- Hálózati / IP kamera
- OpenMediaVault
- Windows 10
- DIGI műholdas TV
- Videó stream letöltése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nem tetszik az USA-nak az olasz webadó
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
nort_on
senior tag
Egyszerű, a binance a legnagyobb, iszonyat sokan kereskednek ott, ha BNB-ben fizeted a jutalékot, akkor 25% kedvezményt kapsz a fizetendő díjból, ami nem rossz, ergo értékes.
Meg az ETH most nagyon megszaladt, gondolom próbálnak mást is venni az emberek, ami ETH-hez képest relatív olcsó. De lehet más is van a háttérben. Igazából bármi lehet.
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
Nekem talán ehhez kapcsolódó kérdésem van:
A "busd" (a binance-nak az usd-hez kötődő stablecoinja) a "savings" "locked" alatt éves szinten 7 százalékot kínál.
A kérdésem az hogy mit lehet tippelni az usd/eur között, mennyit fog gyengülni a nagy FED-pénz nyomtatás következtében az euróval szemben ebben az időszakban??A 7 percenttel épp csak megőrzi az értékét euróval szemben, vagy azért ez jobb ajánlat?
-
ÁrPi2
senior tag
Én nemrég kezdtem de fontolgatásaim során arra jutottam hogy a Savings / flexible alatt talán a BTC-re kínált 1,2 "estimated annual yield" jobb ajánlat lehet mint ugyanitt az EUR(3,21) vagy GBP(5) százalékai. (Különösen éves vagy hosszabb távú "HODL"-ereknek)
DE a kriptó-kereskedés vagy akár a sima "golden-mém" azaz "Buy-and-hodl" mellett a mellékvizeken hajókázva a FIAT deviza (eur,gbp) fialtatás sem egy elvetendő lehetőség.
Mi itt a fórumon a véleményetek erről?
-
nort_on
senior tag
Maximálisan értelek, nekem sem itt van a pénzem, mert nem ismerem még igazából, hogy többet merjek betenni. :)
Pl most nagyon megy az ETH, hamarosan 5k lehet, de 8-10k is mondanak. Lehet, hogy nem így lesz.
De ha igen? :)Ez egy más világ, más lehetőségekkel, és mindenki azt választ belőle, ami a számára megfelelő.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Az az előnye, ami a hátránya. Nincs nagyon határ, csak robog a szekér. Most épp az úton, de volt már, hogy a szakadékba tartott (khmm MtGox).
Én is végigültem két stabil pénzes turnust, működött, jött az ígért pénzt.
Most kipróbáltam egy két hetes shitcoinos stake-es lekötést, csak 20% feletti APY-vel, már az első pár nap után magasan az árfolyamnövekedés hozott igazán és nem a stake.
Öcsém most a vasárnapi Doge runnal zaklat, hogy vegyek kutyapengőt... (Ilony megy a Fábryba haknizni.) -
Krethx
aktív tag
Több kockázat is van. Egyik az ha bedöl a projekt. Akkor bukod az egész pénzed. Mivel átadod nekik stake-elésre illetve farmolásra a tokent. Ha meg a hozamot nézzük az attól is függ éppen mennyit ér a Token amit kapsz érte. Tehát ma a PZAP $15. De lehet hogy pár nap múlva $20 vagy $3 stb. Ettől függetlenül és is be szálltam. De csak stake. (USDT)
Mac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
csaba951
veterán
Varince-nak jó írásai vannak erről még tavalyról.
Amikor a DeFi gazda betakarítja a Yieldet a Farmon!
A DeFi kevésbé napos oldala -
Frozen
addikt
pedig bizony 1 év után a németeknél a kriptóvaluta eladása adómentes ,összegtöl és haszontól függetlenül. Nyilván itt kell élni az országba, ha nem hiszed akkor olvas,tájékozódj utána. Nyilván rákérdezhetnek honnan van vagy miből és ennyi ,haveromnál a 3000 eurora rákérdeztek mert eladta a kocsiját és berakta a számlára szóval tök8.
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
Ez senki nem mondta ,hogy hetek ,hónapokon belüli nyereséget azónal ki tudod venni. De ezt amint átrakod stabilba és azt 1 év birtoklás után kiveszed az adómentes.
(A stablecoinra váltásnál adófizetési kötelezettséged kezdődik, és ez igy logikus, ilyen kiskaput nem hagynak sehol.) ez sem igaz hiszen ez kryptó valuta nem fiat és ez után végkép csak akkor kell adozni ha kiveszed 1 éven belül fiatra/kártyára. De hozzáteszem éves szinten 600 euroig is adómentes vagy.[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
-
Frozen
addikt
Az a helyzet ha van egy szemelyes hardwered amire banyaszol es ott swapolgatsz lenyomozhatatlan. Ha pedig ki akarod venni nagyon egyszeruen bekuldod egy valtora vagy akar egy masik harwer kulcsra tarolod egy evig es kiveszed. Lenyomozhatatlan hogyennyit swapoltal ergo azt sem tudja megmondani senki hogy mennyit kereskedtel.De ugy csinalod ahogy szeretned en is azt mondom. ( Az allamoknak persze jo ha minden huszar csak fozet fizet meg olyanert is amirol nem tudnak)
-
vzozo
senior tag
-
Frozen
addikt
Én annak idején beleszáltam a stepn-be közel 2000 euroval , közel nem hozott vissza annyit és szépen kilaposodot a gst és gmt ára is. A cipőket akkor adtam el amikor nagyon leeset a solnak az ára és így egész szép mennyiséggel ki tudtam szállni onan ezzel a jelenlegi árfolyamal már bőven pluszos vagyok és vásároltam még hozzá 16-20 euro környékén. Amikor lejebb ment az árfolyam már nem volt mit belerakni hiszen nem csak kriptoba tolok pénzt hanem más projektjeim is futnak.
Én a sol ath kb 500-1000 euro környékére várom ,bár simán lehet egy kipatanása a bikapiac idején mint az előzőn az eth-nak.
Nekem le van stakelve a jelenlegi mennyiség fele 10% kamatra,még ilyen áron sem adtam el semmit van bent tözsdén egy aprólék kb 20db amit majd kiveszek ha lejárt az egy év aztán megy az arany projektbeHa már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest