- Gmail
- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
a1rl1ne
tag
válasz
Deller2010 #3375 üzenetére
üdv.
egyébként tavaly december 10.-e óta másik szolgáltatónál vagyok már, csak itt nem kértem telefonvonalat az ADSL mellé.
Akkor már rég nem volt hűségidőm sem,csak szeretnék egy olyan szolgáltatástól megválni amire már nem tartok igényt. -
a1rl1ne
tag
Valakinek sikerült bármely módon mostanság kommunikálni velük.
A régi ADSL előfizetés mellett volt,van telefon vonalam is. Még a tavaly decemberben ajánlott levélben kértem a telefon megszüntetését,de azóta is él a vonal.
Ilyenkor hogy lehet megszüntetni,ha se levélre se telefonra nincs válasz de még csak e-mail-re se.
Érdemes hívogatni az ügyfélszolgálatot felveszik mostanság a telefont? -
a1rl1ne
tag
válasz
Fecogame #2708 üzenetére
üdv.
Én érdeklődtem a Vidanetnél is de nem kerültem hozzájuk.
Ma a Btel arról tájékoztatott hogy nálam sajnos nem létesíthető gyorsabb net. Mondom jó hogy kiderűl igy 3hónap után meg egy előzetes felmérés után(amire akkor azt mondták megvalósítható).
Nem tudom érdemes más szolgáltatót keresni ha mindenki egytől veszi a netet. -
a1rl1ne
tag
Üdv.
Nálunk is Velencén tegnap megállt a net.Az ügyfélszolg. vagy a hibabejelntő elérhetetlen volt.
Ma délután már a sokadik próba után esélyt sem látva hívom a hibabejelentőt is láss csodát az 1-2 csörgésre felvették. Elmondom a problémát és már kaptam is a segítséget: nálunk is @btel.hu -ra változott a loginnév vége. Innentől kezdve jól müködik minden újra.
Majd hétfőn az ügyfélszolgálatot kell hívjam az augusztus elején leadott sávszél emeléssel kapcsolatosan. -
a1rl1ne
tag
válasz
Fecogame #2637 üzenetére
taki01
nekem sajnos nem mondtak semmi konkrétumot sőt a múlthéten azt mondja a hölgyike,ha nem történik változás akkor a hónap közepén mindenképp jelezzem telefonon.
Erre ma hívom és pont ő vette fel nagyon sajnálkozva de még mindig csak a türelmemet kéri műszaki probléma miatt,de semmi tényt nem közöl a dolgokról,de akkor minek telefonáltat ha nem mond semmitcsak hogy legyen dolguk?
Fecogame: akkor most te is vársz türelmesen,
vagy keressen az ember másik szolgáltatót? -
a1rl1ne
tag
Sziasztok.
Én is az Enternetnél kezdtem az ADSL-es pályafutásomat,majd onnan kerültem BTel-hez.
Augusztus elején jeleztem feléjük egy nagyobb sebességre való átállást 5ről-15Mb-re.
Állítólag megvizsgáltatták és tudja a vonal úgyhogy megvalósítható.
Mamár nem is tudom hanyadjára hívtam őket ezügyben.Mindig műszaki problémára hívatkoznak és türelmemet kérik.Egy darabig türelmes is az ember na de ennyi ideig azért bosszantó.Valakinek valami infója mi a xar lehet ilyenkor?
Egyébként Velencén lakom.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest