Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz gtamate2 #69864 üzenetére
Felesleges, hiszen vacos.
kaszaking: ezt olvasd el. Akárki akármit mond csalás van a hátterében. Crash azért volt mert a játék kidobta.
[ Szerkesztve ]
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #69770 üzenetére
Linux lassabb egy picit.
[ Szerkesztve ]
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
MODERÁTOR
válasz gtamate2 #69711 üzenetére
Mint moderátor mindig pártatlan leszek. De segítek, a magyrországon elérhető, főleg esportal foglalkozó internetes újság egyikén találhatjuk meg a cikket aminek a nevében szerepel a "játékos" (angolul a gamer) szó.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ki az aki innen tervezi, hogy kinéz?
-
MODERÁTOR
válasz IgnisFatuus #69211 üzenetére
+1
-
MODERÁTOR
Aki még nincs meg nekem steamen kérem keressen meg. És hívjatok aktívan pls, már lassan dupla kala vagyok!
-
MODERÁTOR
Én bízom abban, hogy ha már mi magyarok is itt vagyunk akkor a szervezők is dörzsöltek lesznek és nem csak a játékosok!
-
MODERÁTOR
Elég.
-
MODERÁTOR
válasz lemusz #68422 üzenetére
"Az nem tetszik, hogy baszkurálják az eddig jól működött hangokat és elbasszák olyannak is, aki meglenne a hagyományos 2.0-val"
Én nem látok különbséget, és ezzel pont megerősítetted amit írtam. Amúgy ott volt egy mosolygós fejecske!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz lemusz #68417 üzenetére
Miért kell csipőből utálni minden újítást?
Szerk.: szét konfigolod a csét, de nem veszed a fáradtságot, hogy elolvasd a changelogot.
- Set Audio output to “Stereo headphones (HRTF)” for all players next time they start CS:GO.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
-
MODERÁTOR
válasz MikeWazowski #68126 üzenetére
Annyit még hozzátennék a kollégák válaszaihoz, hogy ez viszont jobban terheli a hálózatot. Én pl. 6 megánál többel nem tudok streamelni 128 tick mellett, mert egyszerűen nem elég neki a 10 mega upload.
Tök érdekes, és 128 ticknél vesztek bő 100 fps-t.
-
MODERÁTOR
válasz GhanBuri Ghan #68124 üzenetére
Azért több tick nagyobb fps loss is.
-
MODERÁTOR
Új peccs, új láda, kínában pedig nő a játékosok száma.
-
MODERÁTOR
Van ennél lejjebb? Lehet engem itt bénának titulálni - valszeg az vagyok, de mikor csak olyanokkal játszom, hogy a kebab meg az orosz veszekedik. És nem tudom mi a beteges perverzió a svéd szerverek iránt.
-
MODERÁTOR
válasz gyurkikrisz #67524 üzenetére
Dual Beretta + smoke
-
MODERÁTOR
válasz Franklin #67401 üzenetére
Ja hogy veletek játszottam!
Elég csunya volt az ellen emlékeim szerint. Mész mainbe és pont jókor kapod a gránátot targiból...
ReFleXx: kabe! Sajnos kicsit mostanában visszavettem a cséből ami nagyon nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz gtamate2 #67367 üzenetére
MM server pickernek tudtommal nincs köze sok a játékhoz. Az csak a windows tűzfalon keresztül tiltogatja le szépen az ip-t. Ha normálisabb routered van azon is megtudod oldani simán.
mobal,
-
MODERÁTOR
Elrejtettem itt a topikban egy "easter egg"-et. Aki megtalálja kap egy szakadt skint!
-
MODERÁTOR
Kéretik a személyeskedést azonnal abbahagyni. Ott a privát gomb. Szóval off.
-
MODERÁTOR
Mióta megkaptam az overwatchot, megnéztem pár demót. Elég sok a huncut player. Legviccesebb a telibe wéházás.
-
MODERÁTOR
válasz gtamate2 #66932 üzenetére
De legalább felhívja rá a szcéna figyelmét, és ha olyan vagy mint én nem nagy cucc ráklikkelni a report gombra. Ami lehet atm semmit nem jelent de lehet később sokat.
Mindent meg kell tenni ellenük!
-
MODERÁTOR
válasz GhanBuri Ghan #66572 üzenetére
Füstön keresztül. Undorítóan pontosak.
-
-
MODERÁTOR
válasz kretenallat #66165 üzenetére
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz ragiecsgo #65948 üzenetére
Okos enged, szamár szenved alapon nem tehetsz most mást (vagyis a legjobb ha azt teszed), hogy read only módba kapcsolsz. Ha volt VAC-os accod ha nem, ha jogos ha nem mi csak azt látjuk, hogy kaptál BAN-t. Személy szerint semmi bajom nincsen veled, volt, hogy játszottunk együtt.
Viszont, ha úgy gondolod, hogy nem jogos a Faceit BAN, akkor mindent meg kell tenned annak az érdekében, hogy az "igazságnak" utána járj (meg kell próbálni ha elbuksz elbuksz, ha nem nem).
mobal.
-
MODERÁTOR
válasz Szeszkazán #65803 üzenetére
Digitálisan aláírták az összes dll fájlt és a csgo.exe-t. Ez az jelenti ,hogy nem olyan egyszerű már mint régen, egy csomó csít életképtelen lett. De csak idő kérdése - ez nem végleges megoldás.
mobal,
Szerk.: tippre az internal cheatekhez hamar lesz update.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nem csinálok FPS tesztet direkt, de 4.5 Ghz-n a 7700k-nál kb nem esek 300 alá. Full HD minden low, High texture + shadow.
-
MODERÁTOR
Akkor szólok másodszorra is, hogy fejezzétek be. Ott a steam, tessék ott megbeszélni.
-
MODERÁTOR
Off.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest