Aktív témák

  • azigazforest

    csendes tag

    válasz alexxxx #1470 üzenetére

    Mivel FÓRUM és az ország is SZABAD, nem értem mi a porbélma egy hsz-szel. Két ember levelezését nézni nekem uncsi volt, bocs.

    már megint a "mindenki" nél ragadtál le. "minden" bnetes ügyfél torkán lenyomtak egy brutál éves díjat? A mindenki jelen esetben ködösítés. A ködösítés jelen esetben nem visz előre. A mindenki "néhány ismerősöm", vagy a Bnetes kollégáim " mind ezt csinálják, kb 12-en" vagy ilyenek. A mindenki túloz ezt így érzed?

    Még mindig abban a körben forogsz és tájékozódsz akiket utálsz, pedig szemetek az ügyfelekkel?

    Előrehaladáshoz gratulálok! Mindenki erre törekszik. A nyugdíjadat megoldottad már? Családod vagyonát megtervezted már? Megtakarításaidat bőség, vagy szűkös időkben teszed félre? Egyáltalán érdemesnek tartasz megtakarítani? Az életviteled páthuzamban van a személyes igényeiddel? A költekezéseidet tervezed, vagy esetleges? A munkádban biztos az előrelépés? Az iparág amiben dolgozol örök? Kész vagy némi váltást, változást elfogadni az életben? Számítasz rá hogy mindig minden így marad? Képzed magad? Feljebb tudsz lépni a hierarchiában? Van olyan eszköztár, amiből ezeket meg tudod oldani? Ha ez pénzügyekhez kapcsolódik, a pénzügyi terv is megvan ezekhez? Ha nincs pénzügyi terv, tudod hová lehet fordulni? Akartál már vagyonkezelési tanácsokat kérni valakitől? Tudtál? Neked kellett rájönnöd? Inkább mindent magad csinálsz? Menyi idő alatt szerezted ezt a jártasságot? Szívesen csináltad?

    Nem kell ide tanácsadó, és ezért Neked tényleg őszintén gratulálok. Valaki nem tudja megválaszolni ezeket a kérdéseket, sőt valaki sose tette fel magának. Én ez ellen küzdök, nem ellened. A felvetéseid helyett bocs, szívesebben foglalkozom a feltett kérdésekkel úgy általában. Hidd el, ha megadod a válaszokat (magadban), meglesz a megoldás a brutális éves díjakra, meg a torkon lenyomás elkerülésére.

Aktív témák