Új hozzászólás Aktív témák

  • notafa3

    tag

    válasz Drenadar #2666 üzenetére

    Ásd el magad. :-D

    2014. augusztus:

    http://www.portfolio.hu/vallalatok/telekom/szepen_emelkedik_a_btel_arbevetele.202545.html

    A BTel árbevétele a második negyedévben 51 százalékkal 1,4 milliárd forintra, az első félév egészében 69 százalékkal 3 milliárd forintra emelkedett. A bővülés mögött főként az exportértékesítés felfutása áll: az XPrime márkanév alatt bevezetett terméket (franchise jogok) a vállalat sikeresen értékesíti. A belföldi értékesítés nettó árbevétele 2014 első félévében 24 százalékkal emelkedett.

    http://www.mediainfo.hu/hirek/article.php?id=33464

    A vállalat 2014-ben hat országban leányvállalatot alapít, amiből három alapítási folyamat már elkezdődött (Németország, Ausztria, Szlovákia). A második hullám pedig 2014. második felében várható. A Business Telecom a jövőben még nagyobb hangsúlyt fektet az innovációra ennek a törekvésnek az eredménye az új XPrime free, mely Wifi alapon biztosítja az ingyenes netezést a metró és villamos állomásokon vagy a plázákban.

    A költséghatékony működésnek, valamint az értékesítés bővülésének eredményeként az EBITDA közel másfélszeresére nőtt egy fél év alatt (index 138%). Emellett a Business Telecom 2014 első féléves üzemi eredménye 166 százalékkal szárnyalta túl a 2013-as év, hasonló időszakának eredményét.

Új hozzászólás Aktív témák