
Tisztában vagyok az adózással, utána olvastam, meg azért vannak a könyvelők, adótanácsadók, hogy ők bűvészkedjenek a számokkal.
YouTubeon a következőket nézem, követem:
- Kripto Katával.
- PETRO MEDIA.
- KriptoTube(HU)₿🔔.X-en szerintem érdemes bújni a CryptoReviewing-ot.
Van állampapírom azokkal is szoktam bűvészkedni.
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
GuMipOkE
senior tag
válasz #33802016 #19119 üzenetére
Egyesek nagyon várják a korrekciót, de ha az ETF-ek lendülete drasztikusan nem esik, akkor lehet, hogy jelentős korrekció nélkül lesz megközelítve az ATH. Ennek ellentmond, hogy az ETF-ek átlagban már 16% nyereségben vannak, ami realizálást indíthat meg.
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
-
dobolan
senior tag
válasz #33802016 #18517 üzenetére
Az adóbevallással ráér foglalkozni. 2024.05.20. a beadási határidő. Egyébként semmi bonyolult nincs benne. kb. 3 sor a bevallásban. A Binance egyébként nem jelent le semmit automatikusan, nem értékpapír bróker. A kriptó jövedelem nem tartozik az ellenőrzött tőkepiaci ügyeltekből származó jövedelmekhez, külön kategória. Ja és jelenleg 200eFt nyereségig -ha nem utalsz ki többet egyszerre 20eFt-nál- adómentes. 7eFt-ból 200eFt feletti nyereséget termelni nem lenne kis teljesítmény.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Monitor hiba topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.