Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen NAS-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- DIGI kábel TV
- VMware
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Ééés kész a teszt: Mobilarena Pixel 7a
-
MC Pite
veterán
válasz grizlisandor #94 üzenetére
Google Pixel 7a mit 128 GB in Charcoal
ohne SIM-Lock
IMEI: ...
Gewährleistung endet am 20. Juni 2025Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
grizlisandor
veterán
Szemeztem velük, de nem mertem megvenni végül.
Az a 2 év garanciát ami van ők adják, mint bolt?
Nézz már rá kérlek, hogy google imei szám alapján mit mond a telefonról. -
MC Pite
veterán
-
Hallosz
senior tag
válasz tomboy0013 #87 üzenetére
Akkor lehet, hogy egy vacak készüléket fogtam ki?
-
MC Pite
veterán
Összehasonlítók, beleértve akku:
https://www.phonearena.com/reviews/google-pixel-7a-vs-pixel-6a_id5750https://www.tomsguide.com/face-off/google-pixel-7a-vs-pixel-6a
Itt 60Hzen mértek:
The Pixel 7a lasted 10 hours and 5 minutes on our battery test, handily beating out the Pixel 6a's disappointing 6 hour and 29 minute time. Even better, the Pixel 7a's result beats the average smartphone time on our test, if only be about 10 minutes or so.There is a caveat to the Pixel 7a's result — we recorded that with the faster refresh rate disabled. We're still running tests to see how the Pixel 7a performs when its screen can ramp up to 90Hz, but generally that feature tends to put a hit on battery life. Even so, we'd expect its time to still be better than the Pixel 6a.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
tomboy0013
veterán
Féltem a Pixel-nél a térerő gondoktól, de az a tapasztalatom hogy jobb mint az eddigi telóim, pedig Snapdragonos volt eddig mind. Ahol azokkal gyenge mobilnet vagy egyáltalán nem volt net, ott a Pixel hasít. Nekem ez pozitív csalódás. Az esti merülés még pár nap alatt eltűnik.
-
MC Pite
veterán
Árukereső, árgép, 170 alatt van 3 helyen is. Ez a Tel...po-tól van, vasárnap rendeltem, ma ideért (tegnap megjött a spigen tok+fólia is).
A P6a-mat még a google storetól vettem, még a promóban. Rámrohadt beszeráron (-füles). Amit elfelejtettek kiküldeni, úgyhogy újabb logisztikai és szállítási ktg volt.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Hallosz
senior tag
válasz tomboy0013 #77 üzenetére
Nem kétlem, hogy igazad van, én nem szavaztam bizalmat. A melegedés, a félig magyar-félig angol Google térkép, a lefagyó magyar nyelvű hangfelismerő, még bele is fért volna, mert nem létkérdés - nekem. De a kifejezetten gyenge térerő, és a 20%-os éjszakai készenléti merülés eltántorított.
-
MC Pite
veterán
Merített 5%-ot, és abból tippeli a merülést. Ez a leggyorsabb tesztje.
Én 15-20% előnyt láttam a P7a javára, kivéve játékban, ott a 6a bírja tovább (gyengébb hw).Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
MC Pite
veterán
Gsmarena szerint kevesebbet, minden más teszten többet ment a 7a ahol láttam, de van ahol 60Hzen mérték (úgyis azon használom majd).
Az biztos, hogy a képek határozottan jobbak mint a P6a-val.
-
tomboy0013
veterán
Kell kb egy hét mire beáll a fogyasztás (és a melegedés ezzel együtt) a használati szokások megtanulása után. Nekem is volt az első pár napban, indokolatlan melegedés és fogyasztás P7P-m, azóta viszont 180 fokos fordulatot vett a dolog. PE ROM-on is pont ez volt Xiaomi telómnál. Szóval kis türelem és utána tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
Hallosz
senior tag
Nagyon megtetszett, kíváncsi is voltam rá, így hát vettem 7a-t. Friss, tiszta rendszer, beköltöztem és ez eltartott éjfélig, közben töltőn volt a telefon, 97%on tettem le, reggel 7-kor 74%on ált az akku.
Délben 57% nulla hívás csak finomhangoltam, levelezés ilyesmi, este hatkor 20%on a teló.
Gyötrelmesen lassú a töltés, több mint 2 óra.
Telekom hálózaton VoLTE funkciót nem tudtam előcsalni, Wi-fi hívást nem tudtam előcsalni.
A Google hang alapú keresés - ami kiválóan megy Samsungon - hibaüzenettel befagyott.
Navi közben melegedett rendesen, ráadásul Hunglisul, félig angol félig magyarul írt ki dolgokat.Na, és akkor jött a térerő.
Azonos helyen, az asztal ugyan azon pontján ahol a nem igazán bajnok Samsung S23 tudott produkálni -93 decibelt, a Pixel -103 decibellel alulmúlta. (az alacsonyabb a jobb)
Wifin elkezdte szinkronizálni a fotókat, - azok jók lettek nem kérdés - ettől olyan melege lett, hogy leállt. Miután visszahűlt és magához tért, factory reset és vissza a boltba.Szerintem nemcsak a Samu Exynos a gond, van ott még egyéb baj is. Szerintem ez a készülék , legalábbis amit én vettem, itthon életképtelen.
Bocs, sajnos ezek a tapasztalataim.
[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
Skacok, akinek volt P6a, meg tudja erősíteni hogy jobban bírja akkuval a P7a? (akár 60Hzen)
-
Crafter32
őstag
Partneronál sincs 7a. A Sima 7 195 ezer körül van.
-
Ruga
csendes tag
Egy hete vettem 170-ért (netto 135), de már 166-ért is vannak raktárról. Ár/érték sztem nagyon rendben van.
Lehet-e barátság férfi és nő között, és ha igen, miért nem? (Karinthy)
-
tomboy0013
veterán
válasz redwhite78 #67 üzenetére
Nekem a 7 Pro értéke se tűnik túl korrektnek itt. A 120-as értékű Poco F2 Pro-mtól nem sokban marad el üzemidőben, az értékben meg drasztikus a különbség. Szerintem felesleges ezekkel is foglalkozni.
-
válasz redwhite78 #67 üzenetére
Lehet , hogy más fajta antennák miatt .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
werszomjas
addikt
-
redwhite78
aktív tag
Gsmarena összehasonlításban Pixel 7a battey life endurance-ra 76 h-t, míg a Pixel 7 96h-t ír. (nem elírás, a részletes tesztben is ezt írják.)
Ez valós lehet?Hogy lehet ekkora különbség, ha uaz a CPU és GPU , illetve kb. egyforma az aksi (sőt a 7a még nagyobb is)Milyen valós tapasztalataitok vannak aksi terén?
never go full retard
-
zolikaDB
veterán
válasz tomboy0013 #64 üzenetére
Miért, mennyiért vetted a 7 pro-t?
-
tomboy0013
veterán
válasz werszomjas #62 üzenetére
Még mindig inkább a sima 7-et választanám 17 ezerrel többért. Ha beesik 170 körülre a 7a az már egy nagyon jó deal lesz, kérdés hogy mikor fog ez megtörténni az Alzánál. A 7 Pro se érte meg el náluk azt a szintet amennyiért én vettem 2 hónapja szintén tőlük (bár már csak 3000 Ft híja ).
-
*RLaci*
addikt
válasz werszomjas #62 üzenetére
És 218 a sima 7 [link]
-
werszomjas
addikt
-
Tortug@
csendes tag
Segítséget és/vagy tanácsot szeretnék kérni, hátha valakinek van már tapasztalata. Van esetleg működő megoldás arra, hogy hogyan tudnám megkapni a promóciós Google Pixel Buds-omat (Google Pixel 7a vásárlás), amit csak németországi címre küld ki az Amazon.de? Csomagok továbbküldésével foglalkozó cégek használata ki van zárva az említett promócióból.
-
nababika
aktív tag
Ezt mennyire lehet komolyan venni? Egy méter mélységig 30 percig vízálló. Próbáltad valaki?
The Google Pixel 7a is water-resistant with an IP67 rating. This means it can handle water up to one meter in depth for 30 minutes. This isn't quite as good as the IP68 rating found on phones like the Pixel 7 or Pixel 7 Pro
-
Tortug@
csendes tag
válasz Jinx L. Joke #50 üzenetére
Vodafone előfizetéssel nekem is hasonló problémák voltak, megszakadó hívás, nem lehetett hallani semmit, stb. Az IMS állapotban* azt jelezte a telefon, hogy nem volt regisztrálva + hanghívás LTE adatkapcsolaton keresztül nem állt rendelkezésre. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy nézzenek rá az LTE-re. Csodálkozva mondták, hogy ki volt kapcsolva. Bekepcsolták egy pillanat alatt és pàr perc múlva újraindítás után működik minden.
*A telefon tárcsázójában *#*#4636#*#*. A megjelenő ablakban a ki kell választani a "Telefon adatai" opciót. A felugró ablak jobb felső sarkában a 3 pontot megérintve az IMS-szolgáltatás állapota opciót választva az IMS információ megjelenik.
-
válasz Jinx L. Joke #53 üzenetére
Mar megvettem a Poco X5 Prot tegnap, par honaposan 82-ert hazhoz szallitva . Elegedett vagyok, bar ismet csak jobb lett a kamera, es nem sokkal jobb . Remelem jol fog szolgalni a Pixeled, par het/honap mulva szamolj be rola legyszi .
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Jinx L. Joke
csendes tag
Most aktiváltam a VoLTE-t és azóta tökéletes. Nyilván ez ott érvényes ahol van 4G, de a 3G megszűnésével ahol csak 2G van, ott úgysem tud netezni az ember közben.
Így már tökéletesen vállalható a telefon, telefonálás terén is, minden másban pedig nagyon szuper.Egyébként azon gondolkodtam, hogy a flottaváltásunk egybe esett idén január-februárban a 3G leállításokkal, így nem egyértelmű, hogy a szolgáltató oldalán van a hiba, mert úgy tudom a Telekom és Yettel is levette a 3G lehetőséget.
-
kraftxld
félisten
Én jövő héten hozom az enyém Németországból, már kiszállították, csak el kell menni érte
509 EUR volt az Amazon.de-ről, járt hozzá egy 30W-os gyári töltő, meg most jött a mail, hogy lehet pár nap mulva a buds-t is kérni. Plusz van egy minimális esélyem, hogy a 80EUR német áfát is visszakérjem, ha összejön akkor tényleg elég jó deal
Kíváncsi vagyok milyen lesz, Redmi 8A után ami mostanában retek lassú lett, tuti felüdülés[ Szerkesztve ]
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
válasz Jinx L. Joke #50 üzenetére
Nemreg volt nalam egy srac a pixel 6a-val, tkomrosak voltak, ugyanigy atmentek voda flottaba, es a hivasabol kerek 1 masodpercet ertettem, utana 10 masodpercig halloztam, es letettem. Ja es persze elotte hibatlanul uzemelt a telefon.
-
válasz Jinx L. Joke #48 üzenetére
Akkor ennyike, nagyon szepen koszi az infot. Poco X5 pro lesz belole.
szerk: ha szamhordozas+mas halozat jatszik, meglepheted, meg fog javulni.[ Szerkesztve ]
-
Jinx L. Joke
csendes tag
Nekem egyenlőre rémes Vodefone-on, abban bízom, hogy a VoLTE bekapcsolásával ez megoldódik, de a hosszú hétvége előtt már nem volt időm bekapcsoltatni velük.
Hívás indításnál az első sosem működik, a második hívás általában már kimegy, és fel is tudják venni, csak percenként kb 5 másodpercet nem hallom a túloldalt. (De nem szakad meg a hívás.) A hívás fogadásban nem figyeltem meg még semmilyen logikát, de az is rémes...
-
Van mar vodafone halozat tapasztalat? A 6a minosithetetlen volt vodan, csak ezert nem vettem.
-
nababika
aktív tag
Megoldódott, simán én voltam nyomtalan. Egyszerűen rossz verziót próbáltam telepíteni. Ez a revanced se kellett hozzá. Legalábbis egyelőre nincsenek reklámok. Igazából nem is tudom mire való ez a revanced. Azért köszönöm hogy próbáltál segíteni.
-
ghiottone
nagyúr
Szerda körül lesz nálam egy 7-es. Ha addigra nem oldódik meg a problémád majd jelentkezem, mert én is minden androidos eszközömön használok vancedet.
Ezt a manager alkalmazást elvileg, ha feltelepíted, akkor utána engedélyezni kell neki, hogy telepíthesse az appokat - microg majd a revanced yt app."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
nababika
aktív tag
válasz ghiottone #43 üzenetére
Köszönöm a tippet, de sehogyan sem tudom ezt működésre bírni. Valaki el tudná nekem magyarázni hogy ezt hogy kell telepíteni? Úgy tűnik hogy az angol tudásom nem elegendő ehhez. Egyszerűen nem értem hogy mit kell betallózni, A már telepített YouTube alkalmazást nem engedi, ha pedig a telepítő APK-t tallózóm be azt hibát dob folyamatosan patchelés közben, A végén pedig nem hajlandó telepíteni rootra hivatkozva. A lényeg, nem tudom, hogy kell használni, légyszi segítsetek.
-
nababika
aktív tag
A youtube vanced felejtős ezzel a telefonnal? Vagy van megoldás?
-
VZsoltie95
újonc
Én még 2019 nyarán vettem az S10e-t a telekomtól 200 ezerért, a mai napig meg van, igaz már a harmadik akksi van benne és 1 óra 30 akárhány perccel 20% alá merül, ami vicc. Egyébként a telefon a mai napig tökéletes és gyors, viszont már új korában gyenge volt az akksi idő, amit szerintem az S széria legkisebb tagjai maradandó hibái is a 20-23-ig végig. Most jutottam el a váltáshoz és ennél a kisebb méretnél maradva a Pixel 7a jó választásnak tűnik, majd meglátjuk mennyiért adják itthon.
-
tomboy0013
veterán
Ez a 18W sok embernél mondjuk nem hátrány, meg biztosan sokan nem is foglalkoznak vele. Hosszú távú használati igény mellett (4-5 év) még egy laikus is kevesebb eséllyel amortizálja le 1-2 év alatt az akkut, ha lehetősége sincs a gyorsabb töltésre. Emellett meg van olyan szempont ami pl nem jellemző a kategória átlagra, pl a vezetéknélküli töltés megléte vagy az IP védettség. Az ára meg úgy is gyorsan fog esni úgy ahogy a többi Pixel telefonnak is. Ha még most nem is a legtutibb vétel, egy fél éven belül az lesz.
Az meg hogy töltő fejez nem adnak ez meg pont jellemző az elmúlt évekre a nem kínai gyártók esetén. Ebben nincs semmi meglepő.[ Szerkesztve ]
-
nobela
senior tag
Többen is írták már, a 18W-os töltés (ráadásul töltőfej nélkül) egy vicc 2023-ban.
Ilyen árkülönbség mellett tényleg kérdéses a létjogosultsága a 7-eshez képest. Láttam pár összehasonlítást, a video minőségbeli különbség például igen jelentős a 7-es javára.
AZ ÉV AJÁNLATA! Szinte új Sennheiser HD650 ezüstözött KáCSa szimmetrikus kábellel eladó: 109.900.-
-
oszi666
őstag
-
ghiottone
nagyúr
Nem milyen készülékeid lehettek, mert nálam OnePlus, Motorola, Oppo, Samsung mobilok fordultak meg a Pixelek mellett, de azoknál 2 főverzió és 3 év biztonsági frissítés adott volt. Múlt évben Oppo/OnePlus váltott 3 főverzió és 4 év biztonságira, Samsung meg 4 főverzió és 5 év biztonságira. - most az Op a 11-el az Oppo pedig a Find X6-al is beállt ebbe a sorba. Szóval javul a szoftveres támogatottság android esetében.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
oszi666
őstag
válasz ghiottone #35 üzenetére
En most valtottam iphonera androidrol tesztjelleggel. Nagyon zavart h kb az osszes gyarto ket ev de van h hamarabb abbahagyja a foverziok kiadasat.
kivancsi vagyok, h kibirom-e igy h negy evig ne valtsak telefont. Ha igen akkor maradok, ha nem akkor pixel lesz a kovetkezoIt is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
oszi666
őstag
Az ot ev frissites az ot evnyi foverzio, vagy biztonsagi csak?
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
keresgo
csendes tag
válasz werszomjas #10 üzenetére
Amazon.de rendelésnél amúgy a gari intézés hogy néz ki ? Hova kellene postázni?
-
keresgo
csendes tag
Bocsesz, világbajnok áfával nem számoltam
Igy 599re jön ki a 7. -
keresgo
csendes tag
Habár buds nem jár hozzá, de amazon.de-n most 550 eur a sima 7 is
-
nababika
aktív tag
Srácok, hogy tudom ezeket a csúnya kor ikonokat lecserélni?
-
zolikaDB
veterán
1, nincs tapasztalatom, csak megjegyeztem
2, igen, JELENLEG a sima 7 jobb választás
3, de én arról vakerálok már a 3. hsz-ben, hogy ez egy "A" kivitelű modell, ami hasonló módon viszonyul a zászlós modellekhez, mint az Iphone SE - és az árazásról, ami hónapok alatt eddig szépen beállt bőségesen értékelhető szintre (figyelembe véve a jelenlegi gazdasági viszonyokat és nagyjából, hogy alza hegemónia van a forgalmazást/értékelhető garanciát tekintve)(#27) tDr1v3r: a Google Pixel 6A itthon 200e felett nyitott, most 135-140e. És nem 6-8 éve kezdték árulni
Ennyiért szerintem jobb vétel lehet, mint pl. a Galaxy A54, mondva úgy, hogy van pár S-es Galaxym, és egy elég jól sikerült A52S 5G is van itthon. Nem hitvitát akarok kirobbantani, csak úgy elszálltak az új készülékek árai, hogy jópár gyártó alsó-közepes telefonjai is verik az én ingerküszöböm szintjét.
(Covid alatt 110e-ért vettem a Telekomnál Galaxy S10e-t.)[ Szerkesztve ]
-
*RLaci*
addikt
-
zolikaDB
veterán
8 hónappal ezelőtti Pixel 6A ár: [link]
Mostani Pixel 6A ár, 2023.05.12: (hétvégén 135-140e körül ugrált) [kép]
Árukereső: [kép]Szóval, az nyitó árazás az inflációt figyelembe véve hasonló.
Sima 7-el kapcsolatban voltak problémák a kamera fedőüveggel, miszerint berobbant egyeseknél. Megerősíteni nem tudom, de nem biztos, hogy nyugodt lennék ennek ismeretében[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
Fura, hogy a világ egyik vezető vállalata ilyen hülyén intézi a mobileszköz értékesítést. Értem, hogy miért készülnek ezek a cuccok, hogy referencia modell és egyéb, de más cégek tök jól kezelik ezt a témát. Sőt, hasznot is hajt nekik.
-
Ganzer
aktív tag
Nagyon bejön a cucc, erősen agyalok hogy erre váltok.
-
Poén az, hogy Alzánál a sima 7 sem drágább.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
nfsu17
veterán
Alzánál úgy néz ki 230k huf körül fog nyitni.
[link]
Na ennyit nekem nem ér.[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
Ez nagyon jó kérdés. Múlt évben kérni kellett a vásárlás után meghatározott időintervallumban és csak akkor küldték, ha az adott országba is rendelted. Most nem látok infót erről itt sehol és ha berakod a kosárba nem adja mellé a Buds-ot, mint a Storeban.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Wesiz
tag
magyarországról meg lehet valahogy oldani az előrendeléses akciót hogy füles is jöjjön a telefon mellé?
-
MikeWazowski
veterán
válasz werszomjas #14 üzenetére
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
werszomjas
addikt
válasz MikeWazowski #11 üzenetére
Mint minden másnak, amit az Alzából veszel.
Ha gond van vele, akkor Alzán keresztül gariztatod.
Ők pedig vagy cserélik vagy visszaadják az árát.üdv
-
szuladam
aktív tag
Mit is jelent pontosan akkor az új követő rendszer? Elvileg vehetek airtaget a pixel telefonomhoz? Vagy a tile-t mostantól lehet végre úgy használni mint az airtaget, azaz bárhol a világon meg tudom keresni Pl az elveszett /ellopott táskám ? Vagy annyit jelent hogy várhatóan jönni fog a valódi androidos alternatíva az airtagre?
-
ez_meg_emaz
őstag
Ha jól értem a 7a-val sem lesz itthon 5g... ahogy a korábbi pixeleknél (6a, 7) sem volt.
-
werszomjas
addikt
Amazon.de-ről már lehet rendelni (így valamilyen szinten a gari is biztosított, Amazon ebben megbízható) és elvileg így is jár hozzá a Buds pluszban? Ezt vajon az Amazon küldi a telefonnal együtt, vagy a számlával kellene kérni a Buds-t a Google Store-tól, ami nálunk nincs, tehát bukó?
Világbajnok AFA-val és legolcsóbb szállítással egyébként EUR 550,70 a vége.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
zolikaDB
veterán
Gondolom, alzánál lesz.
Pár hónap múlva jó vétel lehet, illetve kiderülnek az esetleges hibák is.
Tehát a kezdeti árhoz (200e körül, fölött, nem emlékszem pontosan) képest a 6a is 135-140e Ft körül van náluk.[ Szerkesztve ]
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Felesbandi #5 üzenetére
Igen, optikailag lehet emiatt kisebb hatása ránézésre, de kézbe véve, zsebre téve stb. valójában nem kisebb.
Feel Good Inc.
-
Crafter32
őstag
Töltés nem zavar, reggelre úgyis fel van töltve.
-
kóóó
aktív tag
Hát ez az töltési sebesség tényleg kaka
Üdv.: kóóó!
-
Kawauso
aktív tag
Bíztam az Xperia 10 V-ben, de megint úgy érzem, hogy arcon lettem köpve. Szia, SD695, egymás után kétszer! (A még mindig 60Hz-es kijelző is megérne egy misét...) Egyszerűen hangyafasznyit lépett előre a 10 IV-hez képest. Új főkamera, ami nem fog csodát tenni + sztereó hangszórók. Ennyi. A méret is egy kicsit nőtt.
Lassan trend lesz, hogy azt mondom, hogy majd a következő...Nálam egyértelmű, hogy a Samu és a Pixel is jobb választás.
[ Szerkesztve ]
-
Crafter32
őstag
Kisebb mérete miatt sok embernek jobb lehet mint a Pixel 7. Kár nincs fekete színben. Magyarországon hivatalosan nem vásárolható így a garanciával is gondolom trükközni kellene. Cserébe 5 év támogatás és valószínűleg jó kamera. Nem tudom.... Ott lesz mellette az A54 és a Xperia 10 V.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Nem rossz, de a töltés lehetne gyorsabb.
Jó vétel lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest