Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DreaD88

tag

válasz Eagl3 #13256 üzenetére

Ezek szerint kicsit félreérthetően írtam le.
    A hűtőventilátor nem az akkuról pörög tovább, hogy hűtsön.
    Egyszerűen ha beindítom a motort és leállítom, akkor a ventilátor szabadon futva pörög a tengelyén amíg a súrlódástól meg nem áll. Azt hittem, hogy fixen rajta van a tengelyen. Azért tettem fel a kérdést, mert olyan mintha egy csavar lenne megszakadva ami rászorítaná a tengelyre. Viszont beindításnál azonnal nagy fordulatul indul meg (ezért az elméletem hibásnak tűnik :DDD )

A fogyasztás mérő pedig amikor legelső alkalommal megnéztem a kocsit nem működött egyáltalán és a km számláló se. Amikor pár nappal később felhívott a tulaj, hogy még egy 10-est tudnak belőle engedni, mondtam, hogy kifizetem azt a 10-est, csak vigyék el megcsináltatni ezt a 2 dolgot. Azért bíztam rájuk, mert mindig áradozott, hogy van az a bmw szervízes ismerőse és hogy milyen megbízható, rendes, meg hozzáértő (van mindene, bla bla bla). Magyarul maszekban lett megcsinálva és nem tom mi lehetett a baja.
    Úgy tudom, hogy a fogyasztás mérő több a műszerfalra érkező adatból számolja ki az értéket, lehet, hogy csak a km számlálót kellett megcsinálni és azzal együtt jó lett a fogyasztásmérő is.

Ma is mentem vele egy keveset, mért nincsenek hosszabb utak? ;]

[ Szerkesztve ]

"INGYEN ÉLŐ PIÓCÁK" by Mr. Burns (Simpson család)

Új hozzászólás Aktív témák