- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
A legkellemetlenebb szívás, amikor a rendszer folyamatosan lobby közepébe pakolgatja be az embert, és mindig a már vesztes csapatba. Jártam úgy, hogy 10-15 meccsen egyet sem sikerült kifognom a starttól. Olyankor is simán elképzelhető, hogy beképzeli magának a player az unfair játékot.
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
Wans
aktív tag
válasz nutella1 #4402 üzenetére
"Jártam úgy, hogy 10-15 meccsen egyet sem sikerült kifognom a starttól."
Uh, az gáz.
Nálam én úgy vettem észre, hogy miután rányomtam a menüben a tényleges meccs keresésre, utána az első játék amibe bedob, az mindig olyan, amit te is írsz. Ha annak vége és nem lépsz ki a meccs keresésből, akkor utána már olyanba dob be engem, ahol én is ott vagyok az elejétől. Pc-n és Xbox-on is.
"Olyankor is simán elképzelhető, hogy beképzeli magának a player az unfair játékot."
Szerintem is simán. Legalább a játék az annyiból mindig is korrekt volt, hogy ha megkezdett játékba dob be és kikaptok, akkor azt a statban nem számolja be "lost" eredménynek, hanem kiírja, hogy "lost stat prevented". (Mondjuk, ha nincs is egyáltalán playerstat, akkor tök mind1. ) Ha meg vesztes helyzetből sikerül fordítani és nyerni, az egy kisebb sikerélmény.
[ Szerkesztve ]
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
Acheron
őstag
-
Violka2016
tag
válasz nutella1 #4365 üzenetére
Kb este 10 től jön a szopó időszak, szerintem csak simán lepucolódnak a serverekről a kisgyerekek, apukák, koca játékosok stb... Legalábbis tapasztalataim szerint délelőtt - délután megy még nekem is a 2-3x K/D, este 10 után ez inkább 0,5 - 1x K/D. Pedig nem felejtek el játszani estére, csak nálam sokkal jobb játékosokkal telnek meg a serverek arányaiban szerintem... Persze nem zárja ki ez a csalókat, de szerintem talán 1-et, ha láttam eddig vagy csak annyira jól játszott ki tudja. Mondjuk megoldnom annyival, ha valaki gyanús akkor kilépek és megyek másikra, kinőttem már abból, hogy ilyenen idegesítsem magam.
-
addikt
Gyönyörű...
Egy jobb Invasion kör után jöttek ezek.Egyáltalán nem írtam chatre, a voice chat-et meg csak 6v6-ban kapcsolom be.
A név pedig nem offensive.Please rename...
Ez most komoly?Egyébként chat-es warning jött már egy hete is, úgy látszik másodjára automatikusan jár a felfüggesztett chat.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
addikt
válasz kill_switch #4411 üzenetére
Az oké ,hogy reportolnak, gondolom MW2019-ben is reportoltak, de itt már úgy látszik a retorzió is automatikus. Ami nonsense.
-
addikt
válasz radi8tor #4413 üzenetére
praeceps a nick
MW 2019-ben is ez volt. BFV-ben, BF1-ben is. És nem offensive semmilyen nyelven, semmilyen értelemben.
Ez az amit egy Blizzard alkalmazott egyébként 10 másodperc alatt el is tudna dönteni. De úgy látszik ilyenre nem telik...
Pont hegeszti a combat record-ot így nem ér rá.
Bár az ilyen feladatot akár kiszervezhetnék Indiába is, nem kell hozzá ész, csak gugli.Na mindegy, csak felhúztam a szemöldökömet azon ,hogy rögtön jött a bünti.
Fasza a rendszer. Ha csak a figyelmeztetés jött volna, az baromira nem érdekel.Ennek lenne értelme. Kapott 1000 reportot, na nézzen rá valaki IRL is.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Saját vélemény! (Most nem térek ki, hogy rohadjanak meg, hogy nem rakták bele megjelenéskor a HC módot! Van némi előnye, hogy az ember jobban megtanulja a precízebb, célra tartást.) Grafika, kicsit állítgatva a TV n egész vállalható lett, (Series X) főleg a élességet, és a színt kellet ráadni, menübe film effektet levenni, a másik csúszkát (nem ugrik be mi a neve felnyomni 100% ra. ) Játék maga, egy korrekt kampány mód. Hangok, mozgások, animációk, az eddig a legjobb lett, végre nem csak béna karaktermozgás van a játékba. MP ami nekem a lényeg, jók az újítások, a fegyver fejlődése szerintem kicsit nehézkes az új rendszer miatt, a pályák nem igazán jók, sok nem igazán eredeti, de jönnek gondolom a Klasszikus pályák. (Vacant ) Karakterek, eddig nem találtam olyan ami igazán tetszett volna, (pl a bongyor hajú cigánylány, soha nem választanám....)
Összegégében, tudnék még sokat írni, de HC mód, és a statisztika hiányzik, remélem 16. án jönnek, és pár map, és karakter, akkor el leszünk vele ameddig nem jön a 2023 Prémium kiegészítő....(jó, hogy megígértek nem lesz új rész évente...) -
Jakesz
addikt
Hát ez kabaré, ilyen report-rendszert sem láttam még. Persze egyszerűbb a fejlesztőknek automatizálni a warnt meg a bant nehány report után, mintsem minden reportot felülvizsgálni... Csak a gond ott van, hogy az ember közel 30 ezret kiad ezért játékért. Kicsit jobban játszik, megöl néhány 12 éves verpistikét, akik bosszúból egyből a reportra nyomnak. És akkor ezek utan jönnek ezek az üzenetek, majd az ember a drágán megvett játékában ezután félhet, hogy akar a következő report után ártatlanul kitilthatják??!! Agyamat eldobom.
-
dunc
nagyúr
válasz kill_switch #4418 üzenetére
-
Kobe
veterán
Mai nap eddig csiter szempontbol kritikan aluli
ugy tunik kill confirmedben mindenki WH val akar goldot szintezni5bol 4 serverrol ezert kellett kilepni
Kedvenc killcamem az volt amikor a palankon keresztul szed le ugy a sniper a palya masik vegebol hogy a palank korul massziv fust van es azt sem lathatja hogy esetleg a palank moge fut-e emberbanhammer odabaxhatna mar
[ Szerkesztve ]
-
pRoject22
őstag
Nálam ugyanez, Ghost perk bent, Dead silence épp aktív, futok mint állat és a csávó kb 50 méterről szépen leköveti több falon át a mozgásom, majd mire kiérek a nyilt térre már prefire ben kapom is, némelyik ilyen killcamban azt is látom ahogy az előttem lévőt ugyanígy lövi le. Ez az anticheat megfogta az aimbotot, én eddig azt nem nagyon láttam de a WH az megy ezerrel, sajnos.
SD-t nagyon játszani nem lehet mert 10 sec után a csávó hátba lő a kezdőnkön, és a 2. körben 9 killje van a 3. ban meg jön a repülő azt szétbasz mindenkit, epicfun
Map kb 3 játszható a többi az hulladék, ahogy én látom ezek össze hányták erre az egy hónapra amíg a Warzone 2.0 ki nem jön, majd arra gyúrnak rá mert abból lesz lóvé.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
addikt
Reddit-en kapásból találtam hasonló hsz-eket, szóval senki ne lepődjön meg ha így jár.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz nincsnév007 #4428 üzenetére
Jaja pont megállítottam én is. Szóval a múltkori kép, csak promó és nem így lesz a játékban.
Live-Die-Respawn
-
N@idia
őstag
Valaki tudja, hogy mikortól lehet tölteni a WZ 2.0-át ? Vagy akik megvették a multit azoknak már benne van
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megy Warzone 2 preload. Érdekesség, hogy Xbox-on nem töltött le semmit, szóval az már le van szedve úgy tűnik, hogy ha MWII telepítve van.
Live-Die-Respawn
-
laceszgamer
addikt
Amugy offensive chat.... Azt nem elhet beállítani hogy automatikusan mute-olva legyen mindenki Vanguard-ban menü-ben ranyomva úgy is maradt itt meg minden meccs elején azzal kell ekzdeni, mert szinte mindig van valaki aki vagy visszahangzik vagy simán végig kiabálni értelmetlenül.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
N@idia
őstag
válasz MikeWazowski #4431 üzenetére
Nálam azt irja, hogy telepitve van a WZ 2.0 ezért nem tölt semmit, ezek szerint már akik megvették a multit, azoknak elvileg le van töltve konzolon sem töltött semmit (PS5)
-
N@idia
őstag
válasz MikeWazowski #4436 üzenetére
Nem tudom, valami itt nem kerek nálam is 78gb a játék pc-n, de hiába nyomom a frissitést, de nem csinál semmit ha külön kikeresem a WZ2.0-át akkor sem csinál semmit egyszerűen nem engedi frissiteni mintha telepitve lenne
-
TaRka94
senior tag
Srácok olyan bajom van hogy néha nem azt a loadoutot mutatja amim van, ki kell lépni teljesen start game-ig meg vissza, mert a multit sem hozza be csak ground wart. Xbox. Köszi.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz laceszgamer #4433 üzenetére
De lehet, audio setting disable voice chat és kikapcsolja egészet. Első beállitás amit benyomok minden multi játékban.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
laceszgamer
addikt
válasz Pickle Rick #4440 üzenetére
Áh, köszi szépen.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
KaitouP
nagyúr
Valahogy nem vagyok megelégedve a map rotationnel, állandóan a Breenbergh Hotel, El Asilo, Embassy szentháromságot dobja, amik nem rosszak, de... eh, nagy fájdalom a jelenlegi map készlet. Egyik sem olyan, amire nagy "fuck yeah" felkiáltással indulok neki.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
KaitouP
nagyúr
Hírhétfő
● Közeleg a The Game Awards 2022, melyen mától több kategóriában is lehet a kedvenc idei játékokra szavazni. A Call of Duty: Modern Warfare II is indul, méghozzá három kategóriában is: Best Multiplayer Game, Best Action Game, Best Audio Design. Szavazni az esemény weboldalán lehet, valamelyik közösségi vagy Google accounttal.
● Ahogy oriic linkelte, a Season 1 előtöltése el lett halasztva, de addig is egy összefoglaló abból, hogy mit kínál a játék legelső szezonja: [link]
● Hatalmasat zuhant az Apex Legends streamek nézettsége a Modern Warfare II megjelenését követően: [link]
● Aki bele kíván tekinteni a Warzone 2-be is, annak a cikkben néhány tipp található arról, hogy mely fegyverekkel érdemes készülni a battle royal csatákra: [link]
● Végre visszatér a Combat Record funkció az első Season indulásával: [link]
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.