- Windows 10
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Disney+
Új hozzászólás Aktív témák
-
3800+
őstag
Csakhogy árfolyamról is beszéljünk.... Mit szóltok a mostani emelkedéshez? Én még lejjeb várnám a fordulót, de érdekes hogy a holnapi FED bejelentés tükrében megindult az árfolyam a kivárás helyett. Mit gondoltok?
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
veterán
válasz Mausefalle #14589 üzenetére
A felhasználói fiókot véglegesen felfüggesztettük.
Wi-Fi okoscuccok, utolsó darabok ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wi-fi_okoseszkozok_mozgaserzekelo_okosrele_ok/hsz_1-50.html
-
B-L-A-C-K
titán
-
-
Lmh
őstag
válasz llacee #14580 üzenetére
Azt nem értem, hogy ezeket miért utólag tudjuk meg?
Illetve plz szóljon valaki ha ugyanezek épp bevásárolnak!Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
llacee
őstag
Van aki ráérez, hogy mikor kell eladni:
[link] The Ethereum Foundation Sold At The Top Again. Did They Know Something We Didn’t? -
MaddeNNNN
őstag
Ilyen inséges időkben, gondoltam kipróbálom Binance-on a flexible savings lehetőséget.
Ha jól értem, ez úgy működik hogy beteszem pl. az összes Matic tokenemet, amire jelenleg 6% az éves kamat 100-ig, 100 felett pedig 1.5. Ezt én ugye bármikor kivehetem, csak bukom az aznapi kamatomat? Illetve be lehet állítani, hogy amit kamatként kapok azt rögtön betegye mellé?To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
nort_on
senior tag
válasz Manitou #14567 üzenetére
MetaMask-hez nem kell 2FA, jelszó vagy ujjlenyomatos feloldás kell vagy seed. Meg nem árt kilépni belőle. Oldalak hozzáféréseit visszavonni, contract felhatalmazásokat visszavonni ) pl DeBank), stb. Plusz egy biztonságos hardware, software és hálózati környezetet kialakítani.
Orders > Trade History alatt kell hogy legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Manitou
veterán
válasz nort_on #14564 üzenetére
Ez nem túl megnyugtató. Gondolom két lépcsős hitelesítés megvolt.
Mégis ilyen megeshetKérdés:
Binenace-on ha veszek bitcoint, vagy más altot, annak a Transaction History-ban meg kellene jelennie nem ?
Emailt kaptam róla, hogy mit vettem és mennyiért, de ebben a menüben nem mutat semmit. Ez normális[ Szerkesztve ]
-
dobolan
senior tag
válasz MPowerPH #14562 üzenetére
Szerintem vehetsz még a mai alsó szinten sőt lentebb is nyugi. Bár remélem a héten már nem
A reménykedést az olyan trendfordulóban, amire itt a legtöbben várnak szerintem akkor lehet kezdeni, ha legalább a 800 napos ema-t áttöri határozottan óráson, ami jelen pillanatban 42-44 között van.Jah és ha nem jön megint valami negatív kaki a világban, ami lecsapja
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz varmi2 #14558 üzenetére
Nem hiszem. Meg mondom az az érdekes abban az időintervallumban a telefonon nézegettem, viszont az 100% én küldeni nem küldtem senkinej, ezt a címet nem is ismerem, swap-eléseket nézegettem, de ott se okoztam le semmit. Na meg ott eleve nem is történhet olyan tranzakció ami send-ként jelenik meg az előzményekben.
szekra: Elküldtem privátban.
[ Szerkesztve ]
-
dobolan
senior tag
Go vissza 38-39-es sávba, ha óráson szép hosszú zöld gyertyával áttöri az 50-es ema-t.
(csak tipp )
-
B-L-A-C-K
titán
-
-
Kobe
veterán
válasz fireman123 #14541 üzenetére
Nekem tovabbra is felhozza mint opciot a befizeteseknel, fix 1 EUR os dijjal
-
B-L-A-C-K
titán
válasz nort_on #14546 üzenetére
Használtam már előtte is párszor, most Binance-ről raktam rá ETH-t, majd vásároltam coint. Majd rá pár óra nézegettem a váltásokat, de nem váltottam, nem is okéztam le. Erre hazajövők, belépek, és látom amit vettem coin-t már 0 dolláron áll. Megnéztem az előzményeket, és akkor látom az összes el lett küldve. Amit nem én küldtem el hiszen akkor eleve címet kell megadni, megerősíteni...stb. De az tény hogy ebben az időben a telefonon nézegettem a Metamaskot. Szóval ezért nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Valaki aki gyakran használ Metamaszk-ot, és tud segíteni valamint ráér privátban írjon már rám. Eltűnt róla egy "kis pénzem", és nem értem hogy...
[ Szerkesztve ]
-
IppY
tag
Amúgy nem lehet azért, mert a KuCoin-nak van valahol egy szép központja egy irodaházban és így akár átláthatóbb, tisztább a hatóságoknak? (Binance-nak talán nincs is itt EU-ban, az kellhet a SEPA-hoz gondolom)
KuCoin-ra amúgy azért is regisztráltam, mert sok helyen ajánlották, miután sokat tettek a biztonságért a legutóbbi feltörésük óta. Több CEX-en is fenn vagyok, a KuCoin sok opciót add ha be akarsz állítani azonosítást, értesítéseket, stb. Én ajánlom.
-
őstag
válasz fireman123 #14541 üzenetére
mindig a legnagyobbra lőnek először a szabályozók, így van ez sok iparágban, azért nem talál magának sok országban új banki kapcsolatot a binance
[ Szerkesztve ]
cryptot minden termékemért elfogadom
-
őstag
válasz Agyrák666 #14536 üzenetére
nem mondanám azt hogy nincs, inkább úgy fogalmaznék, hogyha felmegy a részvény árfolyama, akkor minden bizonnyal elteszik a profitot, nem nő a fedezet, ha viszont csökken, akkor 100% alá megy
ehhez hogy gondot okozzon elég komoly bank run kellene a tether hodlerek részéről
a gondot inkább az információ hiánya jelenti, ami nélkül nem lehet a pontos kockázatot felmérni
én hoszútávra inkább az ust-t használom, elég jó kamatot is ad a terra stationben
viszont azért ezt sem lehet kockázatmentesnek tekinteni
ha lehet biztosra menni cryptoban akkor talán az usdc lehet a "legbiztosabb" ott megvan a dollár fedezet
hátránya az usdt nek és az usdc-nek, is hogyha úgy tartja úri kedvük, esetleg erre felkérést kapnak hatóságtól, akkor simán el tudják venni a pénzedet[ Szerkesztve ]
cryptot minden termékemért elfogadom
-
Z_A_P
addikt
válasz Agyrák666 #14536 üzenetére
Errol jut eszembe: https://www.bloomberg.com/news/features/2021-10-07/crypto-mystery-where-s-the-69-billion-backing-the-stablecoin-tether
OK
-
őstag
válasz dobolan #14534 üzenetére
van fedezete az usdtnek is, csak nem hajlandóak nyílvánosságra hozni mi az
inkább részvényekbe, kötvényekbe teszik, nem simán dollárba, hiszen így többet keresnek rajta
kérdés milyen minőségűek ezek a papírok
pl ha kiderül hogy van jó sok evergrande részvényük az aggasztó lennecryptot minden termékemért elfogadom
-
Kobe
veterán
-
dobolan
senior tag
Amúgy arról van valami infó valahol, hogy ezeknek a stabil coinoknak, pl usdt hol van "tárolva" usdben a fedezete? Vagy ez hogy működik? Mitől stabil? Az exchange-eknek van valahol usd számlájuk, aminek összesített egyenlege megegyezik a stabil coin market cap-jával?
-
IppY
tag
Na kérem! Mától állítólag van KuCoin-on SEPA beutalás.
-
Frozen
addikt
válasz F_Balazs #14517 üzenetére
a 25-30k ból lesz 10-15k aztán majd valamikor 50-60k vagy felette ,de az lehet csak 4-5 év múlva, soha nem lehet tudni. Oké hogy bármikor pattanhat ,de elöbb utobb szokni kell majd a gondolatot,hogy stagnálunk és tartosan bezuhan az árfolyam. Ez olyan mint amikor valaki mondta,hogy áhh a btc már soha nem lesz 30 alatt azt itt az élő plélda....
Jó beszálló lehet most is ,de ha tovább esik akkor akár nagy buko is lehet és 4 évig lehet hodlozni a vásárolt érméket.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Kobe
veterán
válasz kenwood #14527 üzenetére
Barmi lehet a hattere. Itt szetintem senki nem a USt tekinti agresszornak. Sajnos oroszorszagnak erdeke hogy konfliktusba keveredjen, mert addig el lehet terelni a figyelmet a belso problemakrol, mint kvanagy gazdasagi valsag.
Nem ismeros? Allitsuk meg Brusszelt, az meg hogy kozben rankrohad az orszag, masodlagos. Foni is jo helyrol tanulta a retorikat, na.
Egybkent az kroszok tokeletesen tisztaban vannak vele, hogy a Nato egy csipogo naposcsibe... -
kenwood
veterán
NATO tagkent,es Ukrajnaval hataros orszagkent szerintem erre kedesre nem tekinthetunk ugy,hogy az Allamok ebben a kerdesben barmilyen szinten aggresszor lenne.A ruszkik kijelentettek,hogy a NATO boviteset ok fenygetesnek veszik. Ne vicceljunk mar ... Az a fenyegetes,ha te meg akarod mondani egy szomszedos szuveren orszagnak,hogy hova csatlakozhat.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
xy.zsolt
őstag
válasz dobolan #14524 üzenetére
A világ újrafelosztása zajlik már egy ideje. Sajnos ki van ez találva már régóta...színjáték valódi életekkel. Aztán jöhet az új világrend (great reset, nwo) a kínai típusú credit rendszerrel. Akik most gerjesztik a feszkót ők lesznek a nyertesek....régóta csak ők nyernek.
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
Kobe
veterán
válasz dobolan #14524 üzenetére
Az elmult X ev a piacokon es a politikaban az irracionalitasrol es unortodoxiarol szolt. Szerintem az ukran konfliktus egy olyan gyujtopont lehet ami elhozza a macipiac kezdetet. Erre world ETF ek chartjain mar vannak into jelek, hogy jon a medve a barlangbol, technikai szektor beverese, hadiipari papirok alakulasa, es ugy altalaban a double / triple topok sem mutatnak tul jol az elmult idoszak trendjeihez kepest.... Ami nem megy elsore es harmadszorra sem az altalaban lefordul.
Viszont az ukran szitu kvagaz.... Egyreszt naprol napra jonnek a rosszabb hirek, de van olyan szomszedos orszagunk is ahol mar most keszultsegbe allnak at. Romanoknal ugy hallottam egyik erdelyi magyar ismerostol hogy a hadkoteles koruak es sorkatonasagot teljesitett fiatalok kozul tobben megkaptak mar a behivot....
Kozben ugye mennek a Nato csapatok + USA is ukrajna elhagyasara szolitotta fel az ott levo amerikaiakat, expatokat, kulugyi megbizottak csaladjait.
Fun fact: erdemes utananezni hany orszagban nem volt fegyveres konfliktus ahol az USA visszahivast rendelt el...
A Krim felsziget annektalasa, az EU / Nato toketlenkedese ES a populista demagogia, unortodoxia kombinaciojabol en siman kinezem hogy ezek tenyleg vannak akkora allatok, hogy a 2 polusbol, a kuzdoter 2 vegebol a palya szelerol kirobbantanak egy fegyveres konfliktust kelrteuropaban... -
dobolan
senior tag
-
Kobe
veterán
válasz dobolan #14518 üzenetére
Azert egy egy short squeezet konnyebb bejatszani olyan kornyezetben ahol az asset tartja legalabb a point of control szinteket.
Nos, 35K ala menve ennek igazabol lottek ennek isSzerintem 30ig lefele szigoruan short trailing stoppal, sot en 30 ala raktam be veteli megbizast, de folyamatosan tolom lefele az OCO order mind a ket labat.
Az ukran helyzet nagyon eszkalalodik es ez egy bazinagy kerdojel barmilyen squeeze szempontjabol.
En ugy tippelnek hogy a heten esedekes fed bejelentesevel es a nato mozgositasokkal geccmod megutnek megy egyszer mindent het vege fele, jovo heten.
Ki is szalltam kb mindenbol, max a nagy altok shortjai futnak
BTC shortom most 300%+ ban van, ETH 160%, ezeket mar vedeni kell trailinggel[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
ugyanazt a sima banki balance-t küldtem 3x egymás után.....3.ra elfogadta a rendszer
közelítünk az utolsó támasz aljához.....az alatt már bármi lehet....akár 10k alá is beejthetik. Kérdés ismét csak az, hogy mennyire akarja kivéreztetni a top elit a népet
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
dobolan
senior tag
válasz rozsgyi #14519 üzenetére
Ezt nem értem. Pl. pénzt keresnek vele? Erre megy ki az egész játék mindenki részéről, aki tőzsdézik.
Nekem az a bajom amúgy, hogy november óta esik a btc, de a heti charton a volumenben nincs kiugrás. Számomra ez azt jelenti, hogy a nagyobb befektetők nem mozdulnak, nincs tőke átrendezés. Így lemehetünk 10e-ig is szép lassan.
[ Szerkesztve ]
-
dobolan
senior tag
válasz rozsgyi #14516 üzenetére
Az ilyen felszúrásoknak? Vagy emelkedő trend esetén a leszúrásoknak? Az a lényege, hogy short/long pozikat üssenek ki az ellenkező irányban. Kis befektetők, daytraderek elleni mesterséges mozgások ezek.
Pl. nyitsz 35000-en tőkeáttétes short pozit 1000 dolláros fedezettel, 33000-re várod, ott szeretnél nyereséget realizálni, beállítasz 36000-re egy stoplosst. Ilyen felszúrásoknál záródik a pozid veszteséggel, ha az árfolyam akár 5 percre is felszúr abba a tartományba.
Ha kockáztatod az egész tőkédet, akkor is van egy max. árfolyam, ahol buktad. Az ilyen kihelyezett pozikat szokták kilőni azzal, hogy mesterségesen (értsd botokkal) feltolják az árat addig a szintig, ahol még jelentős a tőke nagysága. Azt pedig nyilván tudják, mert centralizált a környezet egy tőzsdén. Erre írta valaki korábban, hogy hedgeléssel levéded, viszont az is kockázatos, mert lehet, hogy rövid időn belül megnyílik a longod, záródik a shortod (veszteséggel), majd visszazuhan az ár, és a nyitott longod is zár veszteséggel.
Ez egy ilyen játék.
Ha ott ülsz a gép előtt folyamatosan, akkor erre tudsz figyelni, és beavatkozni. Ha mondjuk lefekszel aludni, és ott hagyod, akkor meg így jártál.Szerk. Azt még hozzátenném, hogy ez akkor játszik igazán, ha volumen elenyésző. Nagy volumen esetén másak a szabályok.
[ Szerkesztve ]
-
rozsgyi
tag
Jól látom, hogy tegnap éjféltől fél egyig (magyar idő) volt egy nagymértékű emelkedés mindenhol, és ezt lökték vissza a tegnapi legalacsonyabb szintre reggelre? Mi volt ez?
-
szabi__memo
nagyúr
Ugyanez volt velem is, nem fogadják el a lakcímkártyát. Írtam a supportnak, felvilágosítottam őket, azt mondták felülvizsgálják a folyamatukat, de addig sajnos ez van. Nekem végül elfogadtak egy netes bank legenerált pdf-et amin rajta volt a cím (se összegek, se számla). Elég nevetséges
[ Szerkesztve ]
-
-
jel1
aktív tag
Sziasztok!
Ötleteket szeretnék kérni, hogy hogyan lehetne beregisztrálni Binance-re.
address verification-re nem tudom mit küldjek be nekik, mindent elutasítanak. Én nem fizetek semmit, albérletben lakom. Mobilszámla fater nevén van, meg úgy kb semmi sincs a nevemen. Banktól még soha sem kaptam semmilyen papírt (az új plasztikárytát küldik x évente, és ennyi)... OTP-től mit lehetne lekérni, hogy elhiggyék végre, hogy mi a lakhelyem? Legutóbb egy diákhiteles éves összesítőt küldtem be nekik, az sem volt jó. Pedig minden rajta van... név, lakcím... más nem kell, nem? Mi kell nekik a bizonyossághoz?Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.