Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Linux Mint
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Zyxel NAS326
- Windows 11
- Reklámblokkolók topikja
- Hálózati / IP kamera
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz tibi666 #7640 üzenetére
Én szoktam küldeni, de ez bírja is. Itt a motorhoz még nem kellett hozzányúlni a 213.000km alatt. Gyanítom, nem is lesz rá szükség. És nem kopogom le, nem lesz gond.
Természetesen nem most vették, 3-5 évet szenvedtek vele. Vettek újabb E60 530D -t, mindegyik, azokkal nincs annyi gond. A váltónyírásról annyit, hogy az igaz a régebbi modellre is. De amit linkeltem, az már a megbízhatóbb fajta, hidd el, kevesebb gond van vele, és ránézésre is megkíméltebb. Ami fentebb linkelve lett, az széthajtott, csak rá kell nézni.
De nézzétek meg a totalcaros népítéletet, mindent elmondanak. Általában dicsérve vannak, 530D -k nagyon le vannak szólva.Többet nem linkelek be, 530D -s ítéletek 80% -a ilyen. Nem értem min van még vita.
De az leendő vásárló vegye figyelembe az E39 típushibáit is, van ami úgyis elromlik, mert mindegyikben elromlik. Sajnos semmi se tökéletes... Amit linkeltem, kinézetre is rendben van nagyon, szerintem.
De a papír egy dolog, bírja az, csak cseréld az olajat, mert arra allergiás. Pont a váltóval nem volt gond, elég ritka E39 -nél.
Amúgy ha 530D, akkor csak a 2001 utána. Abban talán még nincs annyi visszacsavarva az órán. Ismerősöd is az újabb motorosat vette, nem?
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest