Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
-
IT café
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Ezredes
őstag
válasz qantum #31752 üzenetére
Apámmal voltam nála de eljöttem és most sajátot szeretnék Ha megvan a hely végre és berendeztem minden régi és új ügyfelet várni fogok szeretettel Továbbra is BMW-ket szeretnék javítani de ha nagy rá az igény más kocsikon is általános és kisebb munkákat is meg csinálunk majd.
(#31750) CharlieDrop
Semmi baja nem lesz annyitól.... Télen könnyebben indul a dermedésgátló hatása is van.
(#31753) negro
Na hát nincs is miről beszélni akkor
(#31755) zsolt1225
Az jó ár reálisan 100K körül mozognak nyilván egy nagyon szép állapotú fűthető elektromos memóriás sport belső drágább is lehet... Ha a tiéd nem fűthető akkor be kell húzni szálat ha pl elektromost raksz be nem elektromos helyére az már neccesebb
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
H.Ezredes
őstag
válasz qantum #31738 üzenetére
~ 150E Km fölött ajánlott...
2007 után egyébként ajánlatos az összes hathengeres dízelen is.... Mivel ott is szakadnak igaz ritkábban de ismerősnek is most szakadt el 2007-es 25D E60-ba...
(#31739) B-L-A-C-K
Nem-nem
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
H.Ezredes
őstag
válasz qantum #31726 üzenetére
Széria betegség az összes gumi ágyas szíjtárcsás dízelnél...
(#31729) Anubris
F30-on is le tud szakadni persze. Írj nekem
(#31733) fullextra
Igazából állapot függő a hátsó hardy az gyakrabban szokott tönkremenni...
-
Declare
őstag
válasz qantum #31340 üzenetére
Azert nagyon kell hogy hianyozzon valami az ember eleteböl, hogy evente azzal szorakoztassa magat, hogy autot arul, autot keres, autot atnezet, autot vesz
(#31339) BMW001 ezt nem igazan ertem, amit irsz. Total nonszensznek tünt elsö hallasra is, hogy egy 15-20 millas mercin kevesebbet buksz, mint egy 10 millas passaton . Nagyon gyorsan raszürtem par autora a mobile.de oldalon (E350, E350 cupe, bmw 320d, ford mondeo 170 lo felett....disel....elöször 2016, aztan 2013, aztan 2010 evjaratokra. Minden esetben nagyjabol felezödött az ar....csak ugye a cupe e350 50-55 ezer eurorol indult a mondeo meg 30 rol)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile 2
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- RING Video Doorbell 3 - Okoscsengő
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest