Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chess001
aktív tag
válasz Rhino666 #42799 üzenetére
Egy barátomnak volt rövidebb ideig. Meg volt vele elégedve, 35d, 20' kerék, stb... Elfért benne 2m+, 100kg+, aztán inkább kivette a pénzt belőle és egy F10-et hajt azóta inkább.
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
Rhino666
addikt
Üdv!
Van itt valakinek E71-es X6-osa? Kíváncsi lennék egy kis élménybeszámolóra.
Agyalok rajta, hogy lecserélem az E83-mas X3-mast rá...
Üdv:
Rhino666Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról!
-
balajti
tag
Sziasztok,
Cserélt már valaki E39 benzinesben (nem tudom dízelben van-e) Aktívszenes üzemanyag szűrőt?
A sima üzemanyagszűrő az meg van (bal küszöb alatt), ki is cseréltem. Most ez a másik csoda következne, de jó lenne tudni a pontos helyét. Neten nem sok mindent találtam róla. A realoem, meg kb valahova a tank környékére mutatja, de nem vagyok benne biztos. ÍEsetleg egy tipp, hogy merre keressem (kívül a dobbetét felől talán)? Persze követhetném az üzemanyag rendszer csöveit is csak feleslegesen nem akarom szétbontani ha nem muszáj. Dobok be egy linket hogy mire gondolok (10-es alkatrész): [link] -
Skizz
addikt
Mennyi ido egy ilyen csere?
-
Ck.
addikt
válasz FIREBLADE78 #42780 üzenetére
Miért hagyod magad és rántod be 2 kamion közé? Így csak tovább fogja csinálni, mert látja, hogy megteheti. Neked menni nyilván nem fog. Szépen meg kell tanítani a másik pedál használatára is az ilyen parasztot.
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Teljesen megvannak bolondulva az emberek. Kijön élem index használata nélkül. Még jó,hogy 140-50 körül megyek utána,nem többel. Nem értem miért nehéz kulturáltan közlekedni? Ezeket nem érdekli,hogy meg is dögölhetnek vagy örökre nyomorékok lesznek? Lásd a telefonálást. Rengeteg kocsiban telefonálnak és biztosan van benne blutucc kihangosító és nem használja. Lehet,hogy nekem ezek új élmények mivel nem nagyon hagyom el a várost és környékét,de akkor is vicc. Viszont nagyon sok rendes is közlekedik akik próbálnak minél előbb elengedni. ( Lehet csak megijednek a nagy kocsitól)
[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
MPowerPH
félisten
válasz KAMELOT #42781 üzenetére
Ilyennel talalkoztam tegnap elott is, csak az egy regi sz@r Q7 3.0TDi volt a Budafokin. Ugyan ez, a felezon ment, 50 -el. Ravillogtam, dudaltam, toltam, O meg fekezgetett. Amikor meg kieloztem, mert volt egy kanyarodo sav, akkor megprobalta nyomni, hogy majd elzarja az utat, ne tudjam behuzni ele. Tanulsag, ilyet akkor jatsz, ha van alattad loero. Amig az automataja visszakapcsolt, mar mellette voltam...
Miert kell ezt csinalni egyebkent? Megeshet am, hogy az egyik hatso kicsiban egy nagyobb vagy technikasabb ember ul, akinel felmegy a pumpa. Egyszer ugyis meg kell allni, aztan ugye terdelve konyorogni senki nem szeret mindenki szeme lattara. Es az a jobbik eset lenne...mod: Szegeny autot szetraztak a magyar utak... A vezeto oldali kis tarolom hulye hangot ad, ha be van csukva. Tudtok erre megoldast? Spray mondjuk? Plussel belelt az egesz, de a zar korul nem. Lehet az nyikorog.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
KAMELOT
titán
válasz FIREBLADE78 #42780 üzenetére
Ha ilyen van, hogy tol akkor elengedem menjen a francba! Hát ilyenekkel ne játsz nehogy az életedbe kerüljön!
Engem sűrűn nem szoktak tolni....BP-n is a két sávban középet megyek, hogy 2 kocsi helyet foglaljak. ne félj nem mer senki előzni! Full fekete ablakokkal![ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
FIREBLADE78
addikt
Na ma mentem 500 km-t. Azt hittem meghalok úgy fájt a derekam. Rosszul volt beállítva az ülés. Most már a derekamnál lévő ülés részét kinyomattam,így már tartja a lumbalis szakaszt.
Más, volt egy fehér új octavia. Tolt végig,200-al mentem addig tolt és még ott is. Úgy kellett kirántanom kocsit két kamion közé. Beteg állatok miatt van a baleset. Na most. Remélem nem álcázott sün volt,mint a hírekben. Habár úgy rémlik az audis és meg is állít utána. Remélem 200 ezres csekk nem fog jönni.[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
KAMELOT
titán
válasz MPowerPH #42778 üzenetére
Aki nekem fogja csinálni az visszrakja. Majd amikor párkányba elviszem majd ott szépen rendbe rakják. Természetesen hiányzik a tartó a két sornál a gáz rendszerre! Majd szépen el lesz minden rendezve és a motor takaró is rajta lesz. Garázsban van.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
MPowerPH
félisten
válasz KAMELOT #42777 üzenetére
Jezus, ez brutalisan nez ki. Lattam mar nagyon profi, meregdraga gazos rendszerrel felszerelt autot, ott nem igy nezett ki a motorter.
A felujitas elott a gazrendszert is leszedik, es van egy gyanum, hogy Ok vissza sem rakjak, ha nem szakosodtak erre.
Don't Tread On Me
-
H.Ezredes
őstag
Annak aki kételkedik,hogy minden 2005 után gyártott motoron vezérlést kell cserélni.
M57D30TÜ2 ~210E Km
Szétszereléskor a vezérlésrögzítőt nem lehetett rárakni mivel arrébb volt annyival,hogy ha megékelted a motort nem ment rá a rögzítő... Természetesen az új vezérléssel körbetekered a motort ék a helyén a vezérlésrögzítő meg szépen rácuppan A régi lánc annyira megvolt nyúlva,hogy a feszítőpatron lassan végállásba volt.... Kopott lánckereket kopott vezetők +láncnyúlás. El lehet képzelni mit csinál ha tovább nyúlik/ elszakad...
[ Szerkesztve ]
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
Skizz
addikt
válasz molnarpeter #42772 üzenetére
De ők nem varrnak.
-
KAMELOT
titán
válasz molnarpeter #42769 üzenetére
Ez most komoly? 6 éves kocsiban recseg a váltó? Mennyi km van a kocsiban?
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Skizz
addikt
Sziasztok,
Bpen kormánybőröst kit javasoltok?
köszi, -
csubuka
addikt
válasz STC Speed #42517 üzenetére
Szerintem megértők lesznek. Kérnek fotót a kormányról és olyan légzsákor rendelnek, hogy passzentos legyen. Mondjuk lehet ez csak az évjáratok közötti különbségek miatt van, nem azért, hogy oda nem illőbe is adjanak légzsákot. Ám ha gyárilag szerelték olyan kormánnyal a gépet, akkor azt tuti nem nézik vissza, hogy pont milyen volt eladáskor benne, volt-e olyan extrával vagy sem.
Ezen felül még egy korrekt átnézést is csinálnak a kocsin, teljesen rendesek.
Más: Senkinek nem volt még ez az ablakkeret elhagyása, elválása az E46-okkal?
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
F11 520d kézi váltó 2. fokozatából elfogyott a szinkron, recseg szegény. Menthető, milyen árkategóriában van a javítás?
[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
válasz FIREBLADE78 #42764 üzenetére
Cetef
Váltó -
Kickass
őstag
-
MPowerPH
félisten
Ma en is meglatogattam a ZF -t, es atestem a valtoolaj cseren. 142k km utan, mig Ok megmutattak, hogy 100k km -enkent cserelni kellene. No mind1, megtortent, 14l olajat hasznaltak el, szepen at lett oblitve a valto. A hasznalt olaj fekete volt, de nem volt egett, nem volt semmi olyan benne, aminek nem kellett volna ott lennie. Ezt megnezik, foleg ha a csereperiodus nagyon ki van tolva, hatha mar serult a valto.
147k -t fizettem, a plusz 1l olaj miatt dragabb volt. De most patyolat, mintha most jott volna ki a gyarbol, legalabbis az olaj szine alapjan.Don't Tread On Me
-
STC Speed
őstag
válasz kenguru99 #42755 üzenetére
Jajj igen nem írtam a lényeget, szóval az 5 hengerezés pályán volt kb pár percig, utána üresbe alapjáraton hagytam, nyomtam egy kis gázt és elmúlt. Viszont már kb 2 hónapja van 1-2 literrel többet eszik a kocsim,de más hibát nem látok, inpa is jó értékeket hoz.
Viszont most végre van hibakodom is az 5 hengerrel együtt.
-Ignition activation, cyl 5, spark duration too short
-misfire with cyl cutout (misfire carb a)Szóval első körben a trafót cserélem aztán meglátjuk,de 5 hengerrel nem használom!
-
STC Speed
őstag
E46 M54 nél okozhat többletfogyasztást, nem kielégítően működő gyújtástrafó?
Ma elkezdett öthengerezni a gépem, és ki is dobta, hogy 5. hengernél van gyújtás hiba, plusz légtömegmérőt is dobott, bár azt kb mindenre dob -
H.Ezredes
őstag
Nekem tavasszal kezdett el szarakodni... Elindultam befelé és kb 50m- után megállt a kocsi de még a parkolóban leverte a biztosítékot... megragadt az ac nem szarakodtam raktam bele 2 ( gyári ) újat mert nekem a tankban és a küszöb alatt is van. Az ilyen 15-20éves kocsiban gyakori probléma érdemes kicserélni és nyugalom lesz 10 évig...
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Nem kaptam erre választ. Tudja valaki a megoldást?
[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Newlachka
őstag
én is szerettem volna,de ez jutott sajnos tegnapra..
szerelő külföldön,szombaton senkit nem lehet elérni...Legalább valaki elhozta a főút mellől a kocsit,és lerakta a szerelő udvarán.Amúgy mi is Ac-ra gyanakszunk vagy elektronika hibára.
Azt meg nem tudom,hogy derítjük ki,mert múltkor próbálta OBD2-N diagolni,de nem kommunikált neki..
Bízom benne,hogy körcsatin menni fog neki most...
Bontott ac 15k új 33-105... -
negro
őstag
válasz Newlachka #42741 üzenetére
Nekem az volt a szerencsem, hogy 1x a haz elott leraktam majd masnap nem indult be, most meg egy bolt elotti parkoloban. Rogton tudtam valamelyik uzemanyag rele lesz a ludas. Anno gyorsan ki lett kapva egy bontott vasbol de most mar ki csereltem mind 3-at hatul, uj gyarira. AC pumpa, atemelo szivattyu meg a seged szivattyu ha jol tudom? Csak 20 evesek voltak mar. Okosabbak amugy azt mondjak nem szoktak nagyon tonkre menni ezek a relek es lehet azert sult ki mert meg fog halni az AC-em. Ugyanakkor en ugy gondolom ha ez lenne akkor elsonek a sima 10A bizti egne ki. Annak meg semmi baja. Passz. Ettol fuggetlen lehet cserelek AC-et biztos ami biztos mert azt nem oldom meg 5mp alatt ... Treleren meg nem volt meg az auto es szeretnem megtartani ezt a jo szokasat
[ Szerkesztve ]
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
KAMELOT
titán
válasz Newlachka #42746 üzenetére
Múltkor pont 1 éve ugyan így járt egy BMW 320d. Ott a naftapumpa ment el neki. Segítettem neki. Elhúztam őt ide komáromba a benzinkútra, mert kocsog MO-i komáromban nem voltak hajlandóak még megnézni sem a kocsit, pedig aki jártas a dolgokban egyből megmondta volna mi a gond, de hát ott tojtak rá.
Egyik haverom hoztatott másnapra pumpát majd kicserélte neki. Aztán ment tovább haza szerbiába!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Newlachka
őstag
-
lali81
tag
Ma szerelgettem kicsit. Már egy ideje jött a hibakód az izzításvezérlőre, így kicseréltem. Utánanézve a dolgoknak megpróbáltam a szívósor levétele nélkül és szerencsére fél óra elteltével kiszabadítottam a helyéről. A kábelek levétele volt trükkös, főleg a kerek pluszos oda 2 csavarhúzót használtam. BERU-t vettem megnéztem a gyári is az.
-
szimi57
őstag
Üdv, N46B18A motor beadta, hogy váltakozva az 1. és 2. hengernél gyujtás kimaradás van . Ez lehet attól, hogy nemrég a tűhegyes elektródás gyergyákat lecseréltem 4 pólusura? Bekukkantva a gyertya nyilásoknál erősen kokszosnak tűnik a dugattyú teteje. Ezt a kokszosodást a Spuri benzinadalék vagy más egyéb égéstér tisztitó lassan le tudná nyalogatni? Km óra állás 180E valós.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
KAMELOT
titán
válasz RobexX10 #42733 üzenetére
Ez a kocsi ennyi km-el kb. 5000eu ér. Ahogy előttem is mondták. Lelkudni átnézni esetleg helyi szervizben nézesd át. Azt a pár ezrest megéri!
(#42737) Ck.: Igazad van bocsi. Totál kiment a fejemből. Az ott látható fogyasztáshoz hozzá kell adni 2-3 liter. Tehát akkor nekem átlag 15 liter / 100km
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Megnéztem ma ezt az autót. N52B25A motor van benne. 306.000km futott (elvileg valós).
Kérdésem az lenne hogy ennyi km után érdemes lehet foglalkozni vele? Vagy ha cserélve van benne vezérlés meg ami szükséges akkor vállalható még?
Kívül-belül egybe van látszik hogy vigyáztak rá. Kormány teteje meg a váltó van kicsit megkopva. -
erikke17
őstag
Ó hogy lehet kártyával is kapuknál. Avegett egyszerűbb, hogy nem tudnak átverni sem na meg apróval szórakozni
Én is kártyával akarok majd ahol lehet mivel közép árfolyamon megy ugyebár.
Igen azt olvastam, hogy drága de hát ez vanUtán járok meg ennek az ENCre pénz utalás dolognak mert ha utalsz akkor lehet egyéni összeget szerintem.
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
cOxeR
Ármester
válasz erikke17 #42728 üzenetére
Bankkártya... én 47 forintért tudtam váltani egy csekély mennyiségű kunát, a bank meg 49-en váltotta a kártyás fizetéseimet... tankolás, étterem.
Ja és még a piacon is volt kártyaterminál... talán egy két kisebb helyen nem...
Az üzemanyag mondjuk drága, 475 Ft/L volt nekem a 100-as benzin.[ Szerkesztve ]
-
Skizz
addikt
Sziasztok,
E60 váltókar betétet nem tudjátok honnan lehetne szerezni?
Sajnos az enyém sérült, és idegesítő, hogy karcolja a tenyeremet. -
erikke17
őstag
Hm tehát akkor nem éri meg nagyon vacakolni vele. Vissza felé van előny ahogy olvastam Zágráb előtt meg határnál Maxium.
Legfőbb előny meg talán az hogy nem kell pénzzel vacakolni.||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
Láttam volt itt másnak is szó Horvátországról jönnék egy kis OFFal.
Egyik ismerős vett ENC-t de ugye elutazta róla pénzt. Mondta oda adja szívesen 2 hét múlva mennék Pag-ra, kapuknál egyszerűbb lenne. Viszont én erre tudok valahogy pénzt tenni? Olvastam róla de elég hiányos számomra ahogy nézem lehet átutalással is. Bár nem tudom pontosan hogy.
Esetleg ha valaki valamit tud még köszönöm
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
KAMELOT
titán
-
Newlachka
őstag
válasz KAMELOT #42723 üzenetére
nekem az e46 M43b19 klímázva,városban(kevés 80-90-es szakasz van benne)8,5-8,8 ami sok szerintem.
Eszik és még nem is megy
De bízom benne,hogy ha eljutok idén egy kisebb "motorgenerálhoz" utána lemegy 8 alá.
Mondjuk nem érdekel,hogy mennyit eszik igazából..szeretjük és kész[ Szerkesztve ]
-
Anubris
őstag
válasz CharlieDrop #42717 üzenetére
Jah, elkezdik a fém csik nincs így külön.
-
erikke17
őstag
Ha már ennyire olaj a téma egy kis beszámoló tőlem is bár többnyire csak olvasok
A hétvégén én is kicseréltem olajat Mobil 1 ESP 5W-30 szigorúan 10e kmként vagy évente csere. Kapott új hűtőfolyadékot is G11. Természetesen az összes szűrőt beleértve kartergázszűrő is.
Kicseréltem Webasto keringető szivattyúját is mivel télen bedobta unalmast.
Elől kitakarítottam hűtők között szemetet(klímahűtő, vízhűtő, váltóolajhűtő, szervó olajhűtő, intercooler), kifújattam kompresszorral hűtőket. Megjegyzem nemnormális mennyiségű retek jött ki hűtőből, rengeteg por és bogarak. Gondolom nagyban negatív hatással van hűtőteljesítményre.
Ezt gondolom +30 fokban meghálálja autó, na meg horvát autópályán is a +35 fokos dugóban(ne legyen dugó Luckonál) kicsit jobb lesz neki
Ja meg klíma és fel lett töltve friss anyaggal 200gramm hiányzott belőle kompresszor is kapott friss olajat, plusz klímatisztítás is volt.Úgyhogy verda felkészítve irány Pag sziget
[ Szerkesztve ]
-
H.Ezredes
őstag
válasz Leonardo91 #42706 üzenetére
Nem viccből raktam fel képet Amelyik nincs megcsinálva egy ipari fos sajnos.... Ez van... Nem 1 ilyen motort csináltam. Egy ügyféllel nemrég beszélgettünk kb 5 éve csináltunk teljes motorgenerált az N62B44-én. elment több mint 100E Km-t és mondja,hogy mióta megcsináltuk és 10 ezrenként cseréli az olajat hibátlan az autó. Nem folyik sehol semmi + nem eszi az olajat. Szóval ha rendsen megvan csinálva jó lesz egy ideig de sajnos el fog kopni egy idő után. Itt sokat segít,hogy mindig időben le van cserélve az olaj nem 20-30E Km-et mennek egy olajcserével... Az öli meg a legjobban ezeket a motorokat... Igazából a V motor nagyon melegszik nyáron 10W60 simán mehetne bele ha tolod is neki.... Alapból egyébként Motul 8100 X-Clean C3 5w-40-et javasolnék
Ilyen időben nem számít,hogy 0W 5W 10W az majd akkor számít ha hideg van.... Télen ha -20C-ba kell indítani a 10W olaj nem feltételen a legjobb válaszztás de nyáron egy benzines autóban sokkal jobb a 10W60 mint egy sima 5W30. Benzinesbe nyáron nem 1 autóba melegedett el az olaj... 10W60-al nem volt probléma V8 V12 nem kis motorokról beszélek. Másérszt nem az 5W-s olaj nyírja ki a motort.... 2 dolog nyírja ki 1 ha hidegen nincs megfelelő kenés 2 ha üzemmeleg állapotban elmelegszik az olaj....
[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
válasz szőröscica #42703 üzenetére
Most gyüjthet tuoringra, vagy pelusra. Felvillant anyánál a cseklámpa.
Geatula nekik -
szőröscica
addikt
válasz Leonardo91 #42711 üzenetére
Igy van, nem az enyem, toltsd nyugodtan a kettesgolfokba valo viszkozitasut az N62-be
-
Leonardo91
senior tag
válasz szőröscica #42709 üzenetére
Rendben. Olyan olajat raksz az autódba amilyet szeretnél, meg én is. Ezen most nem fogok vitatkozni.
cOxeR:
Na látod.. az se olyan híg éppenséggel[ Szerkesztve ]
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
cOxeR
Ármester
Nekem meg 10w60 van benne... abból se evett semmit, pénteken megyek olajcserére.
-
szőröscica
addikt
válasz Leonardo91 #42708 üzenetére
Az vagja haza, hogy szar, nem az, hogy hidegen is kap rendes kenest. Mert egy 0W40 es egy 10W40 kozott az a kulonbseg, hogy utobbi hidegen sokkal hamarabb eljut minden kenesi ponthoz, nem dermed ugy meg.
[ Szerkesztve ]
-
Leonardo91
senior tag
válasz szőröscica #42707 üzenetére
Szerintem a 0ás és a 5ös olajok vágják haza 200e ~ körül az összes N62 őt (ha már gyárilag ilyen szarul sikerült konstrukció)
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
szőröscica
addikt
Milyen okbol teszel bele 10W-s olajat? Nullasat kene, hogy hidegen ne kopjon. A 10w40 20 evvel ezelotti atlagos motorokba valo, nem egy modern BMW-be. Ha Motul, ha Tescos.
-
Leonardo91
senior tag
válasz H.Ezredes #42649 üzenetére
Nekem a motorgenerál óta 2x volt olajcsere
A első 3 ezres csere után már megvolt egy 10.000 km-es periódus.
Itt már motul 6100 synergie+ 10w-40 est kapott.
10 ezer alatt majdnemhogy semmit nem evett meg.
Megcsinálva nem olyan rossz az az N62| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
cOxeR
Ármester
Lassan valamit tetetek már az összefoglalóba én is.
A vicc, hogy megjártunk oda-vissza egy 1500-as távot és egy nyamvadt Z4-et láttam, persze megkergetett.
Illetve amin meglepődtem, hogy egy G31 hajtott egy darabig Zágráb előtt, és olyan szinten volt jó a kanyarban az úttartása... volt pár tempós fordítós rész és eszement, hogy simán jött utánam, gondoltam a kombival ott lemarad és majd behozza ha tolja neki az egyenesbe, de pont ott érezte jól magát.
Azon nem lepődtem meg hogy a köcsög szlovák céges kotkodával 10 centrire mögöttem passzírozott az előttem lévő tömött sorba, vagy 10 percen keresztül... nagyon szívesen pofán csapkodtam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- BestBuy topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest