- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
Létrehoztam egy általatok is szerkeszthető Google Sheets táblázatot, Prohardveres játékoslista céljából. A táblázatot az összefoglalóban találjátok meg. A táblázatban fel tudjátok tűntetni a helyi fórumos, illetve a játékban használt nickneveteket, preferált játékmódjaitokat és azt, hogy körülbelül mikor játszotok. Bízom benne, hogy ezáltal könnyebben tudtok játékostársakat találni egymás személyében!
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Vitee
aktív tag
Tegnap egyik meccsben egy gyerek olyan szinten aratott, hogy nem hittem el.
Allandoan az a jatekos olt meg, killcamben mindig ugy ugrott, fordult, hogy egyszeruen tudta, hogy ott vagyok.Hat mar a net tele is van a WH-s videokkal, szoval azert volt gyanus
1 nap alatt lett pc-n csalas a jatekhoz, gratula a fejlesztoknek
Idiota skinek helyett az anticheat mukodne...[ Szerkesztve ]
"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
lowzor
veterán
Szánalmas ez a Last Stand.
Nem csak hogy a világ összes golyója nem elég a delikvensbe, de még score-t is alig ad érte és a killstreakekbe sem számolja bele. -
Vitee
aktív tag
válasz pRoject22 #1259 üzenetére
Teljesen mindegy szerintem, hogy lesz-e, van-e anticheat jelenleg a jatekban.
Soha nem mukodott se MW alatt se Warzone alatt.
Neha "kibannoltak" par tizezer embert allitolag, de ugyan ugy ment a csalas....Anno Cod 2-ben ha volt vedelem adott szerver alatt, mar dobott is ki a pcsaba. Ide is olyasmi kellene
[ Szerkesztve ]
"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
Phobion
őstag
Bakter, fel lehet itt oldani az MP5-öt, csak el kell kezdeni szintezni a Lachmann-762-t, majd a Lachmann-556-ot!
-
csibe1
addikt
"Ami viszont érdekes az a menü, PC-n az az érzésem van mintha ez egy dedikált, konzolokra készült változat lenne. Nem tragikus, szokható, de semmiképpen sem jó."
Ez nem meglepő, a fene se tudja mióta konzolport van csak. A BF3-nál is nyomták a reklámot, hogy külön PC verzió; aztán utólag kiderült, hogy francokat, süket duma volt az egész.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz markknight #1213 üzenetére
Szintén, nem igazán terveztem gépfejlesztést a mostani árakat látva.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Dave567
addikt
válasz laragirl83 #1223 üzenetére
Nem csak engem dobott ki, akikkel játszottam mindenkit, de úgy vettem észre csak akkor ha Partyba vagyok, egyedül alig fórdúlt elő..
-
csibe1
addikt
Attól függ milyen cuccal mentek fel a szerverre, mert a PB se fogott meg sok mindent.
Már akkoriban is volt olyan cheat, hogy mindent megcsinált helyetted, épp csak végig kellett sétálni a pályán, és a PB észre se vette.
Youtube-on van is róla videó.
A rafkósabbak meg nem fejre tették az aimot, őket nehezebb volt kiszúrni." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Dave567
addikt
Egy kis élmény beszámoló....
Hát.... Nem tudom hova tenni a játékot, igazából elmegy kategória..
Mivel a 2019MW-ben Hardcoret nyomtam, így eléggé nehézkes ez most nekem bele rakhatták volna a Hc-t.
Tény és való, IGEN kevesebb kell az emberbe, sokat fejlődött a TTK, de a jótól nagyon messze áll...
Többször fordult elő, simán át megy a golyó az emberen, és nem regisztrálja a találatot, mint a simában..
Fejlövés, itt is legalább 2-3 lövés ami vicc...A Gunsmith-et szokni kell, de nem lesz vele baj, a perkek se zavarnak.
A fegyver elnevezések az már igen, LACHMANN mi a kur.. anyád van??
Miért nem sima Heckler & Koch G3 magyarán H&K G3, vagy G3A1, de ugyan ez az MP5-nél is...Sikerült a Chooper Gunner is, na ez mi a fa..om???? Hogy lehet ezt így megcsinálni?? Egyhelyben áll középen és lő.... El sírtam magam, remélem javítják, mert borzalom...
Vannak bugok, persze ez még csak Béta, LAG az néha förtelmes, ugrál a játék össze vissza...
A legnagyobb ami idegesít, akikből rengeteg van, és csak erre mennek, az a 1ms -os spacet nyomkodó idióta ugráló verebek.
Amit KaitouP belinkelt érdemes ki próbálni, beállításokat, mert sokat segít.
Összeségében játszható, de mint írtam, várom nagyon a HC-t.
A Single-t meg még inkább.[ Szerkesztve ]
-
sz.atesz89
tag
Esetleg valakinek nem maradt béta kulcsa? Légy szíves valaki küldjön egyet. Köszönöm, ha valaki ad.
PSN: szuhi
-
mcwolf79
veterán
Ezért nem értem , hogy a PC-s gyökér cheater bandát miért kell össze ereszteni a konzolon közösséggel ?!? Tudom , nem mindenki csaló , de van . Miért kell a konzolosok játékát rombolni ? Elvégre a konzolos eladások a PC-s eladásokat jelentősen túlszárnyalják . Persze tudom a választ , a kérdés költői . Így talán 1 évnél tovább fenntartható az érdeklődés a játék iránt a PC-s berkekben. Amíg nincs biztos anti-cheat rendszer (tudom , sosem lesz ) , addig köszönjük szépen , de nem kérjük a PC-sek társaságát , jól el vagyunk (el lennénk ) mi konzolosok egymással !
[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
laceszgamer
addikt
Hát beletettem 5-6 órát, őszintén jött egy szomorú felismerés ami után tudatosult bennem hogy ez nem az igazi: Azt kezdtem számolgatni hány kör kell még kb hogy a 30 meglegyen és feloldjam a dolgokat, mert már mennék vissza Vanguardot tolni.
Maga az, hogy a játékmenet lassabb igazából nem hozható fel hibának, én jobb szeretem a Vanguard féle pörgést, de úgy voltam vele, hogy hát ha ez most két évre szól, akkor megszokom ezt. De amit észrevettem hogy eddig ez nem feltétlen a lassabb játékmenetre készteti az embereket, hanem a campelésre. Már fixen tudtam honnan kell kiszedegetni az embereket minden mapon mert úgy is lesz ott valaki szinte mindig.
Maga a gunplay pedig amúgy tetszik, bár szerintem némi finomítás itt-ott elférne rá, assault rifle úgy rángat mintha nem lenne holnap, rendben, mondjuk ez talán orvosolható fejlesztésekkel. Bár hangokkal tényleg valamit csinálhatnának mert vicc, hogy kb futni nem mertem, mert ha futottam garantálható volt, hogy valaki már célra tartva várt a kövi sarkon, igaz ez legalább fordítva is ment, fél km-ről hallható ha valaki érkezik. Amúgy a lépések zaja... tiszta Robotzsaru feeling, a profi katonák biztos ekkora zajjal járnak a valóságban is ugye.
Bár legalább a fegyverek és robbanások hangja kifejezetten jó, nem tudom valóságban milyenek, de nekem tetszenek, valahogy " súlya " lett nekik. ( Na ez de hülyén hangzik visszaolvasva. )Azt nem tudtam eldönteni hogy bug vagy feature, de az kifejezetten tetszett, hogy ha újratöltés közben dobok egy gránátot vagy ilyesmi, akkor nem kezdi elölről az újratöltést, bár mivel időt nem nagyon méregettem, lehet csak az animáció nem kezdi elölről, de közben ugyanannyi idő az újratöltés mintha frissen kezdené.
Perk rendszer kifejezetten el van tolva, utolsó perkeket igazából nem is nagyon lehetett kihasználni, mert mindig már a vége fele jöttek elő, hiába próbáltam minél gyorsabban szedni a pontokat.
Meg ezek a lerakható extrák, nem is tudom minek hívják... jó nem is néztem át őket annyira, de nem tudom melyik lesz ami úgymond kifejezetten hasznos lesz. Vanguardban azért a kis helyi zavaró cuccot meg a killstreak " elmentőt " pl kifejezetten hasznosnak találtam.
Minimap... UAV kb felér egy wallhackkel így már, nem értem meg, hogy a klasszikus minimapet miért kellett így szétszedni, nem nézegettem, hogy egyáltalán vannak-e hangtompítók a fegyverekre, de így aztán sok értelmük maradt, ha amúgy se látni senkit a mapon hiába lövöldöz alapból. Legalább megint lehet másodlagos fegyvernek " kötelezően " betenni egy launchert és szedegetni le őket, feltéve ha az ember próbálja nyeréshez segíteni a csapatot, mert ahogy észrevettem, ellenfél UAV fenn, aztán fordul a kocka pl TDM-ben.
Mivel alapból a Domination-Hardpoint duó érdekel, bár remélem Patrol szerű móka is lesz, így azok nekem a fontosak, de meglestem ezt a nagycsapatos, nem is tudom miként hívott módot de valahogy nem tudtam hova tenni, az leesett, hogy jórészt AI ellen felek jönnek, mert arra tökéletes volt, hogy jöttek szembe ész nélkül aztán szedni le őket sorban - szóval ez a fejlesztett AI - de amúgy valahogy se füle se farka, egy túlméretes TDM, járművek alig kaptak szerepet, hagyjuk ezt inkább a BF-nek. TPS nézetes mód meg hát... belenéztem mert csak ott van Hardpoint playlist, de igazából egy kör TDM és DOM után már nem volt kedvem bennmaradni. Érdekességnek jó, de kétlem hogy sok embernek ez lesz a fő playlistje.
Daily challange rendszer egész jó, bár én tennék be még ilyen több napos vagy heti challangeokat, ha jól rémlik BO3-ban volt így az kifejezetten jó volt, bár még úgy is jön a Battle Pass seasonos rész is, ott csak lesz bőven challange, az alap fix challangeokról, fegyverekhez kapcsolódó apróságokról nem beszélve.
Menü... Hát nyilván nem ez a lényege a játéknak, de komolyan, sokszor annyit nem lehet, hogy ESC-el visszább lépni helyette bal felső sarokban kell a vissza nyilat nyomogatni, 2022-ben azért csak nem túl nagy kihívás megoldani. Bár alapból az egész menü valahogy olyan semmilyen, pláne Vanguard után az valahogy szerintem kifejezetten átlátható volt és mellé még jól is nézett ki.
Tecnikai oldalról, hát béta oké, de meglepően simán ment minden bár ahogy olvastam azért többeknek volt gondja, nekem egyszer crashelt a játék mindössze ennyi volt, illetve ahogy észrevettem néha ha rengeteg füst stb effekt van egy hegyen az le tudja kapni egy pillanatra az FPS-t bár nem drasztikusan, de ezt majd teljesben meg arra kiadott driverrel meglátjuk.
Visszatérítés nem lesz, mert ki tudja Vanguardnak meddig marad meg a közönsége, de szerintem egy jó ideig együtt lesz fenn a két játék, mert ennek kell még egy kis helyrerázás, bár a legtöbbje tényleg olyasmi ami igazából csak döntés kérdése, hogy miként alakítják.
Kampányra azért kíváncsi vagyok, bár lehet első MW történetét el kéne olvasni, hogy értsek belőle valamit, igazából a terv úgy is, hogy komótosan első nekifutásra veteránon menni neki, hogy kitartson míg lehet tolni a multit újra, max picit achikkal elszórakozok, ha túl gyorsan végigérnék így is a kampányon. Cooperatív mód meg majd meglátjuk, remélem lelsz annyira izgalmas, hogy megfog annyi, mint Vanguardban a multi-zombi 75-25% körül játszott aránya.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
-
Szellem.
nagyúr
Először is, köszönöm annak a kedves fórumtársnak aki privátban küldte nekem a béta kulcsot, hogy a jóvoltából már ma ki tudtam próbálni a gémet.
Egyenlőre az a helyzet, hogy nem tudom hová tenni. Nem rossz, de nem is volt olyan érzésem mint a 2019-es MW esetében. Az piszok módon felvillanyozott. Ez sajnos nem.
Nem rossz, de még nem tudok mit kezdeni vele. Nekem lassú a játék maga.
Okés, hogy béta, de lassú és a hangok sem az igaziak.
Az elején sajnos scan&repair-el összeomlott 3 alkalommal mire tudtam játszani, de ezt betudom a bétának.
Holnap nekifekszek megint és tiszta fejjel újra belépek. De attól tartok nem lesz meg az a must have érzés mint a 2019-es MW esetében. -
Roland0224
senior tag
Há nem tudom mindenki más ízlések és pfonok de én nagyon élvezem reggel 8 óta pörög, most nyomtam ki (persze -ebéd+ vacsora idő meg szükségletek) meg tegnap este egy 2,5 óra lvl 30 már délután megvolt a fegyók kihúzva amik tetszenek és használok. Nekem bejött engem megvett vannak bosszantó dolgok (gunsmith) de szokható de tetszik a 120 FOV különösen (xbox) nagyon fluidnak érződik a játék. Invasion is bejövős bár így este nagyon sok volt a bot(8-10 legalább/kör) s&d -is meg az új módok 3rd person nem nyerte el a tetszésem de kinek mi
Ha ezt a szintet tartják és javítják a bugokat elégedett leszek nem lesz refund -
nutella1
őstag
válasz Szellem. #1281 üzenetére
Nekem nagyon tetszik, klasszisokkal inkább mint a CW vagy a Vanguard. A léptek zaján van még mit csiszolni, ám ez nem is egy javíthatatlan dolog. A hangokkal nincs problémám, effektekkel sem. A perk rendszer kiismerhető, még ha nem is a régi felállásban sikerült tálalni. Az operator mozgását is könnyű volt megszokni, szóval számomra minden rendben. Az optimalizációról annyit, hogy mindent max-ra tolva, nálam 120-130 FPS-sel fut 4K-n, DLSS nélkül. Egyedül a motion blur-t vettem ki, de ezt minden résznél megteszem. Ha mindezt sikerül majd jó és élvezetes pályákkal kitölteni, nem csak battle pass-os calling cardokkal meg skinekkel, felőlem simán szórakozom majd vele 2 évig. Egyedül a HC hiányzik, alig várom.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
markknight
veterán
válasz laceszgamer #1279 üzenetére
De miért akarod feloldani a dolgokat? Nem lehet a végleges verzióba átvinni semmit belőle, sőt azt se értem minek ez a rank system a bétába így.
-
nutella1
őstag
válasz markknight #1286 üzenetére
De tényleg, miért nem lehetett volna megoldani, hogy amit már feloldottál a Beta után tovább vidd? Úgy volna jó.
#1288 Igen, aki fizet a sok premade szutyokért, az teljesen rendben van. Szerintük.
[ Szerkesztve ]
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
A multiplayer kapcsolódik majd az első részhez vagy a warzone-hoz ( mint pl a Vanguard) vagy teljesen független? Mert ezt Steamen venném meg.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
juve600
nagyúr
sziasztok !
ma hány órától lehet játszani a nyílt bétával ?
-
Spizzi
tag
válasz petymeg #1289 üzenetére
Teljesen független, sztoriját még nem ismerjük, abban biztosan lesz valami kapcsolat, de ha a megszerzett tárgyakra, fegyverekre, skinekre gondolsz akkor nem, teljesen új kezdet. Egyedül a CP-k maradnak meg az előző részből és esetleg az XP Token-ek, de utóbbiról még nincs hivatalos nyilatkozat, szerintem azok nem lesznek átvihetők tekintve, hogy teljesen más a weapon leveling működése.
De a CP-k is csak akkor, ha:
Battle.net -> Battle.net ✅
Battle.net -> Steam ❌[ Szerkesztve ]
7900XTX / 7800X3D / 32GB 6000MHz
-
Nuada herceg
őstag
Sziasztok!
Gondolkodom a játék megvásárlásán. Igazából szerintem már el is van dőlve.
Az lenne a kérdésem, hogy gondolkodom, hogy Steamen veszem meg. Az előző modern warfare még a Battle.net-en lett megvéve. Valami hátrányom származik a steamből?
Látom itt a korábbi hozzászólást, nem arra gondolok. Hanem barátokkal tudok játszani, ha nekik mondjuk battle-neten lesz meg?Értem a csíziót.
-
Spizzi
tag
válasz Nuada herceg #1296 üzenetére
Elméletben semmi hátránnyal nem jár a Steames verzió. Most a béta alatt többen panaszkodnak kifagyásokra, technikai gondodokra Reddit alapján a Steamesek, de kétlem, hogy ez a teljes verzió után is így lenne.
Csak a CP-ket nem tudod átvinni oda, de ha ez téged nem érint vagy nem zavar akkor semmi akadálya a Steames vásárlásnak.
7900XTX / 7800X3D / 32GB 6000MHz
-
nutella1
őstag
válasz Dave567 #1298 üzenetére
Ezt találtam: To fix this, you’ll have to entirely close out of the beta and restart it. This is all it took us for the game to right itself, and we were right back in the fight. Considering the server stress, you are likely to come across this error a few times while the Call of Duty: Modern Warfare beta is going on.
-
bobby45
tag
válasz mcwolf79 #1278 üzenetére
Szívemből szóltál, mióta bejöttek a pc-s csalók elrontották az egészet, amig csak a konzolos bèta ment lehetett jókat játszani, élvezetes volt...tegnap mentem pár meccset de meguntam hogy előre tudta hol fogok jönni, látott már a falon keresztül meg ilyenek... tisztelet a normális pc-s közösségnek, én is anno azon nyomtam, de retkes cheater anyját a többinek illetve szíjjanak gázt de jó sokat
Nevetséges tényleg hogy egy normális anticheat rendszert nem lehet beiktatni, igaz tudom ott a crossplay, de sok cimbi van akik pc-n tolják most akkor őket is selejtezzem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...