Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
válasz Vandit. #1697 üzenetére
Ennyit nem ér. Igaz 98-as, van benne 150 000km... Nem versenyautóként használva, ezt a szar dumát, akkor mire használtak egy turbós coupe bmw-t?
Arról nem is beszélve, h. ez csak 4 hengeres. Ennyiért simán kapsz egy 320-ast esetleg 325-öst, fogyasztásban ott vagy és a 320-as már 6henger, 151ló.Konkrétan ezt a példányt tuti nem venném meg ennyiért. Ez fent lesz még 2 hónap múlva is. Olyan 1.2-ért jó ára lenne kb.
-
Vandit.
addikt
És ez?
Jó vétel lenne?[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
MPowerPH
félisten
Dragon, mikor jöttetek haza?
Don't Tread On Me
-
Gyok2
senior tag
Ha 4 ajtos kell, akkor jo, de annal is szebb a Coupe.
Tiszta Windows rendes ház
-
dragonfx
veterán
válasz God Vazzeg #1683 üzenetére
Hát igen az a barracuda felni odaver.
A fehéár e36 csodaszép...hát kb következőre ilyet szeretnék ...nem hiszme m3 csak m-packos volt.
Az a vörös e30 driftelt a körforgalomba is ő tolta a legjobbana placcon, meg a lila.[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Gyok2
senior tag
Lehet, de 3 millio alatt nem lesz.
-
Gyok2
senior tag
En ezt neznem:
-
Vandit.
addikt
-
Gyok2
senior tag
A Compact-nal szebb a Coupe. Mekkora a keret? Mekkora motor a maximum?
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz God Vazzeg #1672 üzenetére
én mondom pont apizzéria koktél bár előtt álltam a piros e36tal
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Gyok2
senior tag
Vandit, ekkora autohoz keves a 150 LE. Ekkora motorhoz E36-ost keress.
[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
válasz dragonfx #1668 üzenetére
Nemtom. Csak nem neked volt a fehér-piros hátsólámpád?
Szerk: én kinnt álltam egy kisutcában, már csak ott volt hely. Nem difteltem, kis gondok vannak az autóval, holnap viszem megnézetni, örülök hogy kibírta a talit Nekem is tetszett, őrültek voltak a driftesek, mi is eláztunk párszor, aztán 6 után meguntuk és eljöttünk
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz God Vazzeg #1664 üzenetére
én pont apizzéria előtt álltam így tán lejön.
BMW kollégával taliztunk dumáltunk egy sort.
Kiba sokan voltak, te hol álltál?
drifeltél is?amugy nagyon jó volt az egész tetszett, még a 6-8 zivatar se tudta elbaxni ezt a napot ..ja és 9 alatti átlagot mentem a hétvégén
-
Vandit.
addikt
Ez megér ennyit?
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
God Vazzeg
veterán
válasz dragonfx #1663 üzenetére
Láttam sok E36-ot, pirosat is, számodat nem vittem, most már mindegy. Van sok kép, nemsokára tolom fel őket!
Engem úgy lehetett felismerni, hogy ezüst E30, kékre kifestett fékek, és iszonyatosan visszacsattogó kipufogó.. Sokan kamerázták a vasamat, biztos lesz a neten róla videó Ereltem neki
-
dragonfx
veterán
Aki holnap jön és odaért csörgessen meg hogy a száma kinn legyne és nézze a piros e36ot
06705428405a számom."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz God Vazzeg #1658 üzenetére
ha nincs eső mi megyünk..és ha semmi nem jön közbe 10kor a perlába vagyunk.
-
MPowerPH
félisten
Látom nem szereted az olajkályhákat. Nem tom, én múlt héten ültem egy 530D -be, az új 236Le -be. Volt benne még egy chiptuning is, és őszintén megmondom fegfagytam, mikor a csávo padlót nyomott 2500RPM -nél. Brutális, ahogy hirtelen előjön az a nyomaték, és ahogy megindul ojankor a gép. Asszem ebben a tartományban még egy M5 is felkötheti a gatyát...
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Az időjárástól függ a dolog. De remélem korán délután el tudunk menni.
Don't Tread On Me
-
dragonfx
veterán
Srácok elég kétes az idő felhős napos hol esős ki jön ígybiztosan 100%holnap vadkertre?
-
Vangelis
félisten
Dieselből csak kevés kilométereset ...
Vegyetek benzineset!!!
Abban van az igazi BMW feeling
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
God Vazzeg
veterán
Most néztem a meteorológiát, esőt jelez Fákin biccs
-
1face
senior tag
válasz (Kolombusz) #1647 üzenetére
"D" az mi?!
A rossz tetteimet nem bánom, inkább a jókat bánom, amit rossz emberekkel tettem!
-
(Kolombusz)
veterán
3 milláért már lehet értelmes E46 320d-t kapni?
Lehetőleg újabbat, nem kályhacsőszinűt (ne ezüstöt).
És lehetőleg kombit.[ Szerkesztve ]
-
Uher
aktív tag
válasz kisninja #1632 üzenetére
94/7
525ia M50B25/TUfekete képek itt [link]
ha kell csinálok frisset.
nálam 3 éve van, kicseréltem az egész elsö futómüvet, féket és sok egyebet.
van benne:
- ABS
- ASC+T, + kikapcsoló
- Aut. váltó 5gang+sport+téli
- térképolvasós lámpa elöl-hátul
- világítós sminktükör
- 4 el. ablak
- el tető
- el. állít. fütött külsö tükőr
- fűtött sport (BMW Recaro), bőr üllés, kartámasszal, hátul tárolós kartámasszal
- fabetét, ilyen sötét színű
- 2 srs, légzsák
- nagy vese, pipa tükőr
- nagy board
- zár- és spricni fűtés
- ködlámpa
- küszöbborítás
- reteszelős központizár + kulcsos távirányító
- intervallumos ablaktörlő
- antenna a hátsóablakfűtésben
- jobb 1 lábtérenél csomaghaló
- kisklíma + AUC
- 10 hangszórós hifi
- CC
- előre-hátra állítható kormány
- tárolórekesz a kormány alatt
- plusz ami még nem jut eszembeár megegyezés szerint, nem sokra gondoltam, ha meglesz a pénz a másikra, akkor sürgös volna.
mennyi a kereted rá?
-
-
Kleroo
veterán
-
Gyok2
senior tag
Ha E30 lenne ez se rossz: 318i
-
1face
senior tag
Nekem a fehér autó undorító, nagyon mentős!
MOD: "Viszont azt se akarom hogy papa-mama kocsija legyen... " ha szívesen adják - fogadd el! Tényleg nem mid1, hogy E30 vagy E36!
[ Szerkesztve ]
A rossz tetteimet nem bánom, inkább a jókat bánom, amit rossz emberekkel tettem!
-
Gyok2
senior tag
Az E34-nek nagyon formas hatso resze van.
-
Kleroo
veterán
válasz MPowerPH #1629 üzenetére
Nekem a 3 kedvenc bmw formám : e36, e46, e39(hófehér kocsi+minden fekete, úgy pláne)
ilyen sorrendben. az e 36 coupe vörös színben, szerintem egy gyönyörű kocsi.
ráadásul a beltere is kifejezetten jó.
Egyszóval az e 36 az egyik kedvencem. Csakhát igen. ez a 700ezer...
Lehet jobban a szüleim nyakára járok. Viszont azt se akarom hogy papa-mama kocsija legyen... No majd remélem valami összejön
egyelőre leállok a kérdésekkel EGYELŐREHodor. Hodor? Hodooor!
-
MPowerPH
félisten
Jól át kell őket nézni. Ha küllemre minden rendben van, és a szerelő is azt mondja semmi nagyobb gond, akkor már fél sikered van.
Most a régi E30 -asok között is szerintem már többségben elhanyagoltabbak vannak. Ott is már válogatni kell.
Én azt ajánlanám, hogy nézz meg egy E36 -ot, és utánna dönts. Az E36 az a kocsi, aminek a formája még mai viszonylatban is nagyon dinamikus és sportos. Nem bánnád meg.Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Pssszt.... Mert a Suzukisok meghallják pár topiccal odébb.
Amúgy a pécsi szerpentinen szoktam "élvezkedni", de csak normális kereteken belül.Amúgy félreértés ne essék, nem vagyok notorius gyorshajto. Szeretem a fogyit normális szinten tartani.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Rosszul emléxel. Gyárilag 7,6 manuállal, nekem kicsit előbb megvan a chip miatt.
Nem 1.8D volt, hanem 1.8T (benzin-turbo). Az chippelve közel 190 ló, de lehet "csak" 180.
Olyan kis autonak annyi is elég.1.6 civic is jól megy 3. fokozatig. Utánna 200 -nál ott is elfogy az erő.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Eagl3
veterán
Szép is lenne ha egy E39 528i nem nyomna le egy 1.8D golfot
Szerk.: és most csak a gyorsulásról ebszélünk. A kényelem, minden kézre áll, az összes BMW-ben látszik, h. a sofőr igényeinek lett tervezve. Kanyarsebesség, út tartás messze felülmúlja a többi autót a kategóriában. Nem véletlenül lett a szlogen.
[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
-
MPowerPH
félisten
A dízelek is kezdenek egyre idegesítőek lenni. De ma találkoztam egy Golf IV 1.8T -vel. Na, az komolyan megy. Rendesen ki kellett forgatnom a motrot, hogy elmennyek mellette.
És még ha az új dieselekbe raknak egy chipet, akkor még veszettebbül mennek. És könnyen meg is lehet állapítani, hogy chippesek, mert füstölnek mint a gyárkémény.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Végig kell nézni az egészet. Az alváz nagyon fontos, hogy ne legyen szétrohadva. Oldalsó küszöbök alja, sárvédőknél nem tom, de ott is meg kell nézni.
És persze a felületi rozsdákat le kell ellenőrizni.Nekem gyári chiptuningom van, ami 10Le -t jelent, fogyiban nincs változás.
Ismerősnek 525i -ben van egy chip, neki normális temponál minimálisan kevesebbet eszik, de mikor odalép előfordul, hogy 1,5l -vel is többet kajál. Az is igaz, hogy neki 18Le plusszt adott a chip.Don't Tread On Me
-
Kleroo
veterán
válasz MPowerPH #1608 üzenetére
Értem. Köszönöm
hol szeret legjobban rozsdálni?arra gondoltam hogy chiptuningoltatom(320). nem a teljesítmény miatt, hanem a fogyasztás miatt.
Valamelyikőtöknek van már tapasztalata erről? Vagy ti hülyeségnek tartjátok?
meghát azért egy 160-170 lovas e36 azért már biztos tud alázni jópár járgányt.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
MPowerPH
félisten
Ha nem rozsdás, akkor szerintem mindenképt érdemes. Menni kell vele egy kört, ha nem tapasztalsz semmi rosszat, akkor valszeg jó is. De egy szerelőt érdemes magaddal vinni.
De azt el kell dönteni, hogy 4 vagy 6 henger kell. 4 -ből a 318IS a legjobb választás. A 320 az a +2 henger miatt kulturáltabb, és egy kicsivel jobban is megy. Én mindenképpen az E36 -ot ajánlanám, csak az a fontos, hogy: NO ROZSDA!
A fogyasztás meg annyira minimális a kettő gép között, hogy említésre se mélto. Elvileg országúton a 320i kevesebbet is eszik.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
-
Gyok2
senior tag
318 iS nem volt negyajtosban.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest