Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PR-Telecom
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- DIGI internet
- Videó stream letöltése
- YouTube
- XPEnology
Új hozzászólás Aktív témák
-
labuwx
tag
Sziasztok!
Elkezdtem írni egy Visual C++/MFC programot, ami egy robot útvonalát rajzolja ki egy labirintusban. A raqjzoláshoz szükségem lenne egy canvasra, amit sajnos nem tudok előhívni.
Azt szeretném kérdezni, hogy miként lehet elhelyezni a formon egy canvast és arra vonalat, pontot rajzolni.
A segítséget előre is köszönöm! -
labuwx
tag
Sziasztok!
Szeretnék építeni egy robotot, ami bluetooth-on keresztül kommunikál a számítógéppel.
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire nehéz/hogyan lehet megoldani egy ASUS USB-BT211-gyel történő adat küldést illetve fogadást visual c++-ban? -
labuwx
tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy miként kell használni ezt a függvényt, ha lpt portra akarok kiírni ill. onnan olvasni?
Egy egyszerű byte kiírásos, olvasásos példának nagyon örülnék.[ Szerkesztve ]
-
labuwx
tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan tudok kiírni lpt portra? Az lpt port címe: 0x0378. -
labuwx
tag
Hali!
Valaki legyen szíves megmagyarázni, hogy ha van: usnigned char a=0x00, akkor ~a miért nem egyenlő 0xFF-fel?
Előre is köszönöm. -
labuwx
tag
válasz Jhonny06 #614 üzenetére
Az csak egészek maradékát tudja megadni, a gond ott volt, hogy az sqrt() lebegőpontossal tér vissza és azzal kellett volna számolni, de most már megtanultam típust konvertálni.
Most viszont egy verem túlcsordulással küzdök, amit egy rekurzitív algoritmus okoz:bool prime(unsigned long szam, unsigned long oszto=0)
{
if (!oszto) oszto=(unsigned long)sqrt((float)szam);
if ((oszto==1) & (szam>1)) return true;
else if (szam%oszto==0) return false;
else return prime(szam, oszto-1);
}szam=18292777 -nél verem túlcsordulás.
Meg tudnátok mondani, hogy hogyan tudom megnővelni a vermet és mennyire, hogy ha szam€ us long biztos működjön?
A segítséget előre is köszönöm. -
labuwx
tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségetek, hogy hogyan tudom megállapítani biztosan egész double-ök osztási maradékát?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Windows 11
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Nikon DSLR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Ukrajnai háború
- Politika
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest