- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Tőzsdére lépés miatt egyezkedik az OpenAI és a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
20 megabájt le és 1 megabájt fel? 160M/8M- es net? Vagy csak rosszul írtad, és 20Mb/1Mb, a MB = megabájt a megabit az Mb, és nem mindegy. Gondolom 20/1 megabites, 1 megabit az 128 kilóbájt, akkora sebességgel max 10-20 torrentet seedelj, ne 200 at. Nekem 80/25 megabites a netem, azaz 10 megabájt le és 3,1 megabájt fel, 30-40 torrentnél többet nem szoktam futtatni egyszerre, mert nagyon szétdarabolja a sebességet. 128 kilóbájtos neted ha 200 felé osztod, kevesebb mint 1 kilóbájtal töltesz fel 1 torrentet, és akkor még azt nem számoltuk, hogy 1 torrentet akár többen is szednének, továbbá azt se, hogy minél több a kapcsolat annál több a veszteség, szóval 200 torrentnél kb 0 val seedelsz ami nem nagy segítség senkinek sem.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest