Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
én tényleg annyira keveset játszok (ezzel is), hogy igazából nem a világ vége. de el tudom képzelni, hogy aki évek óta komolyan tolja, mennyire kiég ezektől az idiótáktól... csak az lepett meg, hogy egy olyan játékmódban is izomból csal, ahol nincs is igazán értelme.
de mondjuk nálam picit azért enyhített a fájdalmakon, hogy hydra tárgydobásra most egy, a belépő árának háromszorosát érő skint adott be. erre szokás mondani, hogy "öröm az ürömben" ? csak ugye kár, hogy ennek kell örülni
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
dugo_
veterán
-
bepken
veterán
én néha napján ülök csak le játszani, ráadásul ez a játék is csak néha kerül sorra. most gondoltam szerzek még pár csillagot a Hydra medálomra, de nagyon felcseszték az agyamat...
az még talán érthető, hogy valaki csalni kezd a versengő meccseken. annak van tétje. na de egy szerencsétlen "hadijátékok" meccsen mi az anyját akar? xp-t gyűjt vagy mi?az meg egyszerűen nevetséges, hogy még az sem volt megoldás, hogy a következő pályán direkt csaló barátunk oldalára álltam...a másik csapatban is ott termett egy hülyegyerek! egy olyan játékmódban tolta a wallhecket, ahol kill cam van bakker
ment a report ezerrel, de ha jól sejtem, senki sem fog foglalkozni vele...
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
qdak
addikt
silver, szamit ?
akivel kalnba voltam, guardian szinten van, alt tobb killem volt mint neki! o is jo jatekos nem nagyolni akarok, semmi ertelme rangoknak...
most utolsoba aim os ellenfel ma csak nevetek....ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
gtamate2
veterán
Kellene már egy PH Mix, a hétvége eléggé kiesik sokaknál, ezért a hétfőt javaslom. Mit szóltok hozzá?
*Sn0w
-
dugo_
veterán
válasz AllTheBest #67892 üzenetére
SilverbenCS:GO-ban nem kell ezen meglepődni... Sok ott a smurf meg a poénból cheatelő alak -
qdak
addikt
milyen dolog az, h 3 v 5 be kell lejatszani 1 versengot ?
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
szebe
addikt
-
Vanir
veterán
Geci jól működik a VAC, főleg mikor kapjuk a pörgőaimost arcba. Köszönjük kájeszgó. Товaрищи, конец!
Be kéne vezetni azt, ami Kínában van...[ Szerkesztve ]
-
Årpi
őstag
válasz GhanBuri Ghan #67883 üzenetére
Ez szerintem nektek szól:
"– Fixed StatTrak™ music kits not showing StatTrak™ logo in limited time offers."
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
prtvlogan
aktív tag
válasz GhanBuri Ghan #67881 üzenetére
Nem-nem!
Sajnos egyik sem stattrakos, mellékelek két képet a két különböző ajánlatról. Ha valamit félrenéztem, akkor szóljatok, de én nem látom sehol, hogy mi indokolná a magasabb árat. ( ha mégis statos, megveszem, és átpasszolom Neked ha lejár a 7 nap róla)[ Szerkesztve ]
-
prtvlogan
aktív tag
Napi ajánlataim között ugyanaz a zene két különböző áron, és akcióban...
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz Cr00py #67877 üzenetére
Néztem stream-en a meccset, 0-10-ig eltévedtek a pályán kb. Ment a sírás addig, hogy csal az ellen, meg mennek adminért discord-ra, aztán megunta a srác, és fullkreténbe' rányúlt.
A vicc az, hogy még így is kikaptak"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
őstag
Jól emléxel, ő az, még akkor addoltam friendlistre amikor világelső volt. Azóta se utasította el, se nem igazolta vissza , profilja private, de a steam kliens alján a mai napig ott van mint friend várományos, nagyjából tavaly nyár óta
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
ЯΞD
senior tag
Értem. Akkor köszönöm a felvilágosítást.
Akkor esetleg írjátok meg mit ajánlotok ami hasznos és kötelező beállítás. A többi meg majd rajtam múlik.Ha esetleg van itt olyan csapat akikhez odacsapódhatnék és tanulhatnék pályákat, szak szavakat, tippek-trükköket nem kíméljetek.
-
expander
senior tag
-
shaddy1027
tag
Launch option-be kell beírni +fps_max 0 vagy +fps_max 999, így minden indításnál a játék amit a géped kitud sajtolni magából az ki fog jönni.
[ Szerkesztve ]
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok!
Pár napja kezdtem el a játékot. Az lenne a kérdésem, hogy van egy elég jó gépem és mégis 220-300fps-t produkál. Ezen értékek között változik. Van néhány gyengébb konfiguráció amivel 500+ fps-el tolják. Szeretném a lehető legjobban beállítani. Nem tudom ilyen cfg meg tweak-el érdemes foglalkozni? Keresgéltem google-val cfg-ket de egyértelműt nem találtam. Bf3-4-nél egyszerű volt mert betettem a megfelelő könyvtárba a cfg-t oszt jóvan. Esetleg ha valaki segítene annak örülnék.
-
Årpi
őstag
Én azért emlékszem 1-2 magyar nevű botra amiknél 20-30-50-100 kések voltak (sokáig csgoexchange top 1-3 inventory..) szóval nem biztos, hogy a legnagyobb...de az élmezőnyben van az biztos.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
vzsryl
nagyúr
válasz Redneck #67860 üzenetére
Trader, méghozzá kis hazánkban a legnagyobb. Pár éve észrevettem csgolounge-on, hogy több tucat, magas szintű accounttal nyomja a trade botozást. Csak később kezdett el streamelni, hogy oktassa a jó népet. Benne van a vérében a tanítási hajlam.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Redneck
nagyúr
válasz lemusz #67857 üzenetére
Köszönöm az infót. Ezek szerint streamer, így nem csoda hogy nem ismerem, Majoron kívül nem nézek streameket. Az apokalipszissel kapcsolatos információkra én is kíváncsi lennék, de ez így nesze semmi fogd meg jól.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
lemusz
addikt
válasz Redneck #67856 üzenetére
Valami általános iskolás tanár, akit felhypeoltak a pelyhesfa**úak, mert megmutatta nekik - egyébként tök normális és minőségi - youtube videóiban, hogy hogyan lehet kemény trader munkával 4 kulcsból 5-öt csinálni.
Abból a fenti cikkből pont a lényeg maradt ki szerintem, hogy honnan jön a pletyka és mikorra várható az apokalipszis.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz GhanBuri Ghan #67853 üzenetére
Ki az a Tanár Úr? Havas Henriken kívül nem jut eszembe senki ilyen nickkel.
Én már eladtam a raktáram nagy részét, csak az maradt ami nagyon tetszik. 35€, ennyi még belefér.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
expander
senior tag
despe is jatszhatott tegnap a north ellen az ECS qualiyban, ugy hogy tegnapelott ESL cheat banned lett wtf
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz lemusz #67852 üzenetére
Az nyilván lehetséges, hogy ha lockolják az accountját, akkor majd megveszi valakiét, aki amúgy sem használná. Még ha lenne is egy tízmilliós bázis (ami azért hihetetlenül nagy lenne), akkor is maradna 1370 millió ember, aki örömmel eladná a saját hozzáférését.
Valamilyen szinten biztosan ki lehet szűrni ezeket a megvett accountokat (pl. egyszerre két helyen is használják), kérdés, hogy van-e erre akarat. -
GhanBuri Ghan
őstag
Minimalizálta a skinjei számát, ahogy elmondta:
"Érdemes figyelembe venni CS:GO-ban elszaporodott csalókat, akik lassan tönkreteszik a játékot. Egyre több a piaci korlátozás is a Steam részéről, valamint rengeteg a tradebot is, és ezen a téren is éleződik a verseny. Ezek mellett felröppentek viszonylag megbízható forrásból olyan pletykák, amiknek ha csak fele igaz, akkor azonnali jelleggel érdemes megszabadulni a skinektől. Mivel ebben nem vagyok biztos, nem kívánok senkit riogatni, de ez is egy jelentős szempont volt azzal kapcsolatban, hogy a raktáraim nagy részét eladjam."Nyilván pletykákra nem érdemes sokat adni, de azért elgondolkodtató a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Jó rendszer, de azért ott se fog elrettenteni mindenkit a dolog, hogy a kiskapukat ne használja ki + ismerjük a kínaiakat, esélyt látok maffia szintű buherára, bármennyire is furán hangzik ez. Ha kínai gambling oldalak vannak/lesznek, akkor maffia is van/lesz. Ha mást nem, a major droppokat biztosan farmoltatni fogják több száz/ezer accounttal.
Egyébként én nem látom a steames statokon, hogy ez a kínai piac dobott volna akár csak 100 ezret is a játszottságon...
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
Őszintén?
Még mindig azt mondom, Kína csinálja jól az AliPay + PerfectWorld acc-al ("In China, Alipay is a widely used payment method also tied to personal identification so this means that cheating will result in the permanent banning of the individual tied to the account").
1 ember, 1 acc, ha elkapnak csalásért....¯\_(ツ)_/¯
Aztán kerülhet akármennyibe a játék.[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
-
szebe
addikt
Ez egy rettentő szar példa volt.
Kapsz egy VAC ban-t, de mennél ESL-ezni. Veszel új acc-ot, kicseréled a steamID-t a profilodon és játszol tovább. Szerinted ez rendben van?
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
htc07
addikt
ja ez jó ötlet, csinálok egy antivírus rendszert, vérpisti.exe lesz a neve, én vagyok a fejlesztője.
megy a meccs, felhúzom magam azon, hogy az ellenfél mindig elmakkol, ezért adok neki egy vérpisti ban-t (megtehetem, enyém a rendszer)
a vérpisti ban-t átveszi a VAC, és máris nem tud játszani többet a luckyboi.
remélem szemléletes példa volt, hogy miért hülyeség ez. de még ha csak mondjuk az egyik esl updateban kihagynak egy pontosvesszőt, false pozitívot kioszt a rendszer mert "b" betű van a nicknevében, például.
vagy valaki feltöri a vérpistit és bant rak az exe öccse accountjára.
stb...
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
Ezért mondtam, hogy legyen már annyi átfedés, hogy aki egyik "platformon" ban-t kap, az kapja meg mindenhova (VAC, Faceit, ESEA, ESL).
Másik amit te is mondasz, társak. Ha rádír hogy gyere, és mondja hogy a LU-ban mat1, akkor megköszönöm a lehetőséget és elutasítom.Az az első meccs az első hltv-s meccs volt. Előtte állítólag jobban ment neki.
-
Cr00py
senior tag
A mai átlag. Szokásos 4-5 esea lement, majd gondoltam én naív megyek pár official dm-et, de 6x próbáltam újat keresni, mert valamelyik retardált mindig csalt. egy kib*szott dm-en. Főhősünk 80+ -0 -ba lövöldöz mindenkit kb. Én nem tudom, hogy ez megint mióta lett divat, de kezd már a t*köm kilenni ezzel a játékkal.
Nem mintha az esea premium havi szinten földhözvágna..de így maga az " alapjáték" sz*rt sem ér. Az embernek az életkedve elmegy. mm-ről nem tudok nyilatkozni, mert már több mint 1 éve nem voltam, de képzelem ott mi folyik. Ilyenkor azért bemennék a fejlesztőkhöz, és leültetném őket mondjuk úgy 24/7-be játszani.. hátha észrevennék hogy ez az egész rendszer egy forintot nem ér. Ha valaha jön is új Counter Strike az biztos, hogy nem fogom megvenni, mert totál értelmetlen szvsz. -
adise
őstag
Boditon nem kell csodalkozni, ha emlekszik valaki a regi facebookos postjaira. Nem veletlen o az elso mindig aki kikerul egy teambol. Lathato , hogy nem lesz belole agysebesz. Tipikus kis dundi kisfiu, aki toxic neten az eletben kapott serelmek miatt. Arrol mar nem is beszelve, hogy lanon kb lossolta a gameket flasheknek. De hat ez kapcsolodik az elozohoz. Amikor jobbak ellen nemtudja aimbol megoldani, akkor vege
-
Redneck
nagyúr
válasz bager13 #67836 üzenetére
Persze, nem vettem számításba, de a 20% ijesztő. A kínais példáról a vicc jut eszembe.
"Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az."Örülök hogy neked kevés csaló jut, valakinek több. Kicsit olyan lehet az eloszlás mint Major ládánál vagy szerencsés nyitásnál.
-
skL86
tag
válasz gtamate2 #67841 üzenetére
Konkrétan pofátlanság, de engem nem is az döbbent meg, hogy ő maga annyira értelmetlen, hogy pár hónap múlva ismét pofátlanul indulna egy versenyen, hanem, hogy pl. bodito???? Mi a fenét képzel úgy mégis?
+az még a durva, hogy az első meccsükön brutálisan rossz volt, mit látnak ebben a szarkupacban a társai?
[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
Ez a mat1 visszatérés elég kemény. Kíváncsi vagyok a WESG mit fog hozzá szólni
*Sn0w
-
skL86
tag
válasz Cr00py #67819 üzenetére
Ugye most viccelsz? Persze az is lehet, hogy az emlékeid csalnak meg, de 1.6-ban, ha lehet ilyet mondani, még a mostaninál is sokkal népszerűbb volt csalót kiáltani, gyakorlatilag nem volt olyan meccsem, ahol vagy a csapattársaim, vagy az ellenfél ne csalózta volna le a másik oldalt ez ilyen műfaj, nem csak azért csalóznak az emberek, mert csalót látnak, hanem mert nem bírnak veszteni. Ha egyetlen csaló sem lenne, akkor sem csökkenne le több mint a felére a cheat jelentések száma, és ha megháromszorozódna, akkor se emelkedne meg túlzottan. Ettől még persze vannak csalók, de mivel minden játékost rendszeresen reportolnak akinek a K/D-je 1.0 felett van, így nyilván egybe esik a reportolás és a VAC ban (a csalók azért csalnak, hogy jobb eredménnyel játszanak), aztán aki sokat reportol az sok önigazolást nyer (mondjuk heti 20 meccset játszva reportol 30 embert, ebből kap 2 bant), hogy ő mennyire ért hozzá, és így tovább. Aki okosan csal azt nehéz lebuktatni, aki meg bután, azt meg jóformán akárki kiszúrja.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz bager13 #67836 üzenetére
Ha szerverről menne streamben a játék, és csak az inputokat kapná a játékos gépétől, akkor lehetetlen lenne csalni (tudom, annak meg egyéb nyűgjei lennének, lag, fps), szóval 0% és 20% között bármi lehetséges, csak szándék kérdése
Volt egy iddqd adásban szó az online játékok fejlődéséről, feljött az első pár, még csak nagygépes környezetben játszható verzió, már azokra is voltak csalások, ennyire alapvető az emberek egy részében egyrészt a kíváncsiság, hogy mit tud kezdeni a kóddal, másrészt a gátlástalanság, hogy jogosulatlan előnyt szerezzen
[ Szerkesztve ]
-
bager13
aktív tag
válasz Redneck #67834 üzenetére
Úgye az megvan, hogy lépezik szórás/forgás/eloszás is ? Ezt te nem veszed számításba hibásan. Ilyen a földrajzi elhelyezkedés, napszak, rank, prime, játékmód és stb...
A Földön minden 5. ember kínai, a te lászotásod szerint akkor a rokonságodban is lenne pár darab... értem ?!
Ui.: 0% a mesében létezik csak[ Szerkesztve ]
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
Redneck
nagyúr
válasz bager13 #67832 üzenetére
"Ez hozzávetőlegesen 20% összesen."
Remélem az megvan hogy ez minden 5. embert jelenti, szerintem ez elég rossz arány. Ezek szerint minden MM-en mindkét csapatban van csaló, vagy egyik csapatban kettő. Remélem érted már miért írták többen hogy sok a csaló."Ez hozzávetőlegesen 20% összesen. Ami egy áltlag ráta egy multi játéknál."
Erről szívesen megnézném a statisztikát. Ha tudsz ilyen adatbázist, légyszíves linkeld!"Ideális persze az lenne, ha 10% alatt lenne. úgy egy ilyen forgás mellett már nagyon ritkán futnál össze csalóval."
Az idális a 0% lenne szerintem.[ Szerkesztve ]
-
dugo_
veterán
válasz GhanBuri Ghan #67830 üzenetére
Az elmúlt két hétben lett véglegesre hegesztve a vac linuxon. Kiesett a legnagyobb aimtux fork is egyből. És ahogy olvasom már működik a felismerő -> instant ow-ra küldő algoritmus is.
-
bager13
aktív tag
válasz Mezcal #67816 üzenetére
Erre még reagálok, aztán befejeztem, ezt a sehova nem vezető vitát.
Nagyjából 4-5 millió „valós egyedi” ember játszik egy honapban a CS:GO-val (+ botok, indle playerek, másod ill. harmadfiókok~ összesen 12-13 millió). Ebből egy hónapban 400-500 ezren buknak csalás miatt, dúrván a duplája lehet , aki nem. Ez hozzávetőlegesen 20% összesen. Ami egy áltlag ráta egy multi játéknál. Ekkora játékos forgásnál kisebb az esélye is, hogy kamussal találkozz egy adott meccsen.
Persze elhiszem, hogy neked ez sok, de sajnos máshol sincs ez másképpen.
Ideális persze az lenne, ha 10% alatt lenne. úgy egy ilyen forgás mellett már nagyon ritkán futnál össze csalóval.[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz GhanBuri Ghan #67828 üzenetére
Költői kérdés volt.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz GabN73 #67829 üzenetére
Azért a nagyja csaló jellemzően skinek nélkül, egyetlen játékkal, kevés órával nyomul.
Volt pár pofátlan alak, akik rájöttek, hogy pl. Linuxon egyáltalán nem él a VAC, aztán több ezer órájuk, meg több ezer dollárnyi skinük volt abban az accountban.
Valószínűleg persze most is vannak még ilyen kiskapuk. -
GabN73
addikt
válasz GhanBuri Ghan #67828 üzenetére
Óraszám sose számított. Itt egy vac-ban-on "bekövetett" ember, közel 4k órával ...
-
Mezcal
addikt
A kevés csaló van mesére visszatérve.
[link]
Neki mondtam, hogy fura vagy haver, ő és a pajtásai azt válaszolták, hogy csak PRO.[link]
Ő konkrétan kiröhögött, hogy csalással vádoltam.Ők az elmúlt pár napból, ha 1 hónapra veszem azokat a csalókat, akik tiltás kaptak és akik ellenfelek voltak MM-ben, akkor egy jó kis lista kerekedne belőle.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
szebe
addikt
Ha tele is volt, kiraktad/leléptél.
Illetve nem volt pistikeHUN99-nek, a 32 slotos only d2, duplaugrós, sebzéskiírós public-ról lehetősége a "competitive" módra. Mert tény hogy rengeteg a csaló, de nagyon sok az is, akinek halvány lila fingja sincs az egész játékról, ezért ha lelövik=csal.
-
Cr00py
senior tag
Ott évek alatt nem lehetett látni annyit, mint itt 1 hét alatt. Persze közrejátszik az is, hogy nyilván nem játszottak annyian, + ugye volt egy külön "közösség". Sosem puboltam szinte, csak az 5v5. Amíg van online játék, addig csalók is lesznek, ez egyértelmű, de aki ott csalt, azt hamar kiközösítettük/kiközösítették. Mindenki ismert mindenkit, nem több 10.000-s csoportokra gondolok itt legfőképp.
-
Redneck
nagyúr
Voltak szép számmal, de a közösség sokkal jobban szelektálta a gyanús egyéneket/csapatokat. Onnan ered a netplayer, netpró, nethigh, netes skill, lanon nem lőttök semmit ésatöbbi....
Az ilyen nyilvánvalóan aimos vagy wh-s majmok hamar repültek a szerverekről, de a hivatalos meccseken csalók is hamar házon kívül voltak.Persze az idő megszépíti az emlékeket, akkoriban nem volt ennyi játékos, rang, vagy piac.
[ Szerkesztve ]
-
hNp88
aktív tag
válasz Cr00py #67809 üzenetére
"Előző verziókban nem volt ennyi. 1.5-1.6 , vagy korábban ugye ( már aki játszott akkor ) azok tudják miről beszélek. Mirc, gather, etc. Ott nem volt miért csalni, nem volt "tétje"."
szart nem, tele volt az is csalóval
Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"
-
Cr00py
senior tag
Nem is emlékszem már, hogy mikor játszottam utoljára mm-et. Meg sem merem nézni az előzményeket.
#67812 szebe : Valóban, viszont az akkori közösségben ez máshogy ment, mint mostanában. Főleg a jó öreg ventrin.^^ Már-már official dm-re is felesleges bemenni, mert ott is akadnak csalogányok. Ma épp gondoltam megyek párat, mivel cca 2000xp kellett a heti spray-hez >< ..de ami ott megy az is megér egy misét.
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
"Ha pedig valaki kihullot véletlen, annak elég hamar hírement"
Most is híre megy, csak kb leszarja a többség.
Megveszi az új acc-ot, cseréli az ID-t ESL-en, regel új faceit-et, aztán hadd szóljon...
Állítólag lesz mat1-s LU WESG kvalira"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
GhanBuri Ghan
őstag
Persze, ebben van valami, viszont pont abból, hogy mi mindent meg nem képesek tenni az emberek a szintlépésért, látszik az, hogy ez mennyire addiktív dolog, nélküle szerintem sokkal kevesebben játszanának vele. Viszont pont emiatt persze smurfből és csalóból is sokkal kevesebb lenne
-
Cr00py
senior tag
válasz GhanBuri Ghan #67808 üzenetére
Az alapvető probléma itt a CS-nél szerintem maga a rankrendszer. Az esetek 90%-ban szvsz amiatt csalnak.
Előző verziókban nem volt ennyi. 1.5-1.6 , vagy korábban ugye ( már aki játszott akkor ) azok tudják miről beszélek. Mirc, gather, etc. Ott nem volt miért csalni, nem volt "tétje". Ha pedig valaki kihullot véletlen, annak elég hamar hírement.. Most megy 1-1 rankup miatt képesek mindent megtenni, mintha bármit is számítana. Aki kikapcsolódás miatt választja a cs-t, annak kb teljesen mindegy a rank. Aki pedig komolyabb szinten szeretné játszani, az úgysem mm-en fog fejlődni, de ez csak a személyes véleményem. -
-
RexpecT
addikt
válasz RexpecT #67755 üzenetére
Legalább a gyári garancia értékelhető. Először vissza akarták küldetni velem a hibás egeret. Mondtam hogy biztos nem fogom, túl drága lenne az egér értékéhez képest, meg hogy mennyire csalódott vagyok, zárják le nyugodtan az RMA-t.
Erre küldtek egy egér értékével megegyező kuponkódot, amit a hivatalos webshopjukba lehet levásárolni. -
lemusz
addikt
válasz #67947008 #67800 üzenetére
Füstön át sprayről volt szó, nem füst fölöttiről.
bager13: Persze, főleg aki szeret túrni, az előbb utóbb megtanulja kb az összes mapra hova kell túrni, ha van ott füst, ha nincs. A példám is azért volt a D2-es hosszús, mert ott hiába dobja maga elé a CT, a T a fal vonalánál könnyebben betudja lőni azt a helyet. Ennek ellenére néha napján mégis látni olyan Ct-t aki oda dobja a füstöt és kb mögé guggolva tartja a kaput. Nem, nem peremről fölötte és nem füst mellett elnézegetve, hanem konkrétan füst közepébe nézve.
[ Szerkesztve ]
-
bager13
aktív tag
válasz lemusz #67798 üzenetére
Mindenféle buhera nélkül is szokás a füstöt bizonyos szögben, bizonyos helyen darálni. Aki ismeri a pályákat, annak nem jelent gondot a füstön keresztül sem jó helyre lőni.
Akkor édekes a dolog, ha a füst ellenére folyamatosan olyan helyen halsz meg, ahol kis százalékban lehetnél, de az ellen oda darál. 2-3 ilyen kill az már gyanús.
Pl infernon nekem sem jelent gondot , ha banán füstőlve van , kiszedni füstön keresztül AWP-vel a ct felöl letartót. Oda alapból is mindenki előre lő.[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz bager13 #67797 üzenetére
Az ilyeneknek úgysem tudod elmagyarázni hogy nem csalnak. Nekem csak a fix fejes aimlock fájt mostanában, de nem értettem hogy miért nem dobja ki őket. Falon át is fejre lockolták az ellenfeleket, és ez így ment folyamatosan. A magának smokeolgató és a fél pályán át az ellenfére néző egyének is viccesek könnyeden.
Tényleg hihetetlen hogy van így rengeteg órájuk a játékban ban nélkül.justreadonly:
A legjobb embernek írod hogy merre folyik a lánchíd.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Mikrotik routerek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- Phantom Thread (Fantomszál) eredeti poszter bekeretezve 27 in x 40 in (69 cm x 102 cm)
- DOMYOS EL520 Elliptikus tréner, áramforrás nélküli
- Wireworld Luna 8 Audio Interconnect RCA kábel 1m
- Corsair RM750X (2021) White 750W-os Gold minősítésű tápegység - sok magyar garanciával! -
- ASUS ROG GR6 i5-5200U 16GB 2 512GB SSD GTX 960M - ultra pici, ultra csendes, bivalyerős gép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest