- Gmail
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
a1rl1ne
tag
Üdv.
Nálunk is Velencén tegnap megállt a net.Az ügyfélszolg. vagy a hibabejelntő elérhetetlen volt.
Ma délután már a sokadik próba után esélyt sem látva hívom a hibabejelentőt is láss csodát az 1-2 csörgésre felvették. Elmondom a problémát és már kaptam is a segítséget: nálunk is @btel.hu -ra változott a loginnév vége. Innentől kezdve jól müködik minden újra.
Majd hétfőn az ügyfélszolgálatot kell hívjam az augusztus elején leadott sávszél emeléssel kapcsolatosan. -
Deller2010
tag
válasz
benderlog #2698 üzenetére
Egy tipp: indítsd újra az ADSL modemet és amíg áram nélkül van, köss rá egy notit/pc-t valamelyik LAN-ra és miután bebootolt és felépítette a kapcsolatot a modem, egy böngészőt nyitva próbálj egy weboldalt megnyitni.
Elméletileg látnod kellene már az általam is említett weboldalt, rajta az új account-oddal... vagy nem. Próba cseresznye.
-
benderlog
újonc
-
Deller2010
tag
válasz
Klikodesh #2693 üzenetére
Totális a káosz, ahogy látom - még most, az (állítólagos) átadás után is.
Van, akinek zalaszam.hu-ra, van, akinek 3c-telekom.hu-ra változott az ADSL felhasználóneve... de vajon miért?Persze, a Vidanet.hu-n semmi, azaz SEMMI új információ nincs fent erről.
Én a Vidanet-től nem kaptam eddig semmit, hogy "helló, szia, üdv Minálunk", vagy valami hasonló... KÍváncsi vagyok, hogy a novemberi számla hogyan és miként fog megérkezni?!A btel.hu-n a lakossági ADSL menüpont és a rendelési lehetőség továbbra is ugyanúgy ott szerepel a kínálatban, mint korábban. De minek?
-
notafa3
tag
@btelnet.hu-s volt a felhasználónevetek ami a router/windows beállításokban van? próbáljátok meg @btel.hu-val és változatlan jelszóval!
Nálam sem volt internet egy napig, gondoltam, hogy megváltozott az azonosító, vagy áttettek a vidanethez. Felhívtam a vidanetet, ügyfélaz. alapján megmondták, hogy bteles maradtam. Ezért tegnap este írtam a hiba@btel.hu címre, reggel már küldték a választ, hogy technikai okok miatt nem tudtak értesíteni, csak át kell írnom az azonosítót btel.hu-ra... Telefonon én sem értem el őket, szerintem rohadt sokan hívják most őket.
-
subset
senior tag
Megalkottam új szlogenjüket és díjmentesen rendelkezésükre is bocsájtom:
Ha net és b-tel akkor legyen b-terv !
-
subset
senior tag
Felháborító amit ezek művelnek !!!
Egy általánios iskola 2db B-tel ÜZLETI ADSL előfizetése sem működik 2 napja, és elérhetetlen az "ügyfélszolgálat".Mi legyen ? Zárjuk be az iskolát ? Rengetek határidős dolog, jelentési kötelezettség, emailek stb. - net nélkül megáll az élet.
A legszebb, hogy neten történik (történne) az ebédbefizetés hónap elején....ne egyen 500 gyerek ebben a hónapban ???
Mi a sz@rt képzelnek ezek ???Még szerencse, hogy némi szarakodás után össze tudtam hozni a irodai hálót a sulinettel, és nem állt meg az élet.
Ja és kedves KLIKK is most érdeklődik - szerdai határidővel küldjük vissza az internetkapcsolatunkra vonatkozó kérdőívetAmúgy a fent említett "információs oldal sem jelenik meg nálam" ha csak úgy rákötöm a modemet egy gépre....illetve nem loginol ha megváltoztatom a felhasználónevet.
Ez nagyon szép - újabb tipikus eset szerény hazánkban.
-
BaLee
addikt
Kaptam én is ilyen Vidanetes levelet pár hónapja, de november 1 már elmúlt azóta nem kaptam emailt a Vidanettől és még működik a Bteles internetem. Akkor mégsem kerültem át vagy szerintetek mi van ilyenkor?
-
Csuma
csendes tag
válasz
MolnárPéter #2669 üzenetére
Ezeket a ratyikat már rég ki kellett volna tiltani az országbol is
-
Drenadar
veterán
válasz
Deller2010 #2680 üzenetére
Elméletben már megtörtént, de ki tudja?
Ha megér neked egy telefonhívást, akkor hívd fel a vidanet helpdeskjét, és mond el, hogy nem működik a neted(lényegtelen, hogy kamuzol, úgy sem indul el semmi sem egyből, legalábbis előtte meg kell nézni a rendszerekben, hogy mi a szitu), ő lát e bármit is? (Ha már náluk vagytok, akkor a vida látja, hogy éppen csatlakozva vagy-e, ha még nem történt ez meg, akkor nem látja...)
-
Deller2010
tag
Én nem vettem észre semmit.
Nem lehet, hogy valójában csak hétfőn kerülünk át (az lesz az első novemberi munkanap)? -
adsl
aktív tag
Sziasztok.Másnál is ilyen rettenetesen belassult a net?
-
Deller2010
tag
válasz
Drenadar #2674 üzenetére
Munkaügy: én elmentem a Munkaügyi Bíróságra és beadtam egy fizetési meghagyás iránti kéremet.
Röviden: az ex-munkaadóm és annak könyvelője keverte a nettó sés bruttó fogalmakat (LOL!) az én hátrányomra. Összeszedtem minden papírt (munkaszerződés másolata, havi jelenléti ívek másolata, hiteles bankszámlakivonatok a számlavezető bankomtól - ebben ugye benne volt, hogy a cég munkabér címén mennyit utalt, szemben a munkaszerződésemben foglaltakkal és a beadvány, amiben leírtam, hogy ennyit kapok, de ennyit kellene és ez a különbözet, amivel szerintem nekem tartoznak + a kamatok).Erre a cég ugyanazt(!) a munkaszerződést is beadta, amit én is + írt és benyújtott még egy sima XLS-táblázatot(!!) hogy "háát aaaaaz neeeem úgy van": íme, ennyi pénzeket utaltak át nekem adott hónapokban. Tehát látható volt, hogy egyrészt ellentmondanak saját maguknak és egy sima XLS táblázat (aláírás, pontos dátumok, céges bélyegző, könyvelő szoftver megnevezése nélkül) azért nem igen tud hiteltérdemlő lenni - a bíróság meg simán körbe röhögte őket.
Ha többen vagytok (4-5-8-15 fő akár), akiknek van vér a pucájukban és nem futamodik meg később sem, akkor közösen menjetek ügyvédhez, mondjuk hétfőn. Szvsz a bíróság másként kezel egyedi, mint csoportos eseteket. A lényeg, hogy ne higyjetek el semmit, amit a cég mond nektek, hanem mindenről legyen aláírt, bélyegzett papír, dokumentum. (pl. ha nem kaptok időben fizut, vagy valami igazolhatóan eltér a munkaszerződésben vállaltaktól).
http://adozona.hu/archive/20110607_fizetesi_meghagyas
A tőzsdei állapotra meg azt mondták hozzáértők(?), hogy azért ilyen, mert a kormány belengette az internetadó tervezetet...
-
Drenadar
veterán
válasz
Deller2010 #2673 üzenetére
Az általad istenített portfolió:
http://www.portfolio.hu/vallalatok/zuhan_a_btel.205628.html
de itt a lényeg:
Csak azt ne mond, hogy egy cég tőzsdei értékéből nem lehet levonni semmit sem ^^ lécci...
/Pénzügyi tanácsadás on
Nah, ha nagyon bízol a Btelben, hogy egy nagyon szuper kis vállalkozás, akkor most vegyél részvényt, nagyon lent van, de durván. Aztán mikor újra rendbe jön a cég
meggazdagszol!
/Pénzügyi tanácsadás off
-
Drenadar
veterán
válasz
Deller2010 #2673 üzenetére
Mégis milyen bizonyítékot tudnék adni?
Egy csoportképet vazze? Hogy egy éve még ~ 30 ember fogadta a hívásod mikor hívtad a szolgáltatód, most meg... 2? (Nah jó néha állítólag besegít egy nagyon leterhelt háttérosztály a maga 4 főjével)De persze annak örülök, hogy elégedett ügyfél vagy/voltál, hogy neked nem kellett fröcsögni a vonalban/levélben/személyesen, hogy miért nem az történik amit egy épeszű ember elvárna ^^
OFF:
Munkaügyivel kapcsolatban tudsz valami varázsszót mondani?
Mikor mi odamentünk érdeklődve, hogy ugyan mit lehet tenni? Csak unott képpel közölték, hogy küldessünk fizetési meghagyást... amivel a cég tulajdonképpen nyer újabb 15 napot, azt akkor sem fizet, mondván nincs pénze. Vicc, hogy Magyarországon nekünk kuss van, mi mindent fizessünk be azonnal, különben ilyen olyan szankciók, az meg, hogy be karjuk jelenteni, hogy egy munkáltató nem éppen tartja be az általa vállalt szerződést, azt leszarják... Munkaszerződésben miért nincs olyan kitétel mint egy szolgáltatóiban, hogy kötbér?+1: elég sokan feljelentették már, semmi sem történt.
(de tudom, ez sem igaz, mert nem tudok ide csatolni bármi igazolást, képet, stb.)/OFF
-
-
Deller2010
tag
válasz
Drenadar #2666 üzenetére
Lassan írom, hogy értsd: bi-zo-nyí-ték?
Azaz mivel tudod alátámasztani állításaid?Mert inkább hiszek a Portfólió-nak, mint neked. Már bocs. Valószínűleg a Portfóliónál sötétebb emberek ülnek, mint bármelyik bulvár szennylapnál, azért írkálnak azt, amit. Biztos nem igen értenek a pénzügyekhez, meg a tőzsdei eseményeket is folyton félre értelmezik.
OFF
2003 óta jópár ADSL szolgáltató ügyfele voltam: Enternet (kétszer), Datanet (GTS)(szintén két alkalommal), Externet, TVNet (ADSL 3G), és most BTel.
A szolgáltatókkal sok problémám nem volt, a legkevesebb gondom a Datanet-tel és a BTel-lel volt... Fizettem, szolgáltattak - működött a dolog. Ennyi.Ellenben a jó és magasságos T-vel vagy 10 alkalommal kellett vitába, levelezésekbe bocsátkoznom... és b+ a végén mindig az derült ki, hogy ők szabtak el valamit. Ügyfélként utáltam és utálom is őket rendesen, elhiheted. Ja, és üzletfélként/partnerként(?!) is gyűlölni valóak voltak, szerencsére 2013. óta ezen a téren már nem köt hozzájuk semmi. 3 évnyi "együtt nem működés" és ennyi idő távlatából is azt mondom, hogy fizessenek bármennyit, nem kell tőlük semmi, pláne nem egy üzleti jogviszony!
ONLécci-lécci, addig pedig hagy üljek nyugiba a monitorom előtt és a routerem mellett, amíg 99,999%-ban megkapom tőlük azt, amiért fizetek. Minden cégnél vannak ostoba dolgok, inkorrekt lépések, meg sz*arakodás - ez nem újdonság (Welcome to Hungaristan!). Nálunk is vannak olyan dolgok, amiket ha tudnának az Ügyfeleink (de nem tudnak, persze), akkor valószínűleg(?) sokan(?) nem jönnének többet hozzánk...
Ha ekkora a sz*r, miért csak lögybölitek? Miért nem tesztek valamit? A kifogás keresésen kívül, hogy miért nem tesztek semmit? Adjak tippeket??
OFF
Túl vagyok 2 munkaügyi peren, sikeresen! A 2 cégből az egyik azóta csődbe ment - részben nekem, illetve a bírósági döntésnek köszönhetően -, a másik meg vegetál...
ON -
Drenadar
veterán
válasz
MolnárPéter #2669 üzenetére
egy újabb elégedett vásárló!
vagy alkalmazott?
-
MolnárPéter
aktív tag
Remélem minél hamarabb csődbe megy ez a szar szemét banda...
-
Drenadar
veterán
válasz
notafa3 #2667 üzenetére
És te mindent elhiszel?
Sajnos a cikkek a mérhetetlen adósságokról semmit sem szólnak.
Sem arról, hogy akik 7!!!. hó végén rendeltek internetet azóta sincs kiépítve náluk a szolgáltatás, mert a T azt mondta, hogy nem. Persze az ügyfeleknek csak annyi lett kommunikálva: technikai okokból csúszik...Nagyon sok hülyeség van leírva a médiában, az xprime csodaizé sem váltotta be a reményeket, pedig a média szerint már 19 ezer háztartás választotta... érdekes, hogy az alkalmazottak (tudod akik belelátnak a rendszerekbe, statisztikákba) ezt máshogy látják.
az is biztos nagyon nagy gazdasági eredmény és növekedés, hogy egy btel részvény névértéke ~1000ft, és mostanában alig lépi át a 300Ft-ot
mindegy, teljesen más belülről nézni és tapasztalni egy "céget" mint kívülről a fizetett reklámok (cikkek) alapján
-
notafa3
tag
válasz
Drenadar #2666 üzenetére
Ásd el magad. :-D
2014. augusztus:
http://www.portfolio.hu/vallalatok/telekom/szepen_emelkedik_a_btel_arbevetele.202545.html
A BTel árbevétele a második negyedévben 51 százalékkal 1,4 milliárd forintra, az első félév egészében 69 százalékkal 3 milliárd forintra emelkedett. A bővülés mögött főként az exportértékesítés felfutása áll: az XPrime márkanév alatt bevezetett terméket (franchise jogok) a vállalat sikeresen értékesíti. A belföldi értékesítés nettó árbevétele 2014 első félévében 24 százalékkal emelkedett.
http://www.mediainfo.hu/hirek/article.php?id=33464
A vállalat 2014-ben hat országban leányvállalatot alapít, amiből három alapítási folyamat már elkezdődött (Németország, Ausztria, Szlovákia). A második hullám pedig 2014. második felében várható. A Business Telecom a jövőben még nagyobb hangsúlyt fektet az innovációra ennek a törekvésnek az eredménye az új XPrime free, mely Wifi alapon biztosítja az ingyenes netezést a metró és villamos állomásokon vagy a plázákban.
A költséghatékony működésnek, valamint az értékesítés bővülésének eredményeként az EBITDA közel másfélszeresére nőtt egy fél év alatt (index 138%). Emellett a Business Telecom 2014 első féléves üzemi eredménye 166 százalékkal szárnyalta túl a 2013-as év, hasonló időszakának eredményét.
-
Drenadar
veterán
válasz
Deller2010 #2665 üzenetére
vagyis szerinted egy cégnél, aki:
-nem tudja kifizetni az alkalmazottakat
-el kell adnia az ügyfélkörét, hogy a T-t kifizesse (T- tulajdon a vidanet)
-postának is tartozik és még ki mindenkinek?
-és az ügyfelek eladásából sem lesz pénze.OTT tényleg minden rendben van szerinted? Ez lol. Megkérdezhetem hogy te mivel foglalkozol, milyen beosztásban?
Nem fog senkit sem átadni a vidanetnek mint alkalmazottat
Nézz utána a tőzsdehíreknek. Nem kell 5 évre visszamenni, mert most ebben az évben csesztek el mindent, és több nagyobb befektetőt vesztettek el.
-
Deller2010
tag
válasz
Drenadar #2662 üzenetére
"És persze elhiszem, hogy téged semmi sem érdekel, csak hogy netezhess, és minden más körülmény le van szarva
így tök feleslegesen mondom el a háttér infókat."Napra pontosan fizetek minden hónapban az ADSL-ért. Innentől kezdve miért kell érdekeljen, hogy házon belül melyik munkavállalójával milyen a vezetőség viszonya??
Sok háttérinfot nem adtál eddig, konkrétumokat biztos, hogy nem.Ha vannak számaid - mondjuk - az elmúlt 5 évből, amivel alátámaszthatnád az állításaid, pl. hogy miért is halódik, döglődik a BTEL? Mert amiket leírtál, leírhattam volna én is, attól függetlenül, hogy soha nem álltam náluk alkalmazásban.
A magenTa miért tiltott volna le találomra ADSL loginokat? Nem tartom életszerűnek...
Gondolod, örülök, hogy kérdés és előzetes értesítés nélkül eladnak/átadnak egy másik szolgáltatónak?
Nem néztem utána, de szerintem ilyen opcióról nincs egy betű sem a szerződésben...
A Vidanet-ről eddig sokat nem hallottam, de mivel utána néztem, azt én is láttam, hogy ADSL-t eddig nem árultak. Valószínűnek tartom, hogy a BTEL alkalmazottakat is átad, nem csak előfizetőket. -
notafa3
tag
válasz
Deller2010 #2661 üzenetére
Kétlem, hogy 180000 embert "tettek off-ra", mivel én is sima adsl-es vagyok, vidanetes leszek és nem szakadt meg a netem, az azonosítóm nem változott és semmilyen probléma nem volt.
Túllihegitek az egészet.
Drenadar te pedig kérlek ne írkálj hülyeségeket. Ez a cég nagyon is jól van, csak portfóliót tisztítanak, mert velünk nem keresnek eleget. Nézd meg a bevételeiket!
-
Drenadar
veterán
válasz
Deller2010 #2661 üzenetére
Ha szerinted szerződést szegtek, akkor a fogyvédelemhez nmhh-hoz és társaihoz tudsz fordulni.
Amúgy semmilyen szerződést nem szegtek meg.És persze elhiszem, hogy téged semmi sem érdekel, csak hogy netezhess, és minden más körülmény le van szarva
így tök feleslegesen mondom el a háttér infókat.pont leszarták hányan fognak betelefonálni.
Azt is simán elképzelem, hogy a T letiltotta a Bteles loginokat, vajon miért volt olyan fontos 2 hétre azt megváltoztatni egy olyan loginra ami már 3 éve nincs forgalomban? de lehet 4...A lényeg, hogy a cég döglődik halódik, több ügyfelet adtak el mint 18 ezer azt is megsúgom, üzletieket is nem csak lakosságit, úgyhogy örülhetsz hogy vidanetes leszel, persze azokat is szídják mint bármi mást, és soha nem volt még nekik adsl alapú szolgáltatásuk... szal... örüljé!
biztos jó lesz
-
Deller2010
tag
válasz
Drenadar #2660 üzenetére
"Nem tudom most mi volt náluk a gond... nem is érdekel."
Azért én mégis röviden összefoglalnám: a Vidanet-ek nov.1-től átadásra kerülő ADSL előfizetők (18.000 fő!!!!!!!) felhasználónevét egyik percről a másikra átállították. Azaz késő délután még működött a régi (kb. délután 4-5 óra körül), majd kora este (este 6-7 óra) meg már nem. Az újat pedig nem küldték meg előre egyetlen egy felhasználójuknak sem - az új felhasználónévre csak akkor derült fény, miután újraindítottad az ADSL modemed, majd nyitottál egy böngészőt és ott megpróbáltál valamilyen tetszés szerinti weboldalt megnyitni.
Ezek után magasról lexarom, hogy hány ügyfélszolga ül a hibabejelentő telefonvonal végén, ha 2 fő, ha 15 fő, vagy 30 fő, tökmindegy. Ha csak az előfizetők 1%-a, azaz 180 fő(!!!!!) hívja közel egy időben a 1442-t, akkor szerintem 60 ügyfélszolgálatos is kevés lehet... főleg, ha azok a szerencsétlenek sincsenek is képben és hosszú-hosszú percekbe telik, mire megtalálják a helyes felhasználónevet az egyes ügyfelekhez és elkalauzolják az 1-bites júzert a router-ük/Windows-ük menüjében az új beállítások elvégzéséhez.
Tehát jelen esetben a bajt magának kereste a BTel...
Mégis mire számítottak?? 18.000 főt OFF-ra tesznek kb. 2 óra leforgása alatt, s gondolták, hogy majd csak 3-4 emberke fog betelefonálni a hibabejelentőre??"Mit vársz egy olyan cégtől, ahol még az is probléma, hogy a saját alkalmazottakat kifizessék? Hm?"
Engem, mint fizető ügyfelet (akit előezetes értesítés nélkül eladott + engedélyem nélkül kiadta személyes adataim harmadik félnek - ellentétesen mindazzal, amit a kettőnk közt létrejött szerződés tartalmaz!!!!!!) ez hol és mikor kell, hogy érdekeljen?? Amíg szerződés szerint teljesít, sejtheted, hogy ezt is magasról...
-
Drenadar
veterán
válasz
Klikodesh #2659 üzenetére
Nagyon nem értem most milyen értelemben írod ezt hogy önhibán kívül és nem elfogadható...
Tehát ha te vállalkozó lennél, és lenne egy 1000-es ügyfélköröd, akkor tartanál!!! 1000 ügyfélszolgálatost, hogy a esetleg valamiért mindenki egyszerre fel akar hívni téged, akkor ne kelljen várnia. Ugye ezt te sem gondolod komolyan?DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem tudom most mi volt náluk a gond... nem is érdekel.
Meglepődnél, ha látnád mi volt ott két éve, és hogy mi van MOST ott... gondolok itt arra, hogy hány ember fogadja a hívásod...
Mit vársz egy olyan cégtől, ahol még az is probléma, hogy a saját alkalmazottakat kifizessék? Hm?
-
Klikodesh
senior tag
válasz
Drenadar #2658 üzenetére
Atjott amit iortal de en nem irtam arrol hogy nem elfogadhato az ugyfelszolgalat tulterheltsege egy onhibajukon kivul eso komolyabb problema eseten, ez elkerulhetetlen.
A hiba pusztan btel ismetelt figyelmetlensege okozta emiatt maradt net nelkul szamos elofizetolyuk ami elkerulheto lett volna, ezt kifogasoltam, illetve az atlagos varakozasi idot amit sajnos az elmult honapban mar parszor volt alkalmam elvezni.
Hozzatennem 1-2 eve a hibabejelento meg gyorsan elerheto volt, mostanra az is mint az ugyfelszolgalat egy single cd moge van bujtatva.
Felmondtunk naluk ugyhogy ez most mar nem sokaig fog remelhetoen kellemetlenseget okozni.
-
Drenadar
veterán
válasz
Klikodesh #2657 üzenetére
És nem is az utolsó (ha a btelről van szó
), de látom nagyon nem ment át, amit mondani akartam.
Mindegy milyen szolgáltatóról van szó, nincs felkészülve egyik sem arra, ha az ügyfélkörének jelentős hányada egyszerre akarják elérni.
A másik meg tipikus mikor a hibabejelentő nem veszi fel a telefont a sok gyopár ügyfél meg felhívja az ügyfélszolgálatot és panaszkodik, hogy nem lehet elérni a hibakezelőt
ÉS? Ezzel is csökkentve a te esélyeidet aki esetleg normális kérdéssel hívnád fel őket...
úgy is csődbe fog menni az egész
-
Drenadar
veterán
Jah, persze!
egy országos leállásnál, mikor mondjuk csak 500 ügyfél szabadul rá egy helpdesk vonalra, és jó esetben is csak 2-en veszik a vonalat, akkor majd 500 ügyfélre hány másodperc jut, ha 5 percen belül le kell kezelni az összeset?
Olyan nincs, hogy egy szolgáltatótól elvárd, hogy ha egy időben valamiért ekkora terhelés jön a vonalra, akkor azt is meg tudják oldani...
-
BaLee
addikt
válasz
Klikodesh #2648 üzenetére
Tudtommal 1-2 éve volt valami törvény (vagy csak javaslat maradt??) hogy az összes telefonos ügyfélszolgálattal rendelkező társaságnak maximum 5 (vagy 15?) percen belül kapcsolnia kell az ügyintézőt vagy fel lehet jelenteni őket és jön a büntetés.
Azért nekem ez a fél óra meg a több órás várakozások elég durvának tűnnek, ezt nem lehetne megcsinálni fizető ügyfelekkel...
-
Deller2010
tag
válasz
Klikodesh #2648 üzenetére
Amikor 16-án kora este, majd éjjel megpróbáltam hívni őket a 1442-n, előbb majd' 2 órás várakozási időt prognosztizált az automata, később meg 58 percet...
Persze, ezt nem akartam végig várni.A fura az, hogy a tájékoztató oldal nem jött be egyből, csak a hibaüzenet. Ahhoz, hogy a "megfejtést" megkapjam, restartolnom kellett az ADSL modemem.
-
Deller2010
tag
válasz
notafa3 #2645 üzenetére
Xprime-os vagy?
Nekem simán @btel.hu volt az acc, de ugye szó nélkül cserélték le @3c-hungary.hu-ra. De mint írtam, találkoztam @zalaszam.hu-val is...
Neked pedig btelnet.hu van... lehet, hogy akkor a tied csak később, vagy egyáltalán nem változik?! A fene se tudja, érti, hogy mit, miért csinál a BTel, vagy a Vidanet, vagy a nemtomki... -
Deller2010
tag
válasz
MolnárPéter #2649 üzenetére
Aki nem fizetett elő a világújdonság és csúcsszuper Xprime-ra (kb. 18.000 ügyfél), azt már eladták a VIDANET-nek. Hivatalosan nov. 1-től kerülünk át.
Ez utóbbiról viszont nem tudok semmit. -
MolnárPéter
aktív tag
Személyes tapasztalatból: meneküljetek ettől a szar szemét cégtől!
-
Klikodesh
senior tag
válasz
bttfbttf #2647 üzenetére
Mikor a btel megvette a dravanetet, akkor ugy tortent, hogy napokig nem lehetett elerni az ugyfelszolgalatot es nem volt net.
A btelnel tapasztalaltaim szerint meg a hibabejelentot sem lehet elerni fel ora zenehalgatas nelkul az ugyfelszolgalatot pedig ennel is tovabb tart kapcsolni...
-
bttfbttf
csendes tag
hali!
órák óta zenél a btel hibabejelentő és nem veszik fel.. lehet, hogy lekapcsolták a btel-es accountomat..
az ügyfélszolgálat nem tud semmit.
a @3c-hungary.hu-val sem tudok belépni... ezek nagyon bénák... napokig nem lesz netem? -
Klikodesh
senior tag
válasz
Fecogame #2643 üzenetére
A szomoru ebben az, hogy akkor is pontosan ezt igertek levelben mikor atvettek evekkel ezelott.
Majd napokig nem volt net mert megis megvaltozott a felhasznalonev es az ugyfelszolgalat nem volt elerheto mivel az erintettek csak telefonon tudtak hozzajutni uj felhasznalonevukhoz.
Ugyanazt a hibat masodszor is elkovetni ennyi erintettel szemben szamomra teljes nemtorodomsegre es az ugyfelek semmibevetelere utal.
-
notafa3
tag
válasz
Deller2010 #2644 üzenetére
Érdekes, nálam tökéletesen megy az internet "@btelnet.hu"-s azonosítóval.
-
Deller2010
tag
válasz
Fecogame #2643 üzenetére
Nem csak a már említett domain-ből adnak új felhasználónevet az előfizetőknek, hanem pl. a zalaszam.hu-ból is.
Szerintem ott rontották el a BTEL-nél, hogy az új azonosítók mellett a régieket nem okt. 31-én, hanem tegnap kapcsolták le... Lúzerek!
Most már azt mondom,talán jobb is, hogy leépítenek maguktól... kíváncsi vagyok, mit fog nyújtani a Vida... -
válasz
Deller2010 #2642 üzenetére
Na szép... Engem meg pont az előbb hívtak fel, hogy semmi nem változik, csak az, aki kiállítja a számlát.
-
Deller2010
tag
A BTEL a mai nappal előzetes értesítés nélkül
megváltoztatta az ADSL kapcsolathoz tartozó felhasználóneveket.
Az eddig használt (azonosító)@btel.hu helyett ma (2014.10.16.) estétől már csak az új, (azonosító)@3c-hungary.hu felhasználóval lehetséges az ADSL kapcsolat létesítése a BTEL előfizetői számára.
---
Délután még rendben működött az ADSL kapcsolat, kora este viszont minden weboldal helyett egy BTEL logós weboldal és egy "Azonosítási hiba. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal a 1442-es telefonszámon. www.btel.hu" üzenet fogadta az ADSL előfizetőket.
A 1442-t hívva előbb 1óra 58 perc, majd később már "csak" 59 perc várakozási időt jósolt az automata.
Az ADSL modemet újra indítva és egy böngészőben tetszőleges weboldalt megnyitva a btel egyik weboldala nyílt meg, alábbi tartalommal:"Kérjük, hogy internetkapcsolatának zavartalan működéséhez az eddigi felhasználói nevét a következőre módosítsa:
(I)felhasználó_név(/I)@3c-hungary.hu
2014. november 1-jét követően, csak az új felhasználói nevével fog tudni csatlakozni az internetre!
A felhasználó név módosítást a Windows hálózati kapcsolat indításakor vagy az esetlegesen használt router beállításai között teheti meg.
Amennyiben segítségre van szüksége a módosítás elvégzéséhez, az alábbi linkeken találhat hozzá segédletet:
http://www.btel.hu/docs/letoltheto/ADSL_kapcsolat_beallitasa.pdf
http://www.btel.hu/docs/letoltheto/ADSL_kapcsolat_beallitasa_XP_eseten.pdfA változtatás csak az internet felhasználónevét érinti, a jelszó, az email és web hozzáférésben nem történik változás.
Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, vagy segítségre van szüksége az átállítással kapcsolatban, hívja bizalommal 1442-s ügyfélszolgálati telefonszámunkat, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
Tájékoztató:
Szeretnénk tájékoztatni, hogy a Business Telecom Távközlési Nyrt. az Önnek nyújtott ADSL internet szolgáltatását 2014. október 31. napjával megszünteti, az új szolgáltatója a Vidanet Zrt. lesz. Az átruházott előfizetői szerződésekből eredő szolgáltatói jogok az új szolgáltatóhoz kerülnek át.
A szolgáltató személyében bekövetkező változás és az ahhoz kapcsolódó átadás nem eredményezi az előfizetői szerződés feltételeinek módosítását. A szolgáltatás igénybevételének feltételeiben és minőségében változás nem lesz tapasztalható, azokat a továbbiakban megszakítás nélkül, változatlan feltételekkel nyújtja az új szolgáltató. A Business Telecom Nyrt., mint régi szolgáltató által kiállított számlákat még változatlanul a régi szolgáltató felé kell fizetni, a Vidanet Zrt., mint új szolgáltató által a jövőben kiállított számlákat pedig már az új szolgáltató felé kell teljesíteni.
Az Ön egyedi szerződésének lényeges feltételeiben (így: szolgáltatási díj, szolgáltatás időtartama, szolgáltatás-minőségi követelmények) egyéb módosítás nem történik, azonban a szolgáltatóváltás hatályba lépésétől, azaz 2014. november 01-től - különösen a szolgáltató személyére, adataira, az ügyfélszolgálat és a hibabejelentő szolgálat elérésére, a hibabejelentés elintézésére, a panaszkezelésre - a Vidanet Zrt. ADSL szolgáltatásokra vonatkozó általános szerződési feltételei lesznek irányadóak és a továbbiakban az Ön egyedi előfizetői szerződésével együtt alkotják a teljes előfizetői szerződést.
Amennyiben Ön határozatlan idejű előfizetői szerződéssel rendelkezik, felhívjuk figyelmét, hogy ha a fent leírt módosításokhoz nem kíván hozzájárulni, úgy Önnek lehetősége van a jelen értesítés kézhezvételétől számított 15 napon belül az ügyfélszolgálatunkon személyesen (írásban meghatalmazott képviselő útján), vagy levélben megküldött nyilatkozattal az előfizetői szerződést legalább 8 napos felmondási idővel felmondani, ellenkező esetben a fenti határidőtől a módosított feltételekkel marad hatályban az előfizetői szerződése.
Amennyiben Önnek határozott idejű szerződése (hűségszerződés) van, a szerződés a határozott időtartam lejáratáig fennmarad, a határozott idejű szerződésében biztosított kedvezményeket nem érinti, a szolgáltatást változatlan feltételekkel nyújtja tovább a Vidanet Zrt.
A Vidanet Zrt.-vel folytatott tárgyalások során meggyőződtünk arról, hogy nagy tapasztalattal bíró, korrekt szolgáltató lép a helyünkbe. A Vidanet (www.vidanet.hu) Magyarország egyik legnagyobb telekommunikációs szolgáltatója. Szolgáltatási palettája analóg, digitális TV szolgáltatásokat, nagysebességű internetet és kedvező áru telefonos és mobil internet megoldásokat kínál. Jelenleg több mint 80.000 kábeltelevízió, 45.000 internet és 20.000 telefon előfizetőt szolgál ki. A cég működésének minden területén megfelel a piac kihívásainak és ügyfelei elvárásainak, igényeinek. A minőségi kiszolgálás a műszaki megbízhatóság mellett szolgáltatások folyamatos fejlesztését is jelenti. A kibővült szolgáltatási körnek és kedvezményrendszernek köszönhetően Ön várhatóan számos új, kedvező árú szolgáltatást is igénybe vehet majd az új szolgáltatónál.
A Vidanet Zrt. a további teendőkről, tudnivalókról, a szükséges információkról a kellő időben fogja Önt tájékoztatni a zökkenőmentes és zavartalan átállás érdekében.
2014. október 31-ig természetesen a Business Telecom Nyrt. munkatársai változatlan helyen és változatlan elérhetőségekkel állnak rendelkezésére.
Tisztelettel köszönjük többéves együttműködésüket és bizalmukat cégünk iránt!
Üdvözlettel,
Business Telecom Nyrt."No, de miért nem lehetett erről előre tájékoztatni a felhasználókat??
Nem is értem, miért nem Vidanet-es címeket osztanak?A 3C Kft-nek meg aztán nagyon up-to-date a weboldala...
-
notafa3
tag
válasz
Fecogame #2640 üzenetére
Srácok, lehet lemaradtatok róla, de minden btel adsl-est(aki nem xprime-os)novembertől átvesz a vidanet. Lehet, hogy nekik használhatóbb lesz az ügyfélszolgálatuk.
Páran nem értették, hogyan vesz át minket a vidanet, ha pl. Budapesten is csak néhány kerületben szolgáltat.
Úgy, hogy első körben csak a számlázást veszik át és a btel hálózatát fogják használni.(Ezt facebook oldalukon olvastam.) Gondolom még fejlesztenek és később fog teljesen lezárulni az átvétel.Mi is az enternetnél kezdtük.
-
a1rl1ne
tag
válasz
Fecogame #2637 üzenetére
taki01
nekem sajnos nem mondtak semmi konkrétumot sőt a múlthéten azt mondja a hölgyike,ha nem történik változás akkor a hónap közepén mindenképp jelezzem telefonon.
Erre ma hívom és pont ő vette fel nagyon sajnálkozva de még mindig csak a türelmemet kéri műszaki probléma miatt,de semmi tényt nem közöl a dolgokról,de akkor minek telefonáltat ha nem mond semmitcsak hogy legyen dolguk?
Fecogame: akkor most te is vársz türelmesen,
vagy keressen az ember másik szolgáltatót? -
a1rl1ne
tag
Sziasztok.
Én is az Enternetnél kezdtem az ADSL-es pályafutásomat,majd onnan kerültem BTel-hez.
Augusztus elején jeleztem feléjük egy nagyobb sebességre való átállást 5ről-15Mb-re.
Állítólag megvizsgáltatták és tudja a vonal úgyhogy megvalósítható.
Mamár nem is tudom hanyadjára hívtam őket ezügyben.Mindig műszaki problémára hívatkoznak és türelmemet kérik.Egy darabig türelmes is az ember na de ennyi ideig azért bosszantó.Valakinek valami infója mi a xar lehet ilyenkor?
Egyébként Velencén lakom. -
BaLee
addikt
válasz
notafa3 #2631 üzenetére
Nem, én úgy tudom hogy a Btel azokat az ügyfeleit "adta át" ami nem Btel területen van. Anno így már az Enternet is adott át pont a Btel-nek, most a Btel a Vidanetnek. Bár vicces, hogy Magyarországon ezt csak így megcsinálhatják de ha a szolgáltatás minőségében és árában nem lesz változás nekem aztán mind1.
Btel 3500Ft-os vissza nem utalása, már 240ezer forintjukban van, elsőre a fogyasztóvédelem 40 ezerre bírságolta őket, amire valami olyannal védekeztek, hogy ehhez a fogyasztóvédelemnek semmi köze ez rájuk meg az ügyfélre tartozik, erre még kaptak 200 bírságot lényegében a nem megfelelő panaszkezelésért.
Remélem megérte nekik, jó fél év alatt visszautalták a 3500 forintos túlfizetésemet...
Persze csak azután hogy rájuk írtam, hogy most így a bünti után meg hogy a Vidanethez átraknak nem örülnék ha nem rendeznék le az ügyemet villámgyorsan.
A vicc, hogy sokan nem foglalkoznak ezzel ez látszik abból, hogy magyar ember inkább elfogadja, hogy ha ő tartozik a szolgáltatónak vagy esetleg késik a fizetéssel akkor kikapcsolják a szolgáltatást, meg késedelmi kamatot fizet, de ha a szolgáltató nem adja vissza a pénzét az teljesen rendben van, mert a "szolgáltatók ezt nem szeretik". Mert majd levonják a következő befizetésből.Remélem ezek után már elgondolkodnak.De én szerintem többet soha nem leszek Bteles...
-
MolnárPéter
aktív tag
-
Taszillo
tag
Gondolom november 1-re megoldják.
-
notafa3
tag
Ha valaki lemaradt volna erről:
Hírek
TájékoztatásKedves Ügyfelünk!
Ezúton tájékoztatjuk a távközlési szolgáltatóját érintő változásokról, kérjük olvassa el az alábbi értesítő levelünket!
Szeretnénk tájékoztatni, hogy a Business Telecom Távközlési Nyrt. az Önnek nyújtott ADSL internet szolgáltatását 2014. október 31. napjával megszünteti, az új szolgáltatója a Vidanet Zrt. lesz. Az átruházott előfizetői szerződésekből eredő szolgáltatói jogok az új szolgáltatóhoz kerülnek át.
A szolgáltató személyében bekövetkező változás és az ahhoz kapcsolódó átadás nem eredményezi az előfizetői szerződés feltételeinek módosítását. A szolgáltatás igénybevételének feltételeiben és minőségében változás nem lesz tapasztalható, azokat a továbbiakban megszakítás nélkül, változatlan feltételekkel nyújtja az új szolgáltató. A Business Telecom Nyrt., mint régi szolgáltató által kiállított számlákat még változatlanul a régi szolgáltató felé kell fizetni, a Vidanet Zrt., mint új szolgáltató által a jövőben kiállított számlákat pedig már az új szolgáltató felé kell teljesíteni.
Az Ön egyedi szerződésének lényeges feltételeiben (így: szolgáltatási díj, szolgáltatás időtartama, szolgáltatás-minőségi követelmények) egyéb módosítás nem történik, azonban a szolgáltatóváltás hatályba lépésétől, azaz 2014. november 01-től - különösen a szolgáltató személyére, adataira, az ügyfélszolgálat és a hibabejelentő szolgálat elérésére, a hibabejelentés elintézésére, a panaszkezelésre – a Vidanet Zrt. ADSL szolgáltatásokra vonatkozó általános szerződési feltételei lesznek irányadóak és a továbbiakban az Ön egyedi előfizetői szerződésével együtt alkotják a teljes előfizetői szerződést.
Amennyiben Ön határozatlan idejű előfizetői szerződéssel rendelkezik, felhívjuk figyelmét, hogy ha a fent leírt módosításokhoz nem kíván hozzájárulni, úgy Önnek lehetősége van a jelen értesítés kézhezvételétől számított 15 napon belül az ügyfélszolgálatunkon személyesen (írásban meghatalmazott képviselő útján), vagy levélben megküldött nyilatkozattal az előfizetői szerződést legalább 8 napos felmondási idővel felmondani, ellenkező esetben a fenti határidőtől a módosított feltételekkel marad hatályban az előfizetői szerződése.
Amennyiben Önnek határozott idejű szerződése (hűségszerződés) van, a szerződés a határozott időtartam lejáratáig fennmarad, a határozott idejű szerződésében biztosított kedvezményeket nem érinti, a szolgáltatást változatlan feltételekkel nyújtja tovább a Vidanet Zrt.
A Vidanet Zrt.-vel folytatott tárgyalások során meggyőződtünk arról, hogy nagy tapasztalattal bíró, korrekt szolgáltató lép a helyünkbe. A Vidanet (www.vidanet.hu) Magyarország egyik legnagyobb telekommunikációs szolgáltatója. Szolgáltatási palettája analóg, digitális TV szolgáltatásokat, nagysebességű internetet és kedvező áru telefonos és mobil internet megoldásokat kínál. Jelenleg több mint 80.000 kábeltelevízió, 45.000 internet és 20.000 telefon előfizetőt szolgál ki. A cég működésének minden területén megfelel a piac kihívásainak és ügyfelei elvárásainak, igényeinek. A minőségi kiszolgálás a műszaki megbízhatóság mellett szolgáltatások folyamatos fejlesztését is jelenti. A kibővült szolgáltatási körnek és kedvezményrendszernek köszönhetően Ön várhatóan számos új, kedvező árú szolgáltatást is igénybe vehet majd az új szolgáltatónál.
A Vidanet Zrt. a további teendőkről, tudnivalókról, a szükséges információkról a kellő időben fogja Önt tájékoztatni a zökkenőmentes és zavartalan átállás érdekében.
2014. október 31-ig természetesen a Business Telecom Nyrt. munkatársai változatlan helyen és változatlan elérhetőségekkel állnak rendelkezésére.
Tisztelettel köszönjük többéves együttműködésüket és bizalmukat cégünk iránt!
Kecskemét, 2014. augusztus 22.
Üdvözlettel:
BTel
-
pook20
aktív tag
sziasztok!érdeklődnék hogy Váton vagy valahol a környékén milyen a szolgáltatás?fix ip-s vagy változó ip? mekkora a pingje?
nekem főleg torrentre kellene meg internetes játékokhoz!
ez a 2Play (30Mbps ADSL+ IPTV Bőséges) csomagról/főleg IPTVröl mi a véleményetek?/ -
válasz
CaptionJack #2625 üzenetére
Erősen területfüggő, illetve az adott helyen lévő hálózat minőségétől függ.
-
CaptionJack
csendes tag
Sziasztok
Nemsokára Diósdra költözök és ott van ez a szolgáltató. Érdeklődnék, hogy kinek milyen tapasztalatok vannak velük kapcsolatban (stabilitás, sebesség, ügyintézés).
Számomra ami nagyon fontos:
- folyamatos letöltés biztosítása
- on-line játékok (alacsony ping és szakadásmentesség)előre is köszönöm
-
taki01
őstag
Elég sok negatív véleményt olvastam róluk de nekem fél év van bekötve a Btel (Invitel hálozatán) és idáig egyszer volt probléma a hálózattal és a modemmel. Nem tudta elhárítani az Invitel 72 óra alatt ezért az e hónapi havidíjból 1500 forintot elengedtek. Én személy szerint teljesen meg vagyok velük elégedve a számlát a Webcare-n keresztül fizetem így még számlázási problémám se volt.
-
válasz
kisselandras #2621 üzenetére
Tudsz olcsóbbat? Mert ha igen, akkor hallgatlak, épp most készülök újra ADSL szerződést kötni.
-
-
RootRulez
félisten
válasz
MolnárPéter #2616 üzenetére
Hmm, akkor már csak Xprime-os netem lehet tőlük, vagy még sima is, de akkor átpasszol a vidanetnek?
-
válasz
kisselandras #2614 üzenetére
Már hogyne lenne korlátlan, valótlant ne állíts. Én havi 200-300GB-ot forgalmazok, mégsincs semmiféle korlátozás. Egyébként igen, ők a legolcsóbbak ADSL terén.
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
RootRulez #2615 üzenetére
Nézegess szép reklámokat a jó kis olcsó trétel internetért! Részemről nagyon nem ajánlott szolgáltató, a legszemetebb, amivel eddig dolgom volt. (Enternet, T-Home, trétel, Vidanet)
-
RootRulez
félisten
válasz
kisselandras #2614 üzenetére
Hogy érted, hogy nem korlátlan? Mert az oldalon az van írva... Nem csak az extrém felhasználást szabályozza? Tehát, ha valaki 7/24-ben csapatja a torrentet és folyamatosan adatot forgalmaz? Vagy van vmi határ? Mi az?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Nézelődtem és úgy látom, hogy Telekom területen a btel adja legolcsóbban az ADSL-es internetet. Valóban így van?
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
Fecogame #2610 üzenetére
Szerintem kábeles neted lesz. Én is Enternetesből lettem akaratomon kívűl bételes. A hűség lejárta előtt otthagytam őket. Azóta Vidanetes vagyok. Sokkal elégesetteb vagyok velük, mint a bétellel voltam. Mondjuk a bétel nem szint, a béka segge alatt vannak. az egészben az a legviccesebb, hogy az Enternet szolgáltat lakossági ADSL-t azóta újra: Enternet ADSL
-
BaLee
addikt
Ma megkaptam a hivatalos levelet, ahogy a Businesstel is a fogyasztóvédelemtől, 8 napon belül várják tőlük a dokumentumokat az üggyel kapcsolatban és egy szép nagy bírságot helyeztek nekik kilátásba.
Remélem megérte nekik 3 hónapig ülni a pénzen.
-
BaLee
addikt
Na, írtam a fogyasztóvédelemnek, hogy csesznek visszafizetni a túlfizetésemet így 3 hónap után. Megírtam a Btelnek is, azzal együtt, hogy ezek után nem kívánok majd velük szerződés hosszabbítani, kaptam egy szabvány választ, hogy rögzítették a visszautalási igényemet xy számon (mikor már volt egy száma) ez még múlt héten volt de még mindig nem történt semmi...
-
válasz
DrDante666 #2606 üzenetére
Nem feltétlen, szerintem elegendő, ha akkor adod meg az új személyi számát, ha újra szerződést kötsz ( gyakorlatilag hűséget hosszabbítasz ).
-
DrDante666
tag
A nálunk elérhető szolgáltatókat böngészgetve btel-es érdekesség: "Az adatmódosítás egyszeri díja a szerződési feltételek alapján nettó 2 000 Ft + ÁFA (bruttó 2 540 Ft)"
Tehát ahányszor cserélik az előfizetők személyijét, ezt annyiszor be kellene adóznia hozzájuk? Akkor én már itt megköszöntem ezt a kis ráadás majdnem havidíjat... -
djculture
félisten
válasz
Fecogame #2604 üzenetére
Azt jelenti hogy fix ip cimed lesz amit egy mázsa felhasználó közösen használ. Jó hülye szöveg ezzel csak a szivás fog járni nem jó. Az ilyen NAT-olt IP-el pl fájcsere se megy normálisan mert nem tudsz aktiv lenni csak passzív vagy teszemazt egy játékban nem tudsz szervert csinálni hogy hozzád csatlakozzanak.
-
Küldtek nekem emailban egy ilyent:
Tisztelt Ügyfelünk!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy műszaki fejlesztésünk eredményeként 2014. július 15-i hatállyal Önnek, még biztonságosabb internet hozzáférést biztosítunk.
Ez azt jelenti, hogy a publikus IP címe helyett privát IP címmel használhatja tovább hálózatunkat.
A privát IP cím előnye, hogy sokkal biztonságosabban internetezhet számítógépén.
Ugyanakkor szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a privát IP címet használó számítógépek éppen a nagyobb védettség érdekében, biztonsági okokból semmiféle olyan alkalmazást nem használhatnak, amik a számítógépet „szerver” (kiszolgáló) szerepben igénylik.
Az átállással kapcsolatban Önnek további teendője nincs!
Amennyiben mégsem kívánja a jövőben előfizetését privát IP címmel használni, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a 1442-es telefonszámon.
Igényét jelezheti e-mailben is a hiba@btel.hu címen, ügyfél azonosítójának vagy az internet szolgáltatás használatához szükséges bejelentkezési azonosítójának megadásával és ingyenesen visszaállítjuk jelenlegi publikus IP címét.
Reméljük a jövőben is elégedett lesz szolgáltatásunkkal!
Üdvözlettel:
Business Telecom Nyrt.Hogy konkrétan mit akar jelenteni az a privát IP cím, nem tudom. De nekem működjön minden úgy, mint jelenleg, szóval nekem ne változtassanak semmit, maximum a díjat, lefelé
-
válasz
MolnárPéter #2600 üzenetére
Minden rossz vélemény ellenére ami itt a topikban folyik, nekem még mindig tökéletesen üzemel mindenféle gond nélkül, és a számlázással sincs bajom. Ők a legolcsóbbak jelenleg nálunk ADSL terén és amíg nem lesz olcsóbb ( vagy véletlen olyan rossz lenne, mint nálatok
), addig nem is váltok, mert minek?
Az általuk adott email címek pedig tökéletesek spam gyűjtése ( ide-oda feliratkozni ). Az FTP tárhely pedig ha valakinek akarok küldeni neten keresztül valamit, de nem azonnal
Kopp-kopp-kopp, hogy ez így is maradjon
-
BaLee
addikt
válasz
kisselandras #2598 üzenetére
Az a baj, hogy nem hiszem, hogy ezzel a fogyasztóvédelem foglalkozik. Vagy?
-
kisselandras
senior tag
válasz
MolnárPéter #2600 üzenetére
Soha
én is meg bántam ! ez egy rohadt tetű banda
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest