-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz CsonkaImo #1184 üzenetére
Mondják azok akik még a 2-t sem érik el....
Tudom a K/D nem számít...itt sem. Akkor miért van benne a statba? Hagyjuk már a mellébeszélést...
És igen tudom mi a csapatmunka...mielőtt jön a kioktatásMert mitől lesz valaki jó játékos? Ha a K/D-je 1?
(#1185) SkyS1gn
Mert? Azért mert törekszem nagyobb K/D-re?[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz CsonkaImo #1184 üzenetére
De pont attól lesz jó! Persze azt kell megnézni, hogy a kádéhoz mi is társul (stat). Sarokban kempingező support, aki épp arra jár és lelövi az ellent típus (sok óra, kevés kill, magas kd), vagy több fegyverrel többezer kill, medál hegyek, magas kd mellé nagyon sok kill társul....
Sajnos a V-ben búcsút inthetünk a random recoilnak, megint jönnek a makrós vérpistikék...
-
bul07
nagyúr
válasz CsonkaImo #2544 üzenetére
Ha jól lett volna a Alpha akkor simán megugrott volna az előrendelések száma főleg a BF1 után ahol erősen limitálva voltak a fegyverek, tankok, repülők
De mit láttunk az Alphaból
Nyomatják a gyalogos harcot és ez megint BF1 szintje vagy még jobban, hát nem
BF sorozatnak nem a gyalogos harcról kellene szólniaNéztem játék közben hogy jut e nekem valami jármű
Tank az elég hamar elment ugye az a 2db oldalanként(na ne, sicc)
Na de repülő az szinte mindig volt szabad mert olyan sz@r-erőtlen-gagyi-gyenge hogy senki nem akart vele menniÉs nem ám két év játék után amikkor már mindenki unja, hanem Alpha szakaszban ahol minden ismeretlen új és ki akarná próbálni az ember, de nem ott volt a bázison senki nem ment vele
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest