- TP-LINK routerek
- Bitcoin topic
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mozilla Thunderbird
- Facebook és Messenger
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merlini
tag
Beugratósak ezek a T-com, T-Online-os fiúk.
Ha nem jelzed, hogy szolgáltató váltással mondod le akkor 3 hónapon belül a leszereléstől számítva, csak súlyos tízezrekért kötnek be másik ADSL-t.
Hívd fel őket és kérdezd meg ilyenkor mi legyen küldenek e-mailben erre formanyomtatványt, vagy Te írd meg nekik.
Hűséged lejárt már? -
b.janko
tag
Ezaz...
Bár nem tudni Holy akar e listára kerülni... ?
De feltűnt hogy az utóbbi 20-30 hozzászólás nem mond semmi érdemeset.. -
Merlini
tag
Ha nem jelentkezett volna be a fórumban akkor nem is lenne kérdés, de mivel bejelentkezett nem a ''szomszéd néni kategória'' a sorrend szerint kellene haladni.
Neked is mondom: Nem ez a fő kérdés, hanem kit jelöljön meg hozóként, B.Jankot vagy a sorban aktuális embert.
De döntsenek a szavazatok a kérdésben.
#195 OTIS_: Igen erről van szó.
[Szerkesztve] -
Supr@
senior tag
srácok engem is írjatok fel, holnap lemondom a tréonlájnt, csak tudnám hogyan
a honlapon csak lemondó nyilatkozatot találtam. abban meg nincs szolgáltató váltás
-
OTIS_
tag
Srácok megmondom a frankót!!!
Holy be se akar kerülni a listára, tehát elvan felejtve hogy ő ittjárt a topikban...
b.janko szépen megbeszéli vele a dolgot msn/email/privi/postagalamb újtán, kapják az ingyen hónapot és elköszönnek, könnyes búcsú, puszi amit akartok
Ezt ügye már az elején kikötöttük, hogyha valakinek a szomszéd néni hoz hónapot, és a fórumnak nemsok köze volt a dologhoz akkor azt nemkell beleszámolni a listás hónapokba.
Szal ha nekem jővőhéten szól a szomszédnéni hogy adja nekem a hónapot, nemfogom ide fórumba beírni, hogy kaptam egy hónapot, hiszen a fórumnak nemsok köze volt hozzá, főleg pont ennek a témának.
És most a lényeg mivel holy nemakar listára kerülni, ezért nyugodtan tekinthetjük úgy hogy nemjárt itt a fórumon, vagyis nem ennek a témának tekinthetően ''kerültek össze''.
Ha bárkinek ellenvetése van szóljon, ez nem tény, vagy döntés... tulajdonképpen csak egy javaslat, de szerintem mindenkinek megfelel. -
Merlini
tag
Meg kell nézni alaposan a szerződésben, milyen feltételekkel tudod lemondani, mennyi idő alatt és mennyiért. Ezután el tudod dönteni megéri-e, lemondani szolgáltató váltással.
Mielőtt azonban felmondod, nézd meg a fórumban már hivatkozott oldalon élnek-e még a 3C akciók, mert csak visszavonásig érvényes (3 hónap, Hozó ügyfél megjelölésre +1 hónap), ha élnek akkor gyorsan FAX-olni kell. -
Merlini
tag
-
b.janko
tag
Te, látta valaki, hogy Holy be akar kerülni a sorba???
Lehet hogy megelégszik a közös 1-1 hónapunkkal... -
b.janko
tag
Én most beszéltem 2* az operátorral...
Azt mondta nem nyitja ki, nem helyezi vissza, de aztmondta szól a nemtudom hol, és lehet megjelenik erről a szolgáltatóról egy rövid cikk....
Én se tudom mi legyen... Én igényt tartok Holy-ra, több oldalnyit priviztünk mi hogy van...
A hozó ügyfélnek illik mindet jól elmondani a hozottnak... Tehát ezért cserébe kapja a hónapot... Végülis...
De nem akarom magamraharagítani az itteni embereket...
Szóval nem tudom mi legyen, lehet hogy harakirit kéne elkövetnem??
Akkor Merlini vágja le a fejem...
Szóval nem akarok megbántani itt senkit... De szeretném ha Holy engem írhatna be...
Eddig modemen netezgettem, csak a mailjaimat néztem nem tudtam milyen a fórumélet, de mostmár tudom hogy nehéz...
Nem tudom mi legen.
Én kérném Holy ingyen hónapját... Bár még nem biztos h szerződik...
De már megbeszéltem vele, és már örömmel újságoltam a nővéremnek, meg minden...
Szóval az szarabb érzés hogyha elvileg kapsz, aztán mégse...
Meg hogy OTIS_-t idézzem ''nem csinálok segget a számból''
Holy meg ugye megígérte nekem a hónapot, így őt is kínos helyzetbe sogortuk...
Passz... -
OTIS_
tag
Úgytudod megoldnai (vhol olvastam egy szerz. ben) , hogy feltudod magad ''szabadítani'' ha a hátralevő havidíjakat leperkálod, akkor elengednek, menj isten hírével
Esetedben ez lehet még mindig úgy jönne ki (ki kell számolni) hogy amit nyersz a 3c kedvezményeivel, még mindig jobban jársz, mintha megvárnád hogy az akció meg a hűséged lejárjon és utánna keresnél valamilyen netet...
Lehet hogy érthetetlen, de már álmos vagyok bocsi. -
Tacso
aktív tag
Remélem ez az akció kitart még márc 31.ig! Ugyanis márc. 30-án jár le a hűségnyilatkozatom a ''t-onlány''-nál! Most 1024/128-as netért fizetek 9700ft-t!
Jól hangzik ez a 2 Mbps -es csomag ~9000ért...ráadásul ott van a legalább 3hónap ingyen dolog is...!
Nem lehet vhogy szolgáltatót váltani a hűség lejárta előtt? Vagy nincs vmi járható út, hogy ''bekerüljek a kalapba'' ha esetleg az akció nem tart ki márc. végéig?
[Szerkesztve] -
Merlini
tag
válasz
Picike69 #179 üzenetére
Erre az oldalára nem gondoltam.
Azért nehéz mert B.Janko topic-ját bezárták, ezután ide küldte HolyDay-t (informálódni). Ha nem zárják a topic-ját, akkor lerendezik ott.
Ha viszont HolyDay szeretne itt beállni a sorba, akkor B.Janko-nak le kellene mondani róla, legalábbis sokunk igazság érzete ezt diktálja.
Vcsabesz pedig a Legolcsóbb adsl ?!?! topic-ból érkezet, amit Coolmpi indított,
a 3C ADSL-el, de ott más internetszolgáltatókról is szóvolt.
Senki nem áll hozó v. ajánló kapcsolatban az ebben a topic-ban lévők közül, sem Vcsabesz-el sem Coolmpi-val.
Azonban abban a topic-ban engemet sokan beírtak, (mert sürgős is volt nekik) ezután joggal jöhetnének ide, mögém felsorakozni.
Még az is komplikálja a dolgot, a moderátorok helyezték topic-ot a nézettebb HARDVER PIAC-ból a HÁLÓZAT, SZOLGÁLTATÓK topicba, a Legolcsóbb adsl ?!?! topic mellé.
Ez után legyen okos valaki.
[Szerkesztve] -
OTIS_
tag
válasz
I. Richard #182 üzenetére
Hát ez tényleg szánalmas, őszinte részvétem
-
I. Richard
senior tag
Qrvára örülök neki, hogy ezek sem kötnek Invitel területen...
Melyik szolgáltató tudna itt Fóton olcsón kötni ADSL-t? Ez a 512/96 8800Ft-ért nem annyira jó
-
b.janko
tag
Szerintem most kár vacilálni, egyenlőre most hogy nem a hardwerpiavon van a fórum, nem pörög, és nincs új ember...
Szóval majd ha lesz, és eljutunk addig, hogy vcsabesz meg Holy jönne, akkor is ráérünk...
Egyenlőre azért mondjon mindenki egy olyan imát, amiben ő hisz, hogy az akció sokáig tartson... -
Mosqu!to
addikt
A szerződést olvasgatva érdekes dologra leltem:
''Ha eltér sebesség ADSL szolgáltatást
rendel meg mint a jelenlegi, az sebességmódosításnak is minsül, melynek egyszeri díja 5.500 Ft+áfa.)''
Magyarul ha most 2Mbites netem van, és átváltok az ő 3Mbitesükre, akkor 5.500+áfát kell fizetnem? Ezt az első számlával kell, vagy még a bekötéskor?
Az ADSL modem, ami itt van nálunk, az vajon az enyém? A nettel kaptam, amikor beköttettem.
Crizal: Küldj pls mailt az adataiddal! -
b.janko
tag
Elküldve. Amúgy coolmpi szolgáltatóváltással volt, vagy pedig új net??
Jól tudom ő az egyetlen eddig aki használja...
[Szerkesztve] -
b.janko
tag
Min Max
Ft/hó fel le. fel le
5988 512 kbps 96 kbps 128 kbps 32 kbps
7908 1024 kbps 128 kbps 192 kbps 64 kbps
8988: 2048 kbps 192 kbps 256 kbps 128 kbps
11988: 3008 kbps 384 kbps 384 kbps 160 kbps
Ha 4 hó inygyen van ugye, mivel engem beírsz…
Tehát, most, hogy tisztáztunk néhány dolgot, számoljunk.
3 hónap + ajánlásért további 1 hónap azaz 4 hónap ingyen, 8 hónapott kell fizetni.
512 ADSL 6e/hó 8 *6eFt = 48eFt 48eFt/12= 4eFt/hó átlagra jön ki.
1024 ADSL 7,9e/hó 8 *7.9eFt = 63,2eFt 63,2eFt/12= 5,3eFt/hó átlagra jön ki.
2048 ADSL 9e/hó 8 *9eFt = 72eFt 72eFt/12= 6eFt/hó átlagra jön ki.
3008 ADSL 12e/hó 8*12eFt=96eFt 96eFt/12=8eFt/hó átlagra jön ki.
Persze utána már Te is szerezhet ajánlókat és egyre olcsóbban jössz ki!
Az akció visszavonásig él! Szóbeszéd szerint feb. 28-ig
Ha tényleg kell a feltöltes, akkor simán megéri a 3Mbit
FIGYELEM!!
A szolgáltatóváltás INGYENED,
De a sávszélváltás egyszeri díja 6600Ft (Bruttó)
Több egyéb költség nem jelentkezik, semmi apróbetű…. /remélem/
Ja, és ha kell, ingyen?
Fix IP
1 db mail
50 mega tárhely
Szerelő 12400+fa
Ja, ha a másik szolgáltatónál jelzed a szolgáltatóváltást, és elvinnék a modemed, akkor ők ingyen küldenek egyet…
Ja és vigyázz, a T-comnál nem ADSL felmondás, hanem SZOLGÁLTATÓVÁLTÁS…
Asszam ennyi…
Asszem enyi.... -
b.janko
tag
HolyDay, írtam privit...
Ja, ezt berakom ide is, mert nem rossz dolog újra leírni mindent... -
Crizal
tag
Mosqu!to!
Bízom benned, írj privit ha áttérsz! -
b.janko
tag
Én sajnos kénytelen vagyok bejelenteni, hogy tisztelt HolyDay-t
én hoztam ebbe a fórumba, szóval ha szerződik megkapom a hónapot....
Megértéseteket köszi, de eről volt szó... -
OTIS_
tag
Na akkor összegezzük a történteket.
Thaler2 ad nekem egy hónapot, most beszéltem meg vele msn en.
b.janko is szerzett magának most 1et vagy kettőt..
Mosq!to hónapjára igényt tarthat crizal, aki utánnakövetkezik az pedig picike69 nek adja.
Természetesen akik a már listán lévőknek adnak hónapot, azok felkerülnek ezáltal a listára...
A jelenlegi lista pedig
b.janko - 6 hónap
OTIS - 5hónap
Crizal - 5 hónap, ha Mosq!to áttér 3c re, ezt még nemtudom most
Picike69 - 4 hónap a következő hónap az övé
Thaler2
Mosq!to -amennyiben áttér
Holyday
Ha valakit kihagytam bocs, nembiztos hogy pontos a táblázat, csak higgadtan, kerüljük a flamet, mert még bezárják ezt a topikot is... -
Mosqu!to
addikt
Az összes CS-s ismerősöm, aki TVNet-es panaszkodik állandóan. 100 körüli pingjeik vannak az x megabites nettel, chokeol a játék (nem érkeznek meg a szervernek küldött csomagok), és előszeretettel tartanak karbantartást nap közben, és relative sűrűn (Enternetnél 1 évben 1x van kb hajnali 3-6 -ig karbantartás).
Szal letöltögetni, netezni lehet, hogy jó, de játékra nem igazán alkalmas. Mondjuk ezek nem saját tapasztalatok, mindet csak mondták ismerőseim, ezért felelőséget egyik kijelentésért sem vállalok -
Merlini
tag
Na látom megint nekem kell tartani a frontot:
(#146) thaler2:
Igen ennyi a teendőd. Igen ahány embert hozol, annyiszor 1 hónap!
(#147) HolyDay:
A sorban álló emberekhez kell fordulnod.
A feltöltési sebesség mint az össze T-Com-on keresztül szolgáltató ISP-nek, tehát nem lesz gyorsabb, de amennyit megspórolsz abból lehet kitelek a csomagváltás díja + 3Mbit-esnek már 384Kbit a felsálja.
[link]
(#148) Mosqu!to:
Szakadások lehetnek a rossz rézkábelek miatt is, akkor mindegy melyik ISP.
Nekem nincs szakadás, 3,5 éve a Datanettel, (bár nem is játszom, lehet ott észreveném).
(#150) thaler2
Szolgáltató váltás miatt elvileg csak rövid ideig nem lesz net, már megrendeltem, előző ISP-nél lemondtam, én most állok a tényleges váltás előtt.
B.Janko-nak azt mondták az ügyfélszolgálaton, bővítik a BIX kapcsolatot, meg manapság már nem csak a BIX-en kapcsolódnak össze az ISP-k.
[Szerkesztve] -
OTIS_
tag
Bocsi hogy eltűntem, csak közben ezer dolgom van még így vasárnap délután is
b.janko nak nemtudom hány hónapja van, elvileg neki sem telt még be, egyébként helyes a lista, az újabbak úgytudnak felkerülni a listára, hogy a sorban következő már ''benntlévőt'' írják be hozó ügyfélnek, ezt priviben/emailben kell egyeztetni, így tudjuk kinek hány hónapja van.
Ha rajta vagy a listán, joggal kéred a következő érkező embertől, hogy most téged írjon be, és ne mást aki már kapott előtted hónapot. Így egyensúlyban lesz, nemlesznek kis marketing zsenik akik 2132 hónapot összegyűjtenek mindenféle jó dumával -
Merlini
tag
Na gyerünk hol vagytok!
Széppen érkezési sorrendben, adni az újaknak 1-1 hónapot! -
Mosqu!to
addikt
Na igen, de TVNet pl köztudottan olcsó és mindig akciózik, de nagyon szar netet szolgáltat. Állandóan szakad, és lagos mint állat. Ezért remélem, hogy ezzel a céggel nem lesz ilyen gond.
Az valamennyire megnyugtat, hogy nem új cég, mert én eddig azt hittem, hogy csak valami nagyravágyó zöldfülűek. -
HolyDay
tag
engem valószínűleg érdekel a dolog. kit kell megkeressek, ha meg szeretném rendelni?
azért érekel, mert jelenleg havi 9000ft-ot fizetek az 1mbit-ért és sajna elég gyenge a szolgáltató...
esetleg vki már előfizetett vmeik díjcsomagra?
feltöltési sebesség érdekel főleg. -
thaler2
senior tag
Üdv nektek. Nagyon szimpi ez a szolgáltatás, megfordult a fejemben a váltás, szerencsére már lejárt a hűségszerződés. Az lenne a kérdésem, hogy +ingyen hónapot kapjak, ahhoz annyit kell tennem, hogy kapcsolatba lépek veletek, akiknek még nincs 9 emberük, megadjátok az adataitokat beirom a szerződésbe, és leadom? És akkor ahány embert sikerült szereznem, annyiszor +1 ingyen hónap?
Üdv.haler2
-
OTIS_
tag
Pontosan így van!
Itt mellettünk van egy kis település, ahol kb 2ezren laknak, és páran már évekóta küzdöttek, hogy legyen adsl, mert az isdn még drágább volt...
Most megcsinálták a hálózatot dsl-alkalmasra (nemtudom pontosan ez mit jelent a lényeg hogy mostmár lehet beköttetni adslt). És haverom mondta hogy ez az egyetlen fajta amit igénybe lehet venni. 3giga letöltés, utánna gigánként 500 huf, és talán pont annyit is fizet érte mint azok akiknek korlátlan dsl jük van...
Szánalmas tonline, dehát ez vanGondolom ez az új ötletük, hogy ahol újonnan lett kiépítve a dsl, ott gyorsan ráugrasztják az embereket erre a csomagra, hiszen gyorsan mindneki beakarja köttetni, mert már kitudja mióta kell neki/nyaggatja őt a gyerek, hogy legyen internet, pár hónap múlva meg lehet nekik szólni, hogy van ám másmilyen csomag is mostmár, csak te 2 évig kussolsz
-
Merlini
tag
Úgy néztem a mostani T-Online csomagoknál, csak 3 vagy pár Giga letöltés van és utána Gigánként kell fizetni 500Ft-ot. Nézzen valaki utána az oldalukon.
De sokan bedőlnek a reklámnak 50% kedvezmény néhány hónapig, féláron jónak néz ki a havi díj, és aláírnak 2 évet.
Aztán jön a döbbenet, jön a 100%-os havidíj + letölt néhány cuccot és Gigán-ként 500Ft és máris ott van a borsos számla.
Már benne is van a csapdába 2 évig.
[Szerkesztve] -
OTIS_
tag
válasz
Mosqu!to #142 üzenetére
A kérdéseid 100% ban jogosak (szerintem)
Én is feltettem magamnak ezt a kérdést, hogy vajon holnap nem lesz e olyan akció hogy 6 hónapot adnak ingyen kapsából, és hozott ügyfelenként 2 hónap lesz ingyen...
Én speciel arra jutottam, hogy szerintem ennél nagyobb kedvezmények úgyse lesznek, gondolj csak bele, 3c nek most 4 hónapig (minimum!) senki nem fog egy fillért sem fizetni, viszont szolgáltatni azt lesz mit bőven...
Utánnaolvastam a weblapjukon, és nem új, kis cégről van szó, csak eddig nemvolt jelen Mo.n
Tehát nemhinném, hogy kisebb itthoni ISP k bármi komoly választ adnának, esetleg valami hasonlót... Akitől várható komolyabb válaszakciózás az talán TVnet, vagy Tonline maga...
De ezeket nem mint hozzáértő mondom, csak próbáltal logikusan következtetni, meg kamatoztani amit gazdasági órán tanultunk
Bocs, hogy egyfolytában ezzel baszogatlak : Mielőtt a szerződést elfaxolod írj egy privit/emailt -
Mosqu!to
addikt
Hát nekem a mostani 2Mbps-os Enternet netemmel jobb szervereken 16-26-os pingem van, bár bevallom, ilyen csak a nagyon jó warszervereken szokott előfordulni, egy átlag publikon nekem is 30-40.
Mióta van neked ez a neted? Mennyit játékból szűrted le ezt, hogy hibátlan? Csúcsidőben (16-21h) is játszottál?
Elnézést a sok kérdés miatt, de ha egyszer váltok, akkor nem szeretném késöbb a fogamat szívni, hogy óó de hülye voltam.
Ja, és még valami, vajon a többi szolgáltató nem lép erre valamit? -
b.janko
tag
Ez a ping jónak számít??
-
OTIS_
tag
UP! az ingyen hónapokért!
-
Mosqu!to
addikt
Köszi a segítőkész válaszokat. Viszont a net stabilitására senki sem válaszolt, pedig most ez az egyetlen dolog, ami miatt meg kell gondolnom a váltást. A 3C honlapján vastag betűvel ki van emelve, egy számomra kétértelmű dolog, mégpedig:
''A 3Adsl internet rendkívül költséghatékony megoldást jelent elsősorban az ''átlagos'' Internet felhasználóknak, akik főleg böngészésre használják az Internetet.''
Ezt én elsősorban úgy értelmezem, hogy a net böngészésre és letöltésre alkalmas, és nem játékra van kitalálva, azaz loss, choke, szar ms és ping várható.
Tehát érdeklődnék a jelenlegi felhasználók felől, hogy van aki játszik online, mondjuk fps-ekkel? Mennyire megy döccenésmentesen? Én játszom pár játékot rendszeresen online, és mostani szolgáltatómnál (Enternet) hibátlan a kapcsolat, 100%-osan azt nyújtják a nap 24 órájában, amit előírnak, viszont drágábbak, mint ez a szolgáltató. Viszont az a 200Mbit, amit a 3C nyújt nekem nagyon kevésnek tűnik, mert már ha 200 felhasználójuk van, amit valljuk be, nem nehéz elérni, akkor rohadtul megroskad az egy emberre jutó sávszél.
Amúgy felmondó nyilatkozatot találtam itt: [link]
Erre azt írták, hogy aki régi szolgáltatójáról Enternetre vált, az küldje el ezt, de gondolom nem gond, ha ez fordítva történik..
Ja, és ha én is végól 3C-s lennék, akkor beállnék én is a sorba a hivatkozással kapcs
[Szerkesztve] -
b.janko
tag
Szerintem mindenki jelezze annak akit beírt, hogy beirta..
Szóval mindenki tudjon mindent... -
OTIS_
tag
Ha van rá szabadidőd, akkor csinálhatsz egy kezdőhszt, amiben szépen leírjuk, hogy mi ez a dolog és akkor már csak azt kéne megvitatni emailben vagy priviben, hogy kinek ki ad és adatokat cserélni.
Persze ha nincs rá időd nem terhellek, csak így feleslegesen hosszú lesz a topik, mert sokan nem olvasnak vissza -
Merlini
tag
További sok sikert ajánlások gyűjtésére, a témában takarékra kapcsolom magam!
[Szerkesztve] -
OTIS_
tag
Tehát most azt akarod mondani, hogy felejtsem el az egészet, hogyha van egy most befizetetlen csekkem? Csak azért kérdem mert most éppen van, de anyám viszi befizetni hétfőn, és akkor lesz faxolva a szerződés is, meg a felmondás is. Amúgy meg kivagy te, valami dolgozó a szolg.nál esetleg tulajdonos?
Merlini: Én már gyűjtöm az emberkéket, körbekérdeztem már az ismerőseim 90% át, hogy bennelennének e valami ilyesmiben, és mindössze 2 embert találtam akik TALÁN megcsinálják, az egyik 2-3 hónap múlva (akkor jár le a hűség...) a másiknak már lejárt és most gondolkozik... -
muci
tag
Ez a téma, amin ti itt-ott még veszekedtek is, már régen lecsengett itt nálunk a központi vezérlőteremben . Ez az egész egyenlő a pilótajáték fogalmával. Amig 1 fillér tartozásod van a szolg. felé, addig nem tehetsz semmit. Márpedig bizonyitani tudjuk, hogy a számla kiállitása és kézhezvétele közötti időben bonyolitott forgalmazás adósságnak minősül és ez eleve kizáró oknak minősül. És ahogy a neveket nézzük, csupa vidéki van benne, akik, hogy finomak legyünk, távol vannak a tűztől. Gondoljuk, ennyit erről.
-
Picike69
tag
-
b.janko
tag
Pill kajcsizok eggyet, 30 perc s jövök
-
Merlini
tag
Mosqu!to:
0. lépésként még javaslom meggyőződni, hogy lejárt a hűség időd, és ne legyen tartozás a T-com felé sem (telefonszámla).
OTIS_: Máshol internetten már szervezhetsz be embereket ingyen hónapokért. -
b.janko
tag
Jelen vok...
-
OTIS_
tag
válasz
Picike69 #122 üzenetére
Olyan szépen csináltuk eddig, semmi flame, semmi erőszakoskodás, meg alkudozás, hogy kinek menjen a hónap, szépen megegyeztünk Merlinivel és b.jankoval, hogy így lesz ''érkezési'' sorrendben és ha véletlen betellik a lista akkor kezdődik előlről, akkor már ügye a 6. hónapért fogunk menni
Úgyhogy kérlek Mosq!to majd külddj egy privit/emailt ha ''készenállsz''
Egyébként a hszed többi része épíőjellegű volt, úgyhogy semmi gond
[Szerkesztve] -
OTIS_
tag
válasz
Mosqu!to #118 üzenetére
#63 ban levan írva lépésről lépésre, ami fontos, hogy amikor lemondod a mostani szolg. nál a szerződést, akkor tudjanak róla, hogy te ''szolgáltatóváltás''t csinálsz nempedig simán ''szolgáltatáslemondást'' , mert utóbbinál elviszik a modemet, és az új szolg. igen nagy pénzt kér majd a sajátjáért. (nem én tapasztaltam, itt olvastam a topikban)
Csak azt nemtudom, hogy hol vannak tonline ék, tehát ezt megtehetem egy tmobilos üzletben is hogy lemondom, vagy bekell mennem valahova pestre? Vagy elég ha felhívom őket?
Ez még nekem se tiszta, de hétfőig valaki úgyis kitalálja.
Mosqu!to most én jövök a sorban, ha eljutottál odáig, hogy megkösd a szerződést, kérlek szólj, és elküldöm priviben a címem,nevem, mert ezt kell majd ráírni a szerz. re, és akkor kapod meg a 4. hónapot, én meg az 5. et
Megelőztél, egy picivel pontosabb leírás
[Szerkesztve] -
Picike69
tag
válasz
Mosqu!to #118 üzenetére
Szia!
1- a régi szolgáltatódnak elfaxolod a lemondást, a lényeg, hogy a ''szolgáltatásváltás'' bent legyen.
2- az új szolgáltatónak elfaxolod, és elpostázod az új szerződést (a honlapról letölthető)
Mehet egy napon a két dolog.
3- a régi szolgáltatód 8 napon belül megszünteti a kapcsolatodat, de közben meg fogod kapni az új szolgáltatótól a felh. neved, és jelszavad, amivel csinálsz egy új kapcsolatot.
Amikor a régi megszűnik evvel már csatlakozhatsz is (elvileg)
A lemondó nyilatkozatot nézd meg a mostani szolgáltatod honlapján hátha fent van [link]
Új szerződés [link]
Szóval netkimaradás elvileg 1-2 kattintás
Ha a 3C-t választod hozó embernél el ne felejtsd beríni engem adatok majd privátban -
Mosqu!to
addikt
Hmm, igazán kecsegtető az ajánlat.
Váltani fogok szolgáltatót, de az érdekelne, hogy ilyenkor mit kell tenni?
Lépésről lépésre érdekelne a dologSzal bemegyek régi szolgáltatóhoz, elmondom, hogy felmondok, mert szolgáltatót váltok, akkor ők ezt jegyzik, aztán átmegyek ide, és mondom, hogy szeretnék szerződni? Ennyi lenne az egész? Ja és vajon mekkora netkimaradásra kell számítani ilyenkor váltásnál?
Ja, és még valami. A honlapjukon szerepel az, hogy egy BIX nettel, azaz 2x100Mbps -es nettel rendelkeznek. Na most ha egy csomóan előfizetnek erre, akkor ez hogyan fogja tartani a megszabott értékeket?
[Szerkesztve] -
b.janko
tag
na by. jó éjt, mentem aludni...
Kérlek, hogyha reggel már jött hozzászólás és még én nem írtam, csörgessetek meg a mobilon, hátha alszom... :DD
06-30-56-033-56
/Turis Fratyr - Equilibrium - Met <--Erre jó aludni... :P /
[Szerkesztve] -
OTIS_
tag
válasz
Motion_Blur #115 üzenetére
Csak egy szolgáltató van ott, vagy mindegyik ilyen pofátlanul drága?
Jaja, haveroméknak 5 megás van, kár hogy annak is csak 512 es a feltöltése, de még így is több mint bármelyik dsl nek -
OTIS_
tag
válasz
Motion_Blur #113 üzenetére
Hát én is vidéken lakom, de akkor ezekszerint ennyire nem, pedig egyik haverom (település ugyanaz) annyira szar helyen lakik hogy még a modemes netet sem tudták neki biztosítani, annyira gyenge náluk a jel
-
OTIS_
tag
válasz
Motion_Blur #111 üzenetére
Jézus mária! Hol laksz hogy ennnél kedvezőbb nincsen? Vagy korai döntés miatt vagy most ilyen rossz helyzetben ?
-
OTIS_
tag
Mondjuk ez is igaz, max egy modemrestart kellhet ami annyit takar hogy kihúzod a 12voltos kábelt és visszadugod, ezt most akciósan 5ezer forintért is megcsinálom, a szerelő a semmiért is fog pénztkérni, mert neki valahogy el is kell jutnia oda, meg ha már ottvan akkor keresni akar rajtad
. Ja és ez már vicc volt, ha mást nem lefényképezem neked melyik kábelt kell kihúzni és visszadugni
A képért meg majd meghívsz egy sörre, ahogy b.janko is fog
[Szerkesztve] -
OTIS_
tag
Figyi:
Ha kihívod a szerelőt akkor elmegy hozzátok összedug 3 kábelt és kér érte 25.000 forintot, és még egy kávét is kér, hiszen ő kemény fizikai munkát végez...
Ha gondolod én elmegyek hozzátok pestre, és ugyanezt 10.000 ért megcsinálom. Nemkell kávé, nemrohanok el, mondván hogymég 213321321 ügyfél vár ugyanerre a ''megváltásra'' szépen leülünk és megcsináljuk, amíg nemműködik nemmegyek el, kivéve persze ha betelcsizünk és mondják hogy párnap múlva lesz csak internet rajta...
Ha te komolyan szerelőt akarsz hívni, akkor én is komlyan mondtam... tényleg nem viccelek. -
b.janko
tag
Mi a ráknak neked szerelö?? Már a T-comos nethez sem adnak szerelőt...
Amúgy ha csak szolgáltatót váltasz, mivel ugye sávszélt is váltasz (6600) akkor minek szerelő... Meg van most is szerelve minden... Megy a net... nem?Na szóval szerintem nem kell szerelő, akkor meg sévszélváltással 6600 amúgy 0
-
OTIS_
tag
Azthiszem itt a lényeg
köszi szépen a megnyugtatást
Mostantól koncentráljunk az ingyen hónapokravalaki csinálhatna egy adatbázist, amiben számontartjuk kinek mennyi van (természetesen ha vkinek rokona ismerőse szerez ingyen hónapot a PH! n kívül akkor az nemszámít) és így biztos nemlenne gond
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Diablo IV
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest