Új hozzászólás Aktív témák

  • #95590400

    törölt tag

    válasz mzso #23469 üzenetére

    összes többi közül. vagy vazul. az állítmány. a hiányzó.
    igen, sajna alapbeállításnak nem lőhető be egyik opció sem (első/utolsó szelet/sorrendben). ez minimum plusz 3 kattintás, 5-8 mp.
    nekem több, mert miután flashget-ből áthúzom a microserver figyelt mappájába, átkattintok a távoli asztalra, ott kattintok 3--4-et. fél perc, max. és ebbe asszem a film elindítása is benne van a htpc-ről, az oldalon történő kattintással együtt.
    na, tényleg ez legyen ebben a formában a világon a legnagyobb problémám meg időveszteségem.
    de amúgy meg, fut 24 órában, figyeli a mappát, kezeli a címkéket. ha át akarok valamit helyezni, áthelyezi, persze akkor a letöltés is a béka feneke alá esik, hála a hdd/win-nek.
    és egyedül a hibakeresés érdekes alatta. sokszor törlök valamit mappából, htcp alól a microserveren, úgy, hogy fut még a qbitben, de nem használja a file-okat. utána, ha észreveszi, hibásan, konkrét, oldalsó hibajelzés nélkül tovább fut. de egy állapot szerinti rendezéssel mutatja is felül, az összeset, amivel problémája van. ha nem lövöm ki őket, akkor újraindítás után automatikusan hibával indítja, letöltés nélkül, de úgy hogy a mappáját azért létrehozza. akkor törlés mindenestült kap. és így már töröltem olyat is, amit nem akartam, mert nem ehhez van köze.
    itt jó lenne, ha történne valami változás, de az kb. lehet, azzal indulna, ha írnék nekik az észrevételeimről. de nem fogok :DDD

Új hozzászólás Aktív témák