- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Windows 10
- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Hálózati / IP kamera
- Microsoft Excel topic
- Amazon Prime Video
Aktív témák
-
azigazforest
tag
válasz Hans_Arnage #1258 üzenetére
Nézzük akkor a helyes számolással.
Eddig egy négyesnek 400e éves díj után 115182Ft járt, most pedig 132000. Ergó nem volt bércsökkenés a felső szinteken.A díj szétosztós okoslat ott hibádzik, hogy ha bemész a uniqa-hoz, nem adják olcsóbban a cuccot. Egyébként sem helyes szerintem, hogy azt nézed, ki mennyi sápot húz róla. Csak azt tudod nézni, menyit nyersz rajta ügyfélként. Ha a többi költség miatt neked fáj a fejed, bele fox hüjülni (bár reméljük nem). Szerintem ha alapos akarsz lenni, az összes költség figyelembevételével csinálj egy összehasonlítást. Szempontok: adóvisszatérítés, hozamadó, hozam, futamidő, költségek, biztonság/garanciák, minimum befektetendő összeg, kereskedés módja. Ugyanis ezekben versenyez minden befektetési termék a vállalkozási részesedéstől az ingatlanokon keresztül az értékpapírokig.
A brokernet nem akar király lenni sztem. 1ébként normális pénzpiaci közvetítő a törvény szerinti eljárási felelősséggel. Ugyanígy nincs eredményfelelőssége egy brókercégnek és egy alapkezelőnek, vagy banknak. Sőt egy brókercég nem áll veled szóba 3M HUF alatt. Normális brókercég vagyunk, csak nem minden befektetési terméket terjesztünk.
Nem én tehetek arról, hogy valaki nem tudja mi az az éves díjas termék és mire lesz neki jó. Ezekkel az ismerőseiddel én is elbeszélgetnék . Nem kötöttem még olyannal, aki csak "fejest akart ugrani " a pénzvilágba.
Oké, Jaguáros sztori nem fair. Kár hogy nem az én kollégám
A Jaguáros cég egyébként a legjobb terméket nyújtja konzervatív befektetőknek. Tényleg azt gondolod hogy valaki átvágta Őket?
Aktív témák
- LEGO klub
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó magyar bolti garival! -
- Intel Core i5-11400F LGA1200 processzor tálcás (hűtő nélkül) - 1 év magyar bolti garival! -
- Kingston FURY 32GB (2x16) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black 1Gx8 - 12 hó magyar bolti garival! -
- G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Ripjaws V - 12 hó magyar bolti garival! -
- INGYEN FoxPost! AMD Ryzen 9 5900X AM4 tálcás változat (csak a proci) - 12 hó magyar bolti garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest