- Windows 10
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Disney+
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz nort_on #13394 üzenetére
Hát kérdés mit akar szemléltetni az ember amit én akartam:
az előző bika piac végén a top100 coin az.rt érdekes szerintem most, mert az akkor ott levő coinok voltak a mindentmegváltó jövőbiztos 1000x moon coinok, mint most pl egy solana vagy akár egy sand. Aztán hova került pl egy neo, lisk, stellar vagy akár az ada?
(Ok, ada feljebb van, 4 év alatt 50%al… solana meg lehet h a mostani bikapiac ethja. De az is lehet h a következő bika idején már senki nem fog róla beszélni…) -
Kobe
veterán
válasz BeLucZ #13396 üzenetére
Nem tudok rola erdemben nyilatkozni mert nem ismerem a whitepaper reszleteit. Gaming token, van alternativaja, kompetitorja, az fix, jobban kene ismerni miert ez az igazi a jolar kozul.
Binace chart alig 1-2 honapos, meg csak a lelkes pumpolas szakaszaban van, korrekcio (foleg szep korrekcio) nyomat sem mutatja a napos chart, ugyhogy ha a kezdeti lelkesedes kihul, ebbol meg siman lehet felezodes, harmadolas is akar
Nekem a chartja egy kicsit a FUN 2021 elejei chartjara hajaz -
őstag
kucoin tokenre valaki mondjon már valami negatívot mielőtt beleyolozok egy vagyont, beszéljetek le
-ath-on van, ez rossz
-a tőzsde forgalma alapján (összehasonlítva a cro-val) 1/12-ét éri a coin (van benne ár potenciál)
-nem várható nagy marketingkapmány mint a cro-nál ez rossz
-napi hozamot fizet a tokenek alapján, a tőzsde bevételének felét visszaosztják
-nem kell kyc ha csak cryptot mozgatsz, amcsik is hozzáférnek
-szerintem szuper a felület, imádom a trading robotot, fee-k is jók
-auto lending szuper a felesleges usdt-t lekötni 14-50% kamatramondjatok negatívumot, mondjátok el hogy ti miért nem láttok fantáziát benne, ha így van
[ Szerkesztve ]
cryptot minden termékemért elfogadom
-
nort_on
senior tag
válasz tomy88trance #13389 üzenetére
Az elején minden MLM, piramis, ponzi fizet, a későn érkezőknek van a cumi. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez az, de ahogy a többiek is mondták, csak óvatosan. És tényleg ne vigyél bele másokat, családtag, rokon, haver, stb, mint az évszázad "befektetése", mert lehet mégsem az lesz. Saját tapasztalat...
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz tomy88trance #13388 üzenetére
Aki vakon beletette es meggazdagodott, az 5-10 evvel ezelott a zsebpenzet kriptoba, btcbe rakta par dollaros arfolyamon.
Most meg millios nagysagu beugrorol beszelunk ketes hatteru cegekrol.
Nagyon nem ugyanaz a ketto, az egyik egy poennak indult es ha buktad akkor annyit vesztettel, hogy aznap nem tudtal a kantinban desszertet venni az ebed melle.
A par millat meg 10 ev infla es penznyomtatas ellenere is megerzed....
Nagyon telitett a piac, egyre tobb rajta a zaj, egyre nehezebb kiszemezni az ezer token kozul a 2-3 hasznosat. Nagyon nem ugyanaz a meggazdagodas, sikeres piacra lepes eselye. -
tomy88trance
tag
válasz LuckyL #13387 üzenetére
Köszönöm a jó tanácsot,figyelmeztetést, de már dolgoztam velük, kivéve a két új embert. Eddig fizettek, nem volt velük gond, felépítettek egy elég nagy vásárlói közösséget. Max nem azt a pénzem teszem bele amit félek elveszíteni, mondjuk mindennel így vagyok, óvatosság itt is megvan, sokat meg nem bukhatok, mert nem nagyon van miből
Kérlek támogass! Köszönöm! https://4fund.com/hu/kgjmu9
-
tomy88trance
tag
Értem. Igazad van, lehet kevés az infó, bár annál több mint amit leírtam úgy hogy kb kétszer hallottam ezt a másfél órás prezit.Köszönöm az informálást meg a tanácsokat, óvatos vagyok azért valamennyire mondjuk ez mindenre igaz. Azért amúgy szerintem sokan gazdagodtak meg úgy a kriptóbol hogy vakon tették bele a pénzt, mondjuk sok minden tényleg a szerencsén is múlik meg az időzítésen.
-
őstag
válasz tomy88trance #13386 üzenetére
át fognak téged b@szni ezzel az mlm-el, ne ugorj bele, pláne ne rángasd bele a családtagjaidat/barátaidat
ezer ilyet láttam, nálad minden adott hozzá
(hozzá nem értés, vak lelkesedés egy kamu projekt iránt)
nem rosszindulatból írom ezt, őszinte figyelmeztetéscryptot minden termékemért elfogadom
-
tomy88trance
tag
Mint írtam annyira nem követtem a dogokat , nem rég óta érdekek a kriptók, meg igazából hallani se nagyon hallottam róluk előtte. Köszönöm a tanácsot meg az infókat, igyekszem megfogadni őket! Azért én se vagyok teljesen vak hittel, azt szerintem amúgy se szabad semmivel kapcsolatban.
-
Kobe
veterán
válasz tomy88trance #13381 üzenetére
Amiket leirtal, nem hordoz semmilyen nuansznyi ujdonsagot sem. Csinalnak egy eTorohoz hasonlo platformot. Wow, a 10-15 legnagyobb es kb 50-100 kisebb exchange mellett ez am a spanyolviasz, ujszeru, attoro.... Ja, nem, sorry, van mar beloluk 5 tucat, ugyanilyenbol.
Ez egy random startupnak tunik, csak ott altalaban a kezdeti befektetoket pl cegreszesedessel valtjak ki, nem egy olyan assettel amit a magyar jog nem is ismer, plane nem ismer el vagyoni erteku jogkent.
Ha kezdo cegbe akarnek fektetni, en az elobbit valasztanam, nem feltetlen a kriptot, ide szepen a tokearanyos reszesedest. Kriptobol max akkor ha a ceg rogziti, hogy a keszulo token teljes supplybol kifejezetten megtart maganak valamennyit , es azon a ceg resztulajdonosai tulajdoni hanyad aranyosan osztoznak, termeszetesen a normal cegreszedesen felul.
De az hogy bemondasra utalj valahova X osszeget es kapsz egy semmilyen infoval nem rendelkezo tokenbol....
Erzed a ketto kozotti kulonbseget? (utobbit hivtak squid tokennek nemreg)
A tobbi tokennel is lehet barmi, ez igaz, de ezert kell diverzifikalni mind a portfoliot, mind pedig a disztribuciot, kulonbozo neves / ismert / tokeeros exchangeken tartani, egyszerre tobb helyen _azokat_ a tokeneket amiket az altalad fent leirtaknal joval tobb es ertekelhetobb informacio alapjan valasztott ki a user.
Egyreszt ha az exchangel van problema, valoszinuleg az 5 legnagyobb nem egyszerre csodol be.... Masreszt ha az assettel, akkor is csak egy reszet buktad a dolognak, de ennek a rizikoja a kezdeti fazis tulelese utan egyenes aranyosan csokken, max sosem terul meg.[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz tomy88trance #13383 üzenetére
Tudom, hogy nem tudsz rá válaszolni. Azért ajánlottam figyelmedbe ezeket a kérdéseket, mert ez alapján pl látható ha átverés. Bár nem elég csak ezeken a szűrőkőn átmennie, de ameddig legalább ezekre nem tudod a választ egy fillért ne adj érte…
a hívószavak amiket leírtál hozzá nem értőnek lehet valami kihagyhatatlan ajánlatnak tűnnek hogy berántsa őket, annak ellenére hogy kb 2016 óta a legtöbb láncra igaz amiket írtál, semmi újdonság nincs bennük…[ Szerkesztve ]
-
tomy88trance
tag
Ezekre nem tudok válaszolni , nem volt még róla infó, annyit tudok, hogy nem a cégnél lesz a pénzed tehát nem adod ki a kezedből meg lesz valami okos szerződés erre, meg nyilt forráskodú lesz maga a blokklánc, bocsánat, de egy másfél órás anyagot nem fogok leírni. Plusz ugye folyamatosan folyik a fejesztés.
Én az emlitettekből kimaradtam.
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz tomy88trance #13378 üzenetére
Rengeteg dologba lehetne megint belekötni, de hogy csak a legalapvetőbbel kezdjem:
"de ha csak 10 vagy 60 dollár lesz az is milliókat jelent."
mi alapján? mennyi lesz a supply? abból mennyi vested? inflálódó/deflálódó lesz? stakelhető? az hogy valami 10 vagy 60 dollár, az semmit nem jelent...#13380Kobe nomeg volt már jópár magyar crypto mlm, mindegyik "hatalmas" siker volt
[ Szerkesztve ]
-
tomy88trance
tag
Arra mi a garancia, hogy bárnelyik kriptóval nem lesz gond? Vagy, ha meggazdagszik rajta az ember akkor el fogja tudni azt költeni amit megkeresett? Az egész élet egy szerencse játék. Csalók meg mindig vannak és lesznek sajnos , ahogy az élet is kiszámithatatlan dolgokat tud produkàlni, bármekkora biztosággal is győzödik meg az ember arról hogy valami jó vagy se semmi se biztos csak a halál ugye (még)
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz tomy88trance #13378 üzenetére
Az biztos, hogy nem lépnek le a pénzemmel, mert a programozós már bizonyított egy másik üzletben , plusz a 10+éve talpon lévő cég is szerintem adhat okot bizalomra
Hinni a templomban kell. A Quaestorban es a vezetojeben pl 20 evig bizott mindenki, MNB included es az ipse is bizonyitott a cegcsoporthoz tartozo 80 masik cegben.
De emlithetnem Broker Marcsit, a Postabank botranyt vagy barmelyik rendszervaltas utani random botranyt. De nem ertened, mert ha igen, rajonnel hogy szerencsejatek es hit, nem pedig befektetes. -
tomy88trance
tag
Nem úgy értettem hanem, hogy programozo létére mikor abbol is megélne simán, inkább ezt választotta, mármint a hálózatépítést, normális mlm, nem összetévesztendő a piramisjátékokkal. (Nem mellesleg a normál állást ha nézzük az is piramis, ahol a főnök jár jól az alkalmazottak meg nem.) Hozzájuk társult be pár napja két kriptó szakértő. Az említett egyén elnyerte az év kriptója díjat, és bankokat is oktat MNB-t pl, illetve a bank rendszereiket is ő alkotta meg ha jól tudom. Plusz pénzügyben is kiemelkedő ha jól emlékszem. Utána lehet nézni Vidákovics Attila néven. Lehet az embernek saját nod-ja. Illetve emelett még lesz az etoro mintájára egy platform ami abban fog különbözni, hogy ott kriptók lesznek. Úgy gondolom ,hogy lehet nem értek sok mindenhez vahy csak kicsit, de pl. sokan beszálltak volna a bitcoinba indulásnál most így utólag legalább is. Szó nincs arról hogy akkor lesz vagy lenne ez a coin mint a btc, de ha csak 10 vagy 60 dollár lesz az is milliókat jelent. Még annyit zárásként aztán befejztem erről a diszkurzust, hogy mindenki kezdi/ kezdte valahol úgy gondolom senki se úgy születik, hogy mindent tud. Én látom ebben a lehetőséget, de az hogy mekkora lesz majd elválik. Az biztos, hogy nem lépnek le a pénzemmel, mert a programozós már bizonyított egy másik üzletben , plusz a 10+éve talpon lévő cég is szerintem adhat okot bizalomra, de megértem, ha valaki nem hisz vagy bízik az ilyesmiben, colr ami nekem se jött be, én attól még úgy gondoltam ezt megosztom, aki él vele még a prelaunch időszakban az él, aki nem az nem, és mivel kriptó a téma azért bátorkodtam írni róla, és elnézést ha valakinek ez rosszul esik/esett. Én nem ronditok bele senki dolgába , hogy ez meg az rossz és azért ,mert...Mindenki csinálja amit jónak vél vagy gondol. További szép napot és remélem ez még maradhat, többet tényleg nem szándékozom ebben a témában írni.
-
kenwood
veterán
Jezusom ...
Eddig is volt par renegat,aki valamiert ugy gondolta,hogy ot nem erdekli az emberek 99.9 szazaleka, es dollar helyett mar csakazertis euroban fogja irni a dolgokat.
Mar ott tartunk, hogy elkezdunk forintban is beszelni.
Mi lesz a kovetkezo, a nemet marka ?Egyebkent a megfelelo crypto kivalasztasa baromi nehez.
En mar nezegettem egy ideje a Divi chartokat. Majdnem bele is raktam egy nagyobb osszeget,de a honlapjuk nem gyozott meg, kb. semmi nem derul ki onnan.
Helyette a sokkal igeretesebb TLOS-ba raktam, ami 1 honapja nem modzult szinte semmit.Erre most a DIVI ment 50%-ot egy nap alatt,es mar 300% feletti a havi teljesites.
Utolag biztosan lehet talalni ra valami indokot,twitter bejegyzest, csak ugye van 15 ezer coin a CMP-n,es abbol legalabb ezernek voltak igertesebb tweetjei,megse mentek semmit.
Kaosz ez,keremszepen..[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Kobe
veterán
válasz tomy88trance #13373 üzenetére
"Aki ert hozza, csinalja. Aki nem ert hozza, az ledoktoral belole es utana egyetemen tanitja"
Szol ugye a mondas ezereve."nem hiszem hogy szakértőnek kell lennem hogy lássam hogy valami jó vagy nem"
Ezt az idezetet engedelmeddel lopnam. Eselyesen az evtized, ha nem a teljes 2020 utani idoszak legnagyobb leirt baromsaga, erdemes megorizni az utokornak.
-
Madwe
nagyúr
válasz tomy88trance #13373 üzenetére
Hú anyám, egy PROGRAMOZÓ? ritka a cryptoban mint a fehér holló!
mi a bankszámlája, máris utalok az mlmjükbe!
Nem értesz a pénzügyhöz, ithez, cryptohoz, de egy crypto piramisjátékba beleugrasz, hiszen nem kell érteni hozzá hogy tudd hogy jó... (aminek mellesleg a nagy ígérete szerinted a trilemma megoldása volt... aha ok )#13371 Olyan mélyen nem mentél bele a dolgokba, hogy tudd mi hova van értékelve, s mibe érdemes beszállni? Ez a legelső dolog mielött bármit csinálnál?
[ Szerkesztve ]
-
-
Kobe
veterán
válasz tomy88trance #13365 üzenetére
Es ezzel a tudasalappal akartal berantani embereket a kovetkezo ungarische csodashitcoinba hangzatos kijelentesekkel? Na szep....
-
shteer
titán
-
nort_on
senior tag
válasz tomy88trance #13367 üzenetére
Szerintem kezdj el olvasgatni a neten, meg youtube videókat nézni a témában (pénzügyek, befektetések, kriptó, stb), esetleg valami könyv sem ártana. Így elég lassan fogsz haladni, ha innen próbálsz ezekre infót szerezni. Küldtem át anyagot privátban.
-
őstag
válasz tomy88trance #13365 üzenetére
telejsen mind1 hogy egy coin 0,000001 dollár vagy 50 ezer dollár
az ár és a supply szorzata a marketcap, ez számít csakcryptot minden termékemért elfogadom
-
Madwe
nagyúr
válasz tomy88trance #13363 üzenetére
Ha te az árát s nem a market capjét nézed a coinoknak, akkor baj van... az ár semmit nem jelent.
-
alázógyík
addikt
-
Kobe
veterán
Szerintem szegeny ember BNB-je. Nekem a crypto.com - bar hasznalom - de nem tetszik, mint platform sem, mert 90%ban csak marketingre epit es nem a technikara.
A hirek amik a honapban huztak, szinten mind marketingfogasok, egy hosszutavu, a technikai vagy piacszerzesi potencialt novelo hir nem volt koztuk.
Matt Damon mint reklamarc + kiraknak egy molinot egy stadionra. Wow, na ebbol aztan lesz ertekteremtes...
Lattuk is a CDPR nek meg Keanu Reevesnek mennyire bejott
De az hogy a CRO tokent azonkivul hogy stakelgeted, hogyan milyen felhasznalasra kell elkepzelni, mi a funkcioja a ceges fundraisingen tul, hat nem sok infot talalsz....
Irtam korabban, en ugy hiszem, a funkcio nelkuli "csak van" tokenek ideje lejart es nagy potencialok azokban lesznek csak ami technikailag is tud egy meglevo problemara valaszt adni. Egyelore en nem latom a CRO mire valasz, ezert nem foglalkozom vele.Emiatt en nem is tartom, es nem igazan van jovobeli elvarasom vele szemben. Pozicionalni sem igazan tudom hova, hogy mi akarna lenni maga a ceg. A Coinbase vagy a Binance US vetelytarsa? CB platformja komolyabb / olcsobb is, binanceal meg ne is emlitsuk egy lapon.
Anno meg egy korai kriptoakademias elofizetesemben a legelejen tolta egy trader (az 50 dollaros referral miatt, ott esett le hogy voltakepp milyen kurvakomoly trader is lehet emberunk).... Akkor volt olyan opcio hogy 200 USD stakeles + 50 USD "ajandek". Nekem mar akkor gyanus volt, de ahogy nezem az uzleti modell azota sem lepett tul sokat elore.
Akkor jo buli lett volna beszallni, most meg olyan meeehhh... Legalabbis nekem[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz tomy88trance #13353 üzenetére
Az uj magyar tuti sikertoken birtokaban, ismereteben miert akarna valaki tobb labon allni?
En meg a feketepiacra is kimennek eladni fel vesem fel tudom hogy abba toljam.... -
varmi2
nagyúr
válasz tomy88trance #13353 üzenetére
A cro-ba bátran. A többihez nem értek.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
tomy88trance
tag
Sziasztok! A több lábon állás végett kérdezném , érdemes több olcsó alt coinba random betolni kisebb összegeket havonta? (Olyanokra gondolok pl mint MANA, CRO, Algorand, Cardano, Loopring) Bukhatok e többet rajta mint amennyit hozna hosszú távon? Itt leginkább az eddigi tapasztalatokra lennék kíváncsi.
-
Laci244
csendes tag
Alapvetően ha ötlete sincs meddig korrigál vissza, és hosszútávon ígéretes projekt, akkor a HODL a legjobb szerintem.
Addig amíg napi elég időráfordítás meló miatt nem adódik az 1h-s chart meglovagolására, bölcsebb lesz még akkor is tartani ha viszonylag magas áron vettük, mert simán benne van hogy 365 nap múlva kétszer, háromszor magasabb lesz az ár mint ma.
Másrészt önmagában Bollinger alapján állítani hogy egy döntés hülyeség volt, véleményem szerint megalapozatlan. Hasznos dolog a Bollinger, de sokkal jobban ha RSI-al és RSI divergencia indikátorral együtt használjuk. Így lényegesen pontosabb jelzésekhez fogunk jutni.
[ Szerkesztve ]
-
0utsider
tag
A GALA-t én mindenképpen vissza várom minimum ATH-ig, a korrekciója után. Sőt szerintem előbb lesz meg neki az 1 usd mint a SAND-nak a 10.
Az, hogy mit teszel rajtad áll. Vagy eladod és az alján vissza veszed. Vagy tartod.
Én nem szoktam ilyen sokáig pozícióban lenni.
Engem valószínűleg már rég kiszedett volna a stop.Benne volt a figyeltjeim között, amik nagyot mehetnek, de amikor észrevettem hogy megindult addigra már nyomott 2-3 x-et, így azóta várok egy komolyabb korrekcióra.
-
Madwe
nagyúr
Kérdés tudod e kb belőni hol lehet az alja?
- ha igen, akkor ismerős adja el, s amikor érzi a beszállót, akkor vegye visszaKérdés mennyire van anyagilag jelenleg benne az ember, s mennyire érzi hogy lesz még feljebb?
- ha biztos hogy lesz még feljebb, s még mehet bele rendesen, akkor vegyen bele többet, hogy lejjebb nyomja a beszállóját.Esetleg ha mindkettőben biztos, akkor adja el, s amikor érzi a trendfordulót akkor nagyíobb összeggel szálljon vissza...
De egyébként veszteni is tudni kell, s elengedni bizonyos trade-eket, ha nem vagyí biztos a sorsában, csak zavar hogy buktál vele, lehet akkor jár a legjobban az ember ha lenyeli a karót s kiszáll - persze ekkor fog holdra szállni a coin, de ennyit a közösségért be kell vállalni
-
Veron
addikt
TA guruktól kérdezem: mi van ha rájön az ember fia (nyilván nem én, hanem ismerős, ofc), hogy hülyeséget tett: a Bollinger szalag kinyílt, a tetején vett, az aktuális ár is az átlag felett van?
HODL és reménykedni, vagy eladni és belevenni, ha még jobban leesik, esetleg áttérni egy reménykeltőbb devizára?
CRO és GALA lehet a szóban forgó kriptó.
mindennemű egyezés a valósággal csak is a véletlen műve"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
kenwood
veterán
válasz tomy88trance #13342 üzenetére
Sajnos,vagy szerencsere lemaradtam a torolt commentedrol, de ez alapjan egyertelmuen a "nagyon nem kerunk belole" kategoria.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Kobe
veterán
válasz tomy88trance #13342 üzenetére
Azert egy meglevo kriptorol elerheto nyilvanos infot ne kezeljunk mar egy szinten a multilevel marketing / beszervezos lehuzos szinvonalat surolo beirassal.
Ertheto h utobbi miert tiltott -
tomy88trance
tag
Azért írtam ennyit,mert ennyit lehet publikusan. Igaz azt leírhattam volna,hogy mlm,de az szerintem jobban kiverte volna a biztit. Még,ha nem is az a klasszikus házalós ,hideg hívós stb.,hanem online. Összeállt ez a cég két kriptó zsenivel Vidákovics Attilával és Molnár Péterrel, leinformálhatóak,de van ami nem publikus ez van és megértem,ha ilyen formában nem megengedett a hsz. Én már tovább léptem,ha nem nem, szép estét mindenkinek!
-
Madwe
nagyúr
válasz tomy88trance #13340 üzenetére
Írj le publikusan elérhető infokat, azt gondolom eltűrik, főleg a pm rész verheti ki a biztosítékot - bár ha nyílvánosan elkezdesz shillelni saját coinokat az is elég hamar bazári hangulatot teremthet itt s gondolom az se nagyon megtűrt - helyesen.
Nem értem mit kell azon kiakadni, hogy félrevezető, fals infokat (megoldottak vmit magyarok - más nem oldotta már rég meg? meg eleve a háromszögről lehetne akkor beszélni stb) majd bedobsz egy olyat - mindenféle publikus adat helyett - hogy pmben érdeklődjenek, ami már ne is haragudj, de 99% scam predatory viselkedés, ahol személyes beszélgetésekben próbálják megvezetni a hozzá nem értőket, ahelyett h mondjuk itt, nyíltan történjen egy diskurzus, ahol ha scam, mlm, bankrun stb szaga van a dolognak, akkor arra mások figyelmét könnyen fel lehetne hívni... fogalmam sincs milyen koin mellett kardoskodsz, de pont láttam a hszed, s már abból elég fals szaga volt az egésznek...[ Szerkesztve ]
-
tomy88trance
tag
Rendben, semmi gond Csak még egy kérdés. Másnak miért lehet reklámozni? Mert,ha szóba kerül a kriptó akkor kétlem,hogy senki nem ír vagy javasol valamit aminek utána nézve talál valamit, tehát az is reklám,ha úgy vesszük ,de nem lényeg. Megértettem Továbbra is áll a kérdésem,hogy hova írhatom ezt le akkor?
-
MODERÁTOR
válasz tomy88trance #13334 üzenetére
Mert nem kérünk a reklámból, köszi.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Madwe
nagyúr
Tehát a példában kifejezetten a lánc töbkretétele a cél nem pedig a fű alatti 50+% megszerzése… arra meg ott van még mindig a hardfork, pl ethereum classic, helo? Ezzel az állam elérte h elinflálta a fizetőeszközét, cserébe a lánc ugyanúgy folyik tovább mint elötte.
arról nem beszélve h eleve mit tenne a piaccal s mennyiért tudná megvenni azt az 50+%ot, mert elég sok eleve stakelve van, hard walleten stb, de tegyük fel elérhető lenne mind mondjuk cexeken. Hát ilyen igényre azért olyan iranban kezdene el kilőnibaz ára h nincs az a pénznyomda ami tudná ezzel tartani a lépést kb (megintcsak pos egyik védelmi mechanizmusa powal szemben, hiszen pownál az árfolyamra nincs hatással ha elkezdik felvásárolni a bányászgépeket, szemben a possal)ne értsd félre, nyilván én se vitatom h a pow biztonságosabb… de a pos is biztonságos, s sok előnyét biztonság szempontból hajlanosak a pure btc headel elfelejteni..
[ Szerkesztve ]
-
Shadowduet
tag
Sziasztok!
Teljesen noob vagyok a témában, és a segítségeteket kérem:
MST Tokenről hallottatok már valamit? Próbáltam utánaolvasni, de semmi értelmes infót nem találtam róla, mindenhol kb. ugyanazt írták meg róla, csak hogy itt az új magyar kripto, és most aztán nagyon érdemes beszállni a bizniszbe stbstb... -
Jhonny06
veterán
Ok, de azt senki nem említi, hogy megindult a SHIB?
-
Madwe
nagyúr
Ezzel a példával csak az a baj, hogy a pos egyik lényegét hagyja figyelmen kívül: az 50+% támadáshoz a piac 50% rendelkezned kell > érdekelt vagy a piac épségében s fenntartásában, a manipulációkkal tönkretennéd az értékét.
Ugyan a pow esetén az 50+% elérése valóban nehezebb fizikailag, viszont ott csak közvetetten vagy érdekelt a lánc fenntartásában: a hwba fektetett értéked más piacokon is értékesíthető (ha nem is 1 az 1ben) abban az esetben, ha az adott piacot tönkretetted.A bitcoinnak s a pownak igenis fontos szerepe van, a bitcoin possal nem működne rendesen, az elosztás, védelem így volt jó ahogy kialakult. Értékmegörző teljesen decentralizált coin helyette nem is lesz, már egy ideje nem is próbálkoznak...
Viszont új, egyéb piacokat célzó coinok esetén meg már a pow nem jöhet szóba kb csak a pos... itt pl elég jól elmondják, miért kellett a pow, s miért nem jó mostmár a pow más coinoknak, s miért csak 1 btc lesz...
[link]Frozen: nem rég óta követem a topikot de az hamar lejött h te totál semmit nem fogsz fel a crypto piacból
-
mepet
addikt
válasz kenwood #13314 üzenetére
Nekem nagyon tetszett ez a határozott vélemény, miszerint a PoS parasztvakítás.
Amit kérdezel, az volt az első kérdés a Linkedin post alatt, volt, aki megválaszolta: [link]Összefoglalom: pl. ha egy állam nyomtat annyi pénzt, amivel megveszi a stakelhető coinok több, mint felét, onnantól átvette az irányítást a hálózat felett, nyomathatja a double spendinget, ott csal, ahol akar.
Ez PoW-nál sokkal nehezebb, mert valódi fizikai korlátok vannak (pl. chipgyártás, az üzemeltetéshez szükséges infrastruktúra, stb). -
nort_on
senior tag
Ez engem is érdekelne, bányász topikban lehet jobban vágják ezt a témát.
-
Frozen
addikt
válasz kenwood #13314 üzenetére
EZ kb olyan mint az nft fogod jobb klik azt letöltöd , valaki meg fizet érte jó sok pénzt,hogy a rendszerben az az övé legyen. (kb az egész egy viruális játék)
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
kenwood
veterán
Ez egyebkent erdekelne melyebben. Ha tenyleg nem letezik megbizhato PoS halozat, akkor miert van legalabb 10 ilyen "coin" a top 20-ban?
Mik a kockazati tenyezok ? Pontosan mi az, ami miatt rosszabbnak nevezheto egy PoS chain,mint a btc,vagy az eth?
Van itt valaki, aki ezt akar csak minimalisan is atlatja ?[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
-
KEAN
tag
válasz 2thletme2day #13310 üzenetére
Sajnos nem, ilyen minden egyben Magenta1 csomag van, legalább 4 különböző előfizetéssel és pont nem az én nevemre jön a számla.
"Persze, hogy tudtam, csak nem sejtettem!"
-
atee_13
őstag
-
KEAN
tag
válasz spanyoll #12675 üzenetére
Helló!
Sikerült esetleg megoldani a dolgot?
Régebben (kb. 4 éve) aktívan használtam a coinbaset, minden rendben is volt, gondoltam "felélesztem" újra az accountomat, de ezzel a lakcím azonosítással szívat a rendszer.
OTPből letöltöm a legutolsó havi bankszámlakivonatot, feltöltöm, de egyszerűen nem fogadja el.
Hitelkártya nincs, a közüzemi számlák meg nem az én nevemre jönnek, szóval csak a bankszámla kivonat marad, amit igazából különösebb indoklás nélkül elutasít."Persze, hogy tudtam, csak nem sejtettem!"
-
Frozen
addikt
A trend az teljesen megvan bolondulva ez látszik a grafikonból is laikus szemmel is ,ez a szezon hoszabb eddig mint bármelyik. De nem csak mély korrekció lesz hanem tél is amikor minden nagyon durván be fog szakadni senki nem tudja mikor de előbb utobb minden várható. Az meg hogy a btc 60 ezer alatt vergödik jól mutatja az utat.
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Kobe
veterán
válasz Frozen #13302 üzenetére
Nem, de nem is tartom sajat magam sem tobbnek egy lelkes noobnal.....plane nem annyira hogy par dollarral a zsebben en mondjam meg a full piaci trendeket. (erted, ez igy eleg mehh.... ha igy lenne, hogy amit mondok arra merget is veszek, valoszinuleg sorosgyuri bacsival csapatnam a karibi tersegben, nem PHn terjesztenem a tutit)
-
Frozen
addikt
gondolom te 4-5 millio usd vel utazol hogy valamit érjen a szavad akkor
Figy én nem vilogtatnám mennyi pénzt szedtem ki eddig akkor sem ha milliokról lenne szó sem. Ez max arra jó hogy befizes ide oda és jól lehuzzanak, meg mutatnak egy kamu valamit amit kitudja hányan dobtak össze.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Kobe
veterán
válasz Frozen #13298 üzenetére
Ha mar a fajo igazsagnal tartunk, olyan jovendomondot aki ilyen magabiztosan allitja a tutit, de kb 1 HUF realizalt profitot nem tud villantani, eleg nehez komolyan venni....
Kriptonal valahol 4-5M USD, 1-1.5mrdnal kezdodik a beugro a szavahihetoseghez, barki aki alatta nyilatkozik, csak egy lelkes noob aki az aktualis wishful thinkingjet osztja meg kozonseg elott[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.