- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
Új hozzászólás Aktív témák
-
boj
újonc
A speedtest.net szerint ma már a Deninet kft a szolgáltatóm.
Tegnap még a Business Telecom nyrt volt... -
TOBY29
csendes tag
Sajnos ez már inkább szánalmas és felháborító. Újabb hatalmas kamu. Hol volt a közgyűlés nem szerepel a jegyzőkönyvben? És kik ezek az emberek, akik csak úgy jelen vannak:
Szabó Eszter
Szabó Ágnes
Bálind Endre
Csak nem képviselték magukat a dolgozók is?Hol a jelenléti ív?
Vajon meddig lehet ezt csinálni………? -
boj
újonc
Nevetséges: http://bet.hu/newkibdata/118598542/K_zgy_l_si_jegyz_k_nyv.pdf
Egyébként a btel.hu és az xprime.hu ismét elérhető. -
boj
újonc
Úgy látom, már a honlapjuk sem elérhető, viszont nekem továbbra is szolgáltatnak...
-
Waikiki
tag
És akkor most egyperces néma csenddel adózzunk a pénzügyi csatában elesett weboldal emléke előtt.
-
TOBY29
csendes tag
válasz
Deller2010 #3385 üzenetére
Nem értem már ezt az egész Btel sztorit. Gyakorlatilag az a cég már csak papíron létezik. Szolgáltatás nincs, ügyfelek nincsenek, alkalmazottak szint úgy. Akkor mi vagy inkább ki az, aki ezt a sz@rkupacot a tőzsdén tartja? Hülye vagyok a tőzsdéhez, de mitől emelkedik egy mínusz x milliárd forint értékű cég részvénye, aminek semmiféle jövőképe nincs? Értem, hogy Takácsék most azt a taktikát választották, hogy lapítanak, mint sz@r a fűben és hátha idővel már nem beszélnek róluk az emberek. Fennáll a lehetőség, hogy a gazdasági bűncselekmények teljes tárházát kimerítették amellett ott a rengeteg pórul járt befektető, beszállító és alkalmazott. És nem történik, semmi megy tovább a tőzsdézgetés. Igaz már nincs mögötte semmi érdemleges. Meg kell állapítani, hogy ez egy következmények nélküli ország. Úgy látszik, ha Takácsék nem sétálnak be egy”interjúra” és nem mesélik el az igazat akkor minden feledésbe merül. Igaz kirobbant most a webshop botrány, és ha jól olvastam voltak letartoztatások is ez ügyben. Tehát ki tudja……………..
Az meg hogy holnap lesz e közgyűlés és a testvérpár előmerészkedik e a sötétségből az isten tudja. Az is kérdés hogy ott lesz e mert a portfolio fórumon olvasni olyan híreket hogy esetleg már nincsenek is a Népliget Centerben.
Holnap kiderül minden.Ami valószínű a funda rendben és elkészült a világmegváltó üzleti terv és persze a hiányzó (hamisított) 2013-as és 2014-es negyedéves pénzügyi jelentés is rendben van. -
imee01
csendes tag
válasz
Deller2010 #3377 üzenetére
Én be tudok lépni a Webcare-be, csak figyelmeztet a Google Chrome, hogy nem biztonságos, de ha azon túlteszem magam, akkor beenged. Továbbra is ott figyel a november-december havi számla arra várva, hogy befizessem december 23-ig, én pedig továbbra is arra várok, hogy sztornózzák, és helyette állítsanak ki számlát december 14-ig.
Ha minden igaz, holnap a közgyűlésen személyesen is utol lehet érni Takácsékat.
Helyszín: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11.C. A épület
Időpont: 2015. január 30. napján 13.00 óra
Meghívó: http://bet.hu/newkibdata/118429110/Rendk_v_li_k_zgy_l_si_megh_v_.pdf -
Deller2010
tag
-
Drenadar
veterán
válasz
Deller2010 #3383 üzenetére
aki továbbra is támogatja őket pénzzel az sem normális... csak a sok hülye nem néz utána hogy kiknek adja a pénzét?
-
Deller2010
tag
No, kíváncsi voltam, bedobja-e valaki ... de ha nem, hát nem.
Szóval, dobpergés... és:2015. január 30.: Business Telecom Nyrt. -------> X-Prime Product Nyrt. ???
Persze, csak semmi jogutódlás, 0-ról indul minden, tiszta lappal... a korábbi tartozásokért meg lehet majd perelni. Egyébként lázas vagyok, teljesen beszámíthatatlan, csak írkálok itt össze-vissza hülyeségeket. -
BaLee
addikt
válasz
Drenadar #3380 üzenetére
Pontosan. Ne használd, ne próbálgasd. Régebben volt valakinek pont ilyen vitája, hogy váltott szolgáltatót de a váltás után megnézte párszor, hogy megszűnt-e a másik ők meg erre hivatkoztak, hogy az illető használta az után is hogy elvileg már nem volt rá szüksége.
Van ugye a "rá utaló magatartás". Ha én felmondok egy előfizetést papíron, minden rendben majd nem is használom akkor részemről le van zárva, hivatkozhatnak bármire ha ki akarják fizettetni ha én jogszerűen jártam el... -
Drenadar
veterán
válasz
a1rl1ne #3379 üzenetére
Ne foglalkozz vele... ha a Btelnél volt a telefon előfizetés és ISP-vel mentél át másik szolg-hoz, akkor elméletben meg kellett volna hogy szüntessék a telefont is... azzal hogy te le is mondtad, le vagy védve.
Ha nincs ember aki kihuzogassa a netet meg a telefont a falból, akkor még jó hogy még mindig megy
A lényeg, hogy NE HASZNÁLD! ne próbálgasd. Húzd ki, és felejtsd el, mint egy rossz álmot.Szerintem ez a legjobb tanács amit tehetünk...
-
a1rl1ne
tag
válasz
Deller2010 #3375 üzenetére
üdv.
egyébként tavaly december 10.-e óta másik szolgáltatónál vagyok már, csak itt nem kértem telefonvonalat az ADSL mellé.
Akkor már rég nem volt hűségidőm sem,csak szeretnék egy olyan szolgáltatástól megválni amire már nem tartok igényt. -
Drenadar
veterán
válasz
Deller2010 #3377 üzenetére
Vajon Takácsék hol vannak? Őket el lehet érni? Nem akarok senkit se semmire buzdítani, de olyan jó lenne egy olyan interjú velük, ahol esetleg értésükre van adva hogy nincs kamu....?
-
Deller2010
tag
válasz
notafa3 #3376 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor január 15-től nem szolgáltat pl. ADSL-t.
Csak feltűnik a júzernek 2 hét után, hogy:
-nem megy a facebooknincs netkapcsolata,
- nem tud belépni(???) a webcare-be,
- Btel üfsz telefonon nem elérhető,
- Btel üfsz személyesen nem elérhető,
- Btel üfsz email-ben nem elérhető... -
notafa3
tag
válasz
Deller2010 #3375 üzenetére
Szerintem sokan arról sem tudnak, hogy a btel mindenkinek fölmondta a szerződését telekom területen.
-
Deller2010
tag
válasz
a1rl1ne #3372 üzenetére
Ezek szerint az utolsó ember nem kapcsolta le a villanyt...
Nem baj, majd az áramszolgáltató cég megteszi, ha nem egyenlítik ki a számlát a hó végéig.
Felmondás - ugyan kitárgyaltuk már párszor, de jobb az ismétlés: aki még a Btel-nél van, és le akar lépni, mindenképpen egy tértivevényes postai levélben mondja le a szolgáltatást (ne telefonálgasson, nem fogják felvenni - ne írogasson e-mailt, mert nem olvassák és nem válaszol rá senki) és lehetőség szerint onnantól kezdve már ne is használja azt!!
-
a1rl1ne
tag
Valakinek sikerült bármely módon mostanság kommunikálni velük.
A régi ADSL előfizetés mellett volt,van telefon vonalam is. Még a tavaly decemberben ajánlott levélben kértem a telefon megszüntetését,de azóta is él a vonal.
Ilyenkor hogy lehet megszüntetni,ha se levélre se telefonra nincs válasz de még csak e-mail-re se.
Érdemes hívogatni az ügyfélszolgálatot felveszik mostanság a telefont? -
boj
újonc
Már 8 napja folyamatosan szolgáltatnak. Vajon meddig???
-
Zen11t
csendes tag
Egy jó szakembernek alapból jól, igényesen kellene dolgozni, mert a végén én tuti adnék neki a "zsebbe" és biztos más is így volna vele. De ha már előre így áll a dolgokhoz ...
-
Deller2010
tag
válasz
KaiotEch #3365 üzenetére
Elgondolkodtató, valóban.
De szerintem neki is lenne választási lehetősége, mint ahogy nekem is volt eddig kb. 21 alkalommal.
Úgyhogy kávét, teát, és egy kis türelmet kaphat emberünk, de együttérzést már kevésbé.
És ha szabad kérni, akkor a második mondata ne arra vonatkozzon, hogy némi borravalóért (3000 pénz) rögtön minden megoldható, amúgy meg fejvakarás, meg "most akkor ezt így hogy?"... -
taki01
őstag
válasz
Deller2010 #3364 üzenetére
Nekem is rinyálni kellett hogy telefonkábelt kicserélje mikor bekötötte az invitel a netet és még 2000 csúsztattam a zsebébe mert avval jött hogy jó az a megtoldott telefonkábel. Miután kicserélte a kábelt egyből jobb lett a feltöltésem. Nem csak a T-nél rinyálnak.
-
válasz
Deller2010 #3364 üzenetére
Mindezt csinálja nettó 70eFt-os fizetését, Te is elgondolkodhatsz akár.
-
Deller2010
tag
válasz
notafa3 #3362 üzenetére
A T-ököm érdekesen áll hozzá az "új bekötés, végpont létrehozás, szolgáltatás aktiválás"-hoz.
Oszlopról kábelt beránt a lakásba, az általam kijelölt szobában/helyen végpontot készít, beüzemeli az eszközöket és szolgáltatást aktivál. Ennyike.
Nem értem, mi a pötsért kell ennyit rinyálni a melójuk miatt?! Ha nem tetszik, mehetnek kapálni...
Ja, hogy kint esik és hideg van az oszlop tetején? Nem érdekel.
Hogy nincs elég légkábele a kocsiban? Nem ide készültél b+?
Hogy egy 15cm-es falat át kell fúrni? Nem érdekel.
Hogy lakáson belül kell még +12m koax? Hát igen, nem "gitárhúrra" lógatva az ablakpárkányra akarom tenni a modemet és a settopbox-ot. -
notafa3
tag
válasz
Drenadar #3359 üzenetére
Utcánkban, de szerintem még a környékünkön is csak telekom kábel van. Ilyen ez a menő budai környék.
Nekem már ez a sebesség is király. És még ezért is meg kellett küzdeni! Bekötő srác rádrótozta a nem használt coax kábel végére az újat, kért rá egy kis mosogatószert sikosítónak, ő tolta az előszobában én meg húztam ki falból a szobában. Jófej volt, de azt mondta neki ez nem is kötelessége. Gondoltam, szép is lenne, ha a felújított lakás közepén futna végig egy kibaszott kábel.
#3361 Androidon kíválóan lehet torrentezni!
-
Drenadar
veterán
válasz
KaiotEch #3360 üzenetére
Egyetértek, nagyon sok minden tök értelmetlen, és kihasználhatatlan, de megalomán állatoknak és epenis fanoknak kitűnő. Most már hiába is írom, de nekem csak a kicsi csomag a 100-as van...
De pl ott van a mobilinternet... mikor megvettem a telefonom eleinte csalódott voltam, hogy nincs benne LTE... aztán rájöttem, hogy ph fórumot nézni nem bőven elég 10mega/sec? Minek kellene 42? totális parasztvakítás...
-
notafa3
tag
Szerintem meg 700 forinttal olcsóbb 30 megás t-home net fél órája bekötve, kábel végighúzva a falban (telefon kábel nem bírja a 30 megát) és hadd szóljon! Viszlát btel 5 mbit/s!
-
DanteLe
újonc
Szerintem :-) :-)
Ez az egész sztori arról szólt, hogy létrehozták a Btel-t, majd megállapodtak xy-al hogy "felépítenek" egy stabilan tőzsdén levő céget, majd azt eladják neki, ő pedig azt csinál amit akar, forgathatja benne a pénzét ahogy csak akarja a jövőben. Ezt a Takács tesók próbálták is minden igyekezetükkel megvalósítani, csak sajnos tisztességes úton a mai világban egy alternatív távközlési cégnek ez nem megy olyan könnyedén pláne nem olyan rövid idő alatt amilyen ütemet ők tartani akartak, így megpróbáltak minden eszközt bevetni amivel céljukat elérhetik és gondtalanul jó "pár"száz millióval élvezhetik a hátralevő életüket. Ennek érdekében borzasztó nagy energiákat fektettek bele, hogy minél nagyobbra fújják a lufit, a lényeg a látszat volt nem pedig egy ténylegesen jól működő profitáló vállalkozás. Olyan emberek felvétele, akik papíron jól mutattak de egyébként nullák voltak, persze voltak akik erőfeszítést tettek a cégért és valós dolgokkal akarták kitölteni, de az kevés volt már ide főleg úgy, hogy a tulajdonosoknak nem az volt a fő céljuk. Valamint a másik gond még az volt, hogy a Takács tesók nem rendelkeztek azokkal a kompetenciákkal, amikre itt szükség lett volna. Annak ellenére próbáltak mindent bevetve a végéig ellavírozni, igen ám csak amikor a végéhez értek xy vevő látva azt, hogy hiába teljesítették a megállapodtakat, ő nem épp így képzelt el egy tőzsdén levő céget, ami full üres, tele hitelekkel, tartozásokkal. Így szépen kihátrált. Így most szegény Takács tesók picit megszívták, igaz azért annyira nem kell sajnálni őket, mert hát időközben élelmesek voltak ők, de akkor is hiába a céljukat nem érték el úgy ahogy az a terv volt, amiért oly sok necces napon idegeskedtek. Így most is mint mindig megy az agyalás, hogy ebből hogyan másszanak ki. Komolyan sajnállak titeket -
TOBY29
csendes tag
válasz
DanteLe #3354 üzenetére
Ez nem semmi.
Az átcsoportosításra a projektszerződésben meg van a válasz:„Projektünk megvalósítására egy új üzletág beindítása érdekében van szükség. Jelenleg a telekommunikációs piacon nem kapható olyan egyedi ügyviteli rendszer (szoftver), amely a kis és közepes távközlési vállalatok tevékenységét teljes mértékben támogatni tudná. Ezt a piaci rést a cégünk oly módon szeretné lefedni, hogy saját szoftverfejlesztő csapattal egyedi ügyviteli rendszer(ek) fejlesztésébe kezd. Telephelyünkön tehát a régiós preferált iparágként számon tartott szoftverfejlesztés fog zajlani a távközlési szolgáltatók tevékenységének támogatásához szükséges egyedi ügyviteli rendszerek fejlesztésével. Beruházásunk megvalósítása nemcsak cégünk gazdasági növekedését, hanem humán erőforrás állományának bővítését is célozza. A fejlesztés végrehajtásával 15 új munkahelyet teremtünk 2013-ban. Az új munkavállalók munkakörei: szoftverfejlesztők, projektmenedzserek, asszisztens, recepciós és rendszermérnök. Az új irodák úgy kerülnek kialakításra, hogy az új munkatársak csoportokban tudjanak dolgozni.”..................................
A támogatás része volt, hogy 15 új munkahelyet teremtenek. Akkor ezt úgy oldották, meg hogy egyszerűen áttették az embereket?
-
DanteLe
újonc
Az EuroSys-ben effektíven két ember dolgozott a kinevezett "ügyvezető" valamint egy másik fő aki nem mellesleg egy beültetett "rokon" a kisebbik Takács tesó feleségének részéről, +1fő ;-) A többi fő csak papíron volt EuroSys munkavállaló. 2013-ban átcsoportosították az xy létszámú munkavállalókat a Btel-ből az EuroSys-be, vagyis a fizetést az EuroSys-től kapták(persze itt is a munkavállalók pont mint a Btelnél nem kapták meg időben a munkabérüket) de valójában továbbra is a Btelnek végezték feladataikat, munkájukat hisz egyébként is egy irodán belül működött a két cég. Az hogy épp kikerült át a Bteltől papíron az EuroSys-be az is egy jól felépített stratégia volt, nem véletlen, hogy a Btel utolsó stádiumában is azok egy része maradt meg akik a csoportosításnak részei voltak.
-
TOBY29
csendes tag
válasz
DanteLe #3352 üzenetére
De azért valami tevékenységüknek kellet lenni. A cégadatok szerint 16 főt alkalmaz a cég. Gondolom, nem blindre ülnek ott az emberek.
Volt egy morbid vízióm arról, hogy a szélhámos testvérpár mihez kezdhet a jövőben. Azt már tudjuk, hogy a távközlés harcmezején elvéreztek és a reklámszakma sem fogadta őket tárt karokkal. De könnyen lehet, hogy elmerülnek a jog sötét bugyraiban és itt alkalmazzák a jól bevált üzleti modellt.
Adott jó pár ügyfél, akikkel szemben a btelnek vélt vagy valós követelése volt. Nemrég képbe került az Expert Inkasszó Kft, akiről kiderült, hogy tulaj szinten komoly érdekeltsége van a btelben. Valamilyen úton, módon átkerültek az ügyfelek adatai a behajtó céghez, aki elég furcsa módját választotta a behajtásnak. Persze aki utánament és kicsit elmerült a jogban attól elnézést kértek és törölték a követelést. Szóval, ha a btel a követeléseit átadta az Expert Inkasszó Kft-nek, akkor már csak egy bírói végzés kell, hogy behajtható legyen a tartozás. Ez után jöhet a képbe takácsok cége az eurosys telecom kft, mert mindig jól egy független árverést visszaszerzés/adósságbehajtás (repossesssion) végző cég a háznál. Lehet, hogy mindenki retteghet, akinek valaha köze volt a céghez?
Persze lehet, hogy marhaság az egész, de ezeknél már semmit nem lehet tudni. -
DanteLe
újonc
Valóban jól látod, az új irodaház ami tavaly készült el az is az Eurosys-hez tartozik. Azt megelőzően pedig elég sokáig húzodott a kivitelezése.
Illetve, micsoda véletlen(kicsit sem az), hogy az alábbi tevékenység is be lett jegyezve a tavalyi évben az EuroSys-hez-->
8299 '08 M.n.s. egyéb kiegészítő üzleti szolgáltatás
Bejegyzés kelte: 2014/07/04 Közzétéve: 2014/07/05
Hatályos: 2014/07/04Aki nem tudná az alább felsoroltak tartoznak a fent említett TEÁOR számhoz:
- az élő, jogi eljárásokról helyszíni, szószerinti jegyzőkönyv és gyorsírásos feljegyzés készítése és azután a rögzített anyagok leírása, mint pl.
- bírósági jegyzőkönyvkészítés vagy gyorsírás
- nyilvános gyorsíró-szolgáltatás
- a találkozók, események, kongresszusok, konferenciák élő televíziós adásának valós idejű (értsd szimultán) feliratozása, képaláírás
- vonalkód-szolgáltatás
- sávkód cégjelzésnyomtató szolgáltatás, cégjelzéskódolás
- adománygyűjtés-szervezés díjazásért vagy szerződéses alapon
- levél-előrendező szolgáltatás
- visszaszerzés/adósságbehajtás (repossesssion)
- parkolóóraérem-gyűjtő szolgáltatás
- független árverés
- hűségprogramok adminisztrációja
- az egyéb, jellemzően üzletvitelt kiegészítő tevékenységek, amennyiben nincsenek máshová besorolva.Van egy jó pár olyan szolgáltatás közte amire a jövőben szüksége lehet a Btel-nek
De a korábbi tevékenységeit is megnézve a cégnél jól látszik, hogy a Takács tesók itt élték ki magukat..hajókázás stb.
902. A cég tevékenysége
9/177.
7022 '08 Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás
Főtevékenység.
Bejegyzés kelte: 2012/05/23 Közzétéve: 2012/06/07
Hatályos: 2012/05/23 ...
9/178.
4614 '08 Gép, hajó, repülőgép ügynöki nagykereskedelme
9/179.
4641 '08 Textil-nagykereskedelem
9/180.
4642 '08 Ruházat, lábbeli nagykereskedelme
9/181.
4651 '08 Számítógép, periféria, szoftver nagykereskedelme
9/182.
4652 '08 Elektronikus, híradás-technikai berendezés, és alkatrészei nagykereskedelme
9/183.
4669 '08 Egyéb m.n.s. gép, berendezés nagykereskedelme
9/184.
4673 '08 Fa-, építőanyag-, szaniteráru-nagykereskedelem
9/185.
4674 '08 Fémáru, szerelvény, fűtési berendezés nagykereskedelme
9/186.
4721 '08 Zöldség, gyümölcs kiskereskedelme
9/187.
4722 '08 Hús-, húsáru kiskereskedelme
9/188.
4723 '08 Hal kiskereskedelme
9/189.
4724 '08 Kenyér-, pékáru-, édesség-kiskereskedelem
9/190.
4725 '08 Ital-kiskereskedelem
9/191.
4726 '08 Dohányáru-kiskereskedelem
9/192.
4751 '08 Textil-kiskereskedelem
9/193.
4752 '08 Vasáru-, festék-, üveg-kiskereskedelem
9/194.
4771 '08 Ruházat kiskereskedelem
9/195.
4772 '08 Lábbeli-, bőráru-kiskereskedelem
9/196.
4791 '08 Csomagküldő, internetes kiskereskedelem
9/197.
5210 '08 Raktározás, tárolás
9/198.
5221 '08 Szárazföldi szállítást kiegészítő szolgáltatás
9/199.
5224 '08 Rakománykezelés
9/200.
5510 '08 Szállodai szolgáltatás
9/201.
5610 '08 Éttermi, mozgó vendéglátás
9/202.
5629 '08 Egyéb vendéglátás
9/203.
5630 '08 Italszolgáltatás
9/204.
5914 '08 Filmvetítés
9/205.
6202 '08 Információ-technológiai szaktanácsadás
9/206.
6209 '08 Egyéb információ-technológiai szolgáltatás
9/207.
6920 '08 Számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenység
9/208.
7010 '08 Üzletvezetés
9/209.
7120 '08 Műszaki vizsgálat, elemzés
9/210.
7320 '08 Piac-, közvélemény-kutatás
9/211.
7420 '08 Fényképészet
9/212.
8220 '08 Telefoninformáció
9/213.
8292 '08 Csomagolás
9/214.
9200 '08 Szerencsejáték, fogadás
9/215.
9311 '08 Sportlétesítmény működtetése
9/216.
9321 '08 Vidámparki, szórakoztatóparki tevékenység
9/217.
9411 '08 Vállalkozói, munkaadói érdekképviselet
9/218.
9412 '08 Szakmai érdekképviselet
9/219.
9511 '08 Számítógép, -periféria javítása
9/220.
7733 '08 Irodagép kölcsönzése (beleértve: számítógép)
9/221.
6820 '08 Saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadása, üzemeltetése
9/222.
6311 '08 Adatfeldolgozás, web-hoszting szolgáltatás
9/223.
7711 '08 Személygépjármű kölcsönzése
9/224.
8299 '08 M.n.s. egyéb kiegészítő üzleti szolgáltatás
Bejegyzés kelte: 2014/07/04 Közzétéve: 2014/07/05
Hatályos: 2014/07/04 ... -
TOBY29
csendes tag
válasz
DanteLe #3347 üzenetére
Régebben írtam, hogy Takács Gábor neve mellet szerepelt a cég a btel oldalán. Valóban a két bratyó cége és nagy valószínűséggel az eurosys-é a kecskeméti btel irodaház.
A magzrt. oldalán:
„az Eurosys Telecom Kft. nyert Európai Uniós pályázaton (DAOP 1.1.1/E-11 Telephelyfejlesztés) 64 063 337 forintot. A szerződés adatai szerint elég elhúzódó projekt lehet, mert lassan 3 éve nem sikerült lezárni. Persze lehet, hogy az NGM nem frissítette az adatokat.”
Szerintem az épületet a btel tulajdon számításakor nyugodtan ki lehet venni.Menő cég lehet, mert a 2013 as adatok alapján 493 180 000 HUF éves nettó árbevétel ért el
Mindezt úgy, hogy távközléssel foglalkozó cégként még e weblapot sem sikerült összehozni.
Ja, most látom a fő tevékenység 7022. Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás. Így már kezdem érteni.
-
Csabnett
tag
válasz
Deller2010 #3349 üzenetére
Nem kaptam semmilyen értesítést!
Azt is úgy tudtam meg, hogy 15.-ével megszűnt, hogy elment a netem (mondom magamba:" oké volt már ilyen majd vissza jön") de amikor már 2. napja nem volt BOSSZANTOTT!!
Rákerestem és itt a fórumon olvastam és döbbentemWTF
Ez a nagy helyzet! Kereshetnek majd........Hajtom el a p...csába -
Deller2010
tag
válasz
Csabnett #3348 üzenetére
A varázslatos xprime állítólag náluk működött... méghozzá állítólag olyan nagyon jól, hogy több külföldi szolgáltató is érdeklődik utána, állítólag.
Olvass vissza egy picit, szerintem neked is kellett kapnod egy értesítést, miszerint jan. 15-től nuku ADSL...
A Btel-től már nem is nagyon fog keresni senki, legfeljebb majd egyszer a végrehajtó, hogy az elmaradt havidíjakat fizesd be
-
Csabnett
tag
Sziasztok!
Én Novemberi és Decemberi csekket sem kaptam amit jeleztem feléjük és nem kerestek! Erre itt van 15.-étől nincs internetkapcsolat ! Ez a Btel...
Ügyesek!
Egyébként ez az Xprime-os dolog csak náluk működik? -
DanteLe
újonc
Az EuroSys Telecom Távközlési Kft.(6000 Kecskemét, Mindszenti körút 27/A.) cégnél is szétnézhetnének a hatóságok ugyanis ott is a Takács tesók a tulajok, csak egy szerencsétlen balekot raktak be ügyvezetőnek a cég élére aki takarítja nekik a sza....
-
imee01
csendes tag
Ma be akartam lépni a Webcare-be, hogy megnézzem történt-e már valami a november-decemberi számlával. (Már egy párszor megreklamáltam, hogy kiszámlázták a november-december hónapot egyben, pedig december 6-án felmondtam a szerződést. Természetesen nem fizettem be a számlát. Ha a novemberit és a decemberit külön-külön számlázták volna, akkor a novemberit simán befizettem volna.)
A következő üzenet fogadott:
A szerver nem tudta bizonyítani, hogy valóban a(z) webcare.btelnet.hu domainbe tartozik; biztonsági tanúsítványa 1 nappal ezelőtt lejárt. Ennek oka lehet konfigurációs hiba, vagy hogy egy támadó eltérítette az Ön kapcsolódását. -
taki01
őstag
Nekem már vonalam sincsen. 27-es körzet Kismaros
-
Drenadar
veterán
válasz
PainKiller13 #3339 üzenetére
Lehet van aki tudja az infót én nem... nem lehet tudni hogy az invitelesek & upc & mobilnetesekkel mi lesz/van.
-
Üdv. Segítséget szeretnék kérni. Meghalt a Pirelli DRG A225G típusú router, így vett az ügyfelem egy másikat. Ez működik DE, az lenne a kérdés, hogy a BTel hogyan osztja az internetet? MAC címre? Mert hiába állítom be a jó csatlakozási adatokat, nem megy, se a net, se a telefon. Sőt a telefon Voip rész disable-d is, át sem tudom állítani. A dátum is 2003, de azt sem tudom állítani. Vagy van a 3play/3play kombó felett egy nagyobb admin? Köszönöm!
-
PainKiller13
őstag
válasz
Drenadar #3337 üzenetére
Én a problémámat szeretném csak orvosolni, esetleg új információkat megtudni.
Én is elolvastam, és ott van, hogy van aki átkerül a vidanethez, a többieknek pedig marad a szolgáltatás.
Na már mivel szolgáltatás nem volt, a vidanet aztmondta, hogy hozzájuk nem kerülök, ezért következtettem, hogy nálunk is megszűnt a szolgáltatás.
-
TOBY29
csendes tag
válasz
Waikiki #3323 üzenetére
Köszönjük Waikiki a részletes észrevételeidet. Már már oknyomozó újságírókat megszégyenítő módon vezetted le simli lényegét. Az tisztán látszik, hogy az orosz pénzének a megszerzése volt a lényeg (2014 biztosan erről szólt). Igaz nem túl profi módon, mert többször korrigálni kellett. Az valószínűleg soha nem derül ki mi lett volna, ha az orosz utal. Tovább megy a buli vagy jön a hassüttetés a Bahamákon. Közben beütött a krach és így nem sikerült a projekt.
A befektetők felhajtása leginkább egy modern itt a piros hol a piros játékoz hasonlóan működhetett. Dr. Menyhei Ákos is említette az interjúban volt, aki megkapta a pénzét a kötvények lejártakor és volt, aki nem. Az itt a piros hol a pirosnál is voltak un. beépített játékosok.
Tőzsdei alapokra helyezett pilótajátékhoz hasonlít az egész. Viszonylag magas beugró viszont kiemelkedően magas kamatot ígértek.A beültetett befektetőkben most tudatosult, hogy a nagy semmibe fektettek be. A Btel soha nem volt milliárdos sztori
Kíváncsi lennék a véleményedre szerinted érvényes e ebben a formában kötelezettségvállaló nyilatkozat? -
Drenadar
veterán
válasz
PainKiller13 #3336 üzenetére
nah... most nem tudom, hogy az invitel és upc fővonali területeken mi a helyzet az ügyfelekkel...
Az a tájékoztató ami be volt másolva az csak t-com területekről szólt.
Úgyhogy sajnos téged ez az eszmecsere nem érint. (Vagy én értek félre valamit nagyon) -
PainKiller13
őstag
válasz
Drenadar #3335 üzenetére
ADSL, invitel területen.
B-tel volt, elfogyott a szolgáltatás, kértem szolgáltatóváltást, nem engedélyezte a B-tel a hűségidő miatt, bevezettettem így az új szolgáltatást. Most pedig felmondtam a szerződést, azt hogy mi lesz belőle, isten tudja.
Tegyük hozzá, hogy előtte felhívtam a vidanetet, hogy átvesznek e, mert nincs szolgáltatás 1 hónapja, ott azt mondta a hölgy, hogy nem, keressek valami helyi szolgáltatót.
-
Drenadar
veterán
válasz
PainKiller13 #3334 üzenetére
invitel? t-com szolgáltatási területen?
jó, előfordulhat, csak rohadt ritka parajelenség
(feltéve, hogy ADSLről beszélünk és nem valami korszerűbb internetszolgáltatásról) -
Drenadar
veterán
"2015. január 15-i dátummal megszünteti oly módon, hogy lehetőséget biztosít a fenti szolgáltatást igénybe vevő előfizetőinek a szolgáltató váltásra."
Tehát értelmezzük ezt.
Jan 15-el megszűnik minden olyan előfizetés, ami ADSL alapú.
...lehetőséget biztosít a fenti szolgáltatást igénybe vevő előfizetőinek a szolgáltató váltásra.
Ez meg azt jelenti, hogy ha nem akarod, hogy net nélkül maradj, a Btel minden szolgáltatói kikérést jóvá fog hagyni, még akkor is, ha határozott idejű szerződés van.
Vagyis konklúzió:
Igen megszűnt, ha csak nem csesztek el valamit, nálad nincs bteles adsl.
Amennyiben nem kerestél magadnak másik szolgáltatót, hogy szolgáltató váltással áthozzon, akkor nincs neted... Kereshetsz szolgáltatót magadnak most már szabad vagy... csak kérdés mikor lesz neted?
-
Abrion
senior tag
Hali
Btelnél van/volt neten és telom, fehérvári "22 körzet" vagyok, a kérdésem, jan 15 megszűnt a szerződésem? vagy le kell mondanom? Nem értem a közleményt, abban átállás van, nem érthető ez a jogi írás, valaki világítson fel a tényállásról.
-
taki01
őstag
válasz
fánkmester #3327 üzenetére
En mar reg probaltam kb 2 hettel ezelott akkor meg nem volt, de ha van akkor elkuldom a szerzodes felmondasomat mivel tobb mint 30 napig nem volt szolgaltatas.
-
boj
újonc
Üdv!
December eleje óta nincs netem. Az itt és a portfolio.hu-n olvasottak alapján nem reménykedtem már a szolgáltatás újraindulásában. Ma délelőttől ismét van netem! A speedtest szerint továbbra is a B-tel szolgáltat.
57-es körzet, egy évre előre kifizetett NDSL. -
fánkmester
csendes tag
Szisztok létezik hogy a 27-es körzetben ismét szolgáltat a btel???
-
ha3oem
csendes tag
Nálam sincs azóta (PÉCS)
Közlemény
A Business Telecom Nyrt., tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy a Magyar Telekom Nyrt. szolgáltatói területén (körzetszámok: 1, 22, 23, 26, 34-37, 42, 44-49, 52-54, 56, 59, 69, 72-79, 82-85, 87, 92-94, 96, 99) nyújtott lakossági és vállalati ADSL, vezetékes telefon és IPTV szolgáltatások nyújtását a Business Telecom Nyrt. 2015. január 15-i dátummal megszünteti oly módon, hogy lehetőséget biztosít a fenti szolgáltatást igénybe vevő előfizetőinek a szolgáltató váltásra. (A körzetszámok területi elhelyezkedését jelen közlemény mellékletét képező „Magyarország egyetemes elektronikus hírközlési szolgáltatói, számozási körzetenként" címet viselő dokumentumból ismerhetik meg)
Tájékoztatjuk T. Ügyfeleinket, hogy a szolgáltató váltás folyamata az Önök által igénybe vett szolgáltatásnál nem érződik, a szolgáltatás zavartalan igénybevételéhez lehetőséget biztosítunk minden előfizetőnknek, folyamatos lesz a szolgáltatás nyújtása, szolgáltatás kiesése az átállás miatt nem fog történni.
Tájékoztatjuk T. Ügyfeleinket, hogy a Business Telecom Nyrt.-vel előfizetői szerződéssel IPTV szolgáltatást igénybe vevő előfizetők a Magyar Telekom Nyrt.-hez, ADSL és vezetékes telefon szolgáltatást igénybe vevő előfizetők esetében pedig a Vidanet Zrt.-hez kerülnek át.
Vidanet sem jelentkezett ...
"2015. január 15-i dátummal megszünteti oly módon, hogy lehetőséget biztosít a fenti szolgáltatást igénybe vevő előfizetőinek a szolgáltató váltásra."
én nem élek a lehetőséggel azaz szabad !!! vagyok ...
-
subset
senior tag
Sziasztok,
Jan 15.-e óta nincs t-com területen (budapest) adsl "szolgáltatásuk".
Mintha említettétek volna itt a 15.-ei dátumot, mit lehet erről bővebben tudni....?
Ügyfélszoli nem veszi fel a telefont.
THX -
Waikiki
tag
TL;DR:
- az oroszt - részben saját hibájából - csúnyán megszivatták;
- az IT az elmúlt 2 évben többször is szabályellenesen, felhatalmazás nélkül emelt alaptőkét.A történet 2013. április 30-án kezdődik, a 6/2013-as közgyűlési határozattal, ami az egész gebasz gyökere:
LinkEbben arról határoznak, hogy az Igazgatótanács 2014.04.30-ig (azaz a határozat napján) legfeljebb 300 millió Ft-tal megemelheti a Btel alaptőkéjét, ami meg is történik még aznap:
Link25 millió Ft-tal megnövelik, amit 2013. július 8-án be is vezetnek a tőzsdei kereskedésbe:
LinkA következő havi tájékoztató mutatja is a részvények számát és az alaptőke nagyságát:
LinkAztán eljutunk 2013. december 19-ig, amikor is 15,6 millió Ft értékű törzsrészvényt vezetnek be a tőzsdére.
LinkA kérdés az, hogy mi alapján? Merthogy Igazgatótanácsi határozat nincs feltöltve a BÉT-re, ha pedig született volna is, az is milyen felhatalmazás alapján született meg? Merthogy a legutolsó, tőkeemelésre vonatkozó kőzgyűlési határozat, a 6/2013-as 2013. április 30-at jelölt meg véghatáridőnek.
Ekkor 885 milliónál tartunk:
LinkDe valamit érezhettek a srácok, mert 2014.02.05-én rendkívüli közgyűlést hívnak össze, többek közt az ominózus 6/2013-as közgyűlési felhatalmazás módosítására, amely kiderül a 12 nappal később becsatolt közgyűlési határozattervezetekből:
Link
LinkCsakhogy még mielőtt megtörténne a határozat módosítása, 2014. február 11-én 50 millió Ft-tal megemelik a 6/2013-ra hivatkozva az alaptőkét:
Link(Ez az időben egymásmellettiség azért keményen felveti az IT rosszhiszeműségét.)
Ahogy rögtön ki is derül, micsoda: a SkillInvest 500e darab részvénye:
LinkA változásról a tájékoztatás:
LinkEljön 2014. március 10, amikor is hozzányúlnak a 6/2013-as határozathoz, mégpedig a 8/2014-es határozattal: a 300 millió Ft-ot 1 milliárdra emelik és 2015. április 30-ig kitolják a határidőt.
LinkDe nagyon fontos, hogy hogyan: technikailag az történik, hogy a 8/2014-es határozat módosítja a 6/2013-at: átírják a 300 milliót 1 milliárdra, valamint a dátumot. Azaz a 6/2013 úgy néz ki, hogy 2013. április 30-án felhatalmazást ad a közgyűlés 1 milliárdos tőkeemelésre 2015. április 30-ig. Most nézzük meg a 7-es napirendi pontot, amelyben a módosítás egyik indokaként leírják, hogy a 300 milliós keretből 209 millió áll rendelkezésre, azaz 91 millió már elment. A 6/2013 módosítása után az előző mondat úgy hangzik, hogy az 1 milliárdból 91 millió már elment. (FONTOS bizony!)
Aztán áprilisban több alkalommal is megnő az alaptőke, csak épp igazgatótanácsi határozatok nélkül, ekkor már csak tájékoztatás történik róluk:
Link(A hivatkozás itt már rossz, mert a 8/2014-re hivatkozik, pedig mint láttuk, a 6/2013-ra kellene.)
Aztán eljutunk 2014. október 31-ig:
LinkEkkor kerül sor a SkillInvest részére 50 + 950 millió Ft értékben privilegizált részvények kibocsátása. Ezzel csak 2 probléma van:
- a 6/2013-as határozat fenti mód szerinti módosítása miatt az 1 milliárdból 2014. tavaszi közgyűlésre már lement 91 millió, majd utána még egy olyan 50 millió körüli. Ezért az 1 milliárdos keretösszegből 2014. novemberére már csak olyan 850 millió állt a rendelkezésre, ebből pedig legfeljebb az 50 milliós tőkeemelés tudott megvalósulni, a 950 milliós már nem. (Számszerűsítve: 2013.02.28-án 845.288.000 Ft volt az alaptőke, 2013. március 10-én kap az IT - utólagosan módosítva - 1 milliárdos keretet, de ebbe sehogyan sem fér bele a 2014. október 31-i IT-i jegyzőkönyv szerinti, tervezett 2.003.065.100 Ft-nyi alaptőke.)
- az Alapszabály 9.2-es pontjának i) alpontja kimondja, hogy a részvénysorozathoz fűződő jogok megváltoztatása a közgyűlés hatásköre, így az IT nem adhatott a SI részére elsőbbségi jogokat a tőkeemelés során.(A két probléma közül az első majd csak a december 29-i közgyűlésen fog megoldódni visszamenőleg, a 17/2014-es határozattal, amelyben felemelik 1-ről 2 milliárdra, valamint kitolják 2015. végéig. A második pontot viszont a mai napig nem orvosolták.)
De az orosz ügyvédjei trehányak voltak és nem csinálták meg a házifeladatot: simán belementek az üzletbe és az orosz aláírta a kötelezettségvállalást. Közben IM jött és ment, az orosz elkezdett belelátni a Btel nevű szarkupacba és valószínűleg jogosan visszarettent és elkezdett kitáncolni belőle, csakhogy ezt a Btel nem akarja hagyni.
Hogy mivel húzták a csőbe az oroszt?
- a 8/2014-re 6/2013-ra hivatkozással és az 1 milliárdos alaptőke-emelés jogszerűségével, pedig mint látható, a 950 millió már nem fér bele a keretbe; ilyen körülmények közt kiadni a 950 milliós kötelezettségvállalást, hááát kicsit a biankó csekk kategória...
- a cég valós helyzetének feltehető eltitkolásával (amire csak az IM tevékenysége kapcsán jön rá);
- az október 31-i, 3/2014-es határozatban azzal, hogy a 950 milliós tőkeemelésre 6 hónapon belül, alkalmankénti _legalább_ 50 milliós emelést írnak, amit aztán 5 napon belül be kell fizetnie. December 30-án az 1/2014-es határozatban egy összegben tolták ki rá a 950 milliót, ami megfelelt mind a legalább 50 milliós emelésnek, mint a 6 hónapon belüliségnek. -
Waikiki
tag
(Egy modi törölné ezt? Köszönöm.)
-
Deller2010
tag
A befektetőknek szóló oldal tartalma még mindig a régi... minden során nagyot lehet röhögni.
A BÉT-en megjelentetett közlemények már csak muszájból készülnek, mert mindezt ők maguk sem gondolhatják komolyan... -
kisselandras
senior tag
Most mi a helyzet kampec lett tényleg ezeknek ?értesítés
nem jött mobil net halót
weboldal halott
-
BaLee
addikt
Na írtam nekik, hogy az előre kifizetett 1 évemből fennmaradó (szerencsére csak) fél hónapot majd fizessék vissza. Most már válasz emailt sem kaptam, hogy fogadták a levelemet, vagy xy számon rögzítették az igényt.
Szerintem ezeknek már kampó...
-
ha3oem
csendes tag
A 72 es körzetben 2015 01 15.én 11.10 kor megszünt a NET szolgáltatásom .
Talán ismét szabad ember lettem -
notafa3
tag
Nektek ez a munkátok vagy a szabadidőtöket ba***átok el erre a cégre?
-
TOBY29
csendes tag
válasz
Deller2010 #3310 üzenetére
A régi új weblap a minimalizmus elemeit hordozza magában. Törekedtek az egyszerűségre és mégis mennyi információ. Nekem abszolút kedvencem a HOPPÁ…
ez nem jött össze. Ezzel a szlogennel minden szolgáltatás megrendelésekor találkozhatunk.
Közben megint összeült a banda egy kis péntek esti sörözésre
Folyamatosan lesik a fura bankszámlát hátha megjön a pénz. Persze a zsé csak nem akar jönni ezért lássa, ország- világ hogy milyen kemények vagyunk adunk még 5 nap haladékot.
Tehát jövő héten, szerdán este újabb sörözés.
„Társaságunk jogi állásfoglalása alapján” talán szerencsésebb lett volna a véleményünk szerint. Biztos vagyok benne, hogy magasan képzett jogi végzettségű személyek lebzselnek a trükkös bratyók körül, de mégis milyen jogkövető magatartás az mikor kamu bankszámla kivonattal rohangálunk a járásbíróságra, hogy töröljék a felszámolást?
Azért valamelyik jogász szólhatna nekik, amit rajtuk kívül mindenki tud, azaz a kötelezettségvállaló nyilatkozat ebben a formában nem érvényes.[link] Lehet, hogy a 3 összeg közül inkább a 9.5 mrd-ot kellet volna választani.Elhiszem, hogy nagyon kell a pénz ennyiből még új életet is lehetne kezdeni az univerzum másik felében,meg az utolsó szalmaszál, de mégis mondhatnák nekik hogy ez a hajó már elment.
Vagy bételesen HOPPÁ…ez nem jött össze. Hát fiuk üdv a való világban ez most nem jött össze
-
DanteLe
újonc
Ha a hatóságok picit, jobban beleássák magukat a Btel valós működésébe, biztos találnak majd finomságokat.
Ahogy Menyhei Ákos is elmondta kilátásban van a büntetőeljárás.
Nem mellesleg, nemrég tett sikeres szakvizsgát T.K. felesége büntető jogból, végülis jó ha házon belül is van jogi infó -
DanteLe
újonc
Igen, meg kellett volna tenni a feljelentést. Lehet meg is tették, csak ez nem lett közérdekű hír ezidáig, de ha ők nem is a beszállítók, hitelezők, biztosan megteszik!
-
Deller2010
tag
válasz
DanteLe #3308 üzenetére
Segítsetek már egy picit: jól értem, hogy a MNB-nek és/vagy a BÉT-nek hivatalból már 2014-ben büntető feljelentést kellett volna tennie a Btel ellen?!?!
Ha lesz egy pici időtök, majd kattintsatok (""megújult"" a btel weboldalának nyitólapja)
!
-
DanteLe
újonc
millasreggeli.hu/9-10-ora-cserkelunk-barkacsolunk/#t=46:36.663
Ezt is érdemes meghallgatni, Menyhei Ákos ügyvéd beszél a valós tényekről
Én korábban is írtam, hogy mindig hazudtak,hazudnak és hazudni fognak -
TOBY29
csendes tag
válasz
Deller2010 #3306 üzenetére
Ha tiszta üzlet volt rendesen behúzták az Elastoffice –ot. A Btelnek fogalma sem volt a vállalatirányítási rendszerekről. Meg is látszott, mert nem történt semmi a fél év alatt. Pedig ment a nagy duma (ehhez értenek) közösen kifejleszthető termékek hazai és nemzetközi értékesítése. A Btel és az Elastoffice nem egy ligában játszik az tisztán látszik.
„Új vállalati termékfejlesztés indulhat a BTelnél” 2013. május ehelyett 2014 február xprime irány a lakossági szektor.
A havercégek kaptak volna munkát rendesen, ha ilyen árbevételeket álmodtak meg?
„A leányok vajon "megszülettek"?” Papíron egész biztosan. Sőt lehet, hogy már számlát is kaptak? -
Deller2010
tag
"A döntést a gazdálkodási problémák, "az értékteremtő képesség korlátai", valamint az új üzleti megoldások iránti elkötelezettség hiányával indokolta az Elastoffice AG-t képviselő Illés és Társai Ügyvédi Iroda pénteki közleményében. Az iroda közleményében kifejti: az együttműködés elmúlt fél évének tapasztalatait értékelve döntött úgy a cég igazgatótanácsa, hogy felmondja az együttműködést, valamint a tulajdonában lévő részvénycsomagot és egyéb követeléseit értékesítésre ajánlja fel.
A közlemény szerint a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett BTel és az Elastoffice 2013 májusában kötött stratégiai együttműködési megállapodást, amelynek értelmében az Elastoffice AG egymillió eurós közvetlen tőkeemeléssel megvásárolta a BTel által újonnan kibocsátott, 250 ezer darab 100 forintos névértékű törzsrészvényét négy eurós részvényenkénti árfolyamon."
Beruháztak kb. 300.000.000 Ft-ot, majd fél év után leléceltek, mert - szerintem(!) - világossá vált számukra, hogy a Btel valójában a nagy semmiért tette zsebre a pénzt. Azaz - ha jól értem - akkor nem teljesítettek semmit sem a szerződéses feladataik közül, azaz 0 munkával akartak sok milliót keresni.
Ezt muszáj idéznem:
"a projektnek köszönhetően 2014-ben mintegy 2,5-szeres árbevétel-növekedéssel számol: a tavalyi négymilliárd forintot meghaladó éves árbevétel után az idén több mint 10 milliárd forint bevételt vár. Három év múlva, 2017-ben pedig már 15 milliárd forint árbevétel szerepel a társaság üzleti tervében, amely az idén 1,2 milliárd, 2017-ben pedig 3,6 milliárd forintos adózás utáni eredménnyel számol.A társaság szlovák, osztrák és német leányvállalatai várhatóan az első negyedévben megkezdik működésüket. A BTel összesen hét európai országban szeretne közvetlenül megjelenni még az idén, további országokban pedig tárgyalásokat folytat a termék franchise jogainak értékesítésére. Az Xprime az európai piacon jogvédett."
A leányok vajon "megszülettek"?
-
jzola
tag
válasz
Deller2010 #3302 üzenetére
átkerülnek standardba. ott már 20% esések is lehetnek. de előbb meghal egész minthogy 1 ft elérjék
-
TOBY29
csendes tag
válasz
DanteLe #3301 üzenetére
Ha ez így van (és miért ne lenne) akkor egyértelmű, hogy csak a pénzek megszerzése töltötte ki az életüket. A dolgozókat is ugyanúgy leszarták, mint az össze többi hitelezőt, akik csak a nehezen megszerzett pénzüket akarták kihúzni belőlük. A szolgáltatások látszat fenntartása a pénzpiacnak, befektetőknek szólt nyugodtan adjátok ide a pénzeteket nálunk biztonságban lesz. Ezért mondtam meg kell megvizsgálni a btel és a köré épült cégek teljes létét, mert a látszat fenntartása csak több céggel közösen működhetett. Az abszolút látszik, hogy semmiféle üzleti tervük nem volt. Már olyan, amit komolyan is lehet venni. Ha kellett üzleti szolgáltató voltak, ha kellett lakossági, vagy ha az a duma kellett a 4. mobilszolgáltatóra címre hajaztak. Mikor milyen sztorival etették a befektetőket.
2013 az üzleti szolgáltatás volt soron, mert jött a szakmai befektető
Közben ment a nagy duma előkészítve a terepet,most a kis Takács volt a „szakértő”
Aztán nem lett ebből se semmi és a mikor a svájci befektető meghallotta az xprime marhaságot menekülőre fogta a dolgot. Nekik nem ezt mondták még egy évvel ezelőtt
2014 már újra a lakossági szolgáltatás éve lett és gyorsan kitalálták az xprime-ot
Szóval a képlet marha egyszerű a btel vagyonvesztése hogy van arányban a vezetők vagyongyarapodásával. -
Deller2010
tag
A BÉT vizsgálja a hiánypótlás valóság tartalmát? Vagy be lehet adni bármit, és aztán minden oké?
Mert a cég rendkívüli tájékoztatója tele van ellentmondásokkal... meg egy eléggé szánalmas befejezéssel:"Továbbá az Igazgatótanács elhatározta, hogy a Befektető, ellen, amennyiben az Igazgatótanács felszólítására nem teljesíti az 1/2015. (I.9.) számú igazgatótanácsi határozatban megjelölt határidőre, az abban foglaltak szerint a Társaság alaptőkéjének megemelésére vonatkozó kötelezettségét nem teljesíti, vagy a tőkeemléssel kapcsolatban a közgyűlés időpontjáig, mind a Társaság, mind a Befektető által elfogadott megállapodás ezzel kapcsolatban nem születik, akkor az Igazgatótanács javasolja a 2015. január 30-án 13.00 órakor tartandó rendkívüli közgyűlés napirendi pontjai közé felvenni a Befektető ellen polgári peres eljárás megindítását azon az alapon, hogy a 2014. október 31-én a Befektető önálló cégjegyzésre jogosult képviselője által a Befektető nevében és képviseletében aláírt tőkeemelési kötelezettségét a Befektető nem teljesítette, mely teljesítését a Társaság érvényesíteni kívánja, továbbá a Társaság által indított per keretében a Társaság követelje nevezett tőkeemelés elmaradásával a Befektető által a Társaságnak okozott kár megtérítését."
Érted: a fiúk nagy valószínűséggel kamuztak a leendő befektetőnek, aki értesülvén a csalás-gyanús folyamatokról, mentve a saját vagyonát, visszalép, s erre mit csinálnak a fiúk? Befenyítik emberünket igazgatótanácsilag, hogy: "itt b+ per lesz, ha nem adsz pénzt!"... Totális a sötétség a fejekben a btel-nél. Vajon mennyire mélyre tudnak még süllyedni??
Idézek magamtól:
"Összesen 11 cég és - ha jól számolok, akkor: 1.934.393.346 Ft-nyi tartozás!!
És ezek csak a már végrehajtás alatt álló tételek - vajon mennyi lehet még a bíróságon?
Az elmaradt munkabérekről nem is beszélve... Mert az is megvan még pár millió.Szólni kellene a T-fiúknak, hogy a 2.000.000.000-os tőkeemelés kevés lesz. Kunyerálniuk kellene még gyorsan úgy egy millárdnyit valakitől, különben most már tényleg igazán komoly bajban lesznek!"
És a beigért tőkeemelésből nem lesz semmi, marad a 2 milliárdnyi mínusz, meg a heti rendszerességgel érkező pár milliós bünti... szép kilátások 2015-re.
De majd beindul a zikszprájm biznisz, dőlni fog a frencsájz díj, lesz itt kánaán...Csak győzzük kivárni.......
-
Deller2010
tag
"A Magyar Nemzeti Bank a 2015. január 10. napján kelt határozatának megküldésével arról értesítette a tőzsdét, hogy a Btel kibocsátó törzsrészvényei, a Btel részvényekre vonatkozó határidős kontraktusok, és a BTEL 2016/A kötvényei tőzsdei forgalmazását - mivel a felfüggesztésre okot adó körülmény megszűnt - az MNB a 2015. január 12. napi tőzsdenap kezdetétől visszaállítja. "
A Btel örökös tagságot fog nyerni a Tőzsdére, s akkor is maradnak, ha 1 Ft alá esik a részvényárfolyam?
Vajon a büntiket megfizették már? Ha igen, vajon miből?? -
DanteLe
újonc
Ennél a cégnél mindig likviditási problémák voltak, kb. 3 éve a munkavállalók mondhatni 2-3 hónap kivételével egyszer sem kapták meg időben a fizetést, illetve az elmúlt 4 hónapban semmit, de ez már amúgy sem újdonság.(Jelenleg már amúgy is alig van ember aki még ott dolgozik) Amikor ki is lettek fizetve a munkavállalók az is úgy jött össze, hogy a Takács tesók fűtől-fától kunyerálták össze a pénzt, leginkább belső tulajdonosi körből, mikor a tőzsdére kerültek vagy amikor a kötvény kibocsátás zajlott akkor sem tudták időben fedezni a kiadásokat, így mindig csak ment a pénzek összekaparása. A nagyobb szolgáltatóknak is meg a többinek is állandóan csak tartoztak..késve fizettek, már ha fizettek, leginkább nem. A kötvényeket kifizetéskor az újabb kibocsátásból fedezték. Olyanokat nyilatkoztak, amik abszolút nem voltak valósak. Az xprime regisztrációk száma is teljesen valótlan volt! A Sat tv, Sat net többe került mint amennyi bevételt hozott, arra mentek hogy látszatra minden király legyen, valamint mindegy volt ezek hova épülnek ki és hogy bevételt nem hoz, a lényeg a létszám volt amit tudtak bizonygatni..mint ügyfélszám. Ezzel is etetve a népet, hogy fejlődik a cég. Ezek a hírek mind manipulatívak és valótlanok voltak! Mindig hazudtak és fognak is míg azt hagyják nekik! Most is csak húzzák az időt..mindig kitalálva valami újat amivel lehet még etetni a népet, míg ők próbálják eltakarítani a szennyest és magukat bebiztosítani minden formában, hogy a legjobban jöjjenek ki a szutyokból amit összehoztak. Akinek van egy kis sütnivalója az felméri, hogy ennyi pénzt amellett, hogy nyilván a kiadás sem volt csekély, azért csak úgy lehetett elfogyasztani ha a saját külföldi bödönüket előtte nagyon rendesen teletöltötték! Már pedig azt megtették elég rendesen!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest