Keresés

Aktív témák

• azigazforest

tag

válasz Hans_Arnage #1258 üzenetére

Nézzük akkor a helyes számolással.
    Eddig egy négyesnek 400e éves díj után 115182Ft járt, most pedig 132000. Ergó nem volt bércsökkenés a felső szinteken.

A díj szétosztós okoslat ott hibádzik, hogy ha bemész a uniqa-hoz, nem adják olcsóbban a cuccot. Egyébként sem helyes szerintem, hogy azt nézed, ki mennyi sápot húz róla. Csak azt tudod nézni, menyit nyersz rajta ügyfélként. Ha a többi költség miatt neked fáj a fejed, bele fox hüjülni (bár reméljük nem). Szerintem ha alapos akarsz lenni, az összes költség figyelembevételével csinálj egy összehasonlítást. Szempontok: adóvisszatérítés, hozamadó, hozam, futamidő, költségek, biztonság/garanciák, minimum befektetendő összeg, kereskedés módja. Ugyanis ezekben versenyez minden befektetési termék a vállalkozási részesedéstől az ingatlanokon keresztül az értékpapírokig.

A brokernet nem akar király lenni sztem. 1ébként normális pénzpiaci közvetítő a törvény szerinti eljárási felelősséggel. Ugyanígy nincs eredményfelelőssége egy brókercégnek és egy alapkezelőnek, vagy banknak. Sőt egy brókercég nem áll veled szóba 3M HUF alatt. Normális brókercég vagyunk, csak nem minden befektetési terméket terjesztünk.

Nem én tehetek arról, hogy valaki nem tudja mi az az éves díjas termék és mire lesz neki jó. Ezekkel az ismerőseiddel én is elbeszélgetnék :K . Nem kötöttem még olyannal, aki csak "fejest akart ugrani " a pénzvilágba.

Oké, Jaguáros sztori nem fair. Kár hogy nem az én kollégám :))
    A Jaguáros cég egyébként a legjobb terméket nyújtja konzervatív befektetőknek. Tényleg azt gondolod hogy valaki átvágta Őket?

Aktív témák