Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Linux Mint
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Zyxel NAS326
- Windows 11
- Reklámblokkolók topikja
- Hálózati / IP kamera
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz tibi666 #9897 üzenetére
Gondolom te pedig rögtön eladod a Mercit és a Laguna helyett inkább japán-magyar csobbanásba ülsz bele
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
SpeedR
őstag
válasz Vandit. #9895 üzenetére
Pedig ezen a hsz-en jót lehet nevetni. Mindig vannak olyanok akinek semmi sem jó, de az észt azt nagyon tudják osztani.
Az Alkotmánybíróság megsemmisített egy alkotmányellenes törvényt. End of story, Nincs semmi összeesküvés elmélet. Persze aggódni nem kell nagyon, a kieső bevételt majd beszedik máshogy.
Részemről off vége. -
Vandit.
addikt
válasz MPowerPH #9891 üzenetére
Amiért eltörölték az ingatlan adót !
Minden politikusnak, bírónak , ügyésznek , bankárnak van nagy értékű háza.
Viszont egyiknek sincs SAJÁT nagy értékű autója.
Céges, állami autókkal járnak ők.
Oszt jó napot birka Magyarok!!!
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
MPowerPH
félisten
Itt van pár luxus autó.... Csak nem értem akkor a fejesek miért nem ilyennel járnak???
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
-
Bubu79
addikt
válasz MPowerPH #9881 üzenetére
Valamint a tesco gazdaságos verziók a szembejövő retináját is gond nélkül átvilágítják - hogy sz@rt volna sünt, aki először beépítette őket...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
keIdor
titán
-
_Voyage_
aktív tag
válasz gamerkiller #9884 üzenetére
Cadillac Converj (2008.01.12.)
Alig több, mint 2 éves.
- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
Bubu79
addikt
Baltával csapkodós amerikai dizájn - receptje: végy egy vonalzót, helyezz el vonalakat egymás közelében, vigyázva arra, hogy 77 baltacsapásnál többet ne igényeljen a forma fizikai kialakítása.
Belülről pedig tiszta Orion űrhajó - meg lennék lepve, ha a későbbi valós modellben ilyen feszítene...
Okádék - szvsz.
-
tibi666
senior tag
nekem nagyon tetszik. merész a formavilág.
-
gamerkiller
senior tag
BMW VS Cadillac Az előzetes képek alapján valami hányinger.
[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
_Voyage_
aktív tag
Pontosan ezért is tetszik a 3000-es, meg a 4300-as.
[ Szerkesztve ]
- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
SpeedR
őstag
válasz MPowerPH #9881 üzenetére
Ne izgulj , az ilyet nem is engedik a forgalomba. (hivatalosan)
Egyébként ha nincs szintszabályzós futómű, akkor utólag nagyon nehezen és drágán oldható meg az automata lámpaállítás. Ettől függetlenül manuálisan tökéletesen szabályozhatóak, de sajnos a juzerek 99%-a képtelen erre odafigyelni. (majdnem minden autóban fixen a legfelső fokozatra van állítva)(#9879) _Voyage_
A halogén izzók is közel 3000 Kelvinesek. -
MPowerPH
félisten
Xenon minden téren sokkal jobb, mint a halogén. Éjszaka borzasztó nagy a különbség, és ködben.... nah, ott a halogén a ködöt világítja, a xenon meg átvilágít rajta. Nem mindegy...
Viszont automata magasságállítás nincs beépítve, úgy felejtős a dolog, nem engedném az olyanokat a közútra...Don't Tread On Me
-
_Voyage_
aktív tag
Személy szerint a 3000 kelvines, vagy nagyon max a 4300 kelvines ami még úgy mond számomra elviselhető, de az se régi e36-os bmw-ben.
E39-ban már mutat valahogy egy szép angel-eye-el, de e36-ba szerintem vétek.- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
_Voyage_
aktív tag
Mert szerintem nem való beléjük fehér fény.
Sárgával sokkal szebben mutatnak.
Az új autók meg sárgával nem mutatnak szépen, pl e60...- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
Gyok2
senior tag
Ez is de szépen szól: [link]
Tiszta Windows rendes ház
-
tibi666
senior tag
válasz _Voyage_ #9873 üzenetére
a mushkin.hu-t behozni példának a philips.com és a siemens.com ellenében, hát izé...
a combinok pedig pillanatok alatt megtalálhatók, ha neked ehhez 6 percre volt szükséged, akkor valószínűleg kisegítőbe jársz, és ott nem is meglepő a kettesnél alacsonyabb átlag.természetesen megint mi voltunk a hülyék és te voltál a helikopáter.
[ Szerkesztve ]
-
_Voyage_
aktív tag
válasz tibi666 #9871 üzenetére
Megnéztem, nem találtam, tény. De olyan szar az oldaluk, hogy azon se lepődnék meg, hogyha parfümöt gyártanának, kinn lenne az oldalukon, akkor se biztos, hogy megtalálnám.
Addig túrtam a menüket kíváncsiságból, míg a combinot megtalálom. 6 perc után sikerült is.
Amúgy engem pont nem érdekel, hogy arra a szettre siemens, philips, hella, osram, vagy akármi van ráírva, felőlem lehet xin huan hei is, ha 3 év teljeskörű garancia van rá, szépen, egyenletesen világít.
Van jópár olyan gyártói oldal, ami egy forintot se ér, mégis hivatalos gyártói oldal...
Pl: [link]VR6-Fan: Nem tudom, honnan szedhetek online tavaly A2 magazin oldalakat, de ha megmutatod, hol van az összes, megmutatom benne a cikket...
[ Szerkesztve ]
-
tibi666
senior tag
válasz _Voyage_ #9870 üzenetére
az egésszel csak ott van a gond, hogy a siemens nem gyárt utólagos xenont, és gyárilag sem siemensnek nevezik a rendszerüket, ugyanis az osram a világítástechnikával foglalkozó cégük. de erre magadtól is rájöhettél volna, ha végre megnéznéd a hivatalos oldalt, de ennyire sem vagy képes.
innentől kezdve siemens név alatt bármilyen szart kifoghatsz, a három év garancia pedig szerinted mennyit ér egy olyan cégnél, aki hamisítványt árul?
én még a philips szett valódiságát is megkérdőjelezem, mert a philips.com-on csak izzókat találtam. van ugyan egy philipsxenon.com nevű oldal, de annyira gagyi, hogy kétlem, hogy gyári lenne. de ebben nem merek nyilatkozni.
-
_Voyage_
aktív tag
válasz tibi666 #9868 üzenetére
Az új Autó Kettőben volt benne, valamelyik 2009-es tavaszi számban, talán áprilisiban.
Ott leírták, hogy eredeti siemens szett, meg volt ott philips, meg hella meg mindenféle halogénes is, és kerek perec le van írva, hogy a legjobb szett az összes kapható közül a siemens által gyártott.
Most nem fogtam neki, hogy keresgessek, hogy most az eredeti-e, lehet, hogy nem az, lehet, hogy mégis, de OEM-ként van gyártva.
És?
Nem lényeges, ha ez a legjobb minőségű.Ezt írtam le, ebbe kötött bele !Overdose!:
Az elsőnek ha a lámpáját nem számoljuk(xenon egy ilyen korú autóba amúgyse való, még minőségi siemens se...)
Siemens a legjobb, ha eredeti, ha nem. Ez a legminőségibb. Ezek után hol kérdés, hogy eredeti-e vagy sem, ha ugyanúgy 3 év gari van rá?[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz _Voyage_ #9867 üzenetére
Utólagos xenont neves gyártó nem gyárt. Az hogy a tesztek írói sincsenek tisztában a valósággal az egy másik dolog.
Nem az a kérdés hogy kínai vagy sem, hanem hogy eredeti-e. Nem az.Azt mellesleg miért nem vagy hajlandó elfogadni hogy a gyártó honlapja legyen a kiindulási pont?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
tibi666
senior tag
válasz _Voyage_ #9867 üzenetére
muti egy tesztet, léccilécci.
veled az a baj, hogy sokszor beszélsz hülyeséget. ez alapjában véve nem baj, tudatlan emberek vannak, lehet ellene tenni. viszont szentül meg vagy győződve arról, hogy igazat mondasz. ha tételesen megcáfolják hozzáértők a mondókádat, akkor is kötöd az ebet a karóhoz. és a végén még mi vagyunk a köcsögök.
mozgasd meg magad, menj fel a siemens.com-ra (vigyázz, angol!!!), aztán nézzél szét és vedd észre, hogy ismét beégtél, de ahelyett, hogy beismernéd, tovább alázod magad.
[ Szerkesztve ]
-
_Voyage_
aktív tag
válasz tibi666 #9865 üzenetére
Ilyen bárki írhat bármikor.
Addig nem hiszem, ameddig az egész net tele van vele, nem csak itthon.
Meg kínai selejt szarokra nem szoktak adni 3 év garanciát.!Overdose!: de állítólag az nem Siemens
Állítólag. Nem kijelentés.
Ok, tegyük fel, hogy valóban nem siemens gyártmány.
De akkor minden teszt hazudik, amelyikben valódi, philips, vagy mittudomén milyen xenonokkal van összevetve, és mindegyiknél jobb a Siemens HID? És tényleg olyan szar lenne, ha mindennél jobb?
Gondolkozzatok már, ne azon törjétek a fejeteket, hogyan lehet belém kötni.[ Szerkesztve ]
-
!Overdose!
őstag
válasz _Voyage_ #9864 üzenetére
Nem hiszem el, hogy ennyire érthetetlen vagy. Feljebb írtam, hogy lehet kapni Siemens HID néven xenont, de az nem Siemens. Mellesleg te is láthatod, hogy ezeken az utólagos xenonokon a Siemens felirat betűtípusa sem egyezik a Siemens logóval.
Mod:
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
tibi666
senior tag
válasz !Overdose! #9861 üzenetére
siemens néven biztosan nem árulnak.
a cégen belül az osram a világításfelelős. -
_Voyage_
aktív tag
válasz !Overdose! #9861 üzenetére
Hmmm, ezt jó tudni.
De eddig olvastam pár újságban xenon teszteket, és mindig a siemensé nyert, hogy az összehasonlított utángyártottak közül az a legjobb....- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
_Voyage_
aktív tag
Valami koncepció volt, de nagyon szép: [link]
-
_Voyage_
aktív tag
válasz dragonfx #9856 üzenetére
E36-on nem mutat jól. Az a felni inkább a kerekebb formavilágú bmw-ken mutat jól, e46, e90, e60-on nagyon szép, e36-on szerintem ronda.
-
_Voyage_
aktív tag
válasz Gebriel #9851 üzenetére
Az elsőnek ha a lámpáját nem számoljuk(xenon egy ilyen korú autóba amúgyse való, még minőségi siemens se...), akkor szerintem szebb, mint a második.
Másodikra nagyon nem való az E46 M3 (talán replika?!)felni...
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz Gebriel #9851 üzenetére
nekem nem jönnek be a kabriok...de...
1., tényleg fos a xenon benne de az AE nagyon fain.csak azt nem értme mire kér érte 1.15öt?? ok neki németből így éri meg neki.vanos 6henger kabrio..de átlagos 215e van benne hol a tető meg a hardtop..+regadó 370k.....
2., miért 129 lovas??vagy elírás avgy valami nagyon nem stimmel.ponyva+hardtopot szoktak ezekhez adni.nem látszik egyikse amugy okés de irto drága.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz Gebriel #9849 üzenetére
hehe ez már megvolt alig láttam a visszapillantón.
vad volt.majdnem elakadtam 3x.
elég rendesen meg tud uszni hóba az egész szerkezet.
klassz volt.és akkor mi van ha vagány gizda avgyok?
ez van valakinek ilyennek is kell lennie.a ferrarik ahngja egyedülálló de az az m5 is elég ütős.a többi nem fog meg.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
_Voyage_
aktív tag
válasz tibi666 #9842 üzenetére
Én ma nem tudtam kimenni a kapun...
Akkor hómennyiség esett le, hogy 2 órán át lapátoltam el a garázs elöl a havat. Mikor ránéztem az órára, rájöttem, hogy elkéstem...
Utcában 35-40cm hó, ki se tudtam volna menni..- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
KINKY_007
aktív tag
Plusz a tömeg is igen jelentősen beleszól, meg a futómű beállítása. Azt írtam, hogy az e46, e90 is igen kezes ahhoz képest, hogy menet közben 1,7 t vezet az ember.A nagy tömeg miatt nagyon masszívnak is érzni az autó-nem dobálja a szél, nem pattog az úton, stb... Keresztbe gyorsulás az tényleg a drift, bár ladával még csúszkálásnak hívták...
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
-
SpeedR
őstag
Egyáltalán nem a kimenő teljesítménye miatt írom le a dízeleket. De mindegy, hagyjuk.
(#9836) KINKY_007
Épp erről beszélek... a csörgés-zörgés, a szélzaj és kipuffzaj adja a nagyobb szubjektív gyorsulási illetve tempó érzetet. A G erők nyilván ugyanannyira hatnak rád egy halk, hangszigetelt autóban is, mint egy ugyanolyan erős, de nem hangszigeteltben.
Ezt a keresztbe gyorsulás dolgot nem értem, kifejtenéd?(#9839) Manitou
A gyári rendszer ennél jóval halkabb...De azért bevállalnám így is.[ Szerkesztve ]
-
KINKY_007
aktív tag
Az a rész marad le az M3 fényképről, ami nem tetszik, a hátulja.
Nyilván nem a fogyasztás lesz a legfőbb szempont, úgyis csak ünnepi autó lesz, hétköznapra sajnos nem tudnám megfizetni (fogyasztás+gumi+kopó alkatrészek).A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
KINKY_007
aktív tag
Egy 2006-os swift, meg a családban egy 2004-es e90 325ix.
E36-os is nagyon tetszik, de már elég lestrapáltak amiket el akarnak adni...
Nem a csörgés zörgés hiányzik, hanem a (keresztbe)gyorsulás érzete, amit a tesztekben az MX5-oknél írnak, de az tényleg csak játékautónak való...A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
SpeedR
őstag
válasz KINKY_007 #9825 üzenetére
Neked valami csörgő-zörgő, szélzajos autó kéne, bömbölő kipuffal. Abban tuti éreznéd a sebességet. Nem a BMW a te autód...
(#9830) Gézengúz
OMFG dízel M3? Remélem gyárilag soha nem lesz ilyen.Gebriel
Mo-n Merciben, BMW-ben, Audiban csak cigányok és maffiózók ülnek, nem tudtad? sztereotípiák rulz
Neked mid van most?[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz Gézengúz #9830 üzenetére
rakparton fotozkodni gengeszter merci háttérben.mert kemény vagyok lezártama rakpartot.ettől a tulajtól 100ft.ért nem venném meg kb.látatlanba megmondom.amugy meg esett a hó 3 szmájli>>
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Egy 97es 525/530 dízel BMW hány liter körül eszik átlagba?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
KINKY_007
aktív tag
válasz dragonfx #9821 üzenetére
A e46ban is van már elektronika dögivel, a hangra se más, mint az e90, mindekettőt pörgetni kell, hogy lehessen szépet hallani. Az e90-nek alatt gyárilag majdnem alkarnyi csövek vannak, és a hangolása is szép, nem a kipufogó hangjával van a gond, csak a motortérből várna többet az ember... Az abroncsok hangját is jobban hallani, ha meg választani lehetne, akkor inkább a 6 henget kérném, ez a bajon. A 7 sec tényleg nem tépi le az ember fejét, nagyon szépen az úton marad, lehet érezni, hogy az úton van a kocsi, iszonyat stabil, és könnyen terelhetőek nagy sebességnél is.
M3-ast e36-ból nagyon bátor ember vehet szerintem csak, az e46 smg-jéről nem gondolok sok jót, az m-es e9x pedig még megfizethetetlen számomra (a kupé meg ronda is). Marad reménynek az e39-as m5, de az nagy és iszákos...
12 henger az nagyon szomjas és nehéz, bár az e38 nagyon tetszik, csak a mellé már elég nehéz lenne beparkolni...A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
Zewa
senior tag
-
dragonfx
veterán
válasz MPowerPH #9811 üzenetére
Hát e46 328i nagyon meseautó lehet.és elméletben jobban kéne enni a -150kg miat mint a tiédnek.
Azért egy e46 6hengerrel sportkifuffal szól ám rendesen.
Az e90 már agyonelektronikázott autó.ezért nem kéne.ott nem fogsz hangot hallani max az M-power motornál.Ez van aki hangot akar vegyne régebbit vagy kemény sportkipufogórendszert.tömítést is biztos lehet szétbarmolni és akkor lesz hangja.
Azért előzésnél 200as folyamatos temponál nem bizti hátrány ha szigetelt másképp megfájdulna füled meg zenét se hallod.nem okés.enyémbe 150 felett felejtsd el a zenét.....bármelyik 6henger egy eisenmann.nal avgy remus supersprint stb ilyesmikkel szépen zenél.de még a 4henger...én már hallottam 18is.t sportrendszerrel..meg nem mondtad volna hang alapján nem 6os.
Amugy meg kinky ezért vegyél e36ot ott nincs annyi szigetelés még avgy tönkrement már ésvan hang.
A V12 egy mesemotor a 850be volt.nem csoda egy legenda az az autó.
Kicsit kompreszsoros fütyülös beütése lett az automnaka uj ebnyaszürővel.lehet ideje volt már cserélni.kicsit jobban is megy.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz KINKY_007 #9817 üzenetére
Igen, tény, hogy a hangszigetelés nagyon rendben van, és csak nyomatékcsúcs fölött van vadabb hangja, amit megjegyzek gyönyörű. 2000 környékén csak morog, szépen csöndben, nekem az is bejön. Viszont haver E39 -én ugye volt az a sportdob...nah, én 100km után már rosszul voltam, mert úgy bejött a kipufogó hang. Szóval én nem is támogatnám ezt, hiába az kipufogó hang.
A sebességet tényleg nem lehet érezni, és a gyorsulást se. Ez kicsit engem is zavar, de hát ez van. Anno a Mondeo ST220 is ugyan ezt tudta, mint most a 28i -m, de ott jobban lehetett érezni a sebességet és a gyorsulást is. Most ha nem figyelek, pl. telefonálok vagy elgondolkozok, mindig túlszalad a km óra. Múltkor is rám szólt a barátnőm, hogy miért megyek 160 -al...én észre se vettem, csak előtte olyan lassúnak tűnt a 110.Don't Tread On Me
-
_Voyage_
aktív tag
válasz KINKY_007 #9817 üzenetére
Ülj be egy E30@V10-be, na, abban lesz hang, nem kicsit.
Egyébként a sima, nem M-es autókat nagyrészt üzletembereknek, gazdag családapáknak szánják, azok meg nem a forma1-es motorbőgésre élveznek, hanem a hosszú, nyugodt, kényelmes utazásokra, amihez semmilyen formában nem jó társ a nagy hang, mind motor, mind szél, mind gumi részről...
-
KINKY_007
aktív tag
válasz MPowerPH #9811 üzenetére
Mert mindegyik sorhatos, nagyon szép hanggal a kipufogóban, de az utastérbe alig jut be már a motorhang, csak ha nagyon pörgetve van akkor hallatszik kicsit...
A gyorsuláskor meg hiába kicsi szám, semmit nem érezni, csak a mutató megy szép gyorsan.A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
MPowerPH
félisten
Ha már a szép hang. Ez gyönyörű, de valszeg egy hosszabb úton megfájdulna a fejem.
Don't Tread On Me
-
Gyok2
senior tag
Ha esetleg még nem láttad: [link]
Tiszta Windows rendes ház
-
MPowerPH
félisten
Az a gyönyörű hang. Beleborzongtam.
Don't Tread On Me
-
tibi666
senior tag
ez a kemény: [link]
-
MPowerPH
félisten
válasz KINKY_007 #9810 üzenetére
E46 328i -ben miért csalódtál? És az E90 325ix -ben? Egyikből sem derült ki...
Az az E46 328i autópályán megy 250 -et végre, és 7s alatt van 100-on. És 220 -ig veszettül jól gyorsul. Tudom, mert vezettem, és állat módra megy, nem sok ellenfele van az utakon.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
KINKY_007
aktív tag
Én mostanában nagyot csalódtam a bmw-kben. Először egy e46-os 328 kéziváltóval volt nyúzva,s de már abban is olyan jóa hangszigetelés, hogy alig volt hangja a motornak belülről. És nem is gyorsult valami eszeveszettmódon. A második csalódás e90 325ix steptronic. Elvileg erősebb, szépen húz még autópályán is, de többet vártam-mondjuk a fogyasztás az szép nagy lett. Az összes reményem az M-es szériákban van, főleg az E39-as, de az megkarsznira túl nagy-csak kicsi kocsifér majd be mellé...
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
Eagl3
veterán
És külföldön nincs net vagy mi a szar?
-
dragonfx
veterán
válasz MPowerPH #9790 üzenetére
gáz.és erre cserélni egy e60 525d.na erre csak anyit ha egy szőke akkor talán hátszéllel elnézhető.
persze alfa undorító formával.aza fain.159es alfa szép...olasz dízel persze még hazsnáltan és chippelve is mi.te jó ég még orosz autóról nem lesz szóa bmw.s témába
#9788>>ez ütős volt....
E-maxx mondta külföldön lesz 1 évet.munkája miatt.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Akkor ilyet kell venni. Őszintén mondom, nekem is bejön. És a 2.4JTD -vel nem is lehet olyan rossz, Alfa egyik legjobb motorja. Bár ez le van butítva.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kuponkunyeráló
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest