-
IT café
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
cashback
őstag
válasz Nightvision1 #9199 üzenetére
Ezek szerint akkor csak AMD...
Sajnos már a programok is megválogatják min indulnak el.Érdekes hogy régebben ez pont fordítva volt. ATI&Intel, AMD&Nvidia
pr1mzejEE
Az a tank felparkolt oda rendesen.
Én bújócska szerveren találkoztam hasonlóval.[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
pr1mzejEE
addikt
-
pr1mzejEE
addikt
válasz cashback #9195 üzenetére
Hát én sztereóban használom, mivel az csak 2 csatorna és nagyon pontosan lehet hallani, honnan jön az enemy, nincs megbonyolítva a többi csatornával.
Viszont kipróbáltam persze úgy is. Van ezen a fülesen 1 gomb, amivel lehet állítani, hogy többcsatornás legyen vagy sztereó. A többcsatornásnál olyan, mintha egy dobozban lennék, visszhangzik (<-- fura így fogadta el a helyesírás ellenőrző ). Viszont a régebbi gépemen, az 1k-s fülesemmel, engedte néha az EAX-ot, gondolom valamit nyomkodtam, amivel elérhetővé tettem, mert perpill most sincs eax-om Valami codec vagy ilyesmi megoldhatja.
Amúgy a többi játék cod2-n kívül mind nagyon jó 5.1-ben (mer abba van eax )Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
cashback
őstag
Egy kis off...
Lehet nem mondok újdonságot, de van egy pár Steam-es játék ami ATI vga tulajdonosoknak ingyenesen elérhető... ami azért pozitív, mert 2-3e forintos játékokról van szó. Half Life2- Lost Coast és HalfLife2 - Deatmach. Lehet én sem fogok velük játszani, de azért mivel ingyen van így kell!!!
Először nekem azt írta hogy nem telepíthető a game... aztán a steam fiókban kiírta hogy már ki van fizetve.... szóval még is települ. Érdekes mert 2007es akció... ahhoz képest még mindig él.[innen indítható el a telepítés]
PC-Dome cikk
és egyéb játékok (talán nvidiásoknak is van valami)Beszereztem a COD6-ot. Elcseréltem a 7600Gt-re. Levittem 5ezerre az árát és még úgy is alkudozni akartak... úgyhogy úgy döntöttem inkább másfelé értékesítem.
Bocs az off-ért, de ez a topic áll a legközelebb a szívemhez azért ide írtam be.
pr1mzejEE
Fülesre visszatérve. COD2 mennyire használja ki? Nekem még nem sikerült kicsikarnom térhangzást... nem tudom miért. Az EAX-okat nem fogadja el a rendszerem, bár egyik rendszerem sem fogadta el.Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz cashback #9193 üzenetére
Semmi baj tényleg, sőt köszi Lehet amúgyis, hogy csak én rontottam el valamit, majd win7-en is kipróbálom, ott szoktam full graffon játszani.
Amúgy a fülest karácsonyra kaptam, anyumék vették. Jó sokáig gyűjtöttek rá, de egy olyan zalmannak is örültem volna, amit írtál.
[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
cashback
őstag
válasz pr1mzejEE #9192 üzenetére
Kikapcsolni nekem is kikapcsolt mindent.
Vagyis a minden alatt a Steam és X-fire ami nem indul el automatikusan. +- még biztos van valami rendszer felálláskor elinduló izé amit kinyom, mert nálam a memória felhasználás is vissza esik ha használom.Vírusirtóm nincs... az én vagyok.
Hát sajnálom, ezek szerint még az sem mindenkinél javít.
LOL G35... az oda..sz.
Én most szeretnék beszerezni egy Zalman 5.1-est. Nekem az is bőség.
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
válasz cashback #9180 üzenetére
Na kipróbáltam a cuccost, de sajna nekem nem jött be Minden windows bootolásnál 1 percet kellett várni (miután beírtam a jelszót), hogy az amúgy pár másodperces folyamat végig menjen Kikapcsolta a vírusírtót, meg még rengeteg dolgot, de igazából több fps-em nem lett. Mindenesetre köszi a tippet
-
-
cashback
őstag
Attól függ mit szeretnél vele csinálni.
Nekem 7.1es hangfal rendszerem van... jelenleg. Filmezéshez tökéletes. De sztem játékokhoz inkább a füles. Sokkal közvetlenebb... és nem kell a nyakadba venni 8hangfalat.
-
Nova96
őstag
Üdv egy kérdés füles vagy 5.1 hangrendszer?
-
W h o z Z y
tag
válasz cashback #9187 üzenetére
na megoldódott, amikor ugye először indítom a multit telepítés után, akkor a tűzfal rákérdez hogy engedje-e, ott átengedte, de közbe beléptem oda, ahol a te képed is készült és ott a cod2mp nem volt átengedve de most már szuper, úgyhogy hálám örökké üldözni fog
Killed by WhozZy!
-
cashback
őstag
válasz W h o z Z y #9186 üzenetére
Akkor még a reinstall lehet megoldás.
A hiba üzenet arról árulkodik hogy a PB nem tud kapcsolódni hálózathoz.
Az hogy nincs a listán az nekem azt sugallja hogy nincs PB
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
válasz W h o z Z y #9184 üzenetére
Hi.
A következőket próbáld:
-Vezérlőpult -> Felügyeleti eszközök -> Szolgáltatások Győződjön meg arról, hogy PnkBstrA és PnkBstrB engedélyezve vannak.
-PunkBuster-t a tűzfalban engedélyezni (McAfee, Norton, Windows, stb.)Esetleg PB reinstall.
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
válasz cashback #9182 üzenetére
Az utolsó bekezdés Nekem is kellett 1-2 perc, mire megtaláltam
A progidat meg majd kipróbálom csak Mr.Potter bekapott valami vírust, amit xfiren elküldött nekem egy chat ablak formájában én naív meg rákattintottam és össze is szedtem. Nem baj a nod most gyalulja. Csak gondoltam szólok, hogy aki meg van nekem xfiren vagy msn-en az ne kattintson rá olyan tőlem jövő üzenetekre, hogy "töltsd le a képet és nézd meg! és ide a kép url-e."
-
cashback
őstag
válasz pr1mzejEE #9181 üzenetére
Sztem ennyi a max ami történt vele.
Kiszedtek minden lényegtelen dolgot, számomra biztos mert nem találtam olyat ami hiányozna nekem.Látványos javulás sem mutatkozott COD2 és 4-nél sima Ultimate és a GE között.
Csak a legutolsó telepítésemnél kölcsön adtam a magyar W7U-t. Így ez lett és maradt. Rosszat nem tudok mondani róla, jót sem.
Ugyan olyan csak angol verzióban.Angolról jut eszembe.... Youtube magyarosított... 10percig kerestem a Favoritjaimat... mire rájöttem hogy Kedvencek.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz cashback #9180 üzenetére
Na, ezt kiprószálom. Amúgy van még AMD overdrive utility is, ha érdekel
w7 gamer edition mit jelent? mármint mitől lett gameresebb azon kívül,hogy gondolom jó sok minden ki lett véve belőle?
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
Találtam egy tök jó cuccot: Fusion Utility for Desktop
Brutális minőségre állítottam a COD2-őt. Stabil 125FPS. Ezzel a Fusion cuccal 185 stabil FPS. COD4 szintén full minőségen 125ről 200FPS-re javítja.
Annyi az egész hogy a "Max Performance" és "Online Gaming" funkciót aktiváltam. Újraindítja a gépet, de csak a játékhoz szükséges beállításokkal. Szóval minden felesleges programot kiiktat (vagyis gondolom).
Érdemes kipróbálni. AMD & ATI tulajoknak. Mert igazából azokhoz készült. Nem tom Intel & Nvidia párossal mit tesz.
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
válasz Patrick #9176 üzenetére
Lesz lesz... csak idő kérdése. Most 1hét alatt az AMD Phenom II x6 1055T majd 10e forinttal lett olcsóbb. Már 49ért lehet kapni. Nyár végére 30alatt lesz.
Neks
Az anyázás érdekes dolog... az a baj hogy a betűk a hanglejtését nem mutatják.
Nálunk haveri körben megengedett... mert mi ilyen mocskos szájúak vagyunk.
Viszont a kultúránktól függetlenül, mert ugye attól még kultúra hogy barmok vagyunk, értelmes embereknek tartjuk magunkat. Sőőőőt...
Engem spec nem szokott zavarni az anyázás. Mert akinek nem inge...Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
Neks
tag
válasz Davidof92 #9035 üzenetére
Én sem csodálom hogy bannoltak. Én sosem szoktam más édesanyját szidni és én sem tűröm aki nekem anyázik. Mindet kidobálom, ha igaza van, ha nem. Amúgy meg valaki IP címét egyszerűen meg tudod szerezni, (persze Cod2-őn belül) ha admin vagy: "/rcon status"
minden információt kidob az összes fent lévő player-ről. -
cashback
őstag
válasz Patrick #9174 üzenetére
Jaja... azt kellene.
Logikusan már valami 4magos verzió. Eddig a legjobb választás mindenképpen a 4magosítható Athlon 5000. Az kb 15körül mozog. Bár itt fent már van 1-2 4magos Phenom is elszórva olcsón. De mindig akkor akarnak megválni tőle amikor már nincs pénzem rá.Tegnap délután vettem meg a vga-t. Este meg szóltak itt fent hogy van eladó FX5000... Hát mondom köszi. Ezt benéztük.
-
cashback
őstag
válasz Patrick #9171 üzenetére
Az jó.
Ezek szerint a 3850 is jó választás. Bírja az is rendesen.Nekem monitort kellene cserélnem hogy hasonló felbontáson tudjak játszani. De az az amire most nem költök. Ha most 15-20e össze jön megint amit gépre lehet költeni akkor vagy ram vagy proci vásárlás lesz. A monitor meg majd ha az ölembe szakad ingyen, addig crt.
-
kovacsroli
senior tag
Hali!
GV script van újabb mint a 7.2? Mert frissíteni szeretném, de sehol nem találok újabbat.
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Patrick
addikt
válasz cashback #9170 üzenetére
Nekem is minden full, kivéve a sync. 4xAA és 16xAF és 1440*900, stabil 125 cod2-ben win764bit alatt. Pedig csak 3850-em van.
Sokan lebutítják, azért mert... de hát ezt úgy is tudjátok, én viszont és ahogy látom többen is inkább a grafikára mennek rá...valljuk be, így is le tudjuk lőni azt akit kell.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
cashback
őstag
válasz pr1mzejEE #9169 üzenetére
Nincs mit... ha tudok "segítek".
Hát ha jól értelmezem... akkor ha asztalra van lerakva a játék akkor az egyik mag ~100on pörög, még a másik ~15%on?
Nálam ez úgy történt hogy mikor az asztalra leraktam akkor a 80%-os maghasználatot levette 20%-ra, mind két magnál.Én úgy szoktam játék közben megfigyelni ezeket hogy 2monitort használok.
Semmi extra... egy oldschool 17" crt (amin játszok is oldschool, de 19"-os ). És arra helyezem át a megfigyelni kívánt dolgokat.Jah... ezt előbb elfelejtettem... nálam ilyen full-full-full-ban. Minden bekapcsolva. 4xAA, Sync izé nincs... 1280*1024-es felbontáson.
KépekIstenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz cashback #9168 üzenetére
Fura, de a mélypontnál voltam játékban. Amikor leteszem asztalra, akkor szokta azt, hogy az egyik 100% a másik 15%.
Jó lenne, ha meg tudnám oldani, mert most csak a cod2 miatt van xp. Ha cod2-ni akarok, akkor mindig gép resi, mert w7-en van minden más új játék.
Így sem rossz, csak kényelmetlen.És köszönöm, hogy megnézted
ui.: Azt hozzátenném, hogy XP-n meg fordítva van dx9-ben van 40 fps 100 helyett, dx7-ben meg annyi amennyinek kell lennie. Ez így elég ködös nekem
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
válasz pr1mzejEE #9166 üzenetére
Ennél a képnél nem pont fordítva van? : KÉP Ahol mélypont ott az asztal és a csúcsoknál a játék...
Nálam úgy néz ki minden stimmel... megy ahogy mennie kell: KÉP
A középső rész ahol lemegy a proci használat az asztal.Próbáltam teljes diagramot is készíteni... de mindig volt benne egy kis süllyedés... KÉP
Kb látszik hogy nálam a két mag nagyjából egyformán dolgozik.Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
pr1mzejEE
addikt
A cod2 cpu függő-ről jut eszembe, hogy nekem is vannak gondjaim. Már írtam, de nem baj hátha most valaki tudni fogja
Szóval nekem win7 alatt dx7-ben nem használja az egyik magot a cod2, hiába van az affinitásnál mind2 bepipálva. Dx9-ben viszont már használja és ott normális értékeket is kapok.
Itt egy kép dx9 full graff, feladatkezelőben a teljesítmény:
Kép Itt sem használja ki teljesen, de legalább nem az van, hogy az egyik 100%-on pörög a másik meg 15%-on röhög rajta Amúgy, ha leteszem asztalra, általában az egyik 100%-on megy a másik meg 15%-on. Kicsit csalóka a kép, de a hangsúly a játékon belüli részen van.
Pár kép, hogy a full graff alatt mit értek
És akkor most dx7 alatti feladatkezelőt:
Na most akkor wtf? Valahogy XP-n sokkal több fps-em van és ha ott kiveszem az affinitásból az egyik magot, akkor van pont ugyanannyi fps-em, mint w7-en :S
Lehet valami dx7 update kéne? Csak azt meg sehol sem találok
-
cashback
őstag
Hi.
.NET Framework 2.0 kell legalább... ha van akkor telepítsd újra. 3.5-öt is felrakhatod.
Ha nem segít akkor...
Leszeded az msvcr80.dll-t és bemásolod a win könyvtár System32 mappába.Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
Nova96
őstag
Üdv!
Telepitésnél ezt hozta ki:[link] -
cashback
őstag
válasz Patrick #9162 üzenetére
Köszi.
Hát azért már lényegesen jobb mint a 7600Gt-vel.
Most belőttem COD2-őt DX9 full-ra 125FPS-sel. Most még szokni kell milyen szép minden.Érdekes egyébként hogy COD2 cpu függő, COD4 vga.
Bekapcsolva felejtettem a fraps-t mikor filmet néztem 7600Gt-vel. 15fps-sel mentek a filmek. (KMPlayer) HD4850 25fps.
[ Szerkesztve ]
-
Patrick
addikt
válasz cashback #9161 üzenetére
A procid nem tudja kihajtani 100%-osan a 4850-et. Amúgy a min-max-áltag fps is nagyobb lenne 4850-en esetében.
Nekem meg pont fordítva van, cod2-ben több az fps-em, mint cod4-ben. Nekem vga limites a gépem, neked meg cpu limites.
Egyébként meg grat hozzá, így is szép ettől a konfigtól. Jó kis kari az.
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
Meg is érkezett.
Egyből kezdem is akkor a lényeget.
Tesztkörnyezet: WIN7Gamer Edition x64, ASRock A770DE+ / Sempron140@Athlon II X2 440 (2700Mhz@3267Mhz) / 2Gb 1066@968 RAMValamint a két "versenyző" Gainward 7600GT 256/128 és Gigabyte HD4850 512/256
Call of Duty 2-nél brutális változást nem tapasztaltam. Van, de nem olyan amilyenre számítottam. Most már akár full-full beállításokkal is megvan a stabil 100-150fps.
1024*768, DX7, magas textura, minden egyéb kikapcsolva vagy gyengére állítva. Az így mért adatok a következők:
7600GT esetében az alja 182, maximum 554 és az átlag 321FPS volt.
HD4850-nél már csak 228-ig esett le, viszont a csúcs csak 514FPS volt. Az átlag is csak minimálisan magasabb a 358FPS-sel. Hmmm... érdekes.Call of Duty 4-nél is ugyan azokat a beállításokat alkalmaztam. 1024*768, magas textura és minden off.
És itt a változás amit a COD2 esetében is látni szerettem volna, de nem kaptam meg.
7600GT:Min 53, Max 251, Átlag 107
HD4850:Min 113, Max 358, Átlag 181Ezt a közel duplázást nem sikerült COD2-nél elérnem. Semmilyen beállítással.
COD6MP-vel is teszteltem, de nem tudtam megszüntetni az FPS limitálást így annál feleslegesek a képek. 7600Gt-nél 50 és 80 FPS között mozgott. HD4850-nél meg stabilan állt 80-on.
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
válasz Patrick #9157 üzenetére
Nem Saphire amit megveszek... Gigabyte. Elméletileg ez: [link]
De csak holnap merek biztosat állítani a teszt után.Ennek elméletileg az óra jelei: 625MHz/1986MHz (993Mhz)
GFX Chilla hűtéssel. Ami állítólag... tesztek alapján... a legjobb hűtés erre a kártyára.
Találtam róla tesztet hogy ezt is lehet huzigálni (értelmes hűtéssel): KÉPMár én is kíváncsi vagyok... tűkön ülök.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz cashback #9155 üzenetére
Részben mivel a hűtése is más.
Alapból 625/990 szokott lenni a hd4850 órajele, de ennek 675/1100 és pluszban még szénné is lehet húzniLényeg a lényeg, hogy szerintem jól döntöttél
Ja és a teszteket várjuk
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
válasz pr1mzejEE #9154 üzenetére
Az jó... gondolom. Soha nem játszottam Crysis-vel.
Úgy néz ki a 4850 megvásárlásra kerül. Holnap érkezik.
Sajnos a 8600Gt tesztet még most sem sikerült össze dobni... az öreg lusta szét kapni a gépét... de 7600Gt Vs 4850 teszt lesz...Ma még csinálok pár teszt kanyart a 7600Gt-vel... kölcsönadom a srácnak akitől a 4850-et veszem, hogy legyen mit használnia még megjön neki az új.
Aztán holnap esete, hajnal felé már látványosan lealázom a régi kártyát.A Toxic miben különbözik a a simától? Gondolom órajel emelt.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz cashback #9153 üzenetére
Jaja, ezen én is meglepődtem, mikor szembesültem vele Azért vettem ATi-t, mert jobb, főleg a Toxic.
Amúgy nincs ilyen nvidia physx meg barátai sem, de még a crysis is (ami intel-nvidia párosítással muzsikál a legjobban elvileg) simán ment úgy, hogy 30 alá alig esett be az fps 1980x1020-ban.
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
válasz pr1mzejEE #9152 üzenetére
Most írtak nekem egy 4850-et, 15ért. Elgondolkodtató a dolog. Csak sajnos az már kereten felül van.
Viszont ami nekem kínai... Gpu-z képeket nézegettem... és Ati kártyáknál nincs Shader clock... mint az nvidia-s társainál.
HD4850 Vs. 9800GTX - Kb ugyan az a teljesítmény. Viszont Ati shader clock nélkül.. vagy mi.Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
cashback
őstag
válasz Patrick #9147 üzenetére
Hát még kiderül mi lesz belőle... próbálok használtan helyben szerezni egy valamilyent.
Az új áruk nagyon sok most nekem. Részletre tudnék venni egy helyi kiskerben. De akkor is sajnálom érte azt az összeget. Pl.: 3850 használtan ~10K, újára 17k +-nálunk minden drágább, de részletre csak itt tudom venni.
Hát reménykedem benne hogy a héten találok valamit. Most még megvan bennem a lendület hogy veszek egyet... jövőhéten már nem lesz.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz UG4EVER #9145 üzenetére
Nekem minden játék sokkal jobban fut dx9-ben w7 alatt, mint xp-n, viszont w7-en dx7 alatt csak 1 magot használ a cod2. Így is van helyenként 5-600 fps, de nagyon kijön a másik mag hiánya, ha pl van 1-2 karakter előtted, és amúgy nem 100%-ban fix a 250.
XP-n 95%-ban a 333 is fix, de csak dx7-ben (5% a füst ). De ez nálam valami egyedi dolog, lehet valamit telepíteni kéne rá vagy nem tom.Amúgy nekem XFX 9600 GT-m volt. Nem rossz kártya, de a füstbe behal
[ Szerkesztve ]
-
Patrick
addikt
válasz cashback #9144 üzenetére
Hasonló kari ATI-ban; 3850-3870 vs 8800GT, 8800GTS, 9600GT
Viszont ha a mostani árakat nézzük, akkor 4830 (21k) és ha ráfizetéssel együtt, akkor 4850 (26k). Viszont, akkor ezért a pénzért, ha már ATI felé kacsingatsz, egy 5670 (26k) egész jó lenne. Picit több az 5750 (29k). Max 30k-ig számoltam, ha nem gond.
Amúgy nekem 3850-em van, jól bírja, meg vagyok vele elégedve. Cod2-be stabil 125-250, a 333 is meg van. DX7-ben. DX9-ben 100-125
Cod4, fix 125. Persze nekem más a proci és a lap is.
-
Patrick
addikt
válasz UG4EVER #9145 üzenetére
Mivel csak 2 giga ramod van, maradjunk a 32 bitesnél és szerintem simán mehet a Win7. Az, hogy 32 vagy 64 az nem számít a proci magokat illetően.
Egyik barátomnak ilyen gépet raktam össze, igaz giga lappal és 4670-el. A te géped jobb, simán jó lesz rajta a cod
Nekem a GTA IV nem ment és a Worms részek is csak félig, többivel nem volt gondom.
-
UG4EVER
tag
skacok lenne egy féliog gépes félig codos kérdésem...
most igy vagyok:
asusp5kpl-am
intel e7400 /2800mhz 2 mag/
2gb ddr2 ram
400w os chieftec
sapphire hd 4830 512 mb /256 bit/cod 2 dx7 250 stabil fps ha van smoke az behuzza de nem vészes
dx9 be n125 fix minden más beállitás textura stb maxon..
xp vel párositva
kérdésem megéri erre a konfigra felrakni a win 7 et?? ugy értem dx 10.stb miatt meg h cod hátha jobban kihasználja a 2 magot win 7 en mint xpén...valakinek vélemény h maradjon xp vagy tegyek e probát windows 7 re??
kérdés régi játékaim mennek e?+ drivereket talizok e??
és 32 vagy 64 bites win 7 kell e ?a 2 mag miatt?
bocs ha valami hülyeséget is beírtamRegisztráltam 2008-10-30 :)
-
cashback
őstag
Nincs mit... Google a barátunk.
Lehet hogy volt róla szó már korábban... de a google az gyorsabban adja az infót.
Más...
Úgy döntöttem lecserélem a 7600Gt-t még a héten. (kopkop... remélem)
Jó a stabil 250FPS COD2-ben... de COD4 már 5.1-es hangnál 60-80-ra csökkenti az átlagot.
Árban jelenleg 10-12e forintra gondoltam. +- ha a 7600Gt-t beszámolják, akkor mehet feljebb.
Nvidia-ban egész jól eligazodom. Viszont Ati-kat javasolt eddig mindenki, ami kínai.Árban ami szóba jöhet Nvidia: 8800GT, 8800GTS, 9600GT +-pár ezer különbség
Hasonló teljesítményű Ati kártyák mik lennének?
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
Én is csak utána járással találtam meg a leírást...
"A PB kidob a következő hibaüzenettel: "No packet flow" vagy "Losing key packets". Mit tegyek?
A PunkBuster azért dob ki, mert "elvesztetted a csomagjaidat", tehat a kapcsolatod "szaggat, akadozik". Valami nincsen rendben a szolgáltatóval. Esetleg meg mikrohullámú nettel szokott ez előfordulni, hogy a csomagok egy része (vagy az összes) nem ér célba a szerverhez.
Teendők:
0. Nem használt mappok, felesleges módok törlése.
1. PB frissítés.
2. PB reinstall.
3. Feleslegesen futó programok bezárása.
4. Spyware, víruskereső és registry cleaner futtatása.
5. Patch reinstall
6. Játék uninstall, törlöd a mappáit, regcleaner, majd a játék újratelepítése.Teendőid szerveradminként, ha AWE mód van telepítve a szervereden:
Mozgatható golyószórók aktiválása (0 = nem, 1 = igen) (Standard 0)Figyelem!
Ez egy nagyszerű funkció lehet, de kliensoldali szerver leálláshoz vezethet, PB-sérüléssel a végén.
LAN játékokon stabilan fut.
A játékosok a következő PB hibaüzenettel lesznek kidobva a szerverről: "Losing Key Packets".
Ezért inkább ezt a funkciót kapcsoljuk ki."Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
Dot
őstag
Ja srácok loosing key mitől van azt nem tudjátok?
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
entypapa
csendes tag
[ Szerkesztve ]
GIGABYTE GA-MA74GM, KingMAX DDR2 4GB, AMD Phenom II X2 550BE (3.8Ghz OC), GIGABYTE ATI Radeon HD4850 (512MB Zalman fan)
-
Dot
őstag
Hali!
Nemrég felraktam a w7-et /prof x64/, azóta nagyon laggol a játék. A lagometer tele van sárgával! Főleg ha kieresztem az fps-t szóval sok fps-nél! XP alatt soha nem csinált ilyet!!
Ha jól tudom a sárga a szerverlaggot jelenti. De mivel csak én laggolok társaim nem így nem hinném, hogy a szerverekkel van baj. Elég sok szervert próbáltam, német szervereket főleg.
Tud valaki segíteni?[ Szerkesztve ]
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
cizion
csendes tag
válasz csimave #9110 üzenetére
Látod, Csimav/Csimasz - mikor-mit használsz - én csak az anyázós neved miatt dobállak...
De persze ettől egyből mindannyian "lowok, köcsögök, gyávák, stb." lettünk. Azért had ne mondjam nálad is kellene egy kis fejlődés, hogy más szerver szabályait - még ha íratlanok is - tiszteletben tartsd.www.pb-proof.eliveport.com (NRgie)
-
cashback
őstag
COD4-en egész jó estém volt
[link] NightRaven voltam én...
Csak Desert Eagle-vel mentem.
Viszont most nem szóltak rám hogy csalok. De kempelt a banda fele.[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
Adok IP-t 80.249.166.45:29017 tessék, jó játékot!
Amúgy azért nem mindenhonnan vagy regelve, mert az eredeti szervereket (de csak amiket valami hivatalos rendezvényen használnak [cb, ec stb]) azokat még beregelik a gameviolations.com-ra, amin, ha egy oda regelt szerverről bannolnak, akkor az összes gv-s szerverről is.
A legbiztosabb, ha boltból veszed. Nekem soha semmi gondom nem volt vele azóta sem.
[ Szerkesztve ]
-
Ice!?
őstag
válasz pr1mzejEE #9128 üzenetére
Váá valószínű, de miért?:S Nem ezt érdemlem. Téll csak annyi h délutánonként picit játszogatni akarok.. Erre.. Nem mondom, hogy mától cod2 off, mert nem bírnám itt hagyni. Pedig lehet, hogy jobb lenne.:S
Akk most új key kéne, gondolom.
Amúgy furi, hogy nem minden origiről vagyok banolva.Magyarisztán.
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
Ice, nem valami Global guid bannod van?
Amúgy igen, az a szerver az és itt akinek kint van a neve az az övé is. Rengeteg top player játszik rajta.
De amúgy, ha megnézitek nem csak codban buták az emberek (főleg a magyarokra gondolok), hanem pl most nézem a fradi-újpestet és csak a k.anyád meg az egymás szidása megy. Annyira jellemző ez a magyar a magyar ellensége virtus, hogy már szánalmas
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
Nekem ma megmondták, hogy egy élettelen kis senki vagyok 3milliárd óra coddal FEAR-en, pedig oda jobbak szoktak járni.
Viszont, ahol tényleg nincs csaló és admin is van az a TEAM PARANOIA szervere. Top magyar clan nemzetközi viszonylatban is. Eléggé az elit szokott oda járni.[ Szerkesztve ]
-
Ice!?
őstag
válasz Patrick #9117 üzenetére
Olyan már soha nem lesz.
Tegnap hívott beugrani vmi gyerek. 2on2 volt,aránylag ment, le is csalóztak meg minden, aztán leléptek. Na m1 nem ez a lényeg. Ez volt délután. Este rám ír aki hívott játszani, hogy átnevezi magát ice-ra, mert nekem tuti nagy hírnevem van, és így neki is az lesz..
A gyerek full nem tud lőni..
Magyarok <3Vki game?
[ Szerkesztve ]
-
Patrick
addikt
Hol van már a jó öreg cod-os fíling, emlékszem az első warunkra, nem is tudom kikkel játszottunk, de az első cod1 lant meg is nyerték. Emlékszem harbor volt a mapuk. Hogy fostunk, pedig nem 13 évesek voltunk.
Elindultál német kezdőről és már jöttek veled szembe. Akkor még volt izgalom, adrenalin, főleg amikor egyedül maradtál 1-2-3 emberre... huh és amikor sikerült lehoznod, az mekkora volt. Bár azt hozzáteszem, Stalingrad volt a mapunk. Ott kevesen tudtak minket megverni.Hát igen, régi szép idők.
-
slayer93
tag
Üdv. Nekem az lenne a problémám hogy a cod 2-t elindítom elsőnek mindig lefagy és mikor másodjára elindítom ak jó. Csak az sp baszakodik. Az lehet gond hogy nekem 64bit w7-em van?
"Ne próbáld, hanem csináld meg"~ egyik kedves volt Tanárom :)
-
cashback
őstag
válasz pr1mzejEE #9113 üzenetére
Én "szeretem" a csalókat.
Jó felidegesítem magam rajta aztán 1-2napig nem is nézek még a gép felé sem. (több időm marad edzeni )COD4-nél a perkek idegesítőek nagyon... ASE szerver... pár dolog tiltva (GL, LS, MD...)
Mindig van egy LOW aki értetlen.Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
pr1mzejEE
addikt
Cod4-ben csak promodon érdemes játszani. Ott nagyon ritka a csaló.
-
csimave
tag
nincs rajta senki.. már látom
pedig örülnék, ha beindulnahttp://www.pro-betting.atw.hu TUTI TIPPEK SPORTFOGADÓKNAK!
-
csimave
tag
Valaki ránézne a szerveremre és megmondaná, hogy van e rajta valaki?
[ Szerkesztve ]
http://www.pro-betting.atw.hu TUTI TIPPEK SPORTFOGADÓKNAK!
-
csimave
tag
Az a helyzet, hogy Magyarországon a playerek nem úgy gondolkoznak, hogy:
-Na, megtanulok gémelni, minnél jobb leszek, ha gyakorlok, nem anyázok, nem csalok....Hanem úgy, hogy:
-Öcsém itt ez a Thinknemtudommi oldal.. Olcsó a privát wh, privát aim, rendeljünk, aztán szarrá lövünk mindenkit.Ilyen nem volt régen... Amikor annó CoD1-eztünk haverokkal, akkor az ellenfelek tisztelték egymást. Nem volt az, hogy nem lehet normálisan játszani, mert vagy téged olt le egy 12 éves nyomi, hogy csicska wh-s vagy, meg hogy, mennyire tudod, hogy ő merre van... Le se esik neki, hogy trappol, mint az atom... Vagy van egy codehook, vagy thinksthat(vagy valami ilyesmi) reklámokat benyomó gyerek, aki szétaimozza a szervert...(igaz még igy is belövik párszor) és semmi értelme a játéknak.
Tegnap is felnéztem egy szerverre, a gyerek sorba kickelgetett mindenkit,
Megkérdeztem: hogy miért
Azt mondta hogy: wh-sok.
Kérdeztem: Honnan tudod? Csináltál PB shotot?
Erre Ő: Te nekem ne ugassál, csira. 10000 órám van codba, csak el tudom dönteni, hogy ki csal és ki nem.Aztán én is repültem a szerverről...
És ott van még a SZIE clan szerver is. Onnan is bannoltak tegnap, mert 14:2 ben áltam(pedig volt 1,5 év kihagyásom).COD4 ről meg ne is beszéljünk. Felmegyek valahova 20-ból 12 embernek hirtelen ugyan az lesz a neve, mint nekem. Egy kör kb. 20 másodperces, mindenki csal össze vissza.
[ Szerkesztve ]
http://www.pro-betting.atw.hu TUTI TIPPEK SPORTFOGADÓKNAK!
-
-
pr1mzejEE
addikt
Top clanokét szoktam nézegetni. Amúgy a developer-t kihagyom elegendő játék intelligenciával kiszűrhető anélkül is a csaló. Ezt úgy értem, hogy velem is rengetegszer fordul elő, hogy teljesen indokolatlanul nézek helyekre, helyeket, ugrok ki stb 2-3 év után már szinte tudom mit fog csinálni az ellenfél (najó ez erős túlzás)
Patrick: nincs mit
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
Először XP utána win7. Ez azért kell, hogy bootolás előtt lehessen választási lehetőséged, melyiket indítsd. Ha jól tudom, akkor, ha előbb w7-et raksz, majd aztán XP-t, akkor az XP-nek valami bootolási rendszerfájlja felülírja a w7-t és nem választhatsz, csak a xp indul el.
Szóval remélem érthető. Ezért kell előbb XP aztán w7Én felosztottam partíciókra a winyót, így könnyebb 2 os-t egymás mellé rakni
[ Szerkesztve ]
-
csimave
tag
Öcsém nagy bal*asz
Újra van xG' szerver, bigjump móddal, SD, Toujane
IP: 80.249.173.118:28963Jöhettek játszani!
Keresünk a klánba:
-Tagokat
-Szerverkonfigosokat
-Moddereket.
-Honlapkészitőthttp://www.pro-betting.atw.hu TUTI TIPPEK SPORTFOGADÓKNAK!
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Dell XPS 13 7390 2in1 - 13.3" 4K UHD Érintó - i7-1065G7 - 32GB - 1TB - Win10 PRO - MAGYAR
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest