Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bettina87
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám. Kicsit elcsúsztam a beadandómmal és legkésőbb holnap kéne leadnom. Jelenleg az elkezdéssel is bajaim vannak :S, szóval minden apró kis segítségért hálás lennék, mivel nem igazán tudom megcsinálni. Engem az itcafe-n már egyszer megmentettek, remélem most is így lesz. Előre is köszönöm
A feladat:
Írjon C++ programot éttermi menü és megrendelés kezeléséhez!
Definiáljon egy tétel osztályt, ami egy étlap egy tételéről tartalmaz információkat ( étel
vagy ital, neve, ára stb.).
Definiáljon az osztályhoz konstruktort, beolvasó, kiíró, lekérdező és módosító műveleteket. Származtasson ebből egy angol nevű utód osztályt, amely az őshöz képest pluszként a a tétel angol nevét tartalmazza.
Az osztály az ősosztály beolvasó és kiíró eljárását definiálja felül egy, a tétel angol nevét is kezelő résszel.
A tétel és az utód osztály felhasználásával írjon programot, ami az osztályok minden műveletét teszteli, valamint egy vendég által kiválasztott tételek alapján kiszámolja a fizetendő összeget!
Definiáljon a feladathoz egy bármilyen operátort és legyen a programban azt kipróbáló rész is!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest